arkadaşlar bana neden yazmıyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum
Günaydın, yaa hayırlı olsun degerin ne güzel çıkmış yeni gördüm, Rabbim kucağınada amayı nasib etsin inşallah ;-)
Slm arkadslarimm nasilsinz biz de dn geldik sukur prenses cok iyi yaklasik400gr olmusBoyuda uzamis kipirdayip duruyordu komik bir yats sekli var bas asagida popo havada karnimn sol tarafinda ayaklarda sag tarafta karnimda zaten iyle bir dikmis ki poposunu karnimin sol tarafi sivri belli birseyi oldugu orda minigimin ve bas parmagida surekli agzindaydi hafataya randevu alicam nasipse detayli organ tarama icin bizden hbrler bu kadar canlarimm biz gece kuzimla ve babamizla 4te kaltik cok dua ettik hepinize izellikle gulden teyzemize sonrada uyumam 6yi buldu hop 8de tekrr kalktik oglen uykusuna yatariz kizimla belki sizler nasilsinz
bende aranıza yeni katılıyorum ama uzun zamandır takipçinizdim.bizde nasipse 4. tüp denememize başlıycaz.başımdan geçenler özetle 2 aşılama 1.tüp kent hst.negatif 2.tüp smyrna pozitif 9.haftada kürtaj 3.tüp smyrna negatif 4.deneme inş acıbadem tayfun beyle 8 mayısta ist dayım...umarım bu sefer hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.benide listeye eklerseniz sevinirim yaş 32 4.deneme acıbadem kadıköy sebepsiz infertilite...........
hamile olan arkadaşlar allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
egunal cim senin için çok dua ettim edicemde moralini bozma rabbim çok büyük bende gönülden inanıyorum sonucunun yükseliceğine
Zuzuuuuu tebrik ederim caniim Allah kucağına almayı nasip etsin:))
selam kızlar nasılsınız??
bende dünkü hengamaden sonra gece uyuyamadım başağrısından dolayı..
sabah eşimle hastaneye gittik adetimin 2. günü diye..
doktor herşey normal dedi..5 gün kullanmam için femara verdi..
pazartesi günü tekrar kontrolüm var..ona görede aşı tarihi belli olacak..
siz nasılsınız??
ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......
genel anlamda iyiyim canım... gerçi kızım az hareket edip üzüyo beni... suyum ne az ne de çokmuş bu yüzden olabilir dedi dr. birde gelişim olarak bir hafta geriden geliyomuş... dr bunları söyledi ama ben hasta olmadığı için o kadar sevindimki bunlara üzülemedim bile......
sen ve prenseslerin nasılsınız???
merhaba arkadaşlar.büyük umutlarla başladığım tedavi serüvenim dün kan testimle son buldu zaten hemen bi kaç saat sonra adet oldum .şimdi ne apmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekiyor bilemiyorum acaba tedavi sürecinde benimde yanlışlarım var mıydı ya da yapmam gerekip yapmadıklarım suçu hep kendimde buluyorum.bir daha nasıl tedaviye başlayacağım bilemiyorum.çok umutsuzum çokkkk
Kizlar selam herkese gecmisi biraz okudum oyle geldim..Ben uzaniyorum kalkip dolasiyorum bir de igne yaptirmak icin 3 kat merdiven inip cikiyorum tabi cok yavas ve dikkatli bir sekilde.. Yine tum heyecan, korku ve merak duygularimi yitirmis durumdayim gayet sakinim hicbir endisem yok su anda tecrubeli oldugumdan midir nedir anlamadim bu sefer aslinda daha az umursuyorum sanirim.. Test gununde toplu olarak kaybettigim duygularimi kullanacagim gibi geliyorelimden gelen herseyi yaptim gerisini Rabbim bilir.. Insallah olumlu olur tabi olmazsa uzulecegim ama dunyanin sonu degil yine para biriktirir yine denerim Allahin izniyle... Ayy amma anlattim evde durmak bana yaramadi heralde yaa bir de ben hala iciyorum kendime cok kiziyorum ama icmeyince cok sinirli ve stresli oluyorum sadece eskisinden daha az iciyorum :18::18:
gulden canim kk ne giremiyorum bi sorun var sanirim ne cepten ne pc den acilmiyor.hissettiklerime gelince klasik bel agrisi ve kasik batmalari var ara ara cok sik degil ama bunlarin disinda ben bazen cook sicak oluyorum hic usumuyorum sonra birden bi titreme oluyor kisa sureli ama genelde vucut isim yuksek baskada bisey yok oyle dikkate alacagim.psikolojik olarak ta bu kez kendimi daha iyi hissediyorum gecen seferkine gore daha pozitifim rabbim hayirlisini nasip etsin cumlemize
naber tazecik anne nasilsin? :)
son adet tarihin lazım listeye ekleyecemde...
arkadaşlar bana neden yazmıyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum
Zuzu benim de ahdim var inşallah hamis olursam bı tane idrar testi yapacagım bu güne kadar yaptıgım onlarca testte hep tek çizgi çıktı sırf görebilmek icin çift çizgiyi yapacagım :)
canım son adet tarihim 2 nisan ama daha erken değil mi yarın ki sonuçta çıksın öyle liste değiştireyim....
Zuzu benim de ahdim var inşallah hamis olursam bı tane idrar testi yapacagım bu güne kadar yaptıgım onlarca testte hep tek çizgi çıktı sırf görebilmek icin çift çizgiyi yapacagım :)
valla ben dün ekledim hem ewesti hem seni hamişler listesine...
bişi olmaz Allahın izniyle...
Kızlar sıze bırsey anlatıcamBana annem bakıyor sureklı gelıp gıdıyor ve sızlerı az bucuk tanıyor.Pc yatagımın yanı basında duruyor. Dün bır anda geldı dedıkı '' Canan zuzuyla gulden ne yaptılar bır sorun yok ınsallah'' bır gulesım geldı .Anne dedım senıde uye yapayım mı
annenin ellerinden öperim canım bize bol bol dua etsin
Allah razı olsun zuzu saolasın. Hep dua edıyor sızlere ve bızım gıbıı bu yolda devam edenlere. Bu arada 12 yıldır goremedıgım cıft cızgıyı hamıle kalırsam ınsallah ben 9 ay yapıcam 12 yılın ınadına
zuzu sendede lekelenme oldumu bıraz korktum aslında. sukur kesıldı pembeydi rengi. :18:allah razı olsun canım inşallah bu sefer rabbim "ol" demiştir ....
gerçi lekelenme yaşayanlar genellikle hamile oluyor
pozitifi görünce yap canım içinde kalmasınnn....
zuzu sendede lekelenme oldumu bıraz korktum aslında. sukur kesıldı pembeydi rengi. :18:
bende lekelenme olmadı canım ama böyle genç kızlıktaki adet ağrıları varya öyle ağrım vardı hala da var özellikle geceleri en çok sol kasığımda var mesela bugün yine sabahı sabah ettim kaç kez kaldım bilemiyorum bebeğim sağlıkla gelsinde önemi yok bide bu benim 4. denemem ilkinde ağrım vardı diger ikisinde pek yoktu sonuçta 3 de negatifti ama bu diğerlerinden farklıydı......
lekelenmeyide tecrübelerimden yazdım kasımdan beri kk yı takip ediyorum genelde lekelenme tarzı kanama yaşayanlar hep pozitifi gördü. bol bol dua et meryem suresi yasin kenzülarş oku tefriciye çek ...... rabbim gönlünün muradını versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?