Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ayyyyyyyyyyyyyyy çıldırıciğimmmmmmm..
Güleyimmi ağlayayımmı bilmiyorum amaaa sinirlerim boşaldıı o kesinnn..Gülüyorum ama gözümden yaşlar giliyiii.
Zübeyde cesaret edip arayamıyo diyee kızlar arıyoooo..Biri meşgul diyoo biri tc sini istiyo..durum fenaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

ben numarayı ver dedim kız verdi bikaç kişi arıyos..
akasya meşgul dedi ,benim düştü açmadılar bana nasip olmadı bidaha arıyom meşgul akasya aldı müjdeyi...
aayyyy çok komikti bugün hayat durdu haaaa işleirm duuryor arkdaşım beni öldürecek oturmaya bekliyor:)))))))))))))))
rabbime şükürler olsun..kızlar çılgındırım bakın ben istedeim ver dedimmm hahh haaaaneler oldu..
benimkide siz öğreniin olurmu zamanı gelince....
zuzu rabbim tamamına erdirsin bak elifnaZ ELİFİNİN MÜJDESİNİ VERDİİİİİ.....
AYYYY BEBİŞLERİN NUMARA İSTEME ANNESİ BEN..
TESTİ ÖĞRENME Anneside akasyaaaa

ben aradım kız dıyo esınıze demsıtık pozıtıf fln dedım oylemı aramadı benııııııı
bırde akasya akasya sıze ben zuzuya dedımmmm

ahh bin şükür çok sevindim kaç çıkmış değeri?

Çok şükür ya, aradı mı? :118:kaçmış değeri? inşallah güldenciğimin değeri de yükselecek çarşambaya

215 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
canım tebriklerrr çoook sevindim..bu anı hiç unutmazsın artıkk..bende isterim bundan ona göree....Allahım kucagına almayı nasib etsinnn

merhaba arkadaşlar nasılsınız??? bugün son muaynemi oldum çarşamba günü yumoşlarım toplanıyor inş. hayırlısı olur dualarınızı bekliyrum arkadaşlar.........

kız ecrin snede konuştunmu yaaa bend ekonuşsaydım açmadıalrki..
arayımmı delirsinlerr noluyo desinlerrrrrr

:118::119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

zuzucum değerinde çok güzel maşallah bebişlere, kutlama zamanı. çarşambada allahın izniyle güldenin kutlamasını yapıcaz :119::119::119:

canım tebrikk ederimm rabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısı güldenimin başına inşallah çarşamba onun değerinide kutlıcazzz

öldürdün beni öyel bianki gülemiyomda durup durup tcyi söyledin ya koptum canım yaaaa
seninkinide öğrenizce arayıp tcyi yaz bizeeee

merhaba arkadaşlar nasılsınız??? bugün son muaynemi oldum çarşamba günü yumoşlarım toplanıyor inş. hayırlısı olur dualarınızı bekliyrum arkadaşlar.........

hadı hayırlısı olsun kuzummmmmmmmmmm

kız ecrin snede konuştunmu yaaa bend ekonuşsaydım açmadıalrki..
arayımmı delirsinlerr noluyo desinlerrrrrr

evet kızım zuzya ben soyledım dıyom ya sızeeeeeeeeeeeeeeee
kızda esınıze dedık ama fln oldu dedım oylemı ozur dılerım

ALLAHIMMMMMMMMMM carsamba gunu bızım yuzumuzu bırkezde GULDEN arkadasımız ıcın guldur yarabbımmmmmmmmm
sen buyuksun ALLAHIM acıyı sevıncı aynı anada yasıyoruzzzzzz sen bızı bos cevırme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…