Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım çok geçmiş olsun...

Bu tedavi süreci zor gerçekten,umulmadık şeylerle karşılaşabiliyor insan

Allah yardımcın olsun canım.

valla canım doktorlar hormon seviyelerimin çok iyi olduğunu ve yumurtaların büyük olduğunu ancak nasıl böyle bişey olduğunu anlayamamışlar herkez şaşkın ve 200-300 kişide bir rastalanan bir olay şansıma bak işte şok olduk ki doktor bizden çok umutluydu

Günaydın kuzum hoşgeldin

Bol bol pozitif haberler alıp,kutlamalar yapacagımız güzel bir hafta olur inşallah

Açılış Egunal'dan olacak hayırlısıyla

hosbulduk kuzummmm nasılsın bakımmmmmmmm
ınsss canım benım ınsssssssss

gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.

o sıslık beya yavas ıner kuzum sahsen yasayan bırısı olarak cok zor derımmmmm
proteınle beslen yumurta hasla tavuk ye et ye bol su ıc kuzummmm

hayırlısı buymus kuzummmmm uzulme lutfennnnn
takdırı ılahı ne desek bossss

haftanizin guzel gecmesi dileyile her kese iyh pazartesiler.hepinizi coook ozledim.guzel haberlerim var.3 mayis konturolum var 6 da transferim var.sizlerden ne haber?yeni haber varmi?10 15 gundur giremedim meraktayim:26:rabbim yardimcimiz olsun.

hayırlısı olsun kuzummmmm
tedavın son olsun ınssss

Kızlar şu estrofem'in sizde ne gibi yan etkileri oluyor?

kuzum bende hıc bır yan etkı yapmadı ...
hayırdırrrrr nasıl sende kı yan etkılerı

canım 3 gundur topıge gıremesemde yasadıkalrını bılıyorummmmm.....
rabbıme sukurler olsun sen ve elıfnazımız ıyımıs ...... cok ama cok sevındım kuzummmmmmmmm
soyle o yaramaza korkutmasın bızı aaaaaaaaa

Gecmis olsun canım gercekten zor bir durum Allah Sabrini versin ....

canım benım öncelıkle gecmıs olsun benım esimde azospermı... bizden sperm cıkıyo ama daha 4 denemede sonuca varamadım... insalll sen ılk denemende hamıle kalırsın canımmm...
canım benımmm senınle bırlıkte beklıyoruz hadi güzel haberlerle gel ınsallhhhhhhhhhhhhh
hosgeldın canımmmm hep yanındayız allhın izniyleeeeeee
zuzucummmmmmmmmmmmm yarın buyuk gün dımıııııııııııı ınsallh buraya hamıleyımmmmmmmm yazarsınnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 402753 herkes için güzel bir gün iyi haftalar diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn...

sanada tatlı kus gunaydınnnnnnnn

hosbulduk kuzummmm nasılsın bakımmmmmmmm
ınsss canım benım ınsssssssss

Canım teşekkür ederim,iyi olma gayreti içindeyim...

kuzum bende hıc bır yan etkı yapmadı ...
hayırdırrrrr nasıl sende kı yan etkılerı

Ya bugünlerde bende bir sinir ve yorgunluk hali,kasığımda batmalar vs. suçu estrofememi atsam ki dedim:105:

Egunalciğim bugün test yaptırıyormuş.İnşallah güzel haberler verecek bize.Çok heyecanlandım.

canımm sen testi bugün mü yaptırıcaksın yarın mı, güldenin de seninde güzel haberler getirmeni diliyorum

Ben Buyuk ihtimalle yarın yaptıracam canım nasip artık inşallah bebekler benimledirBen Gülden den iyi haberler alacağımıza inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canım benım öncelıkle gecmıs olsun benım esimde azospermı... bizden sperm cıkıyo ama daha 4 denemede sonuca varamadım... insalll sen ılk denemende hamıle kalırsın canımmm...:

cıkar canım benım esımde azo ve sperm cıkıyor ama rabbım buyuk bızde bırgun anne olucazzzzzz
ekstra bırseyler kullanıyormusun canım esın ıcın ?

hersey takdırı ılahı kuzummmmmm bende denemelerımde esıme test yapılmadı ama 2 sıde tutmadı tabı hersey yolunda ve 1. kalıteydı...
ama kısmet degılmıs napalımmmm....
nerdesın hangı hastaneye gıdıyorsun sen bakım ?
bızde bazı testler yapıcaz cunku dna hasar testı genetık fln

Ben Buyuk ihtimalle yarın yaptıracam canım nasip artık inşallah bebekler benimledirBen Gülden den iyi haberler alacağımıza inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Canım Zuzum Allah yardımcınız olsun,gönlünüze göre versin,yüzümüzü güldürsün inşallah

Tüm kalbimle senin ve Egu'nun duacısıyım

Kızlar, ben 20/04 de tek çok iyi kalitede transferim gerçekleşti. Normal gebelik takip gibi ateş önemli oluyormu mikro sonrası.Benim ilk denemem. Çarşamba test günüm. Ateşim 36,7 - 36,8 - 37,01 şeklinde devam ediyor. Sizce bu önemli mi...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…