Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

Canım çok tebrik ederim. Darısı basımıza insallah ne güzel haneler bunlar. İnsallah 2 gün sonra egunal için de böyle seviniriz.

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

canım tabloya göre 10. gün değerin dimi..Maşallah subhanallah
Rabbim 9 ayın sonunda kucağınada almayı nasib etsin..

10. gün değeri canım, 5. gün blast ve iki embriyosu idi.

Ay maaşallah aynı benim gibi benim de 5.gün blast 2 embriyo 10. gün değeri 367 çıkmıştı, iki kese gördük canım. Seninki de %99 ikiz bence (çarşamba 700 lerde çıkar herhalde değerin..)
Egünalcim de sevinecek çarşambaya inşallahhhh..

Son düzenleme:
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar sevincimi paylaştınız, iyi ki varsınız ve isteyen herkese Allahım çocuğunu kucağına almayı nasip etsin...

Canım dondurulmuslarla mı hamıştı kaldın yoksa tazemiydi

dondurulmuştu canım..

İkinizide tebrik ediyorum Rabbim saglikla tamamına erdirdin insallh kucağınıza da saglikla almk nasip olsun darısı herkesin basına insallhh

canım tabloya göre 10. gün değerin dimi..Maşallah subhanallah
Rabbim 9 ayın sonunda kucağınada almayı nasib etsin..

Bende bir tuhafım Senin gibi ağlıyorum ama gulmemiorum dudaklarım yapıştı birbirine Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin insallh anne olmayiiii ne durumdasın şimdi sen

Bende bir tuhafım Senin gibi ağlıyorum ama gulmemiorum dudaklarım yapıştı birbirine Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin insallh anne olmayiiii ne durumdasın şimdi sen

İçimdekileri,duygularımı anlatmaya kalksam tubişcimm sayfalar sürerrr..
Halen tuhaflığım sürüyorrr..Dualarına aminnn güzelimmm..
Rabbim çok aratmadan inşş cümlemize nasib etsinn..
Bu yolda sabırlar versin..
Çok zor gerçektenn..

şekerımm nereye kayboldun kızz..gozlerım senı arıyorr bulamıyorrr ...

canım şu güldenin meraklı komşu teyzeleri var ya hanii..
Sabahtan beri kapısı durmuyorrr..
Şimdide baskın yemişşş.
Önce açmamış kapılarıı sonra baktım olmıcakk kabul edeyim demiş..
Meraklı komşularını ağırlamakla meşgul yani anlayacağın..

Evet cnm ok zor gercekten Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bU duygudn ben Hz Aişe nin hayatını okuduğumda cok duygulnmistim ki o rahmet peygamberinin zevcesi Rabbim ona evlat nasip etmedi ki efendimiz isteseydi Rabbim gökten evlat yagdirirdi Aişe validemize ama Rabbim onu bütün ümmetin annesi olarak müjdeledi efendimiz ona istemezmesin ya Aİse bütün ümmetin annesi olmayı dedi iste sabır bize düşende sabır inanıyorum ben hepimiz teslim oluyoruz kaderimize isyan değil sabır ediyoruz Rabbim sorarmış meleklerine imtihan ettiginde kullarını ne yapıyor şimdi kulum diye sabır ediyorsan iste kazanıyorsun herşy guzel olucak insallh Rabbimin izni ile dua edicez şimdi daha cok hepimiz icin öptüm ben çıkıyorum cnm

yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce

Amn ne meraklı bu komşu teyzelerde yaa musil ilacı ile çağ ikram etsin Kalkıp gitsinler evlerine karınları bozulsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…