erken yapma testini değerin düşük çıkarsa canın sıkılır zamanını bekle ayrıca 2 adet blast süper allah inşallah nasip eder canım burdan bize güzel haberlerini verirsin bu arada sizde sorun neydi yazmıyor listede 1.denemenmiş...
canım arkadaşlarım geçmişi okumaya kalkarsam şu anki muhabbetti kaçıracam..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
evet değerim düşük belki bi mucize olur katlanır ve gebelik devam eder...
sağlıklı bir gebelikse Rabbim nasip etsin...
çarşamba göriciizz.....
ayın 5. de yapman gerekıyor testı dımı canım olmaz erken erken aaaaaaaaaaa
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
canımmmmm nasılsın?aklımdaydın yine,güldenim şeytana uyarda test yaptırırmı diye merak ediyodum dayanamadım geldim..gecmişi okuycam diye şavtım kaydı haberlerinizi almak için..buarada heycanını,korkunu cok iyi anlıyorum,biliyorum..degerin hakkında yorum yapamam biliyosun canım bilmiyorum çünkü..ama en azından 0 cıkmadı coook şükür..5 ten yukarı bende 5 ten yukarıyı hamile diye biliyorum kardeşimden..ben senden umutluyum,carşambayı bekleyip kutluycaz inş..senin bebişlerde nazlı olcak inanıyorum ben..lütfen moralini bozma,kötü düşünme,2 gün daha bekleriz canım ne olcak..degerin yükselcek ben inanıyorum,dualarım seninle..cook öptüm seni..meraklı teyzelerden kurtuldun şükür,eminim kafan almamıştır ama insan bazen mecbur kalıyor..savdın en azından başından..yüregim nasıl carptı test yaptırdıgını okuyunca ayyy,rabbim meleklerini saglıklı,hayırlı olanını veya olanlarını size bagışlasın inş..
uzulme egunalcim. insallah allah bizimle ve degerin iyi gelisecek. simdi moralini bozarsan yukselecek olan degerleride etkilersin . o yuzden sakin karamsar olma. insallah guzel olacak. dua ediyorum sizin icin :))
İçimdekileri,duygularımı anlatmaya kalksam tubişcimm sayfalar sürerrr..
Halen tuhaflığım sürüyorrr..Dualarına aminnn güzelimmm..
Rabbim çok aratmadan inşş cümlemize nasib etsinn..
Bu yolda sabırlar versin..
Çok zor gerçektenn..
kızlar bende oğluşum görmeye gidiyoruummm görüşürüzz
selam oğlumun güzel yürekli teyzoşlarıı biz hastaneden geldikkk oğluum 930 gram olmuş gelişimi çok iyi dedi oğlunda kilo almış sende kilo almışsııınn beni biraz azarladı tabi yarın şeker yükleme testi yapılacak inşallah şekerim iyi çıkar bize el salladı fatih emiriimm :) teyzelerii
yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce
tebrik ederim canlarım
Allah kucağınıza aldığınız günleride gösterir inş.
okuduguma göre zuzu ve ewest test yaptırmış hamileymiş tebrik edrim canım
egunal canım inşallah artar rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ay şokttyım ya
canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip etsin insallah senin ve güldenin sonucu icin geldim nete senden güzel haberler aldik insalah güldende güzel haberler duyurur rabbim...
çok tebrik ederim cnm. RABBİM kucağına almayı nasip etsin
Rabbim önce keseyi görmeyi sonra kalp atışlarını duymayı sonrada 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasib etsin güzelimm..
Büyük ihtimalle bebişlerr var göbüşündeee..Maşallah barekallahh
Sakinledinmi bu arada..
İnş ağlamıyorsundur halenn..Ama gerçekten tarihe geçtii o anlarrr..
zuzucum tebrikler, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
kızlar 3unuzude tebrık ederım..... cok sevındım sızın adınıza rabbım tamamına erdırsınnn bizede dua edın unutmayınnnn insallh bı gun bizde bu sewıncı yasayabılırız....
Ay bügün beni toz seker gibi dağıttınız siz yaaa kızım sizden şikayetçi ama ben ağladıkta bebem de ağlıyor teyzeleri içeride ay yeter artık ama
Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnmmm sağlıklı hayrli uğurlu ömürlü kaderi güzel evlat olsunlar insallh şimdi guldenim icin dua edelim hep beraber taze annecik sende bize bol bol dua et cok sevindim tebrik ederim seni
cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum
Tombik teyze baskınından sonra tekrar aranızdayım...
Hastaneden gelirken tombik teyzeler sitenin bahçesinde göbeklerini kaşıyorlardı eşime çabuk geç yakalayacaklar beni dedim o an yakalanmadım ama kapım eve girdikten 1 saat sonra hiç susmadı veee artık pes ettimmeraklarını giderdim hepsi kendince bir kulağımdan giren diğerinden çıkan nasihatler verdiler bana ...neyse sonunda gazlarını aldım tombik teyzelerin ve şimdi yalnızım...hemen kutlamalarımla bi dönüş yapayımmmmm
İkinizide çoooookkk çoookkk tebrik ediyorum canım arkadaşlarım..
Rabbim sağlıklı ve keyifli hamilelikler versin inşallah...
Sanırım ikinizinde ikizleri geliyorMAŞALLAHHH...
Havai fişeksiz kutlama olmaz dimiii...
Eki Görüntüle 403308 Eki Görüntüle 403310 Eki Görüntüle 403308 Eki Görüntüle 403310
canım senide çok tebrik ederim değerin maşallah çok güzel allah nazrlardan saklasın bugün hepiniz ağlattınız valla beni sanki kendim pozitif almış gibi sevindim
zuzumm;
ewet canımm içime doğmuştu söylemiştim de,,ikizler zaten bağırıyorrr biz geliyoruz diye canım,Allahım kucağına almayı nasip etsin inş yavrularını,ben ikiz gibi hissediyorumm
canım bütün hafta sonu aklım sendeydi inan,özelden msjımı alamadın galiba..ama burdan sana kısaca şunları yazmak istiyorum..seni en iyi ben anlarım,başıma gelenleri biliyosun..2 günde ömrümden ömür gitti,sana ne desem fayda etmiycekti,o acıyı,korkuyu cook iyi bilirim..aynı sen gibi 4 boyutlu dr ma geri döndüm,ve muayenemizi olduk biliyosun ve cok şükür bişeyimiz cıkmadı..ama ben bile hala aklıma geldikce içim kalkıyo,acaba varmı ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum..ALLAH KORUSUN..oyüzden senden cok etkilendim..ama ben sizde bi problem olcagını düşünmedim,içim ferahtı:))coook şükür güzelde cıkmış herşey..coook sevindim,nasıl rahatladım..rabbim bi daha yaşatmasın..tekrardan cook gecmiş olsun diyorum..elifnaz a ve kendine cook iyi bak lütfen..aeo..sevgiler..
sagol canım,ya eşim tutturdu piknige gidelim diye kıramadım arkadaşlarla gittik..havadaparcalı bulutluydu,yagmazsa sorun yok dedik..ama piknik yeri estiriyodu,ve ben nazik hanım rüzgarı yiyince gece nakavt oldum..dün sefasını sürdüm,şimdi cefasını cekiyorum anlıycagıncok kötü oldum,öksürükte var hafiften öksüremiyorumda,sen düşün artık gerisini...c vitamini alıyorum meyve sıkıp içtim..ama bikac gün sürüncem belli yani..buarada kızımız napıyo?bi görüşüp gelin bakalım:))
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?