Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu arada kızlarr ekinciğimizizn nazlı çiçeğimin evini fena halde su basmışşş..Onada Rabbimden kolaylık diliyorum tüm ev kalkışık haldeymişş.Rabbim yarıdmcısı olsunn..
ayyy çok çok geçmişler olsun ekine ya ..üzldün.Allah kolaylık versin..

aminnnn..inşallah güzel haberlerle geleceksiniz..sende iyiki varsın kuzu..lütfen beklerken er Rahman çekin..çok çok söyleyin cnm..Allshım hayırlara vesile etsin inşallah

biri güçlü olsun ama yaaa tel de salma kendini olarmı...

Amiinnn canım inşallah...

cok heyecanlıyım güzel hbrler ver inş......

bende canım heyecanlı duygusal ağlamaklı vs..duygu fırtınası ve karmaşası yaşıyorum şu an..

sanma ki sadece yazanlar paylaşıyor heyecanını, duygularını... Yazmayanlar da hatta benim gibi bu saate kadar yazamayanlar da paylaşıyor. Hatta ben seninle birlikte aynı duyguları yaşıyorum emin ol...

Canım arkadaşlarım üzerimi değiştirip bi rahatlayım hala hastaneden geldiğim gibi duruyorum...
becerebilirsem ve boğazımdan geçerse bişiler atıştırcam..
ilk fırsatta geliciimm...

EgUnal canım mideme ağrı girdi vallahi
İnşallah pozitif olacak sonucun

Cumartesi sabah amcam vefat etti
Haftasonu cenaze ile uğraştık

Ne var ne yok bakalım herkes iyi mı?

basın sagolsun cnmmm
mekanı cennet olsun ıns...

ya ben ne deyim ki daha size...
valla ağlattınız ama beni...

agla sevınc gozyasları onlar kuzummmmmmm

aynen canım ne kullanırsak kullanalım yapalım dua etmedıkten sonra rabbıme el acmadıktan sonra ne careee

Ah canım güzel yürekli arkadaşımm sağolasınn vallaa..Çok iyi düşünmüşsünnn..Rabbim kabul buyuraa..Bende heyecanla bekliyorum işte..

Cnm benim cok heyecan yapma sen de insallh Rabbimin izniyle guzel hbr alıcaz güldenimiz dn hepimize dua ettik kızimla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin yuvalarına çifter çifter hayrli sağlıklı evlatlar versin hersey cok guzel olucak insallh ben birazdn çıkıcm keci sütlerini alıp birazcikta yürüyüp gelicem 2ye kalmadan topik basına gelirim insallh

Topicte guldenim sayesinde bügün üye patlaması var maşallah herkez heyecan la umutla seni ve bebeklerinin hayatına geliş haberini bekliyor insallh cok guzel hbr alıcaz senden sen evde yanlızmisin sakin bayılma ha hbri alınca gerçi ben de bayılırım diyordum hep ama nasip olmadı öğrenince bayılmak bana insallh sana da nasip olmaz bayılmak ağlasam mı gülsem mı şaşırdım kaldım ama eşek şakamı yapmaktan geri kalmadım size Ben şimdi izninizle gidiyorum ama 2ye kalmadan Gelicez topige kızimla halay çekicez oh oh :118::118:

güldenim canım beniimm demek 2 de çıkacak sonuçç geçmez zaman şimdi bende işlerime koyulayıımm merakla bekliyoruz rabbim bugün güldenin günü olsuunnnn

hee hemde ne eşek şakası..
vayy bee zaman nasıl geçtii

Wallahi cnm yaa zaman ne kaa çabuk geçiyor ama insan anlamıyor hergün bir adım daha yaklaşıyoruz sona yaslanıyoruz bee Gecen yıllardaki fotolarima bakıyorum da say bee diyorum Rabbim sonumuzu hayrli ve bol çocuklu etsin insallh olması bir dert olmaması bir dert arada ananeme bakıyorum 4cocugu var sadece kiz cocuklardan var hbr erkek ayda yılda bir geliyor evine o da para ve miras icin ciddi anne bile olsan insan eti ağır diyorlar yaa cok doğru bencede hayırlı evlat versin Rabbim hepimize insallh ayyy o gun geldi aklıma 3ocak ne gündü benim icin hey gidi günler heyy darısı bütün herkesin basına insallhhhh

Wallahi cnm yaa zaman ne kaa çabuk geçiyor ama insan anlamıyor hergün bir adım daha yaklaşıyoruz sona yaslanıyoruz bee Gecen yıllardaki fotolarima bakıyorum da say bee diyorum Rabbim sonumuzu hayrli ve bol çocuklu etsin insallh olması bir dert olmaması bir dert arada ananeme bakıyorum 4cocugu var sadece kiz cocuklardan var hbr erkek ayda yılda bir geliyor evine o da para ve miras icin ciddi anne bile olsan insan eti ağır diyorlar yaa cok doğru bencede hayırlı evlat versin Rabbim hepimize insallh ayyy o gun geldi aklıma 3ocak ne gündü benim icin hey gidi günler heyy darısı bütün herkesin basına insallhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…