Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ay maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimize Bakalım bizim ufaklik neler yapacak sabah muhtemelen uyuyor olur genelde uyuyor bazı sabahlar hiç tık yok dünden beri cok hareketli değil ben kuran okurken başlıyor oynamaya
Evet cnmseker yüklemende sorun çıkar ise ki insallh çıkmaz o zaman diyet veriliyor bildigim kadarıyla insallh sorun çıkmaz sen de rahat rahat alırsın kilonu ee baksana oğlun nerdeyse 1kilo olmuş Ee birazda suyunu koy cok almamissin Walla kocalarımız buldu makarayı desene benimki de aynı cok sakaci oldu buralar zaten saga soka kaymaya başladım gibi geliyor bana Neyse bir daha istesem de bu kadar kilo almam zaten sen de aynı tadını çıkar

şeker çıkarsa 3 günlük diyet veriyor doktor

İkinizide çoooookkk çoookkk tebrik ediyorum canım arkadaşlarım..
Rabbim sağlıklı ve keyifli hamilelikler versin inşallah...
Sanırım ikinizinde ikizleri geliyorMAŞALLAHHH...
Havai fişeksiz kutlama olmaz dimiii...

şeker çıkarsa 3 günlük diyet veriyor doktor

canım tebriklerrr çoook sevindim..bu anı hiç unutmazsın artıkk..bende isterim bundan ona göree....Allahım kucagına almayı nasib etsinnn

yani her duygu biraradaydı ..... amin canım ......

:118::119: :119: :119: :119::119: :119:
zuzucum değerinde çok güzel maşallah bebişlere, kutlama zamanı. çarşambada allahın izniyle güldenin kutlamasını yapıcaz :119::119::119:

saol canım inşallah çarşamba bende testi ytekrarlayacam o zaman çifte kutlama yaparız.....

canım tebrikk ederimm rabbim tamamına erdirsinn inşallahh darısı güldenimin başına inşallah çarşamba onun değerinide kutlıcazzz

amin inşallah canımm....

ALLAHIMMMMMMMMMM carsamba gunu bızım yuzumuzu bırkezde GULDEN arkadasımız ıcın guldur yarabbımmmmmmmmm
sen buyuksun ALLAHIM acıyı sevıncı aynı anada yasıyoruzzzzzz sen bızı bos cevırme.....

aminnnnnnn.....

zuuuuzuuuuuuu harikaaaaaaaaa süpperrrrrrrrrrrrrrr

Tebrik ederimmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119:

saol canım

Zuzucum tebriklercok guzel bir andı hem güldüm hem ağladım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Unutulmayacak bir an...

dimi bunu allah nasip kısmet ederse bebişlerime de anlatacam amin inşallah canım....

HAYIRLI OLSUN ARKADASIM.. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
ZUZUUUUU TEBRİKLERR

saol canım darısı hepimize....

Hayırlı olsun canım çok sevindim
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Degerinde çok iyi

saol canım ya rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın....

215 çokkk iyi bir değer, üstelik 11.gün değeri, sanırım ikizler geliyooooorrrrrr

inşallah bende hep ikiz istiyordum rabbim inşallah nasip kısmet eder....

zuzu tebrikler canım darısı başımıza inş. bende mutlu sonuca ulaşırım....

saol canım inşallah ben inanıyorum zamanı geldikçe hepimiz anne olacağız ....

çok sevindim canım tebrikler ALLAH hayırlısyla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşaallah

amin canım inşallah rabbim hepimize anneliği nasip etsin...

zuzucummmm,ikizler geliyorr galiba,,,hayırlısı olsun canım benimm

inşallah canım sen hamilesin demiştin ikizler konusunda da içine doğan birşey var mı

Kızlar.... bir sonuç da benden gelsin...ben de sabah kan verdim ve şimdi sonucum 389 geldi...doktorum çarşamba tekrar ettiriyor... Alllahım isteyen herkese nasip etsin...

maşallah canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah

Canım tebrik ederim.Saglıkla kucağına alırsın insallah.

amin inşallah canım....

tebrik ederim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.darisi isteyen herkesin basina Amin!

saol inşallah canım rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin.....

İkinizide tebrik ediyorum Rabbim saglikla tamamına erdirdin insallh kucağınıza da saglikla almk nasip olsun darısı herkesin basına insallhh

ççok saol karasuuuu amin inşallah....

canım senide çok tebrik ederim değerin maşallah çok güzel allah nazrlardan saklasın bugün hepiniz ağlattınız valla beni sanki kendim pozitif almış gibi sevindim

aferın sana canım benım yaaaaa boyle ornek olalım erken testcılere yaaaaa

canımsın yaaaaa bızde nerede bu kız dıyoruzzzzzzzzzzzz
gobeklerını kasıyorlardı demekkkkkkk guzelmısssss

Son düzenleme:

Süpersin herzaman ki gibi... Hiç endişe etme senin de değerin çarşambaya yükselmiş olacak... Hem burası sen varken daha bir keyifli her zaman...

