Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın, yaa hayırlı olsun degerin ne güzel çıkmış yeni gördüm, Rabbim kucağınada amayı nasib etsin inşallah ;-)

Saol canımm inşallah önemli olan nsağlıkla kucağa alabilmek rabbim tüm isteyenlere o günleri göstersin....

maşallah prensesimize demek parmağıda ağzındaydı

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun...

Zuzuuuuu tebrik ederim caniim Allah kucağına almayı nasip etsin:))

saol amin canımmm....

dünü boşver canım seni kıskananlar çatlasın patlasın... sen bebişine yoğunlaş hayırlısı olsun hakkında inşallah topiğimizin bide aşılanmış bebişi olsun :)))

ben dayanamadım.bu gün kan verdim sonuç kocaman negatifffff...anne olmam için doğru zaman değilmiş.allahım doğru zamanda nasip eder inşallah......

rabbim sabir ve güç versin canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah....

canım sen üzüldüğün için etkilenmiş olbilir meleğimize zaman ver annesi
üzülme akasyam hiçbirşeye üzülme bebişinide üzme... bu arada benim yeğenimde cinsiyetini göstermiyordu ve hareket etmiyordu dr. yanına gelmeden önce çikolata ve şekerli şeyler yemesini istiyordu gelinimizdençikolata ve şekerli şeyler yeyince bebiş hareket edermiş sende dene istersen....

canım şimdi biraz dinlen acını yaşa sonra kendine yol haritası çizersin yapılması gereken herşeyi yaparsın .... suçlu da arama sadece nasip değilmiş diye düşün ....

canım inşallah bebişler sıkı sıkı tutunuyorlardır sigarayı biliyor olman lazım yorum yapmıyorum ama içerken 2-3-4-5 kere düşün....

naber tazecik anne nasilsin? :)

canım içerde seni gebe yapma çalışmaları varrr inşallah güzel haberler vereceksin. bende iyiyiim çok şükür inanamıyorum ama çok şükür allahıma bugünleri gösterdi . bugün eşimle ki daha çok o çalıştı evi topladık temizledik yemek yaptık öyle geçti ...
aa bu arada bugün elimde olan tek idrar testini 7yaptım önce silik bir çizgi çıktı sonra koyulaştı

son adet tarihin lazım listeye ekleyecemde...

canım son adet tarihim 2 nisan ama daha erken değil mi yarın ki sonuçta çıksın öyle liste değiştireyim....

arkadaşlar bana neden yazmıyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum

canım ben dün akşam sana yazdım ama sen cevap vermedinnn

Son düzenleme:
Zuzu benim de ahdim var inşallah hamis olursam bı tane idrar testi yapacagım bu güne kadar yaptıgım onlarca testte hep tek çizgi çıktı sırf görebilmek icin çift çizgiyi yapacagım :)

Zuzu benim de ahdim var inşallah hamis olursam bı tane idrar testi yapacagım bu güne kadar yaptıgım onlarca testte hep tek çizgi çıktı sırf görebilmek icin çift çizgiyi yapacagım :)

yap canımm testte bende vardı diğerinden kalma ama 12 boyunca cesaret edemedim sabah eşimle konuşuyorduk hadi yapalım dedi benimde içimde kalmış demek kii hemen yaptım atmaya da kıyamadım ....

canım son adet tarihim 2 nisan ama daha erken değil mi yarın ki sonuçta çıksın öyle liste değiştireyim....

valla ben dün ekledim hem ewesti hem seni hamişler listesine...
bişi olmaz Allahın izniyle...

Son düzenleme:

ayy nupelda valla bende öyle düşünüyordum ama taaki yazın yaptığım ovulasyon teslerinde bolcaa çift çizgilere doyana kadar...

Merhaba arkadaslar nasıldınız bakalım.
Egunalcim sanırım test yaptın herkes degerin yükselir diyor gecmisi fazla kontrol edemedim degerin kaç çıktı?
Dualarım seninle unutma olur mü?

