Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah senin oğluna Ben de sabah gidicem kızımı görmeye şimdi. Sen böyle yazınca ay heyecan yaptım bak aman sen bosver Dr kaç kilo alsına bilmiyorum ama ben suan da 10kilo aldım Dr hiç umurumda değil ben kendimi begenmicem ileride sabah esim dalga gecti cok güldük yatakta bir dönüşün var yarım dünya gibi karnın ve memislerin cok komiksin cok tatlı ama keske hep böyle olsan dedi Sanırsam dalga gecti benimle İnsallh seker yüklemen de sorunsuz gecer ben halen hergün sabah çıkıp yürüse yapicam da kaldıramıyorum arkamı sen de el salsaydin yavruna ay maşallah

aynen bende korkuyorum tartıdan,ben çok problem etmiyorum aslında kiloyu ama doktor çok fenabenim 1.şeker 180 çıktı,çarşambaya 100 gramlık içircekmişler,4 kerede kan alıcaklarmış,bütün gün hastanede olucam sanırım,

aynen canım bende 10.gün yaptım ama merkez 10.gün yapmamı söylemişti
Aynen cnm benim Dr um da karsı sakin ha sakin haa beni tanıdığı icin beni baya bir tembihleri ama ben de laf dinledim iste yaptım 10.gun napim ben bana yapma denilenin tersini yaparım Napim can çıkar huy çıkmaz iste iyikide yapmışiz dimi erken cnmmm
senı doverım heeeeeeeeee

nayn şiddete hayır diyorum Hiç yakıştırmadım sana dövmeyi yapsın iste kiz Allah Allah beklemek kolay mı kızım sen de yaaaa

cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum

canım değerini bence küçümseme en azından neğatif değil ben inanıyorumki değerin kat kat katlanacak en azından 0 ve altı değil öyle olsaydı o zaman negatif diyebilirdik geç tutunma olmuş olabilir o yüzden değerin düşük çıkmış olabilir moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dua et

ecrinim haklııı,,,çok erkenmiş,boş yere yapıpta moralini bozmaa,

evet kuzum yaaa sonra deger dusuk cıktı fln sıkıntı ya bekleyın gununuzu doktor ne derse o bak ornek gulden belkıde yenı tutundu bguun ogrendı degerı yarın 3-4 katlanacak dımı ...

yapmasın kızım yaaaaaaaaaaa
yakısmadı ama erken teste sıkıntı var hep bılıyonnnnnn
evet cok zor beklemek ama 12 gun boyuncada hamılesın sonuc kotu cıkınca uzuluyon ama ya erken 2 gun daha dıyoruzzz...

cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum

cok gecmıs olsun bebegımmmmmmmmmmm

Gecmis olsunnnn ne oldu sana böyle ne isin var senin piknikte ayol hemen boğaz pastil al ve ıhlamur yap bal ve limon koy icine bol ol c vitamini al cnm

canım yaa ben zaten normaldede hızlı kilo alan bi insanım hamilelikte fırladım yani 6 kilo almışımm 1 ayda sen bizimkini görsenn benmle ne dalgalar geçiyoo aynı şeyi yaşamışız sabah işe gidicekti ben yatakdan kalkmak için nasıl zorlanıyorum bana bakıp gülüyoo . inş sorun çıkmaz şeker testinde yoksa diyet verecek heralde doktor öle biliyorum . ya bi görseydin varya iki eli de yüzündeydi bize el sallıyodu sanki sonra çekti ellerini dudaklarını açıp kapatıyo biz izlerker baş aşağı döndü doktor dio çok hareketlii oğlun gerçekten çok hareketli bakalım hayırlısı olsuunn sağlıklı olsunlardaa. sende yarın görüyorun bebişini öylemii hadi bakalımm oğlumun arkadaşı ne yapıyo öğreniriz yarınn

erken yapma testini değerin düşük çıkarsa canın sıkılır zamanını bekle ayrıca 2 adet blast süper allah inşallah nasip eder canım burdan bize güzel haberlerini verirsin bu arada sizde sorun neydi yazmıyor listede 1.denemenmiş...

