canım sabah kontrole giderken çikolata ye bak bakalım uyuyormubol bol hareket ederr kuranı kerim okrken hareket ediyo demek fıstıkk . sağlıklı sıhhatlı doğsunlarda evlatlarımız kiloları veririz inşallah ben sadece doğumdan endişeleniyorum doktor dediki bebek böyle gelişkin olursa sadece doğumda biraz sıkıntı olur normal olmayabilir dedi gelişimi bi haftA önden gidiyomuş bunu duyunca sordumda sorun olurmu die öle dedi hayırlısı olsun ne yapalıımm
Maşide normalmi yapmayı düşünüyordun zaten cicimm..
Çoğu doktor erken denilebilecek haftada alıyor tüplerde..
Tabii her şey yolunda giderse 1 gün birgündür diyenide var biliyorumm..
Cnm walla hep yiyorum cok kilo aldım diye bıraktım artık amaAman sen de Sezeryan yaparsın olmaz mı hayrli olsun cnm aman Yemene bak bosver yarasın paşama yediklerin
senin fıstıık uykucu demekkii yada ultrasonda size naz yapıyorrr yerim ben onuu
kızlar folik asit benim kafamı kurcalıyor bir süredir.. ben kullanmıyorum... doktorum bana bir bayanın hayatında bir dönem kullanmış olması yeterlidir dedi... ama sanki kullanmam gereken bişeymiş gibi geliyor bana?? benim gibi folik asit içmeyen var mı aranızda??
Evet ya cok uykucu cnm bu kiz kime çekti anlamadım ben de uykuyu pek sevmem ama ne yapım ben bu kızı hareketlendirmek icin
canım evet normal düşünüyodm ama heralde böle giderse olmıcak tüp bebek olduğu için sanırsam dediğin gibi . normal istiyorum doğumu herkez öle dio tüp bebiş olanlar da nadirmiş yani normal doğum yapan
zuzummmmmm ne kadar mutlu olduğumu ne kadar sevindiğimi anlatamam... telefondaki kadın hamilesiniz tebrikler diyince tutamadım kendimisesim titredi.. kadın ağlamayın değeriniz çok güzel diyince sanki kendi haberimi almışım gibi yürekten sevindim.... heycandan kknın sayfasını bulamadım:))))))
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızların da dediği gibi elifnazın müjdesini vermek elifnazın annesine nasip oldu............
akasyam canım kayıp kızkardeşim ben bu mesajı nasıl göremedim bilmiyorum ama kendime çok kızdım
ayarlasak böyle birşey yapamazdık canım allah senden razı olsun prensesini sana bağışlasın ... ben diyorum kardeşiz başka türlü bu durum açıklanamzneyse ağlamak yok artık bak sayemde iki kere hamile haberi aldın
evet canım elifnazın müjdesi elifnaza nnasip oldu çok şükür allahıma
sizi çook seviyorumm iyi ki varsınızzz....
beni affedin
kızlar sizden yardım bekliyorum...ben kabız oldum resmen 5 gündür yapamıyorum çok sıkıntılıyım,ne önerirsiniz,,
kuru kayısı yedim,suyunu içtim,incir yedim,,salata yedim su içtim,,ama bir türlü olmuyor,,ne yapayım başka
canımmm az önce zuzu dan duydum değerini kuzum benimmmmm inşallahhhh değerin katkat katlanır bebişimmmm.Allahı büyük kuzum benimmmm.sakın sıkma canını ve bekleyelim canımmm.seni seviyorum kuzum bebeişim benim.
Cokk düşük degerlerden katlanarak giden ve sağlıkla bebeğini dünyaya getiren bir sürü kisi gördüm topikte. İns. Sende o şanslılardan biri olursun seninledir bebisinn. Benimde ilk asilamam kimyasal gebelikle sonuçlandı o zamanlar dusuk değerlik arkadaşları cok araştırmıştım. Benimle aynı degerlerde olup degeri katlanman bı sürü kişiyle karsilastim. Saglikla dogurdular bebislerini.Hakkında hayirlisi olsun insallahh
Valla uzaktasın falan demicem o bebek bi olsun arabaya atlayıp gelip her yanını mıncıracağım....
İnşallah 2 gün sonra değerin artacak canım.
Allah iman gücünü arttırsın....
Seni seviyorummmmm kardeşim güzel olan herşeyi hakediyorsun...
1. Hafta - Düşük. (en azından hamile kalabiliyorum dedim atlattım)
2. Hafta - Babamin trafik kazası (şükür sadece bacağı kırık ya daha kötüsü olsaydı dedim atlattım)
3. Hafta - Annemin ağzından kanlar geldi (tüm testler yapıldı sadece bogazda tahriş bulundu oh dedim şükür ettim atlattım)
4. Hafta - Siyatik ve bel tutulması (hayatımda böyle ızdırap yaşamadım her tuvalete gidişimde ağrıdan tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum. günde iki iğne tonlarca hap. Allah dermansız dert vermesin diyor şükür ediyorum. İnşallah atlatacağım...)
Bir dua edin neyse üzerimdeki gitsin. Sizin duanıza ihtiyacım var.
Allah hiçbirimizi dermansız dertlerle sınamasın....
kızlar sizden yardım bekliyorum...ben kabız oldum resmen 5 gündür yapamıyorum çok sıkıntılıyım,ne önerirsiniz,,
kuru kayısı yedim,suyunu içtim,incir yedim,,salata yedim su içtim,,ama bir türlü olmuyor,,ne yapayım başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?