Canım teşekkür ederim,iyi olma gayreti içindeyim...
Ya bugünlerde bende bir sinir ve yorgunluk hali,kasığımda batmalar vs. suçu estrofememi atsam ki dedim:105:
aman aman ıyı ollllllll kuzummmmmmmmmmm
kuzum atma bence o yampazzzz
yanı bana yapmadı sukur hıc bır sıkıntım yoktu
Herkeze günaydın
benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
hıhhhhhhhhhhhh detsene yaaa cıfta kutlama yapalım hadı dettttttttt
yarın tatıl gec cıkar sonuc yaaaaaaaaaaa
hıhhhhhhhhhhhh detsene yaaa cıfta kutlama yapalım hadı dettttttttt
yarın tatıl gec cıkar sonuc yaaaaaaaaaaa
Kızlar, ben 20/04 de tek çok iyi kalitede transferim gerçekleşti. Normal gebelik takip gibi ateş önemli oluyormu mikro sonrası.Benim ilk denemem. Çarşamba test günüm. Ateşim 36,7 - 36,8 - 37,01 şeklinde devam ediyor. Sizce bu önemli mi...:44:
İlk defa duydum böyle bişi, Allah sabır versin canım, sebebini araştırsınlar mutlaka, bir sonraki tedavinde aynı sorunla karşılaşmayın.
çok sağol canım birdahakine aynı şeyin tekrar etme olasılığı var dediler ama bize tedavinin kalan parasını iade edip eve gönderdiler anlamadım canım hayırlı değilmiş demek nebiliyim
çok sağol canım birdahakine aynı şeyin tekrar etme olasılığı var dediler ama bize tedavinin kalan parasını iade edip eve gönderdiler anlamadım canım hayırlı değilmiş demek nebiliyim
canım senın problemın neydı ben onu kacırmısımmmmmm
canım bu durumun sebebini anlamanın,önlemenin bir yolu olmalı mutlaka :44: Bu konuyla ilgili birsey söylemedilermi?
canım tekim cesaretim yok gel birlikte gidelim eşimde bırakmıyor tek gideyim
canım benim hep birlikte iyi olalım inşallah sağol
Ben vucüdumu tanıyamaz oldum artık
Ne neden kaynaklı bilemiyorum
Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 402810
Canım yumurtlama döneminde ateş takibini biliyorum ama gebelik dönemindeki farklılıklarına dair bir bilgim yok.Hamile arkadaşlarımızın zaman zaman ateşlendiğini duydum sadece dilerim seninkide bebiştendir.Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah
evet herşeyin hayırlısı, nerede olmuştun tedavini? Belki baska bir merkezi dene, tamamen farklı protokol uygulat ama vazgeçme, sizdeki sorun yumurta kaynaklımıydı?
gunaydın inşallah hayırlı haberle gelirsin ALLAHım yüzünü güldürsün
günaydın arkadaşlarım
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun.....
Egunal canımm inşallah GUZEL haberlerle geleceksin bu gun Buyuk gun sen elinden gelenin en iyisini yaptın takdir rabbimin .....
Bu arada bende sabahı sabah ettim yine ağrılarım vardı 2 de yatıp 8 kadar 10 defadan fazla kalktım Allah sonumu hayır etsin .....
günaydın canım rabbim hakkında hayırlısını kılsın hep çok yürekten inandım bu sefer başaracağına bu sefer olacağına inşallah bu yolda verdiğin emeğin karşılığını bugün alırsın dularım seninle bugün bize çok güzel haberler ver.....
canım benim günaydın. haftasonu giremedim hiç. sabah güldenin test günü salı günü diye geçirmiştim. bugün yapma kararı vermişsin. iyi de yapmışsın. yarın tatil belki sıkıntı yaşardın. hadi inşallah yavruların sana tutunmuştur, güzel haberlerini bekliyor olacağız. dualarımız seninle, seni seviyoruz
canım benim, inşallah güzel haberler verirsin bize, dualarımız seninle ..
