Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım arkadaşlarım kasıklarımda ağrılar var sanırım bebelerim hadi anne suitimize çekilelim diyorlar...
Yarın güzel bir güne uyanalım inşallah...
Hepimize Allah rahatlık versin...
İyi geceler...

hayırlısıyla al bebişlerini gel.........

test günümü bekleyen bi hatunum..
yarın test yaptırcam bakalım 2.tüp denemem nasıl son bulacak...
Ayy yarin buyuk gun degil mi canim heyecanlandim hanisligin tescillenecek insallah dualarim seninle opuyorum kocaman bebeeeeemm
Ankaradayım ben..
Başkent Üniversitesi Hastanesinde prof.dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu doktorum...
sonuç her ne olursa olsun her aşamasında çok ilgilendiler hepsinden bütün ekipten Allahrazı olsun dedim hep...
Allah razi olsun hulusi hocadan gozu gibi bakti guldenmize
Evet canim calisiyorum ve su an isten ayrilmam mumkun degil borcumuz var ilk 3 gun dinlenip 4. gun ise baslayacagim Allah buyuk tatlim ne yapayim Ananas dun biri dusuge neden oluyor yeme dedi

Kim dediyse yanlis biliyor sekerim ananas ve kabak cekirdegini tavsiye ediyoruz

başladım canım rabbim yardımcım olsun inşallah hayırla sonuçlanır
salı günü senin test gününmüş yannış anlamadıysam pozitif sonuç alırsın inşallah

inşallah canım hayırlısıyıla bebişine kavuşursun....
benimde salı test günüm bakalım hayırlısı rabbim her iki sonucuda karşılayacak güç versin....

ayyy canım benim demek yarın büyük gün hadi hayırlısı olsun rabbim yüzünü güldürsün....

Güldencim eğer test yaptıracaksan Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallahh yarın bize güzel bir gün yaşatırsın. Merakla bekleyeceğiz güzel haberini...

Canlarım hepinize iyi gecelr demek istemi guldenim de çekilmiş bebeleriyle suitine hepinize iyi geceler guzl bir hata olsun insallh hepimiz icin

canım arkadaşım...çook çook geçmiş olsun diliyorum sana...bir daha korkutmasın seni bu yaramaz kız..ALLAH ona hayırlı uzun ömürler versin...

sevgili arkadaşlarım,inş.yüzünüz gülecek bu sefer...bizlere de umut olacaksınız...dört gözle haberlerinzi bekliyorum...ALLAH yardımcınız olsun...sevinç gözyaşları döktürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…