yok canım daha çıkmaz...
ben ek binada kan verdim kanlar saat 11 de merkez binaya gidiyor...
sonuç iyi ihtimalle 2 de çıkar..
daha sonrada olabilir ama..
hemen haber verecem canım..
Herkeze günaydın
benim moralim çok bozuk çok kötü berbat ..!
Cuma günü yumurtalarım toplandı 8 tane yumurtam oldu hastaneden taburcu oldum yarım saat telefon geldi hastaneye gelmeniz gerek neyse gittik eşimle birlikte 8 tane yumurtanın hiçbiri olgun değilmiş döllenme olmamazmış ne umutlarla gittiğim yerden daha başlamadan geri dönmek çok acı yıkıldım resmen tedavi sonlandı ve bütün hevesim,emeklerimde çok üzgünüm
Insaallh bebegim cok guzel haberlerini bekliyoruz hep bayramlara denk geldi bu tedavin insaallah cifte bayram olacak bu gun bizeEki Görüntüle 402716 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402715 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402714 Eki Görüntüle 402717 Eki Görüntüle 402719 Eki Görüntüle 402718 Eki Görüntüle 402720
Günaydıınnnn..
Canım arkadaşlarım ilk kez bu kadar heyecanlı bir günaydın mesajı yazıyorum size...
Gece uyur gezer bir haldeydim en son saat 5.30 da dikildim artık ayağa güneşin doğuşunu izledim çoookk güzeldi...
Bugün benim için bebeklerim için doğuyorsun dedim...
Sonra hoooop topiğe attım kendimi...
o uzun ve zor sürecin sonuna geldim...
Elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri artık...
Bugün 30 Nisan size güzel haberlerle geldiğim gün olsun inşallah...
Hepinizi çok seviyorum...
Hosgeldin tedavin hayirli ugurlu bebisli olsunkızlar kendimden bahsedim ve beni de arkadşınız olarak kabul edin ben 8yıllık evliyim bu süre içerisinde 3defa aşılama 2 tüp bebek geçirdim önce problem yok dendi sonra ilaçların etkisiylmi bilmiyorm miyom ve polip oluştu histeroskepi ve amikiyatla miyom alındı şimdi iyiym ve uzun protoklle tüp bebeğe başladık ALLAHım hayırlısıyla nasip etsin inş benim psikolji sıfır moral yok yanlızm şu anda antalya tüp bebek merkezinde olcak RABBİM hepimize hayırlısıyla hamile kalmayı ve sağlıklı bebelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin sizlerden destek bekliyorum görşürüz sağlık ve mutlulkla
günaydın arkadaşlarım
güzel haberlerin geldiği bir gün olsun
Günaydınlarrrrr herkeseeeeee..
güzel haberler aldığımız birgün olsun...mutlu olalımm inşallahhhh.....
bende adet oldum çok şükür..geldi kırmızılar ve kist yok eminim ben
canım güzel haberlerle geleceksin biliyorum ben..zuzuda öyle tabi..
Allahım yar ve yardımcınız olsun....
bizde seni çook seviyoruzzzz
ZuzuM insaalah senin de guzel haberlerini alacagiz heyecan bitmeyeck bundan sonra dahada cogalacak inss opuyorum seni bebisimmGunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun.....
Egunal canımm inşallah GUZEL haberlerle geleceksin bu gun Buyuk gun sen elinden gelenin en iyisini yaptın takdir rabbimin .....
Bu arada bende sabahı sabah ettim yine ağrılarım vardı 2 de yatıp 8 kadar 10 defadan fazla kalktım Allah sonumu hayır etsin .....
ay inanın en az sizin kadar heyecan içindeyim..Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gelin. Çookk umutttlluuyuummm....
ALLAHım bugun ve hergun tüm arkadaslarımın ve benım yuzumu guldur yarabbım sen buyuksun kımsenın ellerını bos cevırme..(amın) İnsallah egunal heycanla guzel haberlerını beklıyoruzz...Allahım Yardımcın olsun cnm bnm..
Canım benim tüm dualarımız seninle
Allah yardım etsin,hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 402753 herkes için güzel bir gün iyi haftalar diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn...
Gunaydın guzeller,
İyi haberlerle dolu mutlu ve umutlu bir hafta olur insallah. Egunalcim, zuzucum guzel haberlerinizi bekliyorum heyecanla, rabbim yardımcınız olsun, heyecanınızı çoookkk iyi biliyorum, inşallah herşey güzel olsun, hayırlı olsun canlarım
Kanaman yoksa keseyi gorene kadar yasak canım, kanama varsa daha devam edıyor 1 hafta 10 gün kadar.
gunaydin arkadaslar ben sukurler olsun dun evime geldim,ama hala sisim yavas yavas inacekmisim
EGUNALLL ZUZU CUM SIZIN HAYIRLI GUZEL HABERLER BEKLIYORUZ
INSALLAH MUTLU SONA ERESINIZ CANLARIM.
Herkese kucak dolusu mutlu haberlerle dopdolu bir haftaolsun guzel arkadaslarimMmgünaydınnnnnnnnn...................... bol bebiş haberli bir haftolsun inş.
Cnm benim nasılsın senin yerine ben okucam şimdi insallh abdest aldım özellikle oku dediğin bir yer varmı ben fetih Yasin diye düşündüm ama hadı öptüm açık topik ama beni surekli atıyor anlamadım ki surekli yeniden giriş yapıyorum benlekenmelerim olmasa oturup Kuran-ı Kerim okumak şu sıra yapılabilecek en mantıklı işti ama nasibb iştee..
