Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek yaptırdım
ilk denememde hamile kaldım ama 5. haftada kaybetti diyer denemelerim olmadı
şimdide antalya tüp bebek merkezinde bu yıl tekrar deneyeceyiz aranızda yaptıran var sa lütfen yaşadıklarınızı yazar sanız sevinirim

slm arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek denedik ilk denememde hamile kaldım 5. haftada düşük oldu şimdi ise antalya tüp bebek de tedaviye başlıyoruz bu sene aranızda antalya tüp bebekte yaptıran arkadaşlar var ise lütfen yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim

Valla uzaktasın falan demicem o bebek bi olsun arabaya atlayıp gelip her yanını mıncıracağım....

İnşallah 2 gün sonra değerin artacak canım.

Allah iman gücünü arttırsın....

Seni seviyorummmmm kardeşim güzel olan herşeyi hakediyorsun...

1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)

2. Hafta - Babamin trafik kazası (şükür sadece bacağı kırık ya daha kötüsü olsaydı dedim atlattım)

3. Hafta - Annemin ağzından kanlar geldi (tüm testler yapıldı sadece bogazda tahriş bulundu oh dedim şükür ettim atlattım)

4. Hafta - Siyatik ve bel tutulması (hayatımda böyle ızdırap yaşamadım her tuvalete gidişimde ağrıdan tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum. günde iki iğne tonlarca hap. Allah dermansız dert vermesin diyor şükür ediyorum. İnşallah atlatacağım...)

Bir dua edin neyse üzerimdeki gitsin. Sizin duanıza ihtiyacım var.

Allah hiçbirimizi dermansız dertlerle sınamasın....

Cnm bence kullanman lazım ki çünkü senin deponda ki herseyi ilk 3aylik donemde bebegin. Kullanacak folik asit mutlaka kullan bir zararı yokki kullanmanın bebeğe aksine ilk3ay cok önemli bebek ıcn cnm

Cnm bm Rabbim yar ve yardımcın olsun Rabbim imtihanını kolay ve hayırlı eylesin insallh dualarımız hepimiz icin sıkıntının olduğu yerde rahmet vardır derler sen de dua et bizler icin

kızlar bugun öngörüşmemize gittik adanada turan cetinde adetimin 3. günü de tedaviye başlıycaz ilk tüp bebek deneyimimiz olucak .insallah başarıyla sonuçlanır. bu arada beı bı tedavı etti herşeyın cok guzel oldıgını söledi en azından bizim için bi moral oldu bakalım artık....:))))

canim benim transfer 6mayis insallah iyi haberler aliriz.hangi ilaci kullaniyon? Ben lucrin,estrofem,folic acid.

Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun dermansiz dert vermesin...Allah bir daha kotu gunler gostermesin..

bende antalya tüp bebeğe gidiyorum bu 3. denememdi 1.de boş gebelik oldu 2.de olmadı şimdi 3.de de olmadı galiba değerim çok düşük senim için hayırlısı olur inşallah

kızlar sizlere transfer edılen embrıyolar kacıncı gün embrıyosuydu acaba?:26:

canım 3. gün embriyosuydu benim ki

canım düşüğün sebebi araştırıldı mı ve diğer testlerin yapıldımı ayrıca infertilite sebebiniz nedir ...

Tebrikler canlar...
Allah Sağlıkla tamamına erdirsin....

saol canım aminn.....

canım benim geçmiş olsun allah iyiliğini versin gördüğün göreceğin bu olsun rabbim bu zorlukları unutturacak güzellikler versin....

ben geçengünde yazmıştım 11.gün değerim 6.13 tü bugün 14. gün 8.23 çıktı dr dış gebelik olabilir diyor anlamadım bi bunu olammıştım oda buldu galiba beni hayırlısı birde onu atlatayım herzamn dediğim gibi bundada vardır bi hayır kader çekiyorum ben bütün kötülükleri

Allah sag salim kucağına almayı nasip etsinn arkadasim Cokk guzel bir duygudurr eminimm İns. Bu yolda yürüyen herkesin dualari kabul olur bizlerde zamani gelince bebislerimize kavusuruz

Cnm dur bakalım Rabbim yardimcn olsun deme öyle butu. Kötülükleri çekiyorum neler yasadık neler bizler hepimiz bu yollarda herkesi. Ayrı ayrı yasanmisliklari var kimsede iyi birşey yasamadı bugünlere gelene kadar dimi sakin ol istirahat et lütfen insallh hersey guzel olur senin ici.

Cokk düşük degerlerden katlanarak giden ve sağlıkla bebeğini dünyaya getiren bir sürü kisi gördüm topikte. İns. Sende o şanslılardan biri olursun seninledir bebisinn. Benimde ilk asilamam kimyasal gebelikle sonuçlandı o zamanlar dusuk değerlik arkadaşları cok araştırmıştım. Benimle aynı degerlerde olup degeri katlanman bı sürü kişiyle karsilastim. Saglikla dogurdular bebislerini.Hakkında hayirlisi olsun insallahh

canım sabah kontrole giderken çikolata ye bak bakalım uyuyormu bol bol hareket ederr kuranı kerim okrken hareket ediyo demek fıstıkk . sağlıklı sıhhatlı doğsunlarda evlatlarımız kiloları veririz inşallah ben sadece doğumdan endişeleniyorum doktor dediki bebek böyle gelişkin olursa sadece doğumda biraz sıkıntı olur normal olmayabilir dedi gelişimi bi haftA önden gidiyomuş bunu duyunca sordumda sorun olurmu die öle dedi hayırlısı olsun ne yapalıımm

canim benim transfer 6mayis insallah iyi haberler aliriz.hangi ilaci kullaniyon? Ben lucrin,estrofem,folic acid.

tatlım benim blast dondurulmuş transferi ben sadece estraderm bant kullanıyorum perşembe günü prognex fitile başlıcam aslında folicasid ve vitaminde var ama doktorum söylemeyi unuttu herhalde ben şuan kullanmıyorum transferden sonra başlarım herhalde rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

tatlım benim blast dondurulmuş transferi ben sadece estraderm bant kullanıyorum perşembe günü prognex fitile başlıcam aslında folicasid ve vitaminde var ama doktorum söylemeyi unuttu herhalde ben şuan kullanmıyorum transferden sonra başlarım herhalde rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin

canım her şeyde allaha çok şükret bunda da vardır bir hayır üzgün olmanı anlıyorum bunun telafisi olmuyor hiçbir söz teselli etmiyor bu yol çok zorlu bir yol ama sonunda bebişlerimiz bizi bekliyor öyle düşün....

Allah sag salim kucağına almayı nasip etsinn arkadasim Cokk guzel bir duygudurr eminimm İns. Bu yolda yürüyen herkesin dualari kabul olur bizlerde zamani gelince bebislerimize kavusuruz

amin canımmm daha birşey anlamıyorum gerçek mi diye düşünüyorum galiba bebeğimi kucağıma alana kadar da rahat olamıyacam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…