" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
güldenin sonucu ne oldu bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
dualairim onunla canim insalah degeri yeni yükselmeye gecmistir ve carsambaya katbe kat artisini duyariz rabbim hakkinda en hayirlisini versin...Canım daha hiç bir şey belli değil..değeri 9 küsür çıktı..Çarşambaya kadar dua ile beklicez göreceğizz..
Ay bügün beni toz seker gibi dağıttınız siz yaaa kızım sizden şikayetçi ama ben ağladıkta bebem de ağlıyor teyzeleri içeride ay yeter artık ama" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
Kızlar sıze bırsey soylıycem ama sakın banakızmayın cunku dayanamıyorum elımde degıl.. Bılıyorsunuz bana ıkı adet 5. gun blast transfer edıldı. Ben dayanamıyorum çarsamba gunu test yaptırıcammmmmmmmm....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
selam oğlumun güzel yürekli teyzoşlarıı biz hastaneden geldikkk oğluum 930 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi oğlunda kilo almış sende kilo almışsııınn beni biraz azarladı tabi yarın şeker yükleme testi yapılacak inşallah şekerim iyi çıkar bize el salladı fatih emiriimm :) teyzelerii
selam oğlumun güzel yürekli teyzoşlarıı biz hastaneden geldikkk oğluum 930 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi oğlunda kilo almış sende kilo almışsııınn beni biraz azarladı tabi yarın şeker yükleme testi yapılacak inşallah şekerim iyi çıkar bize el salladı fatih emiriimm :) teyzelerii
canan bunu beğenmedi :))
ya biz bu kiloları ne yapıcazzz maşide,,hep azar hep azar:))benim çarşamba günü 2.şeker yüklemem var,inş çok çıkmaz,,aman dikkat et fazla tatlı yeme canım,az az ye sık sık ye,meyva ,yoğurt ve sütlü tatlı tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?