Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
Çookkkk tebrik ederim, çok güzel bir değer, kaçıncı gün değerin bu canım? ve kaçıncı gün embriyosu? ikiz gibi görünüyor çünkü
tebrikler!!Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
10. gün değeri canım, 5. gün blast ve iki embriyosuidi.
10. gün değeri canım, 5. gün blast ve iki embriyosuidi.
Canım dondurulmuslarla mı hamıştı kaldın yoksa tazemiydi
canım tabloya göre 10. gün değerin dimi..Maşallah subhanallah
Rabbim 9 ayın sonunda kucağınada almayı nasib etsin..
Bende bir tuhafımSenin gibi ağlıyorum ama gulmemiorum dudaklarım yapıştı birbirine Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsin insallh anne olmayiiii ne durumdasın şimdi sen
şekerımm nereye kayboldun kızz..gozlerım senı arıyorr bulamıyorrr ...
İçimdekileri,duygularımı anlatmaya kalksam tubişcimm sayfalar sürerrr..
Halen tuhaflığım sürüyorrr..Dualarına aminnn güzelimmm..
Rabbim çok aratmadan inşş cümlemize nasib etsinn..
Bu yolda sabırlar versin..
Çok zor gerçektenn..
Amn ne meraklı bu komşu teyzelerde yaa musil ilacı ile çağ ikram etsincanım şu güldenin meraklı komşu teyzeleri var ya hanii..
Sabahtan beri kapısı durmuyorrr..
Şimdide baskın yemişşş.
Önce açmamış kapılarıı sonra baktım olmıcakk kabul edeyim demiş..
Meraklı komşularını ağırlamakla meşgul yani anlayacağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?