Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım,akşam ,eşim ve kızım size dua ettik,inşallah güzel haberler ver bugün bize,,,

Gunaydın guzeller,
İyi haberlerle dolu mutlu ve umutlu bir hafta olur insallah. Egunalcim, zuzucum guzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla, rabbim yardımcınız olsun, heyecanınızı çoookkk iyi biliyorum, inşallah herşey güzel olsun, hayırlı olsun canlarım

ben doktora sormayi unuttum. gerci yarin sormayi dusunuyorum da. eksin kac haftalik oluncaya kadar yasak ya????

Kanaman yoksa keseyi gorene kadar yasak canım, kanama varsa daha devam edıyor 1 hafta 10 gün kadar.

Son düzenleme:

Canım benim çok sevindim,maşallah

Allah kuzucuklara ve sana sağlık versin

merhaba kızlar cumadan beri topiğe giremediim hafta sonu nişan dı düğündü baya yoğunduk aklım hep sizdeydii şimdi geçmişi okumaya çekiliyorumm bi gülden gitti mi acaba test yaptırmaya . benimde bugün kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacakk inşallah iyi çıkar sonucum

süper bir haber bu çok tebrik ederim çok sevindim. sağlıkla doğsunlar inşallah, belliydi değerinden ne güzel

günaydın guzel yurelı arkadaslarımmmm
cok ama cok guzel bır hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sızdende pozıtıf haberlerı gelsın bugun duarımız sızınle ıns canlarım benımmmmmmmmm

canım çok sevindim demek ikiz...Allahım kucağına almayı nasib etsin.darısı basımıza..

günaydın guzel yurelı arkadaslarımmmm
cok ama cok guzel bır hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sızdende pozıtıf haberlerı gelsın bugun duarımız sızınle ıns canlarım benımmmmmmmmm

Günaydın kuzum hoşgeldin

Bol bol pozitif haberler alıp,kutlamalar yapacagımız güzel bir hafta olur inşallah

Açılış Egunal'dan olacak hayırlısıyla

gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.

Canım benim çok sevindim,maşallah

Allah kuzucuklara ve sana sağlık versin

Amin canım sağol, darısı başına inşallah

süper bir haber bu çok tebrik ederim çok sevindim. sağlıkla doğsunlar inşallah, belliydi değerinden ne güzel

Sağol canım amin, inşallah sen de sağlıkla al kucağına bebişini

canım çok sevindim demek ikiz...Allahım kucağına almayı nasib etsin.darısı basımıza..

Amin sağol canım. Evet öyle gözüküyor darısı başına inşallah

Herkeze günaydın

benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!

Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm

Allahımm bugün gönlümüzdekini bize hayırlı eyle yüzümüzü güldürrr..
Sen herşeye kadirsin Allahım nolurrr bu bekleyişin sonunda sevinçten akıtalım gözyaşlarımızı:18::18::18:

Canım Akasyam çok geçmiş olsun

Zor şeyler yaşamışsın,Allah bir daha yaşatmasın,sana ve meleğine sağlık versin

Canım arkadaşım benimEki Görüntüle 402780

Çok zor bir durum canımm..Rabbim sabrını versin..Peki doktor nasıl bir açıklama yaptı..Opudan önce kaç mm demişlerdiki yumileree büyümemişse neden opuya almışlarr..Oluyormuymuş büle binde bir de olsa..Tekrardan çok üzüldüm ve toparlanmanı diliyorum..

ahh kıyamam ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ama allah büyüktür. kısmet değilmiş demekki. elbet nasip edecektir canım, çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun....

haftanizin guzel gecmesi dileyile her kese iyh pazartesiler.hepinizi coook ozledim.guzel haberlerim var.3 mayis konturolum var 6 da transferim var.sizlerden ne haber?yeni haber varmi?10 15 gundur giremedim meraktayim:26:rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…