Günaydınlarrrrr herkeseeeeee..
güzel haberler aldığımız birgün olsun...mutlu olalımm inşallahhhh.....
bende adet oldum çok şükür..geldi kırmızılar ve kist yok eminim ben
canım güzel haberlerle geleceksin biliyorum ben..zuzuda öyle tabi..
Allahım yar ve yardımcınız olsun....
bizde seni çook seviyoruzzzz
böyle bigünde bende uyuyamazdım...
mesajın içimi açtı hastayım 2gündür..canım inşaallah güneşlerin senledir inşaallah..
bahar çiçekleirn açmıştır içinde,evinin neşeleri sesleri güneşleri gelecektir,pozitifi alırsında burda 40 gün 40 gece kutlama yaparız..
bugün bize bundanda renkli mesajlarla gelmen dileğimle...rabbim zamanı geldi ol dedi inşaallah..demediyse takdirine sığınırız değilmi..
ay inanın en az sizin kadar heyecan içindeyim..Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gelin. Çookk umutttlluuyuummm....
ALLAHım bugun ve hergun tüm arkadaslarımın ve benım yuzumu guldur yarabbım sen buyuksun kımsenın ellerını bos cevırme..(amın) İnsallah egunal heycanla guzel haberlerını beklıyoruzz...Allahım Yardımcın olsun cnm bnm..
Canım benim tüm dualarımız seninle
Allah yardım etsin,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah
canım benım yaa demek bugun test yapıyosunnn hadi hayırlısı olsunn yaaa iyi haberlerini bekliyoruzz taze hamişş cabukk gelinn bizi mutlu edin..
günaydınn tatlımm cektiğin bu ağrılara değecek insallah yakında alacağın guzel haberlerr seniin ağrılarını hafifletecektirr..
canlarım pozitif haberlerini zi heyecanla bekliyoruz rabbim yüzüünüzü güldürsüünn inşaallaahhhh dualarııım sizinleee
günaydın canım,akşam ,eşim ve kızım size dua ettik,inşallah güzel haberler ver bugün bize,,,
Gunaydın guzeller,
İyi haberlerle dolu mutlu ve umutlu bir hafta olur insallah. Egunalcim, zuzucum guzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla, rabbim yardımcınız olsun, heyecanınızı çoookkk iyi biliyorum, inşallah herşey güzel olsun, hayırlı olsun canlarım
Kanaman yoksa keseyi gorene kadar yasak canım, kanama varsa daha devam edıyor 1 hafta 10 gün kadar.
günaydın guzel yurelı arkadaslarımmmm
cok ama cok guzel bır hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sızdende pozıtıf haberlerı gelsın bugun duarımız sızınle ıns canlarım benımmmmmmmmm
gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.
Allahımm bugün gönlümüzdekini bize hayırlı eyle yüzümüzü güldürrr..
Sen herşeye kadirsin Allahım nolurrr bu bekleyişin sonunda sevinçten akıtalım gözyaşlarımızı:18::18::18:
canım benım öncelıkle gecmıs olsun benım esimde azospermı... bizden sperm cıkıyo ama daha 4 denemede sonuca varamadım... insalll sen ılk denemende hamıle kalırsın canımmm...
canım benımmm senınle bırlıkte beklıyoruz hadi güzel haberlerle gel ınsallhhhhhhhhhhhhh
hosgeldın canımmmm hep yanındayız allhın izniyleeeeeee
zuzucummmmmmmmmmmmm yarın buyuk gün dımıııııııııııı ınsallh buraya hamıleyımmmmmmmm yazarsınnnnnnnnnnnnn
sanada tatlı kus gunaydınnnnnnnn
Egunalciğim bugün test yaptırıyormuş.İnşallah güzel haberler verecek bize.Çok heyecanlandım.
Ben Buyuk ihtimalle yarın yaptıracam canım nasip artık inşallah bebekler benimledirBen Gülden den iyi haberler alacağımıza inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
canımmmmm sonuc neeeeeeeee cıktımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?