Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah senden ve tum arkadaslarımızdan razı olsun. İnsallah bebısını kucagına alır guzel bır resım cektırır ve o resmı profıl resmı yaparsın . Bızde severız burdan mınık kuzuyu

inşallah canım rabbim o günleri nasip etsinde yapmazmıyım .... sevin onu bende sizinkileri severimmmmm....

zuzumm nasılsın hayatımm görüşemedik senle en son konuştuğumuzda ağlamaktan konuşamamıştık..hep böyle sevinç gözyaşları dök hep güzellikler olsun hayatında canımm özlemişim bi öpeyim senii
Kızlar az once tuvalete gittim çamaşırında azıcık iki damla pembe leke var cOk korktum çünkü bugün belim agriyo bugün

canım takılma böle ufak tefek ayrıntılara yerleşme kanamasıdır de geç be bacımm aksi ispatlanana kadar hamilesin test sonuçları net bi şekilde çıkana kadar da tadını çıkar keyfini sür bu günlerin hayatım...inşaallah ben de görürüm transferi ve sonrasını Rabbim yüzünü güldüresün kucağını doldursun inşaallah..

yok canım iş yapmıyorum 12 gündür kocam bakıyor allah razı olsun bide hala kimseye demedik kalp atışını duyana kadarda yakınlara bile demeyi düşünmüyoruz ... bugünde ben yalandan toz aldı eşim süpürdü sildi birlikte yemek yaptık. yemeğime de dikkat ediyorum zaten ben bağırsaktanda sorunlu olduğum için öncede dikkat ederdim ama şimdi daha çok dikkat ediyorum tedbir bizden takdir rabbimmden inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.

yap canım ne olecek bende eşime diyorum kolye yaptıracam oda diyor sorana ne diyecen ben de dedim künye

yani işe yaramaz mı süper oldu yarın yine ihtiyacım olursa söylerim ararsınız ordaki kızı deli ederiz sora sora

Kızlar az once tuvalete gittim çamaşırında azıcık iki damla pembe leke var cOk korktum çünkü bugün belim agriyo bugün

canım devamı var mı yoksa endişelenme ve ayaklarını uzat dinlen çok hareket etme yorulma inşallah bebişler yerleşiyor annesi.....

semoşuum canımm çok özlüyorum ben seni dünde hiç konuşamadım kusura bakma canım arkadaşımmmmm

Canım benim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sende her aşamayı yaşayacaksın gün sayacağız birlikte. Öylede canım korktum iste ne bilim Allah hakkımızda hayırlısını versin cümlemize.

gülüm ya aynı anda yazmışız ve aynı konuyu öyle canım o mutluluk ve şükür gözyaşları idi saatlerce ağladım ve aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor .. amin canım rabbim hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin sen nasılsın nasıl gidiyor
bende az önce öptüm ama bir daha öpeyim çok özlemişim yahuuu

Canım sadece çamaşırında gördüm tuvalet kağıdına gelmedi bisey yetilerimi yani korktum. İnşallah yerleşme lekesidir bilmiyorum

delüüüüüüü..... su ne işe yarayacak diye sormuşsun... bol su ve sıvı tüketmessen amniyon sıvısı nasıl dolacak bebişin nerde yüzecek :))))

Guldencim ben 2 gunde 1 paket iciyordum kuzuuuummm 2 paket degil bak bole bole birakicam ben de icmek istemiyorum ama zaten stresliyim napim yaa

Canim ben cok strese giriyorum onun icin iciyorum insallah birakicam en azindan azaltmis oldum bole bole de birakirim bir de Allahin izniyle pozitifi gorursem agzima surer miyim o illeti hee bir de bu turk kahvesi meselesi var biz de hergun esimle bir fincan iciyoruz ama ben artik yarisini icmeye basladim.. Konusuyorum onlarla dua edip ufluyorum karnima bol bol insallah hissediyorlardir onlari ne kadar istedigimi ve sevdigimi

Emin ol ki hissediyorlar cnm senin konuşmanı ilk andn itibaren konuştum bebeklerimle ama sadece çimime kızım kaldı şükür benimle ben de ictim test gunüne kadar rahat ol öğrendiğim gibi bıraktım sigarayı merak etme emin ol ki sen de bırakacaksın onun seninle olduğunu bilmek bütün hayatını değiştiriyor cnm rahat ol sen şimdi ne istiyorsan onu yap cnm sadece bu isteki tek sır rahat olmak bir de Rabbim ol dedimi insallh olucak strese girme cnm konus bol bol bebeğinle

Slm canlarım biz geldik oy neler yaptık bu aksam biz yemek yemeğe gittik ordan da babamiz bize dondurma yedirmeye götürdü sonra geldik hepimize dua ettik yarın Rabbim Gülden teyzemizin yüzünü güldür dedik ay icimde bir sevinç patlaması var Rabbim hayıra çıkarsın insallh

Insallaaahhh canim benim deddigin gibi olur

afiyet bal şeker olsun.... rabbim dualarınızı kabul etsin güldeniminde yüzünü güldürsün inşallah....
hayır olsun canım bebişini gördünya onun huzur ve mutluluğu olabilir

Guldencim ben 2 gunde 1 paket iciyordum kuzuuuummm 2 paket degil bak bole bole birakicam ben de icmek istemiyorum ama zaten stresliyim napim yaa
ay pardon canım abartmışım ben...
inşallah bir an önce bırakırsın göbişinde bebeklerin var bunu düşün ve onlara ne kadar zarar verdiğini her sigara yakışında aklına getir belki içmekten vazgeçersin...

hayat devam ediyor işte...
koyvermeden önğmüzdeki maçlara bakmak lazım...

Merhaba arkadaslar nasıldınız bakalım.
Egunalcim sanırım test yaptın herkes degerin yükselir diyor gecmisi fazla kontrol edemedim degerin kaç çıktı?
Dualarım seninle unutma olur mü?

canım 11.gün değerim 9.16 çıktı...
beni düşündüğünü dua ettiğini biliyorum canım Allahrazı olsun...

Iyi aksamlar canlarim, hava cok guzeldi bugun ama ben gunun cogunu uyuyarak gecirdim gecmisi bi okuyim hemen

yavru kartallarımın annesi sanada iyi akşamlar...

saol canım dualarında banada yer verdiğin için..
kesin keçi sütüyle hazırlanmış dondurmadır:131:

afiyet bal şeker olsun.... rabbim dualarınızı kabul etsin güldeniminde yüzünü güldürsün inşallah....

Amiinnn inşallah..
Tabii sağlıklı bir gebelikse devam etsin...
Ya da yarın kesin bi sonuç alayım istiyorum...

belki de cnm ondan mutluyumdur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh vakti saati geldiginde bebeklerimizi kucağımıza alalım insallh Güldenim yarı. Yüzümüzü güldürecek
Insallaaahhh canim benim deddigin gibi olur

İnsallh cnm dediğimiz gibi olur Rabbim ol demiştir insallh bak keyfine takılma unut transfer yaptırdığını Dicem de olmuyor unutmada takılma fazla konus onlarla hayrli olsun

Kizlar bende kaciyorum biraz uzanayim Guldencigim canim insallah yarin guzel haberlerle gel tatlim dua ediyorum sana Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah mucizen seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…