Kızlar sıze bırsey anlatıcam Bana annem bakıyor sureklı gelıp gıdıyor ve sızlerı az bucuk tanıyor.Pc yatagımın yanı basında duruyor. Dün bır anda geldı dedıkı '' Canan zuzuyla gulden ne yaptılar bır sorun yok ınsallah'' bır gulesım geldı .Anne dedım senıde uye yapayım mı

annenin ellerinden öperim canım bize bol bol dua etsin

annenin ellerinden öperim canım bize bol bol dua etsin

Allah razı olsun zuzu saolasın. Hep dua edıyor sızlere ve bızım gıbıı bu yolda devam edenlere. Bu arada 12 yıldır goremedıgım cıft cızgıyı hamıle kalırsam ınsallah ben 9 ay yapıcam 12 yılın ınadına

allah razı olsun canım inşallah bu sefer rabbim "ol" demiştir ....
gerçi lekelenme yaşayanlar genellikle hamile oluyor
pozitifi görünce yap canım içinde kalmasınnn....

zuzu sendede lekelenme oldumu bıraz korktum aslında. sukur kesıldı pembeydi rengi. :18:

bende lekelenme olmadı canım ama böyle genç kızlıktaki adet ağrıları varya öyle ağrım vardı hala da var özellikle geceleri en çok sol kasığımda var mesela bugün yine sabahı sabah ettim kaç kez kalktım bilemiyorum bebeğim sağlıkla gelsinde önemi yok bide bu benim 4. denemem ilkinde ağrım vardı diger ikisinde pek yoktu sonuçta 3 üde negatifti ama bu diğerlerinden farklıydı......

lekelenmeyide tecrübelerimden yazdım kasımdan beri kk yı takip ediyorum genelde lekelenme tarzı kanama yaşayanlar hep pozitifi gördü. bol bol dua et meryem suresi yasin kenzülarş oku tefriciye çek ...... rabbim gönlünün muradını versin.....

Son düzenleme:

Allah senden ve tum arkadaslarımızdan razı olsun. İnsallah bebısını kucagına alır guzel bır resım cektırır ve o resmı profıl resmı yaparsın . Bızde severız burdan mınık kuzuyu

oyy zuzu yeni gebemiz buralarda maaşallah..
önce şunu deyim sana biliysoun ama bu boynumun borcu lütfen evişleirnden uzak dur,bol dinlen hatta uzan arada yürü ama asla ağır
işlere igirşme ilk 3ay olsun herzaman olsun tüpbebişte risk olabilir tamammı relaks ol boşver batsın evinde
yemene ,bol suya dikkat et keyfini çıkar inş. değerinde güzel artacak yaırn ben arayımmı hahh haayyy
testide iyi yapmışsın bizim bi arkdaş hergün yapıyodu hamiş olduktan sonra
bende sadece 1kere gördüm ilk evlendiğimde 2ay sonra adetim çok gecikmişti ozaman şimdiki gibi hasret yoktu tabi içimde ama negatfi olsa
çok zülürüdm çift çigi görmüştüm tabi düşükta yaptım dahada göremedim yaaa inş. ben de kalayımda hep yaapyım
kız çerçeve yapııp ascanmı yoksaa

numara hala telfonda duruyor bugün görünce bu ne dedm sonra gülmeye başladım sonu güzle biten zuzunun hikayesi deyip..
akşam eşime anlattım nasıl gülüyor bu face iyi işe yaramış diyor eşinin ordan öğrendiğini söleyince

Kızlar az once tuvalete gittim çamaşırında azıcık iki damla pembe leke var cOk korktum çünkü bugün belim agriyo bugün

telden kabloyla pc ye bağlanıp gridim inşaallah yazdıklarım çıkar sayfada...telden giriyorum ama sürekli bir sorun çıkıp düşüyordum cevap yazamıyordum daralmıştım iyice...
zaten güldenın sonucundan sonra hiç topiğe bişeyler yazasım gelmedi...öle arada okuyorum falan bişeyler var mı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…