Canım arkadaşlarım kasıklarımda ağrılar var sanırım bebelerim hadi anne suitimize çekilelim diyorlar...
Yarın güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...
Evet canim calisiyorum ve su an isten ayrilmam mumkun degil borcumuz var ilk 3 gun dinlenip 4. gun ise baslayacagim Allah buyuk tatlim ne yapayimAnanas dun biri dusuge neden oluyor yeme dedi
Herkese iyi geceler sabah transfer icin hastanede olucam insallah guzel gidiyordur kuzularimin bolunmeleri ve 1. kalite olmuslardir.. Dua edin arkadaslar aslinda soylememe gerek yok biliyorum biz zaten birbirimizin duacisiyiz ama ne bilim iste yazdim yineHepinizi opuyorum guzeller 3 gun izin aldim sonra baslicam ise cok tirsiyorum yaa:18::18:
Ayy yarin buyuk gun degil mi canim heyecanlandim hanisligin tescillenecek insallah dualarim seninle opuyorum kocaman bebeeeeemmtest günümü bekleyen bi hatunum..
yarın test yaptırcam bakalım 2.tüp denemem nasıl son bulacak...
Allah razi olsun hulusi hocadan gozu gibi bakti guldenmizeAnkaradayım ben..
Başkent Üniversitesi Hastanesinde prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum...
sonuç her ne olursa olsun her aşamasında çok ilgilendiler hepsinden bütün ekipten Allahrazı olsun dedim hep...
Evet canim calisiyorum ve su an isten ayrilmam mumkun degil borcumuz var ilk 3 gun dinlenip 4. gun ise baslayacagim Allah buyuk tatlim ne yapayimAnanas dun biri dusuge neden oluyor yeme dedi
başladım canım rabbim yardımcım olsun inşallah hayırla sonuçlanır
salı günü senin test gününmüş yannış anlamadıysam pozitif sonuç alırsın inşallah
Canım arkadaşlarım bu akşam hastanemin hemşiresiyle görüştüm 1 mayıs resmi tatil çalışıyormusunuz ona göre hareket edecem dedim..tam net olmamakla beraber büyük ihtimal çalışıyoruz dedi kesin değilmiş yani..yarında gidebilirmişim kan vermeye...geç saatte belli olan bi durum olduğundan kociş işlerini ayarlarsa bi ihtimal yarın salıyı beklemeden kan vermeye gidebilirim..sabah çıkmadan yazarım size...12.gün yaptırcam diye tuttuturan ben sanırım 11.gün test yaptırmak nasip olacak...
canım arkadaşım...çook çook geçmiş olsun diliyorum sana...bir daha korkutmasın seni bu yaramaz kız..ALLAH ona hayırlı uzun ömürler versin...
amin canım...... bi gecede ömrümden ömür gitti.....
rica etsem benim için bir fatiha okur musunuz..şifa niyetine...
iyi geceler kızlar..... yarın görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?