Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım senide cook tebrik ediyorum,rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.coook sevindim..kendine dikkat et artık lütfen..

35 izmir saol cnm guzel dıleklerın ıcın.. sebebsız ınfertılıte ıle ugrasıyorum yaklasık 10 yıldır ..

uzulme egunalcim. insallah allah bizimle ve degerin iyi gelisecek. simdi moralini bozarsan yukselecek olan degerleride etkilersin . o yuzden sakin karamsar olma. insallah guzel olacak. dua ediyorum sizin icin :))

canım bütün hafta sonu aklım sendeydi inan,özelden msjımı alamadın galiba..ama burdan sana kısaca şunları yazmak istiyorum..seni en iyi ben anlarım,başıma gelenleri biliyosun..2 günde ömrümden ömür gitti,sana ne desem fayda etmiycekti,o acıyı,korkuyu cook iyi bilirim..aynı sen gibi 4 boyutlu dr ma geri döndüm,ve muayenemizi olduk biliyosun ve cok şükür bişeyimiz cıkmadı..ama ben bile hala aklıma geldikce içim kalkıyo,acaba varmı ki diye düşünmekten kendimi alamıyorum..ALLAH KORUSUN..oyüzden senden cok etkilendim..ama ben sizde bi problem olcagını düşünmedim,içim ferahtı:))coook şükür güzelde cıkmış herşey..coook sevindim,nasıl rahatladım..rabbim bi daha yaşatmasın..tekrardan cook gecmiş olsun diyorum..elifnaz a ve kendine cook iyi bak lütfen..aeo..sevgiler..

bugun kan testimi tekrarladim.
transferimin 12. gunu
ve sonuc 643
ilk testi transferin 9. gununde yapmistim 162 cikmisti.
yani yukselmis.
yarin yucel karaman'la gorusecegiz deger artisi konusunda.

sagol canım,ya eşim tutturdu piknige gidelim diye kıramadım arkadaşlarla gittik..havadaparcalı bulutluydu,yagmazsa sorun yok dedik..ama piknik yeri estiriyodu,ve ben nazik hanım rüzgarı yiyince gece nakavt oldum..dün sefasını sürdüm,şimdi cefasını cekiyorum anlıycagıncok kötü oldum,öksürükte var hafiften öksüremiyorumda,sen düşün artık gerisini...c vitamini alıyorum meyve sıkıp içtim..ama bikac gün sürüncem belli yani..buarada kızımız napıyo?bi görüşüp gelin bakalım:))

ben cıktım canlarım daha fazla oturamıycam..kendinize iyi bakın..

Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla al kuzu-larini kucagina darisi bana ve tum arkadaslarima olsun insallah..

Hastaneden yeni geldim hemen pc başına

Canım benim 5'in üzerinde bir değer sonuçta,inşallah Allah'ın izniyle kat be kat artacak.

Sakın moralini bozma...

Dua dua dua.

Rabbim yardım edecek...

yarın 1 mayıs diye ayaklandım test yaptırmaya aslında pişman oldum keşke 13.günü beklesem kesin sonucu alırdım...
teknik olarak gebelik var evet ama işimin mucizelere kaldığıda bir gerçek...
bakalım çarşamba olsun herşey belli olur zaten...
gerçekten geceden başlayan çok heycanlı birgündü...
herşeyin hayırlısı ervacım..

uzulme egunalcim. insallah allah bizimle ve degerin iyi gelisecek. simdi moralini bozarsan yukselecek olan degerleride etkilersin . o yuzden sakin karamsar olma. insallah guzel olacak. dua ediyorum sizin icin :))

Aminn canım inşallah güzel şeyler olur bundan sonra...

Zuzum & Ewest tebrik ederim canlarım.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

amin canım o belirsizlikler insanı yiyip bitiriyor bide dış etkenler eklenin ce herşey zor oluyor. ama ben bugün dedim ki iyi ki şimdiye kadar olmamış yoksa kızları tanıyamayacaktım.. bebeksizliğim sizleri kazandırdı bana çok şükür allahıma her işte bir hayır var diye boşa demiyorlar....

kızlar bende oğluşum görmeye gidiyoruummm görüşürüzz

canım güle güle git güle güle gel diyecektim ki sen gelmişsin bile maşallah oğluna allah adıyla yaşatsın ..herşey yolunda diye elde sallamış yerim ben onu ...

yaaaaa bana kımse cevap vermıyo((((( cumartesı kan verdım 330 cıktı transferımın 12. gunuydu bugun tekrar verdım 635 cıktı normal mi sizce

çok normal canım hamilesin ve keyfini çıkar bence

tebrik ederim canlarım
Allah kucağınıza aldığınız günleride gösterir inş.

saol canım inşallah...

okuduguma göre zuzu ve ewest test yaptırmış hamileymiş tebrik edrim canım
egunal canım inşallah artar rabbim emeklerini boşa cıkarmasın ay şokttyım ya

saol canımm...

canim cok sevindim rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip etsin insallah senin ve güldenin sonucu icin geldim nete senden güzel haberler aldik insalah güldende güzel haberler duyurur rabbim...

saol canım inşallah rabbim güldenimin yüzünü de güldürecek...

