Tüp Bebek Günlüğümüz !

Elifin sözüyle kakistirma vaktin geliyooooo ben kakistirmis durumda uzanıyorum hahaa :)))

he he hee evet yine kakıştırmak suretiyle itiştirdim içeri...

anammmmmmmm yarın testmi yapcan.....

he valla akşam deniz hemşireyle görüştüm büyük ihtimal çalışıyoruz ama belli olmaz dedi bizde bugün teste karar verdik...

saol canım büyük gün geldi çattı..
Allahın izniyle güzel haberler verecem size..

evet valla bekle bekle hiç aklımda olmayan 11.günde kalk test yaptırmaya git..
böylesi nasipmiş 13.güne kalmasınıda istemedim 11.günde karar kıldık işte.

Güldencim eğer test yaptıracaksan Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallahh yarın bize güzel bir gün yaşatırsın. Merakla bekleyeceğiz güzel haberini...

İnşallah canım Rabbim güzel haberler vermek nasip etsin...

sevgili arkadaşlarım,inş.yüzünüz gülecek bu sefer...bizlere de umut olacaksınız...dört gözle haberlerinzi bekliyorum...ALLAH yardımcınız olsun...sevinç gözyaşları döktürsün...

Amiinnn canımm...

günaydın hatunlar sabah namazına kalktım ve hepiniz için dua ettim ALLAH ım kabuletsin inş dualarımzı çok geçmiş olsun canım RABBİM sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş

Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402717
Günaydıınnnn..

Canım arkadaşlarım ilk kez bu kadar heyecanlı bir günaydın mesajı yazıyorum size...
Gece uyur gezer bir haldeydim en son saat 5.30 da dikildim artık ayağa güneşin doğuşunu izledim çoookk güzeldi...
Bugün benim için bebeklerim için doğuyorsun dedim...
Sonra hoooop topiğe attım kendimi...
o uzun ve zor sürecin sonuna geldim...
Elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri artık...
Bugün 30 Nisan size güzel haberlerle geldiğim gün olsun inşallah...
Hepinizi çok seviyorum...

kızlar kendimden bahsedim ve beni de arkadşınız olarak kabul edin ben 8yıllık evliyim bu süre içerisinde 3defa aşılama 2 tüp bebek geçirdim önce problem yok dendi sonra ilaçların etkisiylmi bilmiyorm miyom ve polip oluştu histeroskepi ve amikiyatla miyom alındı şimdi iyiym ve uzun protoklle tüp bebeğe başladık ALLAHım hayırlısıyla nasip etsin inş benim psikolji sıfır moral yok yanlızm şu anda antalya tüp bebek merkezinde olcak RABBİM hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağlıklı bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin sizlerden destek bekliyorum görşürüz sağlık ve mutlulkla

GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun.....
Egunal canımm inşallah GUZEL haberlerle geleceksin bu gun Buyuk gun sen elinden gelenin en iyisini yaptın takdir rabbimin .....
Bu arada bende sabahı sabah ettim yine ağrılarım vardı 2 de yatıp 8 kadar 10 defadan fazla kalktım Allah sonumu hayır etsin .....

günaydın canım rabbim hakkında hayırlısını kılsın hep çok yürekten inandım bu sefer başaracağına bu sefer olacağına inşallah bu yolda verdiğin emeğin karşılığını bugün alırsın dularım seninle bugün bize çok güzel haberler ver.....

canım benim günaydın. haftasonu giremedim hiç. sabah güldenin test günü salı günü diye geçirmiştim. bugün yapma kararı vermişsin. iyi de yapmışsın. yarın tatil belki sıkıntı yaşardın. hadi inşallah yavruların sana tutunmuştur, güzel haberlerini bekliyor olacağız. dualarımız seninle, seni seviyoruz

canım benim, inşallah güzel haberler verirsin bize, dualarımız seninle ..

günaydın canım benimmmm nasılsınn

Günaydınlarrrrr herkeseeeeee..
güzel haberler aldığımız birgün olsun...mutlu olalımm inşallahhhh.....
bende adet oldum çok şükür..geldi kırmızılar ve kist yok eminim ben

canım güzel haberlerle geleceksin biliyorum ben..zuzuda öyle tabi..
Allahım yar ve yardımcınız olsun....
bizde seni çook seviyoruzzzz

böyle bigünde bende uyuyamazdım...
mesajın içimi açtı hastayım 2gündür..canım inşaallah güneşlerin senledir inşaallah..
bahar çiçekleirn açmıştır içinde,evinin neşeleri sesleri güneşleri gelecektir,pozitifi alırsında burda 40 gün 40 gece kutlama yaparız..
bugün bize bundanda renkli mesajlarla gelmen dileğimle...rabbim zamanı geldi ol dedi inşaallah..demediyse takdirine sığınırız değilmi..

ay inanın en az sizin kadar heyecan içindeyim..Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gelin. Çookk umutttlluuyuummm....

ALLAHım bugun ve hergun tüm arkadaslarımın ve benım yuzumu guldur yarabbım sen buyuksun kımsenın ellerını bos cevırme..(amın) İnsallah egunal heycanla guzel haberlerını beklıyoruzz...Allahım Yardımcın olsun cnm bnm..

Canım benim tüm dualarımız seninle

Allah yardım etsin,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

canım benım yaa demek bugun test yapıyosunnn hadi hayırlısı olsunn yaaa iyi haberlerini bekliyoruzz taze hamişş cabukk gelinn bizi mutlu edin..

günaydınn tatlımm cektiğin bu ağrılara değecek insallah yakında alacağın guzel haberlerr seniin ağrılarını hafifletecektirr..

canlarım pozitif haberlerini zi heyecanla bekliyoruz rabbim yüzüünüzü güldürsüünn inşaallaahhhh dualarııım sizinleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…