Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benimde toplanan yumurtaların yarısı olgun çıkmamıştı.ilk döllenmedi dediler. birgün sonra kendiliğinden döllenmiş.yani döllenme olgun olmayanlarda oldu ama geç oldu. labratuarda herkes çok şaşırmıştı....belki seninde öyle olur.bu arda olgunlşatırma iğnesi var ya, son enjeksiyon ondan kaç saat sonra OPU oldu? bu arada bende de çikolata kisti var malesef...

Insaallh bebegim cok guzel haberlerini bekliyoruz hep bayramlara denk geldi bu tedavin insaallah cifte bayram olacak bu gun bize
Hosgeldin tedavin hayirli ugurlu bebisli olsun
günaydın arkadaşlarım
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun

ZuzuM insaalah senin de guzel haberlerini alacagiz heyecan bitmeyeck bundan sonra dahada cogalacak inss opuyorum seni bebisimm
ay inanın en az sizin kadar heyecan içindeyim..Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gelin. Çookk umutttlluuyuummm....

Canım benim tüm dualarımız seninle

Allah yardım etsin,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 402753 herkes için güzel bir gün iyi haftalar diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn...

gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.

günaydınnnnnnnnn...................... bol bebiş haberli bir haftolsun inş.
Herkese kucak dolusu mutlu haberlerle dopdolu bir haftaolsun guzel arkadaslarimMm

lekenmelerim olmasa oturup Kuran-ı Kerim okumak şu sıra yapılabilecek en mantıklı işti ama nasibb iştee..
Cnm benim nasılsın senin yerine ben okucam şimdi insallh abdest aldım özellikle oku dediğin bir yer varmı ben fetih Yasin diye düşündüm ama hadı öptüm açık topik ama beni surekli atıyor anlamadım ki surekli yeniden giriş yapıyorum ben

Ayyyyyyyyy konu açıp anasayfaya egunalın testinin sonucunu bekliyoruz diye haykırmak hatta tüm kk yı topiğe toplamak gibi fantaziler kuruyorumm..Halayımıza 100 lerce kişi gelsinn mutluluğumuzu paylaşsın istiyorummm..Ne fantazili bir insanım dimi aşkısıııı

canım ya kendi yaşadığım dakikalar geldi gözümün önüne, ikincisi geldi ama iyi haberi aldığım yani; yüreğim ağzımda, gözümde yaşlar senin için bekliyorum şimdi
Allahım yüzünü güldürsün inşallah..

Ah canım güzel yürekli arkadaşımm sağolasınn vallaa..Çok iyi düşünmüşsünnn..Rabbim kabul buyuraa..Bende heyecanla bekliyorum işte..

Kizzz zilli bizde seni seviyoruz ve meraktan çatlıyoruz ağzımızda dua hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim hayirlisiyla ol demiştir inşallah

amın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm

hadı saat 2 olsun yaaaaaaaaaaa
halay cekıcem bennnnnnnn

gecmısı okuyor kuzu ondan sonra yzıyorrrrr
ogleden sonra cıkacakmıs sonuc yaaaaaaa

Hadi güzel haberlerinle yüzümüzü güldür insallahhhh

sonuc bellım ama kanıtlanması gerekırrrrrrrrrrrrr
zaten gozlukluyum 4 gozlu yanı ama saat 2 de 8 gozle beklıycem guzel haberını kuzum benımmmmm

lekenmelerim olmasa oturup Kuran-ı Kerim okumak şu sıra yapılabilecek en mantıklı işti ama nasibb iştee..

HMM tamam canım hadi hayırlısııı

Canım ya 2 de mi çıkıyormuş.Ayy aklım burda kalacak şimdi okula gitmem lazım çocuklarım beni bekler.Ama ben çok merak ederim şimdi.Neyse artık telden girerim ben de gizli gizli bakarım napalım.

EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun

Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık

Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?

heyecanlka sonucunu bekliyorum canım saat nasıl 2 olucak şimdi.. neyse güzel haberi alalımda biraz geç olsun napalım

kız sen ne kadar çoook seviliyon...hadi bakalım hayırlı haberle gelesin inş....

Eki Görüntüle 402870 Duayla,merakla bekliyoruz hayırlı haberini canım benim Eki Görüntüle 402868

ya ben ne deyim ki daha size...
valla ağlattınız ama beni...

ayyyy aşkısııımmm benimm..
yok yapma bence...
şimdi o topikte rakibimiz olur
düşünmen yeter ben bilmiyormuyum senin neler yapmak istediğini...
görmemişin test günü olmuş derler sonra bize

canım ben bu topiğe girdiğimden beri, en önce seni tanıdım. herkesin sevinciyle sevindin, herkesin üzüntüsünü kendi üzüntünmüş gibi bizzat yaşadın. her aşamada herkesi yanında oldun. şimdi bizde dualarımızla ve en güzel dileklerimizle senin yanındayız. biliyorum pozitif ile hepberaber halay çekicez burada. allah kötüyü sana ve hiçbirimize yaşatmasın. sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum ( hatta heyecandan işe konsantre olamıyorum, müdürümden zılgıtı yersem senden bilicem bilesin ) öpüyorum seni çoook

ya ben ne deyim ki daha size...
valla ağlattınız ama beni...

Ağlamaa yaa bende ağlarım gözlerim dolu zatennn susmam da sonraaa...
ayyyy aşkısııımmm benimm..
yok yapma bence...
şimdi o topikte rakibimiz olur
düşünmen yeter ben bilmiyormuyum senin neler yapmak istediğini...
görmemişin test günü olmuş derler sonra bize

desinlerrrrrr ayyyy seefaamız olsunnnnn..Yok yapmam aşkısııı fantazii işteee..
Bu arada evde olanlarr gebeler gülbende prof.lemi ibrahimoğlu anlatıyorr izleyinn bencee..

canım benim beni eminim çok çok iyi anlarsın..
dediğin gibi sonumuz benzesin inşallah...
çok umutluyum Rabbim yanıltmasın diyorum..

evet canım gerçekten 3 ay oldu topiği açalı bunun ekimden beri gelen bir geçmişi var aslında çok şey yaşadım hepinizle gerçekten üzülüp sevindim sizinle...bugün sıra bana gelmiş hala inanamıyorum...çok duyguluyum bi siz böyle güzel sözler yazınca resmen dağıldım...hepinizi sözde değil özde seviyorum

heyecan bastı şimdi beni
ben yarın diye biliyorum senın test tarıhını
şöyle kendimi yoklayınca yrının tatil oludğu geldi aklıma
güzel haber alıcaksın inş.

canım biz kaan hocada tedavı görüyoz suan sperm cıkısı var ama ıyı kalıtede deıl sanırım... proxceed dıe bı ılac içiyo sabah aksam cok ıyı gelıyomus spermlere....... bakalım deneyıp görecez artıkkk baska bişe yapmıyoruz canımmm cunkı hıçbişeyın kanıtlanmış faydası yok dua etmekten baska........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…