Tüp Bebek Günlüğümüz !

sabır demeyelimde tıp bi tarih vermiş 12 gün demiş vardır bi sebebi açıklaması bende ondan mantıklı olan bu diye ona göre hareket etmek istedim...Allahın izniyle değer artışı içinde konuşacaz...Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç bir kadını düşmanımı bile evlat hasretiyle sınamasın...

şaka mı???
ehh ben sana ne diyimm
bende diyorum 1 mayıs nasıl tatil olur bu hastane?:26: ama çaktırmıyorumda

he diyip geçe geçe bizde derman kalmadı yeminlenn..ben iyisimi bi şarkı söylimm

Canim yaa hadi hayirlisi cok kalpten diliyorum Allahiminsallah emeklerini bosa cikarmaz hayirli haberlerle gel tatlim.. Benim de yarin transfer yapilirsa test gunum c.tesiye geliyor ben de 11. gun yaptiririm heralde insallah o gunlere gelirsek sorunsuz bir sekilde :18:

Hayırlısı olsun canım ha 11. Ha 12. Gün farketmiyor hayırlı pozitif sonuclar alırsın inşallah

aaa farkeder kız olduğundan daha az çıkacak şimdi değerim
saol canım inşallah pozitifle dönerim aranıza..

slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

hoşgeldinn..
Maşallah bitmiş nerdeyse 31.hafta da olmak süperr...

şaka mı???
ehh ben sana ne diyimm
bende diyorum 1 mayıs nasıl tatil olur bu hastane?:26: ama çaktırmıyorumda

he diyip geçe geçe bizde derman kalmadı yeminlenn..ben iyisimi bi şarkı söylimm

kız yok ona demedim şaka ettim diye kızmam sana demişinya ben o muhabbete dedim..
ben bu konularda şaka yapmam canım yarın test günüm

Herkese iyi geceler sabah transfer icin hastanede olucam insallah guzel gidiyordur kuzularimin bolunmeleri ve 1. kalite olmuslardir.. Dua edin arkadaslar aslinda soylememe gerek yok biliyorum biz zaten birbirimizin duacisiyiz ama ne bilim iste yazdim yine Hepinizi opuyorum guzeller 3 gun izin aldim sonra baslicam ise cok tirsiyorum yaa:18::18:

saol emelcim..
sende yarın bebeklerine kavuşuyorsun ikimizde aynı saatlerde heyecan yaşıyor olacaz..
he he hee demek şimdiden 11.güne plan yapıyosuunnn

KiZ hepimizin heyecanı tavan yapmış durumda seni hiç düşünemiyorum vallah hayirlisiyla git gel sabah pozitif haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :)

slm.bende tüp bebek yaptım.eğer çalışıyorsan transferden sonra kesinlikle çalışmamalısın.meyve olarakda ananas ye.tavsiyem budur.

Canım Rabbim yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah...
iyi geceler..

KiZ hepimizin heyecanı tavan yapmış durumda seni hiç düşünemiyorum vallah hayirlisiyla git gel sabah pozitif haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :)

gece gece hareket geldi topiğeee
banada heyecan basmış durumda..
sabah kanı verir eve gelirim hastane kan sonuçlarını saat 13 den sonra yayınlıyoo sitesinde daha önce öğrenemem sanırım..

saol emelcim..
sende yarın bebeklerine kavuşuyorsun ikimizde aynı saatlerde heyecan yaşıyor olacaz..
he he hee demek şimdiden 11.güne plan yapıyosuunnn

evet ikimiz icin de heyecanli bir gun olacak insallah sonumuz iyi olur.. Baktim takvime hemen hesapalr yaptim Insallah bir aksilik olmaz yine kanamam olmaz test gunum gelmeden, insallah kaybetmem bebgimi tekrar bir suru endisem var bakalim artik hayirlisi... Canim ben cikiyorum yatayim artik yarin buyuk gun hakkimizda hayirlisi canim...

inşallah tutar.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın tüp bebeği?

Ankaradayım ben..
Başkent Üniversitesi Hastanesinde prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum...
sonuç her ne olursa olsun her aşamasında çok ilgilendiler hepsinden bütün ekipten Allahrazı olsun dedim hep...

ya yazışmalar karışmış..
bende test için şaka yaptım dediğini sanmışım ama yaaaa:26::26:

slm.bende tüp bebek yaptım.eğer çalışıyorsan transferden sonra kesinlikle çalışmamalısın.meyve olarakda ananas ye.tavsiyem budur.

Evet canim calisiyorum ve su an isten ayrilmam mumkun degil borcumuz var ilk 3 gun dinlenip 4. gun ise baslayacagim Allah buyuk tatlim ne yapayim Ananas dun biri dusuge neden oluyor yeme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…