çok tebrik ederim cnm. RABBİM kucağına almayı nasip etsin

amin inşallah canım...

teşekkürler güzeller güzelim amin hamile kalmakla bimiyor doğurana kadar diken üstündeyiz önemli olan sağlıkla kucağa almak .. evet daha sakinim inanamıyorum arada gözlerim doluyor ama o kesintisiz yağmur geçti arada bir kaç damla zaten gözlerim kan çanağına döndü ağlamaktan başım ağrıyor ama şükürler olsun rabbime bun larda güzel en kısa zamanda sende yaşarsın inşallah ....evet tarihe geçti görülmüş duyulmuş şey değill

zuzucum tebrikler, allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

saol canım ya aynı gün öğrendik maşallah süphanallah sana da

kızlar 3unuzude tebrık ederım..... cok sevındım sızın adınıza rabbım tamamına erdırsınnn bizede dua edın unutmayınnnn insallh bı gun bizde bu sewıncı yasayabılırız....

saol tatlım inşallah rabbim isteyen herkese yasatsın....

canım benim kıyamam ben size bugün sende olmalıydın aramızda o zaman prensesimiz o kadar üzülmezdi hem biz ona arkadaşlar yapmak için uğraşıyoruz

amin canım tabi ki şimdi herzamankinden daha çok şükür ve dua zamanı bence her kulun duaya ihtiyacı vardır ...
güldenime de edecem tabii onun işi hep iki kerede oldu bak çarşamba çok güzel bir değeri olacak allahın izni ile

cooook hastayım,dün piknige gittim,gece nakavt oldum,bogazım şişti,gece hiç uyuyamadım,yatak döşek yatıyorum

geçmiş olsun canım allah iyiliğini versinnn...

gülüm bide on larla mı uğraştın ....

canım benim seni çook seviyorummm

canım senide çok tebrik ederim değerin maşallah çok güzel allah nazrlardan saklasın bugün hepiniz ağlattınız valla beni sanki kendim pozitif almış gibi sevindim

dimi burda birlikte ağlıyoruz birlikte gülüyoruz burası çook özel bir yer....

zuzumm;

ewet canımm içime doğmuştu söylemiştim de,,ikizler zaten bağırıyorrr biz geliyoruz diye canım,Allahım kucağına almayı nasip etsin inş yavrularını,ben ikiz gibi hissediyorumm

saol canım inşallah rabbim hayırlı sağlıklı ömürlü evlat versinnn.....

ervacım teşekkür ederim mesajını almadım ama yanımda olduğunu biliyorum.... gerçekten çok zormuş rabbim kimseyi evladıyla sınamasın......

Cnm cok gecmis olsun ne olur dikkat et ıhlamur demle iç ol bal koy icine ben de atlattım yaa birde bana Dr um tantum verde verdi cok iyi geldi ben gunde 1kere kullandım rahatlatın beni pastilde verdi ben sicak seyler ictim suyu kaynayın icine bol bal ve limon kesiyordum sicak sicak içiyordum dene mutlaka dikkat et kendine annecik benim kızım bakalım sabah ne yapıyor olucak Nazlı ünm daha yeni başladı oynamaya babası geliyor yaa duydu cocuk sevindi

arkadaşlar bu arada bu gün kontrolum vardı ve transfer tarihim belli oldu kısmetse haftaya bugün yani 7 mayıs saat 4 de transferim gerçekleşekcek hepinizin duasına ihtiyacım var şimdiden hepinizden allah bin kere razı olsun

insallah rabbim guzel sonlandirir. iyi deger artislari diliyorum/ rabbim bizimle insallah.

Zuzu müminin en Buyuk silahı duasiymis öyle okumuştum cok doğru insallh bol bol dua edicez hepimiz icin Rabbim saglikla kucağında almayı nasip etsin evet yaa yapın kızıma kardes teyzeleri lütfen zaten cocuğum aile de tek kiz kaldı Abimin oğlu var kuzenimin oğlu var diğer kuzenimin de oğlu olucak insallh o da yolda benim kızım kimle oynicak ama İnsallh ikizlerin olsun bir daha kardes almak gibi derdin de olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…