Başın sağolsun canımm.Allah mekanını cennet eylesinn..Kalanlara sabır versin..
aşkısı sorma fenalardayım yanii..
açııımmm hiç bişi yemedim daha ama yiyesimde yok..
her yanıma ağrılar girdi...
valla o anda tel konuşabilecekmiyim acaba..
kendimden şüpheliyim...
şu ana kadar iyiydim eve adımımı attım çok fenayım..
bi yandan internet siteleri açık arada bi yokluyum bu saatte çıkmayacağını bile bile...
sabır sabır sabır
Cnm benim nasılsın senin yerine ben okucam şimdi insallh abdest aldım özellikle oku dediğin bir yer varmı ben fetih Yasin diye düşündüm ama hadı öptüm açık topik ama beni surekli atıyor anlamadım ki surekli yeniden giriş yapıyorum ben
Güldenim kahvaltı yaptıkk..
Yatağım bile duruyorrr..
Ayy Allahım bu nasıl bir heyecann..İki gülüyorum iki ağlamaklı gözlerim doluyorr kalbim hızlı hızlıo çarpıyoo..:18::18::18:Senden telefn gelince eltimde haber geldi zannettii..Kız pozitifmi dedii..Bende merak etme sonucu almış olsaydımm çığlığımı duyardınn gülümseyle kalmazdı ağzım dedimm..
Kizzz zilli bizde seni seviyoruz ve meraktan çatlıyoruz ağzımızda dua hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim hayirlisiyla ol demiştir inşallah
amın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm
hadı saat 2 olsun yaaaaaaaaaaa
halay cekıcem bennnnnnnn
gecmısı okuyor kuzu ondan sonra yzıyorrrrr
ogleden sonra cıkacakmıs sonuc yaaaaaaa
Hadi güzel haberlerinle yüzümüzü güldür insallahhhh
sonuc bellım ama kanıtlanması gerekırrrrrrrrrrrrr
zaten gozlukluyum 4 gozlu yanı ama saat 2 de8 gozle beklıycem guzel haberını kuzum benımmmmm
Slm arkadaslarım yeni geliyoruz gece kızimla size dua ettik özellikle ama gulden teyzemize ve zuzu ya bugünler onların gunu insallh öğlen olunca da Gülden kardeşimiz bize hbr verince oh bol halayli huzurlu bir gun olucak insallh :118:
Biz kızimla birazcık daha dua edelim şimdi size açık topik öptüm sizi
lekenmelerim olmasa oturup Kuran-ı Kerim okumak şu sıra yapılabilecek en mantıklı işti ama nasibb iştee..
HMM tamam canım hadi hayırlısııı
Canım ya 2 de mi çıkıyormuş.Ayy aklım burda kalacak şimdi okula gitmem lazım çocuklarım beni bekler.Ama ben çok merak ederim şimdi.Neyse artık telden girerim ben de gizli gizli bakarım napalım.
EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun
Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık
Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?
heyecanlka sonucunu bekliyorum canım saat nasıl 2 olucak şimdi.. neyse güzel haberi alalımda biraz geç olsun napalım
kız sen ne kadar çoook seviliyon...hadi bakalım hayırlı haberle gelesin inş....
Eki Görüntüle 402870 Duayla,merakla bekliyoruz hayırlı haberini canım benim Eki Görüntüle 402868
Insaallh bebegim cok guzel haberlerini bekliyoruz hep bayramlara denk geldi bu tedavin insaallah cifte bayram olacak bu gun bize
Hosgeldin tedavin hayirli ugurlu bebisli olsun
ZuzuM insaalah senin de guzel haberlerini alacagiz heyecan bitmeyeck bundan sonra dahada cogalacak inss opuyorum seni bebisimm
Herkese kucak dolusu mutlu haberlerle dopdolu bir haftaolsun guzel arkadaslarimMm
Ayyyyyyyyy konu açıp anasayfaya egunalın testinin sonucunu bekliyoruz diye haykırmak hatta tüm kk yı topiğe toplamak gibi fantaziler kuruyorumm..Halayımıza 100 lerce kişi gelsinn mutluluğumuzu paylaşsın istiyorummm..Ne fantazili bir insanım dimi aşkısıııı
ya ben ne deyim ki daha size...
valla ağlattınız ama beni...
ayyyy aşkısııımmm benimm..
yok yapma bence...
şimdi o topikte rakibimiz olur
düşünmen yeter ben bilmiyormuyum senin neler yapmak istediğini...
görmemişin test günü olmuş derler sonra bize
canım ya kendi yaşadığım dakikalar geldi gözümün önüne, ikincisi geldi ama iyi haberi aldığım yani; yüreğim ağzımda, gözümde yaşlar senin için bekliyorum şimdi
Allahım yüzünü güldürsün inşallah..
teste ne zaman gitcen
canım ben bu topiğe girdiğimden beri, en önce seni tanıdım. herkesin sevinciyle sevindin, herkesin üzüntüsünü kendi üzüntünmüş gibi bizzat yaşadın. her aşamada herkesi yanında oldun. şimdi bizde dualarımızla ve en güzel dileklerimizle senin yanındayız. biliyorum pozitif ile hepberaber halay çekicez burada. allah kötüyü sana ve hiçbirimize yaşatmasın. sabırsızlıkla güzel haberini bekliyorum ( hatta heyecandan işe konsantre olamıyorum, müdürümden zılgıtı yersem senden bilicem bilesin) öpüyorum seni çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?