Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbim önce keseyi görmeyi sonra kalp atışlarını duymayı sonrada 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasib etsin güzelimm..
Büyük ihtimalle bebişlerr var göbüşündeee..Maşallah barekallahh
Sakinledinmi bu arada..
İnş ağlamıyorsundur halenn..Ama gerçekten tarihe geçtii o anlarrr..

zuzucum tebrikler, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Cok mutlu oldum cnm.
Tebrık ederımm.
İçimden sızlere sıkı sıkı sarılmak gelıyrrrrrrrr....
Insallah guldende carsamba gunu guzeller guzelı bır rakam alırız.....

kızlar 3unuzude tebrık ederım..... cok sevındım sızın adınıza rabbım tamamına erdırsınnn bizede dua edın unutmayınnnn insallh bı gun bizde bu sewıncı yasayabılırız....

Kızlar sıze bırsey soylıycem ama sakın banakızmayın cunku dayanamıyorum elımde degıl.. Bılıyorsunuz bana ıkı adet 5. gun blast transfer edıldı. Ben dayanamıyorum çarsamba gunu test yaptırıcammmmmmmmm....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ay bügün beni toz seker gibi dağıttınız siz yaaa kızım sizden şikayetçi ama ben ağladıkta bebem de ağlıyor teyzeleri içeride ay yeter artık ama
Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnmmm sağlıklı hayrli uğurlu ömürlü kaderi güzel evlat olsunlar insallh şimdi guldenim icin dua edelim hep beraber taze annecik sende bize bol bol dua et cok sevindim tebrik ederim seni

selam oğlumun güzel yürekli teyzoşlarıı biz hastaneden geldikkk oğluum 930 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi oğlunda kilo almış sende kilo almışsııınn beni biraz azarladı tabi yarın şeker yükleme testi yapılacak inşallah şekerim iyi çıkar bize el salladı fatih emiriimm :) teyzelerii

oyyyyyyyy yirim ben onun minik ellerniiiiiiiiii :))

ya biz bu kiloları ne yapıcazzz maşide,,hep azar hep azar:))benim çarşamba günü 2.şeker yüklemem var,inş çok çıkmaz,,aman dikkat et fazla tatlı yeme canım,az az ye sık sık ye,meyva ,yoğurt ve sütlü tatlı tüket

vallahi canım ya tartıya çıkmaya korkuyoruum :) bebek bir hafta önden gidiyo gelişimi dedi sorun olurmu dedim. yok dedi gelişkin boylu poslu snn oğlun şeker testin de problem çıkmazsa bi sorun yok dedi . senin birinci şeker testin kaç çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…