ayyy çok çok geçmişler olsun ekine ya ..üzldün.Allah kolaylık versin..Bu arada kızlarr ekinciğimizizn nazlı çiçeğimin evini fena halde su basmışşş..Onada Rabbimden kolaylık diliyorum tüm ev kalkışık haldeymişş.Rabbim yarıdmcısı olsunn..
seviyorummm ulennn sizi...
iyiki varsınız yüreği güzel arkadaşlarım canlarım...
çok duygulandım yazdıklarınızı okurken...
ne güzel bu kadar insanın beni aynı anda merak edip içinden güzel dileklerle dualarla anması...
ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Ağlamaa yaa bende ağlarım gözlerim dolu zatennn susmam da sonraaa...
desinlerrrrrr ayyyy seefaamız olsunnnnn..Yok yapmam aşkısııı fantazii işteee..
Bu arada evde olanlarr gebeler gülbende prof.lemi ibrahimoğlu anlatıyorr izleyinn bencee..
kan verip geldim canım sonucu bekliyorum 2 gibi çıkar sanırım...
ayyy çok çok geçmişler olsun ekine ya ..üzldün.Allah kolaylık versin..
aminnnn..inşallah güzel haberlerle geleceksiniz..sende iyiki varsın kuzu..lütfen beklerken er Rahman çekin..çok çok söyleyin cnm..Allshım hayırlara vesile etsin inşallah
cok heyecanlıyım güzel hbrler ver inş......
evet canım gerçekten 3 ay oldu topiği açalı bunun ekimden beri gelen bir geçmişi var aslında çok şey yaşadım hepinizle gerçekten üzülüp sevindim sizinle...bugün sıra bana gelmiş hala inanamıyorum...çok duyguluyum bi siz böyle güzel sözler yazınca resmen dağıldım...hepinizi sözde değil özde seviyorum
EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun
Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık
Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?
EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun
Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık
Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?
ya ben ne deyim ki daha size...
valla ağlattınız ama beni...
canım biz kaan hocada tedavı görüyoz suan sperm cıkısı var ama ıyı kalıtede deıl sanırım... proxceed dıe bı ılac içiyo sabah aksam cok ıyı gelıyomus spermlere....... bakalım deneyıp görecez artıkkk baska bişe yapmıyoruz canımmm cunkı hıçbişeyın kanıtlanmış faydası yok dua etmekten baska........
Ah canım güzel yürekli arkadaşımm sağolasınn vallaa..Çok iyi düşünmüşsünnn..Rabbim kabul buyuraa..Bende heyecanla bekliyorum işte..
CANIMM cok geçmiş olsun size de ayy nasıl oldu kız oylee yaaa..kolay gelsinn canımm
ne olmus ekıne??????????????
Topicte guldenim sayesinde bügün üye patlaması var maşallah herkez heyecan la umutla seni ve bebeklerinin hayatına geliş haberini bekliyor insallh cok guzel hbr alıcaz senden sen evde yanlızmisin sakin bayılma ha hbri alınca gerçi ben de bayılırım diyordum hep ama nasip olmadı öğrenince bayılmakbana insallh sana da nasip olmaz bayılmak ağlasam mı gülsem mı şaşırdım kaldım ama eşek şakamı yapmaktan geri kalmadım size Ben şimdi izninizle gidiyorum ama 2ye kalmadan Gelicez topige kızimla halay çekicez oh oh :118::118:
hee hemde ne eşek şakası..
vayy bee zaman nasıl geçtii
hee hemde ne eşek şakası..
vayy bee zaman nasıl geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?