Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınız ya neler oluyor bizde int. yok şimdi geldi birsürü iş birikti naptınız bana biri anlatısın

yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce
Ay pardon annesi seni görmedik dimek dur sınır yapma zararlı bebelerine Biz değil zaten sana yavrun vermiş cevb neresi anormal ki hamilesin iste tebriklerrrrr Yani degerin cok normal yuppi Rabbim kucağında almayı nasip etsin insallh

Tüylerim diken diken olduu Allah razı olsun canımmm
Bende çok öpüyorumm..

yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce

Tatlım değerin süper tam iki katı artmışş..
Hamişler daha iyi cevaplarlarr..

Tebrik ederim ikinizidee

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ohhhhhh ya ıcım rahatladı tesekkur ederım içim içimi yıyodu hepınıze tesekkur ederım sımdı oldu:))))))))

okuduguma göre zuzu ve ewest test yaptırmış hamileymiş tebrik edrim canım
egunal canım inşallah artar rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ay şokttyım ya

HEEe ANLadım canım aman be bı rahat yokkk..e acmamıs kız ıste ne ustelıyorsun demıı...ama onlarada hak vermek lazım bız nasıl merak edıyorsak onlarda etmıstırr...
tamam canım saol bılgı ıcın....

tebriklerr canımm hamilesinn...

okuduguma göre zuzu ve ewest test yaptırmış hamileymiş tebrik edrim canım
egunal canım inşallah artar rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ay şokttyım ya

Canım benimmm valla üzüntüydü sevinçti karmaşa 40 kullanıcı falan derken sen hep buradaydın gibi geldii.Yoksa arardım senii..Kusura bakma inan..
Aynen kısa özetlediğin gibi durumlarr..
İnş Rabbim çarşamba günü hayırlısı ise asib etsin bize sevinmeyii..
1 mayıs ta resmi tatil diyee olan oldu bugünn...

" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "

bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı. kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....

canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip etsin insallah senin ve güldenin sonucu icin geldim nete senden güzel haberler aldik insalah güldende güzel haberler duyurur rabbim...

çok tebrik ederim cnm. RABBİM kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…