Herkeze günaydın
benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
çok zor bir durum canımm..rabbim sabrını versin..peki doktor nasıl bir açıklama yaptı..opudan önce kaç mm demişlerdiki yumileree büyümemişse neden opuya almışlarr..oluyormuymuş büle binde bir de olsa..tekrardan çok üzüldüm ve toparlanmanı diliyorum..
Günaydın kuzum hoşgeldin
Bol bol pozitif haberler alıp,kutlamalar yapacagımız güzel bir hafta olur inşallah
Açılış Egunal'dan olacak hayırlısıyla
gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.
Herkeze günaydın
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
haftanizin guzel gecmesi dileyile her kese iyh pazartesiler.hepinizi coook ozledim.guzel haberlerim var.3 mayis konturolum var 6 da transferim var.sizlerden ne haber?yeni haber varmi?10 15 gundur giremedim meraktayim:26:rabbim yardimcimiz olsun.
Kızlar şu estrofem'in sizde ne gibi yan etkileri oluyor?
canım çok geçmiş olsun...
Bu tedavi süreci zor gerçekten,umulmadık şeylerle karşılaşabiliyor insan
Allah yardımcın olsun canım.
Herkeze günaydın
gecmis olsun canım gercekten zor bir durum allah sabrini versin ....
canım benım öncelıkle gecmıs olsun benım esimde azospermı... bizden sperm cıkıyo ama daha 4 denemede sonuca varamadım... insalll sen ılk denemende hamıle kalırsın canımmm...Bende varım ve ilk defa buraya yazıyorum 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.
canım benımmm senınle bırlıkte beklıyoruz hadi güzel haberlerle gel ınsallhhhhhhhhhhhhhEki Görüntüle 402716 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402715 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402714 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402719 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402720
Günaydıınnnn..
Canım arkadaşlarım ilk kez bu kadar heyecanlı bir günaydın mesajı yazıyorum size...
Gece uyur gezer bir haldeydim en son saat 5.30 da dikildim artık ayağa güneşin doğuşunu izledim çoookk güzeldi...
Bugün benim için bebeklerim için doğuyorsun dedim...
Sonra hoooop topiğe attım kendimi...
o uzun ve zor sürecin sonuna geldim...
Elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri artık...
Bugün 30 Nisan size güzel haberlerle geldiğim gün olsun inşallah...
Hepinizi çok seviyorum...
hosgeldın canımmmm hep yanındayız allhın izniyleeeeeeekızlar kendimden bahsedim ve beni de arkadşınız olarak kabul edin ben 8yıllık evliyim bu süre içerisinde 3defa aşılama 2 tüp bebek geçirdim önce problem yok dendi sonra ilaçların etkisiylmi bilmiyorm miyom ve polip oluştu histeroskepi ve amikiyatla miyom alındı şimdi iyiym ve uzun protoklle tüp bebeğe başladık ALLAHım hayırlısıyla nasip etsin inş benim psikolji sıfır moral yok yanlızm şu anda antalya tüp bebek merkezinde olcak RABBİM hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağlıklı bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin sizlerden destek bekliyorum görşürüz sağlık ve mutlulkla
zuzucummmmmmmmmmmmm yarın buyuk gün dımıııııııııııı ınsallh buraya hamıleyımmmmmmmm yazarsınnnnnnnnnnnnnGunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun.....
Egunal canımm inşallah GUZEL haberlerle geleceksin bu gun Buyuk gun sen elinden gelenin en iyisini yaptın takdir rabbimin .....
Bu arada bende sabahı sabah ettim yine ağrılarım vardı 2 de yatıp 8 kadar 10 defadan fazla kalktım Allah sonumu hayır etsin .....
Eki Görüntüle 402753 herkes için güzel bir gün iyi haftalar diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn...
hosbulduk kuzummmm nasılsın bakımmmmmmmm
ınsss canım benım ınsssssssss
kuzum bende hıc bır yan etkı yapmadı ...
hayırdırrrrr nasıl sende kı yan etkılerı
Gecmis olsun canım gercekten zor bir durum Allah Sabrini versin ....
canımm sen testi bugün mü yaptırıcaksın yarın mı, güldenin de seninde güzel haberler getirmeni diliyorum
canım benım öncelıkle gecmıs olsun benım esimde azospermı... bizden sperm cıkıyo ama daha 4 denemede sonuca varamadım... insalll sen ılk denemende hamıle kalırsın canımmm...:
Bende varım ve ilk defa buraya yazıyorum 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.
senın burada ne ısın varrrrrrrrrrrr
sen kan vermedınmı bakım aldınmı sonucuuuuuu yoksa canımmm
Yok canım ben gitmedim muhtemelen yarın gidecem bakalım kısmet artık
Ben Buyuk ihtimalle yarın yaptıracam canım nasip artık inşallah bebekler benimledirBen Gülden den iyi haberler alacağımıza inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?