Ay maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimizecanım yaa ben zaten normaldede hızlı kilo alan bi insanım hamilelikte fırladım yani 6 kilo almışımm 1 ayda sen bizimkini görsenn benmle ne dalgalar geçiyoo aynı şeyi yaşamışız sabah işe gidicekti ben yatakdan kalkmak için nasıl zorlanıyorum bana bakıp gülüyoo . inş sorun çıkmaz şeker testinde yoksa diyet verecek heralde doktor öle biliyorum . ya bi görseydin varya iki eli de yüzündeydi bize el sallıyodu sanki sonra çekti ellerini dudaklarını açıp kapatıyo biz izlerker baş aşağı döndü doktor dio çok hareketlii oğlun gerçekten çok hareketli bakalım hayırlısı olsuunn sağlıklı olsunlardaa . sende yarın görüyorun bebişini öylemii hadi bakalımm oğlumun arkadaşı ne yapıyo öğreniriz yarınn
canım yaa ben zaten normaldede hızlı kilo alan bi insanım hamilelikte fırladım yani 6 kilo almışımm 1 ayda sen bizimkini görsenn benmle ne dalgalar geçiyoo aynı şeyi yaşamışız sabah işe gidicekti ben yatakdan kalkmak için nasıl zorlanıyorum bana bakıp gülüyoo . inş sorun çıkmaz şeker testinde yoksa diyet verecek heralde doktor öle biliyorum . ya bi görseydin varya iki eli de yüzündeydi bize el sallıyodu sanki sonra çekti ellerini dudaklarını açıp kapatıyo biz izlerker baş aşağı döndü doktor dio çok hareketlii oğlun gerçekten çok hareketli bakalım hayırlısı olsuunn sağlıklı olsunlardaa . sende yarın görüyorun bebişini öylemii hadi bakalımm oğlumun arkadaşı ne yapıyo öğreniriz yarınn
canım yaa ben zaten normaldede hızlı kilo alan bi insanım hamilelikte fırladım yani 6 kilo almışımm 1 ayda sen bizimkini görsenn benmle ne dalgalar geçiyoo aynı şeyi yaşamışız sabah işe gidicekti ben yatakdan kalkmak için nasıl zorlanıyorum bana bakıp gülüyoo . inş sorun çıkmaz şeker testinde yoksa diyet verecek heralde doktor öle biliyorum . ya bi görseydin varya iki eli de yüzündeydi bize el sallıyodu sanki sonra çekti ellerini dudaklarını açıp kapatıyo biz izlerker baş aşağı döndü doktor dio çok hareketlii oğlun gerçekten çok hareketli bakalım hayırlısı olsuunn sağlıklı olsunlardaa . sende yarın görüyorun bebişini öylemii hadi bakalımm oğlumun arkadaşı ne yapıyo öğreniriz yarınn
canım tebriklerrr çoook sevindim..bu anı hiç unutmazsın artıkk..bende isterim bundan ona göree....Allahım kucagına almayı nasib etsinnn
:118::119: :119: :119: :119::119: :119:
zuzucum değerinde çok güzel maşallah bebişlere, kutlama zamanı. çarşambada allahın izniyle güldenin kutlamasını yapıcaz :119::119::119:
canım tebrikk ederimm rabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısı güldenimin başına inşallah çarşamba onun değerinide kutlıcazzz
ALLAHIMMMMMMMMMM carsamba gunu bızım yuzumuzu bırkezde GULDEN arkadasımız ıcın guldur yarabbımmmmmmmmm
sen buyuksun ALLAHIM acıyı sevıncı aynı anada yasıyoruzzzzzz sen bızı bos cevırme.....
zuuuuzuuuuuuu harikaaaaaaaaa süpperrrrrrrrrrrrrrr
Tebrik ederimmmmmm
:119::119::119::119::119::119::119::119:
Zuzucum tebriklercok guzel bir andı hem güldüm hem ağladım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Unutulmayacak bir an...
HAYIRLI OLSUN ARKADASIM.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
ZUZUUUUU TEBRİKLERR
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Degerinde çok iyi
215 çokkk iyi bir değer, üstelik 11.gün değeri, sanırım ikizler geliyooooorrrrrr
zuzu tebrikler canım darısı başımıza inş. bende mutlu sonuca ulaşırım....
çok sevindim canım tebrikler ALLAH hayırlısyla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşaallah
zuzucummmm,ikizler geliyorr galiba,,,hayırlısı olsun canım benimm
Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...
Canım tebrik ederim.Saglıkla kucağına alırsın insallah.
tebrik ederim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi isteyen herkesin basina Amin!
İkinizide tebrik ediyorum Rabbim saglikla tamamına erdirdin insallh kucağınıza da saglikla almk nasip olsun darısı herkesin basına insallhh
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
ben yapmazdım herhaldehatta hemşire aradı beni nasılsın diye,ii deddim bekliyorum test günümü,yarın yaptırın dedi,ama dedim yarın değil ki olsun yarın yaptırın çıkar dedi,ben çok söz dinliyomuşum baksana bekleyeceğim illlaki günümü
Tombik teyze baskınından sonra tekrar aranızdayım...
Hastaneden gelirken tombik teyzeler sitenin bahçesinde göbeklerini kaşıyorlardı eşime çabuk geç yakalayacaklar beni dedim o an yakalanmadım ama kapım eve girdikten 1 saat sonra hiç susmadı veee artık pes ettimmeraklarını giderdim hepsi kendince bir kulağımdan giren diğerinden çıkan nasihatler verdiler bana ...neyse sonunda gazlarını aldım tombik teyzelerin ve şimdi yalnızım...hemen kutlamalarımla bi dönüş yapayımmmmm
İkinizide çoooookkk çoookkk tebrik ediyorum canım arkadaşlarım..
Rabbim sağlıklı ve keyifli hamilelikler versin inşallah...
Sanırım ikinizinde ikizleri geliyorMAŞALLAHHH...
Havai fişeksiz kutlama olmaz dimiii...
Eki Görüntüle 403308 Eki Görüntüle 403310 Eki Görüntüle 403308 Eki Görüntüle 403310
Tombik teyze baskınından sonra tekrar aranızdayım...
Hastaneden gelirken tombik teyzeler sitenin bahçesinde göbeklerini kaşıyorlardı eşime çabuk geç yakalayacaklar beni dedim o an yakalanmadım ama kapım eve girdikten 1 saat sonra hiç susmadı veee artık pes ettimmeraklarını giderdim hepsi kendince bir kulağımdan giren diğerinden çıkan nasihatler verdiler bana ...neyse sonunda gazlarını aldım tombik teyzelerin ve şimdi yalnızım...hemen kutlamalarımla bi dönüş yapayımmmmm
Evet yaa cok erkenmis ben 2gun erken yapıcı anladım Perşembe yaptırsın ama ablası ya da cuma oldumuevet kuzum yaaa sonra deger dusuk cıktı fln sıkıntı ya bekleyın gununuzu doktor ne derse o bak ornek gulden belkıde yenı tutundu bguun ogrendı degerı yarın 3-4 katlanacak dımı ...
yapmasın kızım yaaaaaaaaaaa
yakısmadı ama erken teste sıkıntı var hep bılıyonnnnnn
evet cok zor beklemek ama 12 gun boyuncada hamılesın sonuc kotu cıkınca uzuluyon ama ya erken 2 gun daha dıyoruzzz...
cok gecmıs olsun bebegımmmmmmmmmmm
aferın sana canım benım yaaaaa boyle ornek olalım erken testcılere yaaaaa
canımsın yaaaaa bızde nerede bu kız dıyoruzzzzzzzzzzzz
gobeklerını kasıyorlardı demekkkkkkk guzelmısssss
Süpersin herzaman ki gibi... Hiç endişe etme senin de değerin çarşambaya yükselmiş olacak... Hem burası sen varken daha bir keyifli her zaman...
heee kaçmaya çalıştım ama demek gözucuyla takip etmişler beni
İnşallah canım öyle olur...olmazsada napalım verende vermeyende Rabbim onun takdirine boynum kıldan ince..
olmadı bi daha bi daha deneriz sağlığımız ve maddi gücümüz yerinde olsun bir gün nasıl olsa anne olacam diyorummm...
Cnm cnm hosgeldinnnn sana sarılmak istedimaman o koca göbekli sısko teyzeler kendilerine saklasinnnasihatlarini az yesinlerde tig gibi olsunlar sen geldin ben çıkıyorum cnm şimdi namaz kılicaz esim geliyormuş sofrayı hazırlayın optummmm seniii
onlar nasıl cın sen bılıyonmu onalr senın geldıgını gormustur de oyle gelmıstır ....
ya bırde ne var bu kadara merak edecek demeyecen kımseye bısey ıste ama olmuyo malesefffffffffff
kaçıncı ggün oluyor ki çarşamba günü,,,erkenmii ???
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek
Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Bunları çok iyi biliyorum ben, çünkü küçük kurbağam için tam 7 yıl hasretle bekledim.
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan tüm annelerimize, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi gönderiyorum
BU YAZIYI BULDUM ŞİMDİ ÇOK AĞLADIM OKURKEN PAYLAŞMAK İSTEDİM....NE GÜZEL ANLATMIŞ ANNE OLAMAMAYI OLMAK İSTEYİPTE ÇIRPINIŞLARI....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?