kızlar folik asit benim kafamı kurcalıyor bir süredir.. ben kullanmıyorum... doktorum bana bir bayanın hayatında bir dönem kullanmış olması yeterlidir dedi... ama sanki kullanmam gereken bişeymiş gibi geliyor bana?? benim gibi folik asit içmeyen var mı aranızda??
Cnm bm Rabbim yar ve yardımcın olsun Rabbim imtihanını kolay ve hayırlı eylesin insallh dualarımız hepimiz icin sıkıntının olduğu yerde rahmet vardır derler sen de dua et bizler icin1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)
2. Hafta - Babamin trafik kazası (şükür sadece bacağı kırık ya daha kötüsü olsaydı dedim atlattım)
3. Hafta - Annemin ağzından kanlar geldi (tüm testler yapıldı sadece bogazda tahriş bulundu oh dedim şükür ettim atlattım)
4. Hafta - Siyatik ve bel tutulması (hayatımda böyle ızdırap yaşamadım her tuvalete gidişimde ağrıdan tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum. günde iki iğne tonlarca hap. Allah dermansız dert vermesin diyor şükür ediyorum. İnşallah atlatacağım...)
Bir dua edin neyse üzerimdeki gitsin. Sizin duanıza ihtiyacım var.
Allah hiçbirimizi dermansız dertlerle sınamasın....
canim benim transfer 6mayis insallah iyi haberler aliriz.hangi ilaci kullaniyon? Ben lucrin,estrofem,folic acid.arkadaşlar bu arada bu gün kontrolum vardı ve transfer tarihim belli oldu kısmetse haftaya bugün yani 7 mayıs saat 4 de transferim gerçekleşekcek hepinizin duasına ihtiyacım var şimdiden hepinizden allah bin kere razı olsun
1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)
2. Hafta - Babamin trafik kazası (şükür sadece bacağı kırık ya daha kötüsü olsaydı dedim atlattım)
3. Hafta - Annemin ağzından kanlar geldi (tüm testler yapıldı sadece bogazda tahriş bulundu oh dedim şükür ettim atlattım)
4. Hafta - Siyatik ve bel tutulması (hayatımda böyle ızdırap yaşamadım her tuvalete gidişimde ağrıdan tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum. günde iki iğne tonlarca hap. Allah dermansız dert vermesin diyor şükür ediyorum. İnşallah atlatacağım...)
slm arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek yaptırdım
ilk denememde hamile kaldım ama 5. haftada kaybetti diyer denemelerim olmadı
şimdide antalya tüp bebek merkezinde bu yıl tekrar deneyeceyiz aranızda yaptıran var sa lütfen yaşadıklarınızı yazar sanız sevinirim
kızlar sizlere transfer edılen embrıyolar kacıncı gün embrıyosuydu acaba?:26:
slm arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek yaptırdım
ilk denememde hamile kaldım ama 5. haftada kaybetti diyer denemelerim olmadı
şimdide antalya tüp bebek merkezinde bu yıl tekrar deneyeceyiz aranızda yaptıran var sa lütfen yaşadıklarınızı yazar sanız sevinirim
Tebrikler canlar...
Allah Sağlıkla tamamına erdirsin....
