Testleri olumlu sonuclanan arkadaslarimi tebrik ediyorum hayirli olsun
çarsamba 9. gunum
çarsamba 9. gunum
çarsamba 9. gunum
Testleri olumlu sonuclanan arkadaslarimi tebrik ediyorum hayirli olsun
Hastaneden yeni geldim hemen pc başına
Canım benim 5'in üzerinde bir değer sonuçta,inşallah Allah'ın izniyle kat be kat artacak.
Sakın moralini bozma...
Dua dua dua.
Rabbim yardım edecek...
tatlım inşallah rabbim isteyen herkese yasatsın....
güldenime de edecem tabii onun işi hep iki kerede oldu bak çarşamba çok güzel bir değeri olacak allahın izni ile
gülüm bide on larla mı uğraştın ....
canım benim seni çook seviyorummm
dimi burda birlikte ağlıyoruz birlikte gülüyoruz burası çook özel bir yer.....
çarsamba 9. gunum
Cnm benim ben senin bu Teslimiyetine hayranım maşallah sana insana kabl etmek zor geliyor ama hersey bizim icın diyoruz ya hep herseyin hayrlisi insallhRabbim sağlıklıysa devamını versin diyorum canım...
Olmazsada napalım hep diyorum verende vermeyende Rabbim...
saol zuzucum..
bakalım 2 kerede olan olaylar zincirine bi yenisini daha ekleyecemmi çarşamba günü
hep başından beri diyorum ben elimden geleni yaptım Rabbim ne takdir etmişse o kabulümdür...
kabullenmek zor olsada...
canım senide cook tebrik ediyorum,rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.coook sevindim..kendine dikkat et artık lütfen..
insallah rabbim guzel sonlandirir. kucaginizda gormeyi nasip eder hayirlisiyla saglikla.
Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla al kuzu-larini kucagina darisi bana ve tum arkadaslarima olsun insallah..
Zuzum & Ewest tebrik ederim canlarım.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
insallah rabbim guzel sonlandirir. iyi deger artislari diliyorum/ rabbim bizimle insallah.
arkadaşlar bu arada bu gün kontrolum vardı ve transfer tarihim belli oldu kısmetse haftaya bugün yani 7 mayıs saat 4 de transferim gerçekleşekcek hepinizin duasına ihtiyacım var şimdiden hepinizden allah bin kere razı olsun
Zuzu müminin en Buyuk silahı duasiymis öyle okumuştum cok doğru insallh bol bol dua edicez hepimiz icin Rabbim saglikla kucağında almayı nasip etsin evet yaa yapın kızıma kardes teyzeleri lütfen zaten cocuğum aile de tek kiz kaldıAbimin oğlu var kuzenimin oğlu var diğer kuzenimin de oğlu olucak insallh o da yolda benim kızım kimle oynicak ama İnsallh ikizlerin olsun bir daha kardes almak gibi derdin de olmasın
canim tablodan bugun transferinin yapildigi okudum.rabbim insallah guzel sonuclandirir. hayirlisiyla embriyon tutunurda guzel guzel gelisir.
canim sana kacinci gun embriyosu transfer edildi?
Amin canim cok sagol 3. gun embriyosu transfer edildi canim 2 adet 8 hucreli insallah siki siki tutunurlar canim:18:
hayirli guzel sonuclarini bakliyoruz insallah :))
kızlar sizlere transfer edılen embrıyolar kacıncı gün embrıyosuydu acaba?:26:
kızlar folik asit benim kafamı kurcalıyor bir süredir.. ben kullanmıyorum... doktorum bana bir bayanın hayatında bir dönem kullanmış olması yeterlidir dedi... ama sanki kullanmam gereken bişeymiş gibi geliyor bana?? benim gibi folik asit içmeyen var mı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?