YAni sen kaçıncı gun kan vericeksin ben erken kan vermeye hiç karsı değilimÇünkü ben de 2.denemm de 10. Gun kan verdim
YAni sen kaçıncı gun kan vericeksin ben erken kan vermeye hiç karsı değilimÇünkü ben de 2.denemm de 10. Gun kan verdim
selam oğlumun güzel yürekli teyzoşlarıı biz hastaneden geldikkk oğluum 930 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi oğlunda kilo almış sende kilo almışsııınn beni biraz azarladı tabi yarın şeker yükleme testi yapılacak inşallah şekerim iyi çıkar bize el salladı fatih emiriimm :) teyzelerii
vallahi canım ya tartıya çıkmaya korkuyoruum :) bebek bir hafta önden gidiyo gelişimi dedi sorun olurmu dedim. yok dedi gelişkin boylu poslu snn oğlun şeker testin de problem çıkmazsa bi sorun yok dedi . senin birinci şeker testin kaç çıktı canım
ayın 5. de yapman gerekıyor testı dımı canım olmaz erken erken aaaaaaaaaaa
Aynen cnm benim Dr um da karsı sakin ha sakin haa beni tanıdığı icin beni baya bir tembihleri ama ben de laf dinledim iste yaptım 10.gun napim ben bana yapma denilenin tersini yaparımaynen canım bende 10.gün yaptım ama merkez 10.gün yapmamı söylemişti
senı doverım heeeeeeeeee
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
ecrinim haklııı,,,çok erkenmiş,boş yere yapıpta moralini bozmaa,
Aynen cnm benim Dr um da karsı sakin ha sakin haa beni tanıdığı icin beni baya bir tembihleri ama ben de laf dinledim iste yaptım 10.gun napim ben bana yapma denilenin tersini yaparımNapim can çıkar huy çıkmaz iste iyikide yapmışiz dimi erken cnmmm
nayn şiddete hayır diyorumHiç yakıştırmadım sana dövmeyi yapsın iste kiz Allah Allah beklemek kolay mı kızım sen de yaaaa
cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum
Aynen cnm benim Dr um da karsı sakin ha sakin haa beni tanıdığı icin beni baya bir tembihleri ama ben de laf dinledim iste yaptım 10.gun napim ben bana yapma denilenin tersini yaparımNapim can çıkar huy çıkmaz iste iyikide yapmışiz dimi erken cnmmm
ben yapmazdım herhaldehatta hemşire aradı beni nasılsın diye,ii deddim bekliyorum test günümü,yarın yaptırın dedi,ama dedim yarın değil ki olsun yarın yaptırın çıkar dedi,ben çok söz dinliyomuşum baksana bekleyeceğim illlaki günümü
cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum
Maşallah senin oğlunaBen de sabah gidicem kızımı görmeye şimdi. Sen böyle yazınca ay heyecan yaptım bak aman sen bosver Dr kaç kilo alsına bilmiyorum ama ben suan da 10kilo aldım Dr hiç umurumda değil ben kendimi begenmicem ileride sabah esim dalga gecti cok güldük yatakta bir dönüşün var yarım dünya gibi karnın ve memislerin cok komiksin cok tatlı ama keske hep böyle olsan dedi Sanırsam dalga gecti benimle İnsallh seker yüklemen de sorunsuz gecer ben halen hergün sabah çıkıp yürüse yapicam da kaldıramıyorum arkamı sen de el salsaydin yavruna ay maşallah
Kızlar sıze bırsey soylıycem ama sakın banakızmayın cunku dayanamıyorum elımde degıl.. Bılıyorsunuz bana ıkı adet 5. gun blast transfer edıldı. Ben dayanamıyorum çarsamba gunu test yaptırıcammmmmmmmm....:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
evet kuzum yaaa sonra deger dusuk cıktı fln sıkıntı ya bekleyın gununuzu doktor ne derse o bak ornek gulden belkıde yenı tutundu bguun ogrendı degerı yarın 3-4 katlanacak dımı ...
ewet canım aynen öye olucak inşallahh,,,3-4 kat artıcak değeri güldeninn
Ay maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimizecanım yaa ben zaten normaldede hızlı kilo alan bi insanım hamilelikte fırladım yani 6 kilo almışımm 1 ayda sen bizimkini görsenn benmle ne dalgalar geçiyoo aynı şeyi yaşamışız sabah işe gidicekti ben yatakdan kalkmak için nasıl zorlanıyorum bana bakıp gülüyoo . inş sorun çıkmaz şeker testinde yoksa diyet verecek heralde doktor öle biliyorum . ya bi görseydin varya iki eli de yüzündeydi bize el sallıyodu sanki sonra çekti ellerini dudaklarını açıp kapatıyo biz izlerker baş aşağı döndü doktor dio çok hareketlii oğlun gerçekten çok hareketli bakalım hayırlısı olsuunn sağlıklı olsunlardaa . sende yarın görüyorun bebişini öylemii hadi bakalımm oğlumun arkadaşı ne yapıyo öğreniriz yarınn
Slm arkadaslarım yeni geliyoruz gece kızimla size dua ettik özellikle ama gulden teyzemize ve zuzu ya bugünler onların gunu insallh öğlen olunca da Gülden kardeşimiz bize hbr verince oh bol halayli huzurlu bir gun olucak insallh :118:
Biz kızimla birazcık daha dua edelim şimdi size açık topik öptüm sizi
Kizlaarr ben kuzularimi gobuse aldim geldim 2 tane 8 hucreli biri 1. kalite digeri 2. kalite beklemekten baska isimiz yok 11 mayis test gunum ...Guldenim sen ne yaptin canim?
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
hayırlı olsun cnm .. inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın...
ya kızlar bilmiyorum burada anlatmam ne kadar doğru.. alakasız bir konu.. bazı insanlardanda tepki alırım diye çekiniyorum çünkü hayvan-insan önceliğini kimseyle tartışacak durumda değilim açıkçası... sorun şu ki köpeğim çok hasta ve bir türlü iyileşmiyor.. aliminyum zehirlenmesi geçiriyor.. daha doğru geçiremiyor.. kalbi çok kötüydü dün testler tahliller filan bayağı ağlattı beni... elimde değil dayanamıyorum o halde görmeyi onu... bebeğim olduğunu bilen herkeste bebeğini düşün diyor! sanki ben düşünmüyormuşum gibi.. herkesten çok ben düşünüyorum bebeğimi... ben annesiyim onun.. ama diğeride benim canım... aliminyumu vücuttan atması için biraz riskli bir ilaç kullanılıyor... durum böyle...
:))))İİnsallhhhhhhhhhhhh Rabbım sesimizi duyuyor...
Ayyyyyyyyyyyyyyy çıldırıciğimmmmmmm..
Güleyimmi ağlayayımmı bilmiyorum amaaa sinirlerim boşaldıı o kesinnn..Gülüyorum ama gözümden yaşlar giliyiii.
Zübeyde cesaret edip arayamıyo diyee kızlar arıyoooo..Biri meşgul diyoo biri tc sini istiyo..durum fenaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
zuzu hamileeee şükürler olsun...
Cookkkk şükür Rabb'ime
Zuzumm. Hamiss çok şükür allahuma 4. Denemesinde Rabbim güldürdü yüzünü çok mutluyumm :))
zuzu hamıle degerı 215 arkadaslar telden gırdgıı ıcın buraya gıremıyor
ben numarayı ver dedim kız verdi bikaç kişi arıyos..
akasya meşgul dedi ,benim düştü açmadılar bana nasip olmadı bidaha arıyom meşgul akasya aldı müjdeyi...
aayyyy çok komikti bugün hayat durdu haaaa işleirm duuryor arkdaşım beni öldürecek oturmaya bekliyor:)))))))))))))))
rabbime şükürler olsun..kızlar çılgındırım bakın ben istedeim ver dedimmm hahh haaaaneler oldu..
benimkide siz öğreniin olurmu zamanı gelince....
zuzu rabbim tamamına erdirsin bak elifnaZ ELİFİNİN MÜJDESİNİ VERDİİİİİ.....
AYYYY BEBİŞLERİN NUMARA İSTEME ANNESİ BEN..
TESTİ ÖĞRENME Anneside akasyaaaa
rabbiime şükürleer olsuuuunnnnn
ben aradım kız dıyo esınıze demsıtık pozıtıf fln dedım oylemı aramadı benııııııı
bırde akasya akasya sıze ben zuzuya dedımmmm
215 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?