Ay pardon annesiyaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce
Evet cnm ok zor gercekten Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bU duygudn ben Hz Aişe nin hayatını okuduğumda cok duygulnmistim ki o rahmet peygamberinin zevcesi Rabbim ona evlat nasip etmedi ki efendimiz isteseydi Rabbim gökten evlat yagdirirdi Aişe validemize ama Rabbim onu bütün ümmetin annesi olarak müjdeledi efendimiz ona istemezmesin ya Aİse bütün ümmetin annesi olmayı dedi iste sabır bize düşende sabır inanıyorum ben hepimiz teslim oluyoruz kaderimize isyan değil sabır ediyoruz Rabbim sorarmış meleklerine imtihan ettiginde kullarını ne yapıyor şimdi kulum diye sabır ediyorsan iste kazanıyorsun herşy guzel olucak insallh Rabbimin izni ile dua edicez şimdi daha cok hepimiz icin öptüm ben çıkıyorum cnm
yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce
yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce
canım şu güldenin meraklı komşu teyzeleri var ya hanii..
Sabahtan beri kapısı durmuyorrr..
Şimdide baskın yemişşş.
Önce açmamış kapılarıı sonra baktım olmıcakk kabul edeyim demiş..
Meraklı komşularını ağırlamakla meşgul yani anlayacağın..
canım şu güldenin meraklı komşu teyzeleri var ya hanii..
Sabahtan beri kapısı durmuyorrr..
Şimdide baskın yemişşş.
Önce açmamış kapılarıı sonra baktım olmıcakk kabul edeyim demiş..
Meraklı komşularını ağırlamakla meşgul yani anlayacağın..
okuduguma göre zuzu ve ewest test yaptırmış hamileymiş tebrik edrim canım
egunal canım inşallah artar rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ay şokttyım ya
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip etsin insallah senin ve güldenin sonucu icin geldim nete senden güzel haberler aldik insalah güldende güzel haberler duyurur rabbim..." Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?