Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim canım saol...
bende sonucun güzel olacağına inanıyorum...inşallah güzel haberler verecem size..
ne güzel bakıma aldın demek kendini bende 1 aydır saldım haliyle bi bakım da ben istiyorum aslında..

Ay insallah inan tum kalbimle istiyorum ben de
Hic sorma, tedaviydi, transferdi pacoza baglamistim epey, malum insanin giydigi surekli pijama-esofman ikilisi olunca cani suslenmek istemiyor. Bir de Dr estrofem'i kesti cuma gunu, nasil mutlu oldum anlatamam. Eksin yalniz 1 hafta daha yasak, kocis cok kizdi

canım hazalmert ohss olduğundan ölümlerden dönmüş hastanede yatmış uzun süre sanırım hamile değil onunla ilgili bilgi vermemiş...
bende beklemedeyim

ah canım benımmm ya onun adına cok üzüldummm neler cekıyoruz gör yarabbım.... ay canımm senın içinde cok heyecanlıyımmm ınsallh güzel haberlerı nı alırım burdan....

herkese merhaba :))
ya arkadaslar ben yine gecmisi okumadan geldim dunde giremedim.
merak ediyorum varmi guzel haberler ????

hayirli bol bebekli gunler olur insallah:))

canım gözün aydınnsağlıkla al kucağına işşallahhhh

ben dee geldimmm....napıonn bakalımmm azraa hanımm napıo ii mii?

Cnm cnm bizim azra kızımız şükür teyzesi iyi salı gunu gorucez insallh ya bu kiz keci ürünleri tüketmeye başladığımdan beri bir tekmeliyor beni görmen lazım Yaa ekinim insallh hepimiz koca göbekli olalım hadı sende hemen başla tedaviye gelicem transferine insallh yanına

haydibaby canim testi tekrarladin mi?

testi yarin tekrarlayacagim. sabah 7.30 gider yaptiririm. sonuc aksama 4.30 gibi cikiyor. turkiyede 5.30 oluyor saat. alir almaz eve geldigimde hemen yazacagim sonucu sizlere.
insallah degerim olmasi gerektigi gibi yukselmistir. rabbim herkesin yardimcisi olsun :)

ben doktora sormayi unuttum. gerci yarin sormayi dusunuyorum da. eksin kac haftalik oluncaya kadar yasak ya????

İnşallah canım inşallah...
çok iyi olmuş valla bakım kadının havasını değiştiriyor bi anda ruh halim değişir benim hemen...
ekşın az yasaklanmış cicim size kızların bi çoğu kanka oldu kocalarıyla

ah canım benımmm ya onun adına cok üzüldummm neler cekıyoruz gör yarabbım.... ay canımm senın içinde cok heyecanlıyımmm ınsallh güzel haberlerı nı alırım burdan....

Amiinnnn..

Cnm benimmmm cnm yok yok ben onlara hediyecik yollucam kuzularıma insllh zuzu da sen de koca göbekli olun insallh bem den daha büyük olsun göbekcikleriniz

saol güzel yürekli arkadaşım benim..

hamılemısın canımmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırdır inşallah nerden çıktı o kız

bende seni çokk özlemiştimmm

benim son adet tarihi 1 nisan egunalcim.
eksik kalmisim beeen :))))

tamam canım eklerim...

bizde keçi almıştık ben hamileyken bebeler sütünden içsinle die ama kısmet olmadı..sonra keçi doğurdu 2 tane 3 oldular sonra yawrular doğurdu 7 oldularama çok kokuo sütü ya ben hiç sewmiom peynirini falaneşimin bi tanıdığının yeri war orda bakıolardı ama insanlara ayıp olcak çoğaldılar die sattık.sonra yine alcaz ama bebişler olsun bi çok faydalıymış keçii ürünleri...ben heralde haziran temmuz gibi başlıcam..ama o zaman kadar bi ara görüşelimm

Bende varım ve ilk defa buraya yazıyorum 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.

Son düzenleme:
hoşgeldinn canımmm..ben kendii adımaa iimm sen nasılsınn?senin kimm canını sıktı bakiim dün akşam

hoşbulduk cnm bnm..bende iyi sayılırım bugün çamaşır ve mutfakla uğraştım..
ve hala adet olamadım..düşükten sonraki kanamanın üzerinden 16 gün geçti..doktor normal dedi ama bende belirtide yok..kist yapmış olablir dedi doktorum..yapmasın yaa
canımı sıkanda kaynanatör ve saz arkadaşları canım benim..
neden insanların bazıları bu kadar sahte ve samimiyetsiz oluyor..karşılarındakinin canını acıtmak için an kolluyorlar anlamıyorum..

canım işşallahh olmamıştır ya..ne zaman gitcen kontrolee?
böle insanlar çok war ne yazık kiii..canını acıtıyorlar insanınn aynenn..
ama umursamamaktan başka yapcak bişi yok çünkü bölelerinden çok war..
kıyamam ben sana üzülmeee

Kaynanatör denilen dert bendede var bazen eşimin onun nasıl oğlu olduğunu :26:düşünüyorum çünkü eşim aksine bir okadar iyi bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…