Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aminnnnnnnnn canımıniçiiiiiiiiiiiiiiii..Çok sağol..

Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum güldenciimm...

Güzel haberlere çok acayip ihtiyacımın olduğu dönemdeyim... Dün berbat bir gün geçirdim çünkü...

selam ben de hep takip ediyorum topiğinizi.ara ara gülden'i de takip ettim.şimdi pc başında heyecanla bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak gibi.Allah yüzünü güldürsün inşallah,anneliği müjdelensin bugün gülden'in.dua ediyorum gülden için.

kızlar topiğim açık kalsın ben bi kayınvalideme uğrıyayım geleyiimm bensiz kutlama yapmayıınnn

Kizlaarr ben kuzularimi gobuse aldim geldim 2 tane 8 hucreli biri 1. kalite digeri 2. kalite beklemekten baska isimiz yok 11 mayis test gunum ...Guldenim sen ne yaptin canim?

Selam kızlar , nasılsınız,

size birşey soracam. 5 gündür progeston iğne oldum sabah doktora gittim kontrole. 2 kutu daha yazdı. Dedi çok stres yapmıssın yumoşların hiç büyümemiş çarşambaya kadar tekrar kullanıp perşembe sabahı yine gidecem. Sizler kaçar gün kullandız iğneler. Benimkiler acaba büyür mü

heyecanlı bekleyişşş.. dım dım dım dım ... ayyyy çok meraakk edıyorummmmm...

Güzel haberlere çok acayip ihtiyacımın olduğu dönemdeyim... Dün berbat bir gün geçirdim çünkü...

noldu canım benimmm kötü birşey yoktur umarım :44::44::44::44:

Kizlaarr ben kuzularimi gobuse aldim geldim 2 tane 8 hucreli biri 1. kalite digeri 2. kalite beklemekten baska isimiz yok 11 mayis test gunum ...Guldenim sen ne yaptin canim?

yerim senin kuzularını, bol bol dinlen. sanırım 3 gün izinliymişsinde iyi olmuş. inşallah şimdi sıkı sıkı tutunurlar sana. 11 mayısı sabırsızlıkla beklicem

hayırdır canım ne olduuuu

hadı hayırlısı kuzum yaaaaaaaaa

canım hayırlı olsun transferin.Sağlıkla kucagına al inşallah bebişlerini.

Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...

dondum kaldım bişey diyemiyorum kitlendim yanınd aolsaydım keşke...
yinede mucize bekliyelim rabbimden...

rabbımden umit kesılmez kuzummmmmmmm
hıc bellı olmaz bırden yukselısede gecebılır ve normal gebelık olabılır
hayırlısı kuzum yaaaa

hayırlı olsun cnm .. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın...

hayırdır canım ne olduuuu

hadı hayırlısı kuzum yaaaaaaaaa

ya kızlar bilmiyorum burada anlatmam ne kadar doğru.. alakasız bir konu.. bazı insanlardanda tepki alırım diye çekiniyorum çünkü hayvan-insan önceliğini kimseyle tartışacak durumda değilim açıkçası... sorun şu ki köpeğim çok hasta ve bir türlü iyileşmiyor.. aliminyum zehirlenmesi geçiriyor.. daha doğru geçiremiyor.. kalbi çok kötüydü dün testler tahliller filan bayağı ağlattı beni... elimde değil dayanamıyorum o halde görmeyi onu... bebeğim olduğunu bilen herkeste bebeğini düşün diyor! sanki ben düşünmüyormuşum gibi.. herkesten çok ben düşünüyorum bebeğimi... ben annesiyim onun.. ama diğeride benim canım... aliminyumu vücuttan atması için biraz riskli bir ilaç kullanılıyor... durum böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…