Ha ha keske bulsam da yesem keci sutu dondurmayavru kartallarımın annesi sanada iyi akşamlar...
saol canım dualarında banada yer verdiğin için..
kesin keçi sütüyle hazırlanmış dondurmadır:131:
Amiinnn inşallah..
Tabii sağlıklı bir gebelikse devam etsin...
Ya da yarın kesin bi sonuç alayım istiyorum...
Ben kaçıyorum kızlar öptük hepinizi iyi geceler sizi seviyoruz
Kizlar bende kaciyorum biraz uzanayim Guldencigim canim insallah yarin guzel haberlerle gel tatlim dua ediyorum sana Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah mucizen seninledir
Ha ha keske bulsam da yesem keci sutu dondurmaNe demek yer vermek cnm ben içimden geldigi seni tanımasam da cok sevdiğim icin kızimla dua ediyoruz sana ve hepimize insallh sabh guzel hbrler ver bize Rabbim yar ve yardımcın olsun insallh ben dikiyorum cnm sabah esim yine gidiyor hafta sonu donucek kaçtım kocam ilgi bekler öptüm seni
yavru kartallarımın annesi sanada iyi akşamlar...
saol canım dualarında banada yer verdiğin için..
kesin keçi sütüyle hazırlanmış dondurmadır:131:
Amiinnn inşallah..
Tabii sağlıklı bir gebelikse devam etsin...
Ya da yarın kesin bi sonuç alayım istiyorum...
Ben kaçıyorum kızlar öptük hepinizi iyi geceler sizi seviyoruz
Kizlar bende kaciyorum biraz uzanayim Guldencigim canim insallah yarin guzel haberlerle gel tatlim dua ediyorum sana Allahim emeklerini bosa cikarmasin insallah mucizen seninledir
Canım inşallah degerin katlamistir sabırsızlıkla yarını bekleyeceğim için rahat olsunguzelim stres yapma ne olur relaks ol aklına güzel seyler getir güzel duşun güzel olsunay pardon canım abartmışım ben...
inşallah bir an önce bırakırsın göbişinde bebeklerin var bunu düşün ve onlara ne kadar zarar verdiğini her sigara yakışında aklına getir belki içmekten vazgeçersin...
hayat devam ediyor işte...
koyvermeden önğmüzdeki maçlara bakmak lazım...
canım 11.gün değerim 9.16 çıktı...
beni düşündüğünü dua ettiğini biliyorum canım Allahrazı olsun...
inşallah canım rabbim hakkında hayırlısını versin ...... bu konuda cümle kurmakta zorlanıyorum ama şu bir gerçek ki seni çok seviyorummm ve sen gerçekten özel ve iyi bir insansın .....
Canım inşallah degerin katlamistir sabırsızlıkla yarını bekleyeceğim için rahat olsunguzelim stres yapma ne olur relaks ol aklına güzel seyler getir güzel duşun güzel olsun
canım ben yarın nete giremiycem ancak eşim gelince girerim o da akşamı bulur...
inşallah güzel haberlerle gelirsin..içini ferah tut...
Allah yar ve yardımcın olsun..
kızlar iyi gecelerr...
Allaha emanet olun..
saol canım...
rahatım artık bi durgunluk var üzerimde...
belirsizlik bitsin yeter bana...
ne olduğunu bilmeden öyle bekliyorum can sıkıcı bir durum...
yarın görüşürüz o zaman canımcımm...
saol juliettacım...
iyiyim çok şükür...
bi de netleşirse herşey daha da iyi olacam