Tombik teyze baskınından sonra tekrar aranızdayım...
Hastaneden gelirken tombik teyzeler sitenin bahçesinde göbeklerini kaşıyorlardı eşime çabuk geç yakalayacaklar beni dedim o an yakalanmadım ama kapım eve girdikten 1 saat sonra hiç susmadı veee artık pes ettim meraklarını giderdim hepsi kendince bir kulağımdan giren diğerinden çıkan nasihatler verdiler bana...neyse sonunda gazlarını aldım tombik teyzelerin ve şimdi yalnızım...hemen kutlamalarımla bi dönüş yapayımmmmm

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

canım çok tebrik ederim çok sevindimbu gün ne bereketli birgün herkez güzel haberlerle geliyo.allahım sana şükürler olsun

Ay maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimize Bakalım bizim ufaklik neler yapacak sabah muhtemelen uyuyor olur genelde uyuyor bazı sabahlar hiç tık yok dünden beri cok hareketli değil ben kuran okurken başlıyor oynamaya
Evet cnmseker yüklemende sorun çıkar ise ki insallh çıkmaz o zaman diyet veriliyor bildigim kadarıyla insallh sorun çıkmaz sen de rahat rahat alırsın kilonu ee baksana oğlun nerdeyse 1kilo olmuş Ee birazda suyunu koy cok almamissin Walla kocalarımız buldu makarayı desene benimki de aynı cok sakaci oldu buralar zaten saga soka kaymaya başladım gibi geliyor bana Neyse bir daha istesem de bu kadar kilo almam zaten sen de aynı tadını çıkar

saol canım aminnn diyorum...

Kizlaarr ben kuzularimi gobuse aldim geldim 2 tane 8 hucreli biri 1. kalite digeri 2. kalite beklemekten baska isimiz yok 11 mayis test gunum ...Guldenim sen ne yaptin canim?

hayırlısı olsun gülüm bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana...

canım bu değerden yükselip hamileliği devam edenler de var sende onlardan biri olacaksın normalde 5 ve üstü gebe kabul ediliyor su an bebişin hala seninle inşallah çarşamba günü de senle olacak değerin artacak rabbim çok büyük...

canım onlarda bir can üstelik bazen insanlardan bile fdaha iyi oluorlar. benim kedim vardı öldü yıllar oldu ama acısı hala içimde o bizim ailemizin bir ferdiydi . köpeğine de allah iyilik versin ...

İİnsallhhhhhhhhhhhh Rabbım sesimizi duyuyor...
:))))

kabul et böyle test günü zor bulunur

zuzu hamileeee şükürler olsun...

şükürler olsun canımm darısı hepimize inşallah....

Cookkkk şükür Rabb'ime

elhamdülillah

Zuzumm. Hamiss çok şükür allahuma 4. Denemesinde Rabbim güldürdü yüzünü çok mutluyumm :))

çok şükür allahıma .....

zuzu hamıle degerı 215 arkadaslar telden gırdgıı ıcın buraya gıremıyor

valla öyle daha komiğide var eşim aramış ora hep meşgul en sonunda oda benim olduğum yeri açmış "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa " yazısını görünce anlamış sonra telefonda düşmüş konuşmuş ama tabi ki oda benim gibi sizden öğrendi ve inşallah rabbim o günleri göstersin bencede elifnaz daşını müjdesini verdi

rabbiime şükürleer olsuuuunnnnn

hemde binlerce kez şükürler olsuun....

ben aradım kız dıyo esınıze demsıtık pozıtıf fln dedım oylemı aramadı benııııııı
bırde akasya akasya sıze ben zuzuya dedımmmm

215 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

deseydin şekerim bi daha duymak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…