Tüp Bebek Günlüğümüz !

Akasya dan güzel haberler varmışş ohh çok şükür yaaa Allah bi daha böyle sıkıntılar yaşatmasın onada bizleredee

Gece gece akasyadan amniyosenteze gerek kalmadığı haberi geldii..
Semuştan geldi hemde..
Akasyanın neti gitmişş ondan yazamamışş..
Aşkısııı pazartesi haber gelecekti merak ettim..Hulusi gece gündüz çalıştırıyor lab ıda galibaaa..
Ama yuppi diyorummmmmm çok mutluyumm
Elif nazımızaaaa maşallah annesi ile birlikte

ben yazacaktım sen yazmışşsın güzeller güzeli çok şükür rabbime bu hafta bu benim ikinci pozitifim biri senden biri akasya ve elifnazımdan geldi ben buna kutlama yaparım arkadaşşş

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cannnlar ben geldimmmm.nasılız bakalımmmm.zuzum ve egunalim durumlar nasıllll varmı değişiklikler.

Canımm çok sağolasınnn yapalımm valla kutlama doğru söylüyorsunnn..:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Nasıl bir çok kutlama canımmm..
Merak ettimmm şimdi benn..
Bilmediğimiz bişiy mi var yoksa
İdrar testi falan aklıma ilk gelenlerr

yok gülüm keşke öyle olsa hani tartışıyorlar ya sayfalarca sürer o anlamda dedim
ama elimde bir test var ve şeytan hep dürtüklemekte

Aşkolsunnn benii bu delülerleee başbaşa bıraktınn yaniii

yani çok nötr bi haldeyim canım ama senin kızında sana destek diye birazda

evet ama neden bunuda ayrı merak ediyorummm bennn..
Ne meraklıyım dimii

bende herkesin benim gibi aklında 40 tilki mi var yoksamm

cannnlar ben geldimmmm.nasılız bakalımmmm.zuzum ve egunalim durumlar nasıllll varmı değişiklikler.

hoşgeldin canımmmm

yok gülüm keşke öyle olsa hani tartışıyorlar ya sayfalarca sürer o anlamda dedim
ama elimde bir test var ve şeytan hep dürtüklemekte

bende herkesin benim gibi aklında 40 tilki mi var yoksamm

Valla bilmiyorumki cesaret ister birazz..Yarın 10. gün Millete yapmayın derken bende duramıyorum yerimde artık son günlerde
Valla farkındayım senin tilkilerin sayısı oldukça fazla şu günlerde..İnş sonunuz güzel olacakk güzelimm

Hoşgelldinnn kuzuuuu..
Nasılsınnn??
Egunalım şu anda progestan fitillerini kakıştırmakla meşşgull.

Allah seni gülmekten öldüm kakıştırsın bakalım gelsinde bebişlerrr.
bende iyiyim be kuzum kırmızılar geldi salı dr la görüşcem bakalım ne dicek.eee kuzummm sen nasılsın bebeişimmmm.

hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmmmm.nasılsın bakalım belirti falan ne alemdee....ayyyyy heyecan dorukta.

Allah seni gülmekten öldüm kakıştırsın bakalım gelsinde bebişlerrr.
bende iyiyim be kuzum kırmızılar geldi salı dr la görüşcem bakalım ne dicek.eee kuzummm sen nasılsın bebeişimmmm.

Napıyimm kakıştırıyor günde 3 defa ikişer tane hemidee
Bende napıyim canım geçtiğimiz hafta doktora gittim yeni merkez yeni doktor..Solda iyi bir folikülüm var gibiymişş.Şimdilik ilaç falan kullanmadan çarşamba eğer 8-9 mm olmuş olursa denmeye kalkabilecek umudum olacakk..Çok sıkıldım artık 2 defa o kadar iğne vurun opuya gideme transferin yanından geçeme..Nasib tabii ama inş bakalımm..Dua et banada tammı..
Seninde daktırdan inş güzel haberler duyarızz..Gellsin bebişlerr hamişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…