sabrına hayranım ya hala 12.gün diyosun tamam sen yarın yaptır inşaallah pozitif çıksın git öylesine 12.günde kan ver fantazi olsun diye
tabi 13. test tekrarı şart inşaallah bunlarıda konuşruz sen hamiş çıkarsındaa canımm
he he he şaka ettim
kist olmadan atlatırsın inşallah canım..
bencede takmayın karı koca...
kimse değişmez bu saatten sonra he deyin geçin herşeye sonra kendi bildiğinizi yapın...
eşin içinde zor arada kalıyor maalesef büyüklük beklediğimiz insanlar garip haller içine giriyorlar yaşlarına başlarına bakmadan...
olan bize oluyor en iyisimi amannnn demeyi öğrenmek..
Canım arkadaşlarım bu akşam hastanemin hemşiresiyle görüştüm 1 mayıs resmi tatil çalışıyormusunuz ona göre hareket edecem dedim..tam net olmamakla beraber büyük ihtimal çalışıyoruz dedi kesin değilmiş yani..yarında gidebilirmişim kan vermeye...geç saatte belli olan bi durum olduğundan kociş işlerini ayarlarsa bi ihtimal yarın salıyı beklemeden kan vermeye gidebilirim..sabah çıkmadan yazarım size...12.gün yaptırcam diye tuttuturan ben sanırım 11.gün test yaptırmak nasip olacak...
Hayırlısı olsun canım ha 11. Ha 12. Gün farketmiyor hayırlı pozitif sonuclar alırsın inşallah
slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
şaka mı???
ehh ben sana ne diyimm
bende diyorum 1 mayıs nasıl tatil olur bu hastane?:26: ama çaktırmıyorumda
he diyip geçe geçe bizde derman kalmadı yeminlenn..ben iyisimi bi şarkı söylimm
hoşbuldum.darısı herkesin başına.aaa farkeder kız olduğundan daha az çıkacak şimdi değerim
saol canım inşallah pozitifle dönerim aranıza..
hoşgeldinn..
Maşallah bitmiş nerdeyse 31.hafta da olmak süperr...
Canim yaa hadi hayirlisi cok kalpten diliyorum Allahiminsallah emeklerini bosa cikarmaz hayirli haberlerle gel tatlim.. Benim de yarin transfer yapilirsa test gunum c.tesiye geliyor ben de 11. gun yaptiririm heralde insallah o gunlere gelirsek sorunsuz bir sekilde :18:
Herkese iyi geceler sabah transfer icin hastanede olucam insallah guzel gidiyordur kuzularimin bolunmeleri ve 1. kalite olmuslardir.. Dua edin arkadaslar aslinda soylememe gerek yok biliyorum biz zaten birbirimizin duacisiyiz ama ne bilim iste yazdim yineHepinizi opuyorum guzeller 3 gun izin aldim sonra baslicam ise cok tirsiyorum yaa:18::18:
hoşbuldum.darısı herkesin başına.
peki siz ne durumdasınız?
test günümü bekleyen bi hatunum..
yarın test yaptırcam bakalım 2.tüp denemem nasıl son bulacak...
Herkese iyi geceler sabah transfer icin hastanede olucam insallah guzel gidiyordur kuzularimin bolunmeleri ve 1. kalite olmuslardir.. Dua edin arkadaslar aslinda soylememe gerek yok biliyorum biz zaten birbirimizin duacisiyiz ama ne bilim iste yazdim yineHepinizi opuyorum guzeller 3 gun izin aldim sonra baslicam ise cok tirsiyorum yaa:18::18:
KiZ hepimizin heyecanı tavan yapmış durumda seni hiç düşünemiyorum vallah hayirlisiyla git gel sabah pozitif haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle :)
saol emelcim..
sende yarın bebeklerine kavuşuyorsun ikimizde aynı saatlerde heyecan yaşıyor olacaz..
he he hee demek şimdiden 11.güne plan yapıyosuunnn
inşallah tutar.Allah kucağına almayı nasip etsin.nerde yaptırdın tüp bebeği?
slm.bende tüp bebek yaptım.eğer çalışıyorsan transferden sonra kesinlikle çalışmamalısın.meyve olarakda ananas ye.tavsiyem budur.
test günümü bekleyen bi hatunum..
yarın test yaptırcam bakalım 2.tüp denemem nasıl son bulacak...
slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?