Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerım neler olduu onu anlatt senn

Kizzz zilli bizde seni seviyoruz ve meraktan çatlıyoruz ağzımızda dua hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim hayirlisiyla ol demiştir inşallah

amın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm

hadı saat 2 olsun yaaaaaaaaaaa
halay cekıcem bennnnnnnn

geldi ama bişey yazmıyor henüzz

gecmısı okuyor kuzu ondan sonra yzıyorrrrr
ogleden sonra cıkacakmıs sonuc yaaaaaaa

Yok canım ben gitmedim muhtemelen yarın gidecem bakalım kısmet artık

Güzelim eltim sabah sağlık ocağına gitmiş..Yarın resmi tatilmişş..İyice öğren yarın verip veremeyeceğinii derimm.Eşin inş erken gelirde gidersinn..Hayırlı haberlerlee inşş..

yok canım daha çıkmaz...
ben ek binada kan verdim kanlar saat 11 de merkez binaya gidiyor...
sonuç iyi ihtimalle 2 de çıkar..
daha sonrada olabilir ama..
hemen haber verecem canım..

sonuc bellım ama kanıtlanması gerekırrrrrrrrrrrrr
zaten gozlukluyum 4 gozlu yanı ama saat 2 de 8 gozle beklıycem guzel haberını kuzum benımmmmm

Slm arkadaslarım yeni geliyoruz gece kızimla size dua ettik özellikle ama gulden teyzemize ve zuzu ya bugünler onların gunu insallh öğlen olunca da Gülden kardeşimiz bize hbr verince oh bol halayli huzurlu bir gun olucak insallh :118:
Biz kızimla birazcık daha dua edelim şimdi size açık topik öptüm sizi

Güldenim kahvaltı yaptıkk..
Yatağım bile duruyorrr..
Ayy Allahım bu nasıl bir heyecann..İki gülüyorum iki ağlamaklı gözlerim doluyorr kalbim hızlı hızlıo çarpıyoo..:18::18::18:Senden telefn gelince eltimde haber geldi zannettii..Kız pozitifmi dedii..Bende merak etme sonucu almış olsaydımm çığlığımı duyardınn gülümseyle kalmazdı ağzım dedimm..

Bu arada kızlarr ekinciğimizizn nazlı çiçeğimin evini fena halde su basmışşş..Onada Rabbimden kolaylık diliyorum tüm ev kalkışık haldeymişş.Rabbim yarıdmcısı olsunn..

Bu arada kızlarr ekinciğimizizn nazlı çiçeğimin evini fena halde su basmışşş..Onada Rabbimden kolaylık diliyorum tüm ev kalkışık haldeymişş.Rabbim yarıdmcısı olsunn..

lekenmelerim olmasa oturup Kuran-ı Kerim okumak şu sıra yapılabilecek en mantıklı işti ama nasibb iştee..

Son düzenleme:

yok canım daha çıkmaz...

HMM tamam canım hadi hayırlısııı

yok canım daha çıkmaz...

Canım ya 2 de mi çıkıyormuş.Ayy aklım burda kalacak şimdi okula gitmem lazım çocuklarım beni bekler.Ama ben çok merak ederim şimdi.Neyse artık telden girerim ben de gizli gizli bakarım napalım.

EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun

Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık

Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?

heyecanlka sonucunu bekliyorum canım saat nasıl 2 olucak şimdi.. neyse güzel haberi alalımda biraz geç olsun napalım

EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun

Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık

Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?

Başın sağolsun canımm.Allah mekanını cennet eylesinn..Kalanlara sabır versin..

aşkısı sorma fenalardayım yanii..
açııımmm hiç bişi yemedim daha ama yiyesimde yok..
her yanıma ağrılar girdi...
valla o anda tel konuşabilecekmiyim acaba..
kendimden şüpheliyim...
şu ana kadar iyiydim eve adımımı attım çok fenayım..
bi yandan internet siteleri açık arada bi yokluyum bu saatte çıkmayacağını bile bile...
sabır sabır sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…