Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hastaneden yeni geldim hemen pc başına

Canım benim 5'in üzerinde bir değer sonuçta,inşallah Allah'ın izniyle kat be kat artacak.

Sakın moralini bozma...

Dua dua dua.

Rabbim yardım edecek...

Rabbim sağlıklıysa devamını versin diyorum canım...
Olmazsada napalım hep diyorum verende vermeyende Rabbim...

saol zuzucum..
bakalım 2 kerede olan olaylar zincirine bi yenisini daha ekleyecemmi çarşamba günü
hep başından beri diyorum ben elimden geleni yaptım Rabbim ne takdir etmişse o kabulümdür...
kabullenmek zor olsada...

zuzummmmmm ne kadar mutlu olduğumu ne kadar sevindiğimi anlatamam... telefondaki kadın hamilesiniz tebrikler diyince tutamadım kendimi sesim titredi.. kadın ağlamayın değeriniz çok güzel diyince sanki kendi haberimi almışım gibi yürekten sevindim.... heycandan kknın sayfasını bulamadım:))))))
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızların da dediği gibi elifnazın müjdesini vermek elifnazın annesine nasip oldu............

Cnm benim ben senin bu Teslimiyetine hayranım maşallah sana insana kabl etmek zor geliyor ama hersey bizim icın diyoruz ya hep herseyin hayrlisi insallh
Hem olmicak birşey degilki bu durum sen de ayol bnm Dr um bana sadece inan lütfen demişti gerçi bn ilk denemm de fırça yetmişim Dr dn sen ne istediğine karar ver onar gel demişti Bnm gelgitlerim Çoktu o zamn neyse sen insallh yüzümüzü güldüreceksin bizimmm lütfen ama sakin salma kendini bak yükselecek göreceksin bn Cook inanıyorum buna Nazlı seninkiler iste nazliii

canım senide cook tebrik ediyorum,rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.coook sevindim..kendine dikkat et artık lütfen..

insallah rabbim guzel sonlandirir. kucaginizda gormeyi nasip eder hayirlisiyla saglikla.

Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin saglikla al kuzu-larini kucagina darisi bana ve tum arkadaslarima olsun insallah..

Zuzum & Ewest tebrik ederim canlarım.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

insallah rabbim guzel sonlandirir. iyi deger artislari diliyorum/ rabbim bizimle insallah.

teşekkürler kızlar rabbime şükürler olsun.... hiçbirimizin emeği boşa gitmesin hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı bebişler nasip etsin...

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerine kavuşursun...

:)) öyle canım dua bizim için bir anahtar her kapıyı açar ..... hımm yalnız kalmasınnn biz ona kardeşler yapacaz inşallah...

canim tablodan bugun transferinin yapildigi okudum.rabbim insallah guzel sonuclandirir. hayirlisiyla embriyon tutunurda guzel guzel gelisir.
canim sana kacinci gun embriyosu transfer edildi?

Amin canim cok sagol 3. gun embriyosu transfer edildi 2 adet 8 hucreli insallah siki siki tutunurlar :18:

Son düzenleme:
arkadaslar insallah rabbiminde izniyle hayirlisiyla 2013 un ilk bebegi benden.
allahim insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gormeyi nasip etsin amin :))

kızlar folik asit benim kafamı kurcalıyor bir süredir.. ben kullanmıyorum... doktorum bana bir bayanın hayatında bir dönem kullanmış olması yeterlidir dedi... ama sanki kullanmam gereken bişeymiş gibi geliyor bana?? benim gibi folik asit içmeyen var mı aranızda??

Canim sana ne yazacagimi bilemedim mesaj attim gerci ama sakin umutsuzluga kapilma insallah mucizen gelecek sana... daha onceden yazmistim 11.gun 8.25 cikmisti bhcg ertesi gun 49.2 olmustu Rabbim buyuk sen zaten inancli bir insansin hepimiz icin hayirlisi olsun tatlim

ben ne turkiyede ne de fransada kullanmayan duymadim. 2 senedir asilama tedavisi gotuyoruz. dolayisiyla 2 senedir folik asit kullaniyorum. bruksel tup bebek merkezinde ilk tup denememiz oldu. ve su an allahinda izniyle hamileyim :))
ve doktorum yucel karaman gecmisimi bile bile folik asit verdi. ustelik temmuza kadar devam etmemi soyledi.
hicbir zararini yok diye biliyorum. kullanilmasi gerekir bence !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…