Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay çok sevindim hamile arkadaşlarımıza bugün hep güzel haberler aldım, allahım darısı tüm evlat isteyenlerin başına inşallah, benimde 4. denememdi.. 2012 nisan ayı çok uğurlu güzel allahım yüzümğzğ güldürdü inşallah böylede devam eder. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin muhammed ümmetiyle inşallahhhhh :)))))

canım benim inş. değerin artar bebişin sıkı sıkı tutunur olumlu düşün dualarım senınle

Zuzucum tebriklercok guzel bir andı hem güldüm hem ağladım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Unutulmayacak bir an...

merhaba arkadaşlar nasılsınız??? bugün son muaynemi oldum çarşamba günü yumoşlarım toplanıyor inş. hayırlısı olur dualarınızı bekliyrum arkadaşlar.........

HAYIRLI OLSUN ARKADASIM.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

ZUZUUUUU TEBRİKLERR

Hayırlı olsun canım çok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Degerinde çok iyi

9.16 cok m kötü canım yaaaa ben hep 3 tüp bebek de 0 gördüm kocaman bir 0 hiç
o kat kat artar hiç üzülme yarabbim yar ve yardımcın olsun

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

Melek ablam benimmmmm ikizlerrrrrr geliyor inşallahhhhh, eylülde tokuşturucaz göbişleriii :))))) Herşey hepimiz için çoooooook güzel olsunnn inşallahhhhh... amin..

Çookkkk tebrik ederim, çok güzel bir değer, kaçıncı gün değerin bu canım? ve kaçıncı gün embriyosu? ikiz gibi görünüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…