Tüp Bebek Günlüğümüz !

Cnm walla hep yiyorum cok kilo aldım diye bıraktım artık ama Aman sen de Sezeryan yaparsın olmaz mı hayrli olsun cnm aman Yemene bak bosver yarasın paşama yediklerin

Maşide normalmi yapmayı düşünüyordun zaten cicimm..
Çoğu doktor erken denilebilecek haftada alıyor tüplerde..
Tabii her şey yolunda giderse 1 gün birgündür diyenide var biliyorumm..

Maşide normalmi yapmayı düşünüyordun zaten cicimm..
Çoğu doktor erken denilebilecek haftada alıyor tüplerde..
Tabii her şey yolunda giderse 1 gün birgündür diyenide var biliyorumm..

canım evet normal düşünüyodm ama heralde böle giderse olmıcak tüp bebek olduğu için sanırsam dediğin gibi . normal istiyorum doğumu herkez öle dio tüp bebiş olanlar da nadirmiş yani normal doğum yapan

Cnm walla hep yiyorum cok kilo aldım diye bıraktım artık ama Aman sen de Sezeryan yaparsın olmaz mı hayrli olsun cnm aman Yemene bak bosver yarasın paşama yediklerin

senin fıstıık uykucu demekkii yada ultrasonda size naz yapıyorrr yerim ben onuu

1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)

2. Hafta - Babamin trafik kazası (şükür sadece bacağı kırık ya daha kötüsü olsaydı dedim atlattım)

3. Hafta - Annemin ağzından kanlar geldi (tüm testler yapıldı sadece bogazda tahriş bulundu oh dedim şükür ettim atlattım)

4. Hafta - Siyatik ve bel tutulması (hayatımda böyle ızdırap yaşamadım her tuvalete gidişimde ağrıdan tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum. günde iki iğne tonlarca hap. Allah dermansız dert vermesin diyor şükür ediyorum. İnşallah atlatacağım... canım allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın .

neden kullanmıyorsun anlamadım,,,ben 12.haftaya kadar içmiştim

Kızlar ben çıkıyorum artık hepinize iyi geceler sabh erken randevumuz dönünce yazarız size namazımızı kılicaz sizede dua edicez ve doğru yatağa gidicez hepinizi seviyorum kader kardeslerim benim

Evet ya cok uykucu cnm bu kiz kime çekti anlamadım ben de uykuyu pek sevmem ama ne yapım ben bu kızı hareketlendirmek icin

ama hayatım bi benim haftalarıma gel durduramıcan fıstığı dün bi düğüne gittik yüksek sesli horon teptiler içerden oğlm nasıl vuruyoo sert sert sese tepki şimdi konuşuyodum onunla hareket ediiyo hemen

canımmm az önce zuzu dan duydum değerini kuzum benimmmmm inşallahhhh değerin katkat katlanır bebişimmmm.Allahı büyük kuzum benimmmm.sakın sıkma canını ve bekleyelim canımmm.seni seviyorum kuzum bebeişim benim.

normal hiç düşünme canım,benim sezeryan tarihim bile belli,doktorlar riske atmıyor tüpleri

akasyam canım kayıp kızkardeşim ben bu mesajı nasıl göremedim bilmiyorum ama kendime çok kızdım

ayarlasak böyle birşey yapamazdık canım allah senden razı olsun prensesini sana bağışlasın ... ben diyorum kardeşiz başka türlü bu durum açıklanamz neyse ağlamak yok artık bak sayemde iki kere hamile haberi aldın

evet canım elifnazın müjdesi elifnaza nnasip oldu çok şükür allahıma

sizi çook seviyorumm iyi ki varsınızzz....

beni affedin

çok seviyorum seni göbüşündeki tomurcuğu.......... rabbim nazarlardan saklasın sizi......

kızlar sizden yardım bekliyorum...ben kabız oldum resmen 5 gündür yapamıyorum çok sıkıntılıyım,ne önerirsiniz,,
kuru kayısı yedim,suyunu içtim,incir yedim,,salata yedim su içtim,,ama bir türlü olmuyor,,ne yapayım başka

Canim benim normaldede sürekli kabizligim var ama transferden sonra ananas yiyorum ve yüzde yüz konsantre olmayan ananas sularından iciyorum çok şükür kanız olmadım denemeni öneririm bide kahvaltıda ananas suyu ve tam kepekli ekmek ye.

arkadaşlar merhaba bugün bende aşılamaya başladım. kısaca hikayemi anlatayım kendiliğinden hamile kalıp 2 düşük yaşadım sonra 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu fakat evladıma hala kavuşamadım. en son çikolata kistinden ameliyat oldum. 4 aydır deniyoruz ama gebelik olmadı.Ankaradayım bugün aşılamaya başladık 1 kutu gonol f aldım 450 lik 4 gün vurulcam fakat 50 gr falan eksik kalıyo 50 gr içinde 1 kutu daha gonol f almak zor olucak maddi açıdan çünkü 400 gr boşa gidicek sizlerden ricam yeni tüp bebek yapan arkadaşlardan ellerinden gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi acaba allah rızası için hamile kaldılarsa ellerindede gonol f varsa 1 kutu benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim lütfen simdiden hepinize teşekkür ederim allah razı olsun yoksada mecbur alıcam zaten ama genede şansımı denemek istedim.umarım bu sefer evladıma kavuşabilirim çok yoruldum ve tükendim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Amin

sağlıklı bir gebelikse inşallah katlansın diyorum bende...
bende beklemedeyim canım...
bakalım bi çarşamba olsun görecez son durumu.

evet canım böyle hikayeler var bende çok okumuştum..
Allah banada onlardan birini nasip etsin inşallah...

sen başka bi hatunsun ilk günden beri bunu diyorum içimden...
yüreği özü çok güzel bir insansın...
bütün güzel ve içten dileklerine Aminn diyorum...
ve seni gerçekten çok seviyorum...

yaşadıklarını okurken daraldım yaşadım ne zor zamanlar bunlar..
kötü bir dönem geçiriyorsun hep böyle kalmayacak elbet atlatacaksın..
dua etmemmi ben sana...
cansınnn sen...

canım onlar pek fayda etmiyo duphalac şurup iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…