Allah senden ve tum arkadaslarımızdan razı olsun. İnsallah bebısını kucagına alır guzel bır resım cektırır ve o resmı profıl resmı yaparsın . Bızde severız burdan mınık kuzuyu
zuzumm nasılsın hayatımm görüşemedik senle en son konuştuğumuzda ağlamaktan konuşamamıştık..hep böyle sevinç gözyaşları dök hep güzellikler olsun hayatında canımm özlemişim bi öpeyim seniibende lekelenme olmadı canım ama böyle genç kızlıktaki adet ağrıları varya öyle ağrım vardı hala da var özellikle geceleri en çok sol kasığımda var mesela bugün yine sabahı sabah ettim kaç kez kalktım bilemiyorum bebeğim sağlıkla gelsinde önemi yok bide bu benim 4. denemem ilkinde ağrım vardı diger ikisinde pek yoktu sonuçta 3 üde negatifti ama bu diğerlerinden farklıydı......
lekelenmeyide tecrübelerimden yazdım kasımdan beri kk yı takip ediyorum genelde lekelenme tarzı kanama yaşayanlar hep pozitifi gördü. bol bol dua et meryem suresi yasin kenzülarş oku tefriciye çek ...... rabbim gönlünün muradını versin.....
Kızlar az once tuvalete gittim çamaşırında azıcık iki damla pembe leke var cOk korktum çünkü bugün belim agriyo bugün
oyy zuzu yeni gebemiz buralarda maaşallah..
önce şunu deyim sana biliysoun ama bu boynumun borcu lütfen evişleirnden uzak dur,bol dinlen hatta uzan arada yürü ama asla ağır
işlere igirşme ilk 3ay olsun herzaman olsun tüpbebişte risk olabilir tamammı relaks ol boşver batsın evinde
yemene ,bol suya dikkat et keyfini çıkar inş. değerinde güzel artacak yaırn ben arayımmı hahh haayyy
testide iyi yapmışsın bizim bi arkdaş hergün yapıyodu hamiş olduktan sonra
bende sadece 1kere gördüm ilk evlendiğimde 2ay sonra adetim çok gecikmişti ozaman şimdiki gibi hasret yoktu tabi içimde ama negatfi olsa
çok zülürüdm çift çigi görmüştüm tabi düşükta yaptım dahada göremedim yaaa inş. ben de kalayımda hep yaapyım
kız çerçeve yapııp ascanmı yoksaa
numara hala telfonda duruyor bugün görünce bu ne dedm sonra gülmeye başladım sonu güzle biten zuzunun hikayesi deyip..
akşam eşime anlattım nasıl gülüyor bu face iyi işe yaramış diyor eşinin ordan öğrendiğini söleyince
Kızlar az once tuvalete gittim çamaşırında azıcık iki damla pembe leke var cOk korktum çünkü bugün belim agriyo bugün
telden kabloyla pc ye bağlanıp gridim inşaallah yazdıklarım çıkar sayfada...telden giriyorum ama sürekli bir sorun çıkıp düşüyordum cevap yazamıyordum daralmıştım iyice...
zaten güldenın sonucundan sonra hiç topiğe bişeyler yazasım gelmedi...öle arada okuyorum falan bişeyler var mı diye...
zuzumm nasılsın hayatımm görüşemedik senle en son konuştuğumuzda ağlamaktan konuşamamıştık..hep böyle sevinç gözyaşları dök hep güzellikler olsun hayatında canımm özlemişim bi öpeyim senii
canım takılma böle ufak tefek ayrıntılara yerleşme kanamasıdır de geç be bacımm aksi ispatlanana kadar hamilesin test sonuçları net bi şekilde çıkana kadar da tadını çıkar keyfini sür bu günlerin hayatım...inşaallah ben de görürüm transferi ve sonrasınıRabbim yüzünü güldüresün kucağını doldursun inşaallah..
Canım sadece çamaşırında gördüm tuvalet kağıdına gelmedi bisey yetilerimi yani korktum. İnşallah yerleşme lekesidir bilmiyorum
utan tabiii..
ay bi de günde 2 paket içiyomuş şimdi 3 tanecik içmeye başlamış diye bişi demicem takdir etcem yaniii
o kadar zorluklardan geç bi sigaraya kurban et bütün emeklerini..
bi de niye tek yumurtalığımda 7 yumoş çıktı diye dertleniyo hatun sen 2 paket sigaraya rağmen şükret o yumoşlara fazla bile yanii...
sen sigaranın yumoş kalitesini ne kadar düşürdüğünü hiç duymadınmı...
keza sperm içinde aynı şey geçerli tabii.
Ya ben de sonu nü gülerek okudum cnm sigara ben de transfer gunu ne kadar ictim hatta ben gunde 1paket içiyordum ciddi bagimliydim ben transferde sonra ilk 4gun hiç içmedim fakat ondn sonra 6gun gunde 2tane ictim birde turk kahvesi tabiki hiç içmemeli gerçi öğrendiğim gun eşimle son bir kahve ve bir keyif sigarası icti. Ve son oldu bu ayın ayın 3de tam 4aydir icmiyor olucam bir daha başlamam zaten insallh sen suanda kendini kasma lütfen ne yapmak istiyorsan ölçü olarak yap derim ben tabiki sigara cok zararlı bnm Dr cok karısı fakt baktı ben daha Cook stres oldum tam test gunüne kadar iç napalim sonuca katlanacak olan sensin dedi
Artık tecrubeliyiz artık cnm basımıza neler gelicek bilebiliyoruz ya da süreci daha rahat yürütüyoruz insallh hersey guzel olucak pozitif duşun konus kuzularınla bakım
Canim ben cok strese giriyorum onun icin iciyorum insallah birakicam en azindan azaltmis oldum bole bole de birakirim bir de Allahin izniyle pozitifi gorursem agzima surer miyim o illeti hee bir de bu turk kahvesi meselesi var biz de hergun esimle bir fincan iciyoruz ama ben artik yarisini icmeye basladim.. Konusuyorum onlarla dua edip ufluyorum karnima bol bol insallah hissediyorlardir onlari ne kadar istedigimi ve sevdigimi
Emin ol ki hissediyorlar cnm senin konuşmanı ilk andn itibaren konuştum bebeklerimle ama sadece çimime kızım kaldı şükür benimle ben de ictim test gunüne kadar rahat ol öğrendiğim gibi bıraktım sigarayı merak etme emin ol ki sen de bırakacaksın onun seninle olduğunu bilmek bütün hayatını değiştiriyor cnm rahat ol sen şimdi ne istiyorsan onu yap cnm sadece bu isteki tek sır rahat olmak bir de Rabbim ol dedimi insallh olucak strese girme cnm konus bol bol bebeğinle
Slm canlarım biz geldik oy neler yaptık bu aksam biz yemek yemeğe gittik ordan da babamiz bize dondurma yedirmeye götürdü sonra geldik hepimize dua ettik yarın Rabbim Gülden teyzemizin yüzünü güldür dedik ay icimde bir sevinç patlaması var Rabbim hayıra çıkarsın insallh
ay pardon canım abartmışım ben...Guldencim ben 2 gunde 1 paket iciyordum kuzuuuummm 2 paket degil bak bole bole birakicam ben de icmek istemiyorum ama zaten stresliyim napim yaa
telden kabloyla pc ye bağlanıp gridim inşaallah yazdıklarım çıkar sayfada...telden giriyorum ama sürekli bir sorun çıkıp düşüyordum cevap yazamıyordum daralmıştım iyice...
zaten güldenın sonucundan sonra hiç topiğe bişeyler yazasım gelmedi...öle arada okuyorum falan bişeyler var mı diye...
Merhaba arkadaslar nasıldınız bakalım.
Egunalcim sanırım test yaptın herkes degerin yükselir diyor gecmisi fazla kontrol edemedim degerin kaç çıktı?
Dualarım seninle unutma olur mü?
Iyi aksamlar canlarim, hava cok guzeldi bugun ama ben gunun cogunu uyuyarak gecirdimgecmisi bi okuyim hemen
Slm canlarım biz geldik oy neler yaptık bu aksam biz yemek yemeğe gittik ordan da babamiz bize dondurma yedirmeye götürdü sonra geldik hepimize dua ettik yarın Rabbim Gülden teyzemizin yüzünü güldür dedik ay icimde bir sevinç patlaması var Rabbim hayıra çıkarsın insallh
afiyet bal şeker olsun.... rabbim dualarınızı kabul etsin güldeniminde yüzünü güldürsün inşallah....
hayır olsun canım bebişini gördünya onun huzur ve mutluluğu olabilir
belki de cnm ondan mutluyumdur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh vakti saati geldiginde bebeklerimizi kucağımıza alalım insallh Güldenim yarı. Yüzümüzü güldürecekafiyet bal şeker olsun.... rabbim dualarınızı kabul etsin güldeniminde yüzünü güldürsün inşallah....
hayır olsun canım bebişini gördünya onun huzur ve mutluluğu olabilir
Insallaaahhh canim benim deddigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?