Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım teşekkür ederim,iyi olma gayreti içindeyim...
Ya bugünlerde bende bir sinir ve yorgunluk hali,kasığımda batmalar vs. suçu estrofememi atsam ki dedim:105:

aman aman ıyı ollllllll kuzummmmmmmmmmm
kuzum atma bence o yampazzzz
yanı bana yapmadı sukur hıc bır sıkıntım yoktu

aman aman ıyı ollllllll kuzummmmmmmmmmm
kuzum atma bence o yampazzzz
yanı bana yapmadı sukur hıc bır sıkıntım yoktu

Canım benim hep birlikte iyi olalım inşallah sağol

Ben vucüdumu tanıyamaz oldum artık

Ne neden kaynaklı bilemiyorum

Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 402810

İlk defa duydum böyle bişi, Allah sabır versin canım, sebebini araştırsınlar mutlaka, bir sonraki tedavinde aynı sorunla karşılaşmayın.

"Kızlar, ben 20/04 de tek çok iyi kalitede transferim gerçekleşti. Normal gebelik takip gibi ateş önemli oluyormu mikro sonrası.Benim ilk denemem. Çarşamba test günüm. Ateşim 36,7 - 36,8 - 37,01 şeklinde devam ediyor. Sizce bu önemli mi..."

Huhuuu bana cevap yokmuu

Canım yumurtlama döneminde ateş takibini biliyorum ama gebelik dönemindeki farklılıklarına dair bir bilgim yok.Hamile arkadaşlarımızın zaman zaman ateşlendiğini duydum sadece dilerim seninkide bebiştendir.Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

İlk defa duydum böyle bişi, Allah sabır versin canım, sebebini araştırsınlar mutlaka, bir sonraki tedavinde aynı sorunla karşılaşmayın.

çok sağol canım birdahakine aynı şeyin tekrar etme olasılığı var dediler ama bize tedavinin kalan parasını iade edip eve gönderdiler anlamadım canım hayırlı değilmiş demek nebiliyim

çok sağol canım birdahakine aynı şeyin tekrar etme olasılığı var dediler ama bize tedavinin kalan parasını iade edip eve gönderdiler anlamadım canım hayırlı değilmiş demek nebiliyim

Evet herşeyin hayırlısı, nerede olmuştun tedavini? belki baska bir merkezi dene, tamamen farklı protokol uygulat ama vazgeçme, sizdeki sorun yumurta kaynaklımıydı?

Canım bu durumun sebebini anlamanın,önlemenin bir yolu olmalı mutlaka :44: Bu konuyla ilgili birsey söylemedilermi?

canım bu durumun sebebini anlamanın,önlemenin bir yolu olmalı mutlaka :44: Bu konuyla ilgili birsey söylemedilermi?

canım bize labaratuar uzmanı ve doktorun yaptığı açıklamada yumurtaların yerince büyük olduğu hormonlarımın düzenli artış olduğunu fakat içlerinin gelişmediğini söylediler benim herhangi bir yumurtlama problemim olmadı şimdiye kadar aksine hep yumurtalıklarımın iyi çalıştığını söyler tüm doktorlar anlayamadım sanki hastanenin bir hatası oldu oyle düşünüyorum

canım tekim cesaretim yok gel birlikte gidelim eşimde bırakmıyor tek gideyim

yaaaaaaa
pıs enısteeeeeeeee
Gelıyom cnm bekle benııııııı

canım benim hep birlikte iyi olalım inşallah sağol

Ben vucüdumu tanıyamaz oldum artık

Ne neden kaynaklı bilemiyorum

Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 402810

amınnnn canım benımmmmmmmmm
yaaa tedavıde oyle canım tedavıden sonrekı 2. Ayım ve 12. Gunde geldı adetım o kadar degısıyorkı vucudumuz anlayamıyoruz zaten
sonunda bebelerımıze kavusalımda napalım cekıyoz bır sekılde ısteeee

İnşallah cnm. hepimizin hayırlı haberleri olur.

evet herşeyin hayırlısı, nerede olmuştun tedavini? Belki baska bir merkezi dene, tamamen farklı protokol uygulat ama vazgeçme, sizdeki sorun yumurta kaynaklımıydı?

acıbadem maslakta benim tüplerimin biri kapalı ayrıca çikolata kistim var canım yumurtlama ile alakalı bi sorunum yoktu

gunaydın inşallah hayırlı haberle gelirsin ALLAHım yüzünü güldürsün

günaydın arkadaşlarım
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun

canım benim, inşallah güzel haberler verirsin bize, dualarımız seninle ..

ay inanın en az sizin kadar heyecan içindeyim..Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gelin. Çookk umutttlluuyuummm....

Canım benim tüm dualarımız seninle

Allah yardım etsin,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

canlarım pozitif haberlerini zi heyecanla bekliyoruz rabbim yüzüünüzü güldürsüünn inşaallaahhhh dualarııım sizinleee

günaydın canım,akşam ,eşim ve kızım size dua ettik,inşallah güzel haberler ver bugün bize,,,

günaydın guzel yurelı arkadaslarımmmm
cok ama cok guzel bır hafta olsunnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sızdende pozıtıf haberlerı gelsın bugun duarımız sızınle ıns canlarım benımmmmmmmmm

gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.

Allahımm bugün gönlümüzdekini bize hayırlı eyle yüzümüzü güldürrr..
Sen herşeye kadirsin Allahım nolurrr bu bekleyişin sonunda sevinçten akıtalım gözyaşlarımızı:18::18::18:

Amiiin canım inşallah

Eki Görüntüle 402781 Bu leylek bugün Egunal için uçuyor Eki Görüntüle 402782

Egunalciğim bugün test yaptırıyormuş.İnşallah güzel haberler verecek bize.Çok heyecanlandım.

Ben Buyuk ihtimalle yarın yaptıracam canım nasip artık inşallah bebekler benimledirBen Gülden den iyi haberler alacağımıza inanıyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

seviyorummm ulennn sizi...
iyiki varsınız yüreği güzel arkadaşlarım canlarım...
çok duygulandım yazdıklarınızı okurken...
ne güzel bu kadar insanın beni aynı anda merak edip içinden güzel dileklerle dualarla anması...
ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…