Cnm cnm hosgeldinnnn sana sarılmak istedimaman o koca göbekli sısko teyzeler kendilerine saklasinnnasihatlarini az yesinlerde tig gibi olsunlar sen geldin ben çıkıyorum cnm şimdi namaz kılicaz esim geliyormuş sofrayı hazırlayın optummmm seniii

zuzumm;

ewet canımm içime doğmuştu söylemiştim de,,ikizler zaten bağırıyorrr biz geliyoruz diye canım,Allahım kucağına almayı nasip etsin inş yavrularını,ben ikiz gibi hissediyorumm

Evet yaa cok erkenmis ben 2gun erken yapıcı anladım Perşembe yaptırsın ama ablası ya da cuma oldumu Benzedim mı sana cnm benim

aferın sana canım benım yaaaaa boyle ornek olalım erken testcılere yaaaaa
canımsın yaaaaa bızde nerede bu kız dıyoruzzzzzzzzzzzz
gobeklerını kasıyorlardı demekkkkkkk guzelmısssss

heee kaçmaya çalıştım ama demek gözucuyla takip etmişler beni

Süpersin herzaman ki gibi... Hiç endişe etme senin de değerin çarşambaya yükselmiş olacak... Hem burası sen varken daha bir keyifli her zaman...

İnşallah canım öyle olur...olmazsada napalım verende vermeyende Rabbim onun takdirine boynum kıldan ince..
olmadı bi daha bi daha deneriz sağlığımız ve maddi gücümüz yerinde olsun bir gün nasıl olsa anne olacam diyorummm...

onlar nasıl cın sen bılıyonmu onalr senın geldıgını gormustur de oyle gelmıstır ....
ya bırde ne var bu kadara merak edecek demeyecen kımseye bısey ıste ama olmuyo malesefffffffffff

saol canımm bende sana sarılayımmm
Allah kabul etsin...çok çok çooook öpüyorumm seni...

onlar nasıl cın sen bılıyonmu onalr senın geldıgını gormustur de oyle gelmıstır ....
ya bırde ne var bu kadara merak edecek demeyecen kımseye bısey ıste ama olmuyo malesefffffffffff

tabii görmüşler biz arabayla geçerken sitenin içinden onlar oturuyorlardı bende görmeseler bari dedim ama görmemeleri mümkün değil onların arkalarında da gözleri var kaçmaz yani...kaç gündür de ortalıkta yokum merak etmişler işte ilk kez dışarda görünce hoooppp kapıma geldiler hemen..iyi oldu çıktı aradan...

canım arkadaşlarım geçmişi okumaya kalkarsam şu anki muhabbetti kaçıracam..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
evet değerim düşük belki bi mucize olur katlanır ve gebelik devam eder...
sağlıklı bir gebelikse Rabbim nasip etsin...
çarşamba göriciizz.....

canımmmmm nasılsın?aklımdaydın yine,güldenim şeytana uyarda test yaptırırmı diye merak ediyodum dayanamadım geldim..gecmişi okuycam diye şavtım kaydı haberlerinizi almak için..buarada heycanını,korkunu cok iyi anlıyorum,biliyorum..degerin hakkında yorum yapamam biliyosun canım bilmiyorum çünkü..ama en azından 0 cıkmadı coook şükür..5 ten yukarı bende 5 ten yukarıyı hamile diye biliyorum kardeşimden..ben senden umutluyum,carşambayı bekleyip kutluycaz inş..senin bebişlerde nazlı olcak inanıyorum ben..lütfen moralini bozma,kötü düşünme,2 gün daha bekleriz canım ne olcak..degerin yükselcek ben inanıyorum,dualarım seninle..cook öptüm seni..meraklı teyzelerden kurtuldun şükür,eminim kafan almamıştır ama insan bazen mecbur kalıyor..savdın en azından başından..yüregim nasıl carptı test yaptırdıgını okuyunca ayyy,rabbim meleklerini saglıklı,hayırlı olanını veya olanlarını size bagışlasın inş..

ozelden sana cevap yazamadim kusura bakma. umarim bruksel ile ildili yazdiklarima ulasabilmissindir. eger okuyamadiysan tekrar yazarim senin icin.
haberini bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…