Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
merhaba arkadaşlar nasılsınız??? bugün son muaynemi oldum çarşamba günü yumoşlarım toplanıyor inş. hayırlısı olur dualarınızı bekliyrum arkadaşlar.........
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?