1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)
" Kızlar az once kan verdim sıra beklerken gözyaşlarımı tutamadım hickira hickira ağladım askımın da gözleri doldu ...... Kanımı alan bayan transfer Günü'de yanimdaydi 4 aylık hamile o zaman kizimla sana dua ediyoruz inşallah seninde gobusun dolsun icinde bir kız olsun demişti. Şimdi de dua ederek kanı mı aldı biliyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 1 saate sonuc çıkar dediler hayırlısı artık bugünlere kadar geldiğim icinde şükürler olsun Rabb'ime ......ne olursa olsun Rabbim
İmandan Kurandan ayırmasın "
bu kan vermeden geldikten sonraki ilk mesajımdı ve herşey böyle başladı.kocaman yürekli değerli kardeşlerim hep yanımdaydı destek oldular hıçkıra hıçkıra ağlarken gülmeye bile başladım. sonuç saatim dolduğundaysa arayacak cesaretim yoktu zaten her an kalp krizi geçirebilirdim nefesim kesiliyordu ellerim ve ayaklarım buz gibi olmuştu hastanedende beni aramadılar ve belkide ilk olarak ben merkezimin numarasını kızlara verdim onlar aradı ben onlardan sonucu öğrendim. öğrendiğim anda hıçkırarak ağlamaya başladım ve "şükürler olsun allahım" dedim. evet sonucum 215 ti ve güzel bir değerdi. bugune kadar bir şekilde hep yanımda olan dualarını esirgemeyen siz kardeşlerime çok teşekkür ederim. rabbim hepimize sağlıklı ömürlü nasipli anneli babalı evlatlar versin....
ben geçengünde yazmıştım 11.gün değerim 6.13 tü bugün 14. gün 8.23 çıktı dr dış gebelik olabilir diyor anlamadım bi bunu olammıştım oda buldu galiba beni hayırlısı birde onu atlatayım herzamn dediğim gibi bundada vardır bi hayır kader çekiyorum ben bütün kötülükleri
Sonucum çıktı canım arkadaşlarım...
9.16....
yoruma açık hiiiççç istemediğim bir sonuç bu...
ne negatif ne pozitif denebilecek bir sonuç...
adını koyamıyoruz...
11.gün değerim 1 gün önce yaptım ama yinede bu kadar az çıkmamalıydı...
hastaneyle görüştüm 12.gün değerin olsa net bişi derdik ama 11.gün olduğundan yorum yapmayalım çarşamba yani meşhur 2 gün sonraki değer artışına bakılacak...valla ne düşüneceğimi bilmiyorum öyle kaldım şu an...sadece bugüne kadar ki tecrübelerimiz şunu bana söyletiyor...evet bundan sonra artış olabilir ama artsada bi süre sonra düşüşe geçer bu kimyasal gebeliktir büyük ihtimal...Tabii Rabbim bilir belkide bir mucize geliverir...
Ay maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh hepimizeBakalım bizim ufaklik neler yapacak sabah muhtemelen uyuyor olur genelde uyuyor bazı sabahlar hiç tık yok dünden beri cok hareketli değil ben kuran okurken başlıyor oynamaya
Evet cnmseker yüklemende sorun çıkar ise ki insallh çıkmaz o zaman diyet veriliyor bildigim kadarıyla insallh sorun çıkmaz sen de rahat rahat alırsın kilonu ee baksana oğlun nerdeyse 1kilo olmuşEe birazda suyunu koy cok almamissin Walla kocalarımız buldu makarayı desene benimki de aynı cok sakaci oldu buralar zaten saga soka kaymaya başladım gibi geliyor bana Neyse bir daha istesem de bu kadar kilo almam zaten sen de aynı tadını çıkar
canim benim transfer 6mayis insallah iyi haberler aliriz.hangi ilaci kullaniyon? Ben lucrin,estrofem,folic acid.
canim benim transfer 6mayis insallah iyi haberler aliriz.hangi ilaci kullaniyon? Ben lucrin,estrofem,folic acid.
ben geçengünde yazmıştım 11.gün değerim 6.13 tü bugün 14. gün 8.23 çıktı dr dış gebelik olabilir diyor anlamadım bi bunu olammıştım oda buldu galiba beni hayırlısı birde onu atlatayım herzamn dediğim gibi bundada vardır bi hayır kader çekiyorum ben bütün kötülükleri
Allah sag salim kucağına almayı nasip etsinn arkadasim Cokk guzel bir duygudurr eminimmİns. Bu yolda yürüyen herkesin dualari kabul olur bizlerde zamani gelince bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?