Eki Görüntüle 402716 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402715 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402714 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402719 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402720
Günaydıınnnn..
Canım arkadaşlarım ilk kez bu kadar heyecanlı bir günaydın mesajı yazıyorum size...
Gece uyur gezer bir haldeydim en son saat 5.30 da dikildim artık ayağa güneşin doğuşunu izledim çoookk güzeldi...
Bugün benim için bebeklerim için doğuyorsun dedim...
Sonra hoooop topiğe attım kendimi...
o uzun ve zor sürecin sonuna geldim...
Elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri artık...
Bugün 30 Nisan size güzel haberlerle geldiğim gün olsun inşallah...
Hepinizi çok seviyorum...
ben doktora sormayi unuttum. gerci yarin sormayi dusunuyorum da. eksin kac haftalik oluncaya kadar yasak ya????
KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
KIZLAARRRRRRR
Dr dan dondum, hazirlanin yavru kartallarim geliyooooooorrrrr.....
Dr 2 kese gordu hatta erken olmasina ragmen birinin hafif kalp atisini duyduk, digeri biraz daha arkadaydi, 10 gun sonra onu duyariz dedi... yani hayirlisiyla ikizlerim
geliyorrr
günaydın guzel yurelı arkadaslarımmmm
cok ama cok guzel bır hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sızdende pozıtıf haberlerı gelsın bugun duarımız sızınle ıns canlarım benımmmmmmmmm
Canım benim çok sevindim,maşallah
Allah kuzucuklara ve sana sağlık versin
süper bir haber bu çok tebrik ederim çok sevindim. sağlıkla doğsunlar inşallah, belliydi değerinden ne güzel
canım çok sevindim demek ikiz...Allahım kucağına almayı nasib etsin.darısı basımıza..
Eki Görüntüle 402716 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402715 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402714 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402719 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402720
Günaydıınnnn..
Canım arkadaşlarım ilk kez bu kadar heyecanlı bir günaydın mesajı yazıyorum size...
Gece uyur gezer bir haldeydim en son saat 5.30 da dikildim artık ayağa güneşin doğuşunu izledim çoookk güzeldi...
Bugün benim için bebeklerim için doğuyorsun dedim...
Sonra hoooop topiğe attım kendimi...
o uzun ve zor sürecin sonuna geldim...
Elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri artık...
Bugün 30 Nisan size güzel haberlerle geldiğim gün olsun inşallah...
Hepinizi çok seviyorum...
öncelikle hepinize yanımda olduğunuz için tekrar teşekkür ederim... cuma gecemi biliyosunuz.. ağla ağla sabahı sabah ettim .. gece ne nette sürekli okuduk hastalıkları nasıl anlaşılacağını..allah korusun öyle bir durum olursa neler yapabileceğimizi... rabbim kimsenin başına vermesin geçirdiğim en kötü geceydi.. ben 24. haftada olduğum için amniyosentez bile yeterli değilmiş kordonsentez yapılalıymış ve sorun varsa bile yasal olarak gebeliği sonlandırma hakkım yok.. birde dr. hastanedeyken pazartesi arayın amniyosentez için gün belirleyelim demiş eşim sonradan söyledi.. tabi ben artık eminim bi problem olduğuna..eşimle hem araştırıyoruz hemm ağlıyoruz kabus gibiydi.... sonra nette okuduklarımdan yapılan ayrıntılı ölçümlerle hastalık riski olup olmadığının büyük ölçüde anlaşılabileceğini okudukk ve hemen ankarada 4boyutlu bi ultrason aramaya başladık..sabaha karşı sızmışım eşim dinleneyim diye uyandırmamış kalkar kalkmazda düştük hastane yollarına... dedim en az iki yerde ölçümleri yaptırıcaz yoksa bana gün yüzü yok.. gittik hastaneye biraz bekledikden sonra aldılar bizi.. doktora anlattık durumu dr. zaten ağlak suratımı görünce acıdı bana uzun uzun herşeyini inceledi kızımın parmak arası mesafelerine kadar ölçtü, damar boylarını kemik boylarını bütün organlarını çalışma hızlarını.... tek tek anlattı herşeyi ve bu ölçümler doğrultusunda ekstra bi durum hariç problem çıkma olasılığının olmadığını söyledi... iki saat kalmışızdır orda çıktık bendeki rahatlamayı anlatamam.. sonra kendi dr.umuzu aradık çıkıp oraya gidicez... dediki sonuç geldi temiz gerek yok teste.... ama ben o kadar gerilmişimki eşime hala bi yere dahamı gitsek diyorum bu kabusun bittiğine inanamıyorum.. eşim eve gitmeyelim dolaşalım açılırsın dedi bişeyler yedik sonra bebişe bişeyler baktık falan derken akşam oldu.... eşimin işleri vardı sabahtan ama yapamadığı için onları hallettik akşam yemeğimizide yiyip gelmemiz geç oldu... netim olmadığı için size haber veremedim.... ama hamilelik haberini yeni almış gibi oldum gerçi korku insanın içine düşmeye görsün hala acabalarım var ama çok şükür kızımda bende iyiyyiz ve sizi çok seviyoruz.................iyiki varsınız..........
Herkeze günaydın
benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
Herkeze günaydın
benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
Allahımm bugün gönlümüzdekini bize hayırlı eyle yüzümüzü güldürrr..
Sen herşeye kadirsin Allahım nolurrr bu bekleyişin sonunda sevinçten akıtalım gözyaşlarımızı:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?