Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bak sakın ilaçlarını ihmal etme... mutlaka düzenli bir şekilde kullanmaya devam et... açıkçası ben değerinin yavaş yavaş artacağını düşünüyorum... zor bir şekilde atlattın opu ve transfer dönemlerini... hem 3. embriyosuydu.. ve 5in üzeri olduğu için her an yükselme olma ihtimali var.. sıkma canını sakın lütfen

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum…

BU YAZIYI BULDUM ŞİMDİ ÇOK AĞLADIM OKURKEN PAYLAŞMAK İSTEDİM....NE GÜZEL ANLATMIŞ ANNE OLAMAMAYI OLMAK İSTEYİPTE ÇIRPINIŞLARI....

canım sakın üzülme.sen çok pozitif bir insansın rabbim sana nasib edecek.hep beraber dua edeceğiz ve senin değerin yükselecek inşallah.

Canimm Rabbim büyük geç tutunmadir belki ilaçlarını ihmal etme seni çok iyi anlıyorum suan ne hissettiğini tahmin ediyorum ama ben inanıyorum Çarşamba hepimiz şaşıracağız katlanan degerine inşallah

bitanem bi çarşambayı bekliyelim bakalımm negatif düşünme hemen kızların dediği gibi ilaçlarını aksatma geç döllenmede olabilir şu anda hamilesin onu biliyoruz çarşambaya inşallah değerin tavan yapacakk

Allah razı olsun beni de ağlattinRabbim insallh hepimize yaşatsın bu duyguyu actım ellerimi Rabb'ime yapardım yine hepimiz icin bizde anne olalım insallh hayrli sekilde o yazı varya sendn sonra evlenenlerin send once anne olması hele karsına geçip ee sen de yap hadı artık demesi sanki kek cirpip yapacaksın yaa ahh kader arkadaşları. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallh ki güldürecekte buna inanıyorum ben Rabbim hepimize nasip etsin. Tez vakitte insallh

canım yoruma açık evet,benim yorumum 5 in üzeri olduğu negatif olarak görmüyorum ve yükselecek diye düşünüyorum,,karamsarlık yok,,,sen değilmisin burda herkese umut olan canımm,,

saolun canım arkadaşlarım...
tabii bilemem sonu ne olacak sadece biraz daha uzadı sürecim bugün sonlanmasını beklerken...
ciddi bel bölgemde ağrılarım var...
noluyoo içerde bilmek isterdim...
Rabbimden asla ümidi kesmiyorum...
sağlıklı bir gebelikse devam etsin diyorum...

Canım arkadaşımm dostummm,beraber gülüp beraber ağladığımmm..
Taa uzaklardaki diğer yarımmmmm..
Sen herşeyin en iyisini zaten biliyorsun..
İmtihanımız,güzel Rabbimin iki gün daha sürecek..
Anlımızda sabır yazılmış..
Bize de sadece dua ile beklemek düşüyor..
Rabbim yüzümüzü en kısa zamanda güldrüsünn…

canım benım cok üzüldü inannn ama dur bakalım... sonucta 5in üzerındekı hamıle sayılır.... belkı kat kat artacakkk sakın ol yanındayız dualarla... zuzu için yarım saate gelıp bakıcam insallh

evet canım beklemeye devam ediyorum başa aldım

çarşambayı bekleyelim güldenim hiç olumsuz yorum düşünce olmasın beynimizde rabbim okadar büyükki ol dedikten sonra ....hakkında hayırlısıen önemlisi bu...

evet canım çarşamba olsun hele bi görelim son değerimi...
bu arada o yazıyı yayınlamanın tam zamanıydı yaniii tuzu biberi oldu yaniii

aaa ihmal edermiyim kuzum doktor ne zaman bu tedavi sonlanmıştır der ben o zaman bırakırım ancak ilaçlarımı...

canım sakın üzülme.sen çok pozitif bir insansın rabbim sana nasib edecek.hep beraber dua edeceğiz ve senin değerin yükselecek inşallah.

saol canım.ben elimden geleni yaptım hala da yapmaya devam edecem net sonucu görene kadar...
gerisi Rabbimin takdiri...

belkide öyledir canım bilemiyorum beklemeye kaldığım yerden devam ediyorum...

Güldencim baksana bu kadar insan şuan senin sonucun için topikte....hayırlı olsun güzelim...inşallah iki gün sonra artarrr....

ne guzel anlatmıssın duygularını mıllstone...Bıraz once esım gorevdeyken eve ugradı. Ne oldu sana gozlerın sısmıs dedı Cvp vermedım sız kocaman bır yureksınız nasılda baglanmıssınız bırbırınıze dedı. Gercekten oyle olmuş...

Gerçekten öyle canımm

zuzudan haberı olan varmı ???

Sonuç saati 14:56 son 10 dk:18::18::18::18::18::18:

Canım keşke böyle arada bir deger çıkmasaydı.Ama yinede umudunu kaybetme lütfen.Duygularını tahmin edebiliyorum canım biliyorsun yakın zamanda ben de aynı seyleri yasadım.Ama insallah senin sonun benim gibi olmayacak canım.Sana sabır diliyorum güzelim.

Canım benim 5 in üzeri pozitif sen hamilesin
Çarşamba gunü degerin normale donecek 3. Gün emriyosuydu
Sakın aksini düşünme ilaçlara ve dinlenmeye devam
Sakın moralini bozma
Nazlı bir kızımız geliyor annesi

canim bebislerin senin pozitif dusuncelerine ihtiyaci var iyi dusun insallah guzel haberler aliriz amin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…