Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım buyur sen sıkıntı yapıyorsun demekkı yapma sakın ol
ben 2 kutu bıtırdım bazılraı 3 degısıyor
kendını rahat bırak ama

ay güldeen, sakın bozma bak moralini... benim değerimi biliosun... 1 gün bile aşırı farkettiriyor.... bir anda 2-3 katına çıkıyor sonuçlar... senin sonucun pozitif şu anda.. inşallah yükselecek..

ala alaa canımm ya bende sasırdımm smdıı..bence erken dıe böyle cıkmıstırr kuzum yaa yukselırrrrr..bence canını falaan sıkma kesin bişey yokki ortadaa....sabır canım sabırrr..

geçmiş olsun canımm oda can tabıkı ınsan uzulurr..cok gecmıs olsunn umarım en yakın zamanda ıyıleşir.bende bı kopeğimi doğum da kaybetmıştımm hala uzuluyorum yanı baska aldık ama onun yerını tutmuyor..

canım bosver sen tabıkıde dusuneceksın oda bır canlı sonucta .....
rabbım ne demıs bır kımsede hayvan sevgısı cıcek sevgısı yoksa ınsan sevgısı arama demıs ....
sen bosver takma kafana kopegınıde beebgınıde yeterınce sen dusunursun kımse bılemz senın ıcını canımmmm

Canım degerin inşallah kat kat daha artar. 2 gün daha bekle bakalım. Tekrarında iyi sonuç alacaksın.

ya ne dicegimi bilemiyorum. Rabbimden ümit kesilmez.sende ümidini kesme bitanem.İnşallah katlanıcak değerinn..

canııımm..bendede durum aynıydı ve ben çok arastırmıştım..inan bu şekilde baslayıp doğuran o kadar vark canım bnm.2 gün sonrzki sonucun yükxelecek emin ol.bnmki 96 oldu hatırla..hemen umutsuzluğa düşme.inan herşey olabilir.mucizelere cok cnm bnm.ama sakın bnm yaptığım hatayı yapma.dinlenmene devam et.hamilesin sen deberin 5 ten büyük hsyatım.pozitif düşünnnn

Güldenim sakın moralini bozma sonuç ne olursa olsun sen şuan hamilesin. Sakın kendini yıpratma yorma. Dinlenmene devam et. Sen zaten bunun bilincindesin Allahın izniyle değerinde artacak...

Allahtan ümit kesilmez canım belki kimyasal gebelik değildir
belki Rabbimin mucizesi olur
aynı doktorda tedavi gördüğümüz bir arkadaşın değeri 5 idi ve şuan kızını kucağına
almış durumda

canımm ne diyeceğimi bilemedim. allah çok büyüktür beklemekten başka ne gelirki elimizden...

canımmm bir kere hayvan sevmeyen insan da sevemez. çok haklısın insanın içi parçalanır. benimde bir sürü köpeğim oldu çok iyi anlarım seni. allahtan şifa diliyorum minişe

Canım dur bakalım panik yok, negatif değil onu biliyoruz şu an. Biliyorsun şu an önemli olan çarşamba gününün sonucu. Aynen dinlenmeye ve ilaçlara devam, hayırlısıyla katlanacak inşallah. Hem senin 3.gün embriyosuydu yani değerinin biraz daha düşük olması normal. Sakın üzme kendini, hayırlısı inşallah, halayımız çarşambaya kaldı

Son düzenleme:
Canım arkadasım sonucun kesın degıl aklını kotu dusuncelerle doldurma. Artıs gosterıcek ve Allahın ıznıyle senı bırakmıycak kucuk kuzular. Ama Rabbım bızler ıcın en ıyısnı bılendır. Senın cıglık cıglıga yazılarını dort gozle beklıyoruz..Sen guclu ol bebıslerın en cok sımdı sana muhtac bıtanemm...Kocaman bır topik, sen ve kuzuların ıcın dua edıyor guzel yureklı arkadasımm..

Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum güldenciimm...

Güzel haberlere çok acayip ihtiyacımın olduğu dönemdeyim... Dün berbat bir gün geçirdim çünkü...

Kizlaarr ben kuzularimi gobuse aldim geldim 2 tane 8 hucreli biri 1. kalite digeri 2. kalite beklemekten baska isimiz yok 11 mayis test gunum ...Guldenim sen ne yaptin canim?

ay güldeen, sakın bozma bak moralini... benim değerimi biliosun... 1 gün bile aşırı farkettiriyor.... bir anda 2-3 katına çıkıyor sonuçlar... senin sonucun pozitif şu anda.. inşallah yükselecek..

Canım degerin inşallah kat kat daha artar. 2 gün daha bekle bakalım. Tekrarında iyi sonuç alacaksın.

ya ne dicegimi bilemiyorum. Rabbimden ümit kesilmez.sende ümidini kesme bitanem.İnşallah katlanıcak değerinn..

Güldenim sakın moralini bozma sonuç ne olursa olsun sen şuan hamilesin. Sakın kendini yıpratma yorma. Dinlenmene devam et. Sen zaten bunun bilincindesin Allahın izniyle değerinde artacak...

saolun kızlar...
bakalım artık bundan sonra daha neler yaşayıp görecem...
Hayırlısı olsun diyorum...

Cnm benim sen hamilesin suanda bunu sende biliyorsun ben de kimyasal gebelik yasadım ama bana Dr um sen inanmıyorsun ki degerin yükseleceğine ne mucizeler var demişti 2gun sonra degerin istegimiz kadar yükselir ilaçlara devam demişti tabiki benim 12. degerimdi hemen eve geldim evet Dr un dediği gibi ben ne tedaviye ne de bu degerin yükseleceğine inanmıyordum hemen yaptım bir kahve ve üzerine 1paket sigaradeli gibi ictim yani ben inanmadım
Ama lütfen sen İnan ve konus kuzularınla onlar seninle cnm sen suanda ama kimyasal ama başka bir şey sen hamilesin 2gun sonra yükselince deger insallh Rabbimin izniyle biz dualarımıza devam edelim tabiki Rabbim bilir o mucize bizim olur lütfen inan sene benim gibi olma

canım yoruma açık evet,benim yorumum 5 in üzeri olduğu negatif olarak görmüyorum ve yükselecek diye düşünüyorum,,karamsarlık yok,,,sen değilmisin burda herkese umut olan canımm,,

Arkadaşlarım zuzu kan vermiş sonucu bekliyormuş 1 saate belli olacakmış...
inşallah ondan net ve güzel bir sonuç gelir...

çarşambayı bekleyelim güldenim hiç olumsuz yorum düşünce olmasın beynimizde rabbim okadar büyükki ol dedikten sonra ....hakkında hayırlısıen önemlisi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…