Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm benim insallh bu sefer içirirsin bebelerine karnin da keci sutu ben kaçıyorum cnm kocam sag dn soldan çekiliyor iPad i sınır etti beni öptüm sizi cooook sen iyisin dimii

eşi daha üzgün ekincim..ben kan bağım olmadığı için ben pek takmıyorum..ama eşim üzülüyor haliyle..
evet bunlardan çok var hepsine kafamıza takarsak işimiz iş..
kanamanın 2. günü gidicem canım bnm kanama olmazsa arayıp öyle gidicem beklemedeyim yani..

Kaynanatör denilen dert bendede var bazen eşimin onun nasıl oğlu olduğunu :26:düşünüyorum çünkü eşim aksine bir okadar iyi bir insan

Merhaba arkadaşlarrrrr

hoşgeldin..Allahım hayırlısıyla sanada evlat bağışlar inşallah..yolumuz uzun ve sabır isteyen bir yol..Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
bnm kaynanamla pek sorunum olmaz aslında kızı gazı vermediği sürece..o zaman nadiren sorun yaşarız..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım??

iyiyim canım hemen yazayımda kızmaa

hoşgeldiinnn sefalar getirdin...
evlat hasretini Rabbim bir an önce sonlandırsın inşallah...
her zaman yanında oluruz canım bu süreçte...
bu arada kaynanatörünle topiğe hoşgeldin

düşüklerden sonra adet düzensizliği normal canım...
ahhhh ah demek kaynanatöre dellendin sen ne deyim valla bi de bunlarla uğraşıyorsunuz kendi derdimiz bize yetmiyor bi de kendini bilmezler ekleniyor üzerine...

Merhaba arkadaşlarrrrr

yukarda hoşgeldin dedim şimdide merhaba diyeyimm

Canım arkadaşlarım bu akşam hastanemin hemşiresiyle görüştüm 1 mayıs resmi tatil çalışıyormusunuz ona göre hareket edecem dedim..tam net olmamakla beraber büyük ihtimal çalışıyoruz dedi kesin değilmiş yani..yarında gidebilirmişim kan vermeye...geç saatte belli olan bi durum olduğundan kociş işlerini ayarlarsa bi ihtimal yarın salıyı beklemeden kan vermeye gidebilirim..sabah çıkmadan yazarım size...12.gün yaptırcam diye tuttuturan ben sanırım 11.gün test yaptırmak nasip olacak...

canlarım ben çıkıomm...
laptop kocişe lazmı sonrada yatarım zaten..hepinizee ii gecelerr...sizi sewiyorummm

ya aşkolsun cnm ya..niye kızayım...
evet cnm normalmiş..düşükle beraber kanama oldu 7 gün sonra ultrason bakıldı birşey yoktu ama buay kist olabilir dedi..d.kontrol hapıyla uğraşırım yoksa bu seferde..1ayda böyle geçer..
evet benm derdim bana yetmiyor o ve kızının kaprisleriyle uğraşıyorum..ama ben pek takmaıyorum artık eşim üzülüyor..anlayış 0 bunlarda..
ve Allaha havale ediyorum..
bnm evimin huzurunu bozanın Allahta onun huzurunu kaçırsın

tam çıkıodum bu haberi almam süper oldu..heycann yaptımm yaaaa...yarınnn gitttt haftaya mutlu başlayalımmmmben çıkıom artıkk sabah haber werirsinn artık bize...ii geceler canımmm..öptüm seniiii

canım yaa eniyisi bence 1 günlşe çok bişey değişmez bian önce gebe olduğunu öğrenirsin inşaallah..belirsilikle 1gündaha beklemektense..
benim halaa umudummm varrrr

ayy deme yaa...eee süper olmuş..
daha iyi işte 12. gün stresi olmayacak..
hemen apar topar gibi olmuş..hayırlısı olsun cnm yaa..
en hayırlı ve güzel sonuç gelsin..
pozitif ol cnm...ayy çok meraklandım ben yaaaaa şimdi

he he he şaka ettim
kist olmadan atlatırsın inşallah canım..
bencede takmayın karı koca...
kimse değişmez bu saatten sonra he deyin geçin herşeye sonra kendi bildiğinizi yapın...
eşin içinde zor arada kalıyor maalesef büyüklük beklediğimiz insanlar garip haller içine giriyorlar yaşlarına başlarına bakmadan...
olan bize oluyor en iyisimi amannnn demeyi öğrenmek..

iim iim çok şükürr..hadi sen kaç artık ii geceler sana ve bebişee...

hoşgeldinnn..merhabaaa

Hoşbulduk

Hoşbulduk inşallah hakkımızda hayırlısı benim kaynana gerçekten kötü bazı insanlar vardır cahil ama benimki kötü niyetli biri oğlu ona hiç ama hiç benzemiyor evlendiğim günden beri benimle uğraşıp duruyor

Teşekür ederim benide aranıza aldığınız için Beni bu yollda yanlız bırakmazsanız bana destek olursanız çok sevinirim çünkü etrafımda bu konuyu konuşabileceğim çok fazla kişi yok

Son düzenleme:
tam çıkıodum bu haberi almam süper oldu..heycann yaptımm yaaaa...yarınnn gitttt haftaya mutlu başlayalımmmmben çıkıom artıkk sabah haber werirsinn artık bize...ii geceler canımmm..öptüm seniiii

heee bende heycan yaptımmm
tabii haber verecem kuzum..

canım yaa eniyisi bence 1 günlşe çok bişey değişmez bian önce gebe olduğunu öğrenirsin inşaallah..belirsilikle 1gündaha beklemektense..
benim halaa umudummm varrrr

valla ben 12.gün de yaptırmayı tercih ederdim ama elimde olmayan sebeplerden 11.gün yolları göründü...
ya da 13.güne kalabilirdi bi ihtimal işte o ihtimal artık beni gererdi 1 gün önce olsun dedim bende...
Allahın izniyle güzel haber verecem size..

11.gün testi yapma ihtimalim doğdu o kadar dedim 12.gün diye böyle olunca bir anda tuhaf oldum hazırlamışım kendimi 12.güne 11 erken gibi geliyo hala...ben tam 12.gün değerimi öğrenmeyi tercih ederdim ama napalım kısmet böleymişşş..başka yerde de yaptırmak istemiyorum hastanemden hep memnun kaldım bu sonucuda onlardan almak istiyorum...

sabrına hayranım ya hala 12.gün diyosun tamam sen yarın yaptır inşaallah pozitif çıksın git öylesine 12.günde kan ver fantazi olsun diye
tabi 13. test tekrarı şart inşaallah bunlarıda konuşruz sen hamiş çıkarsındaa canımm

Hoşgeldin aşkısıııı...
çok yoruldunmu sabah kahvaltısı + piknikte...

Hayırlısı olsun canım ha 11. Ha 12. Gün farketmiyor hayırlı pozitif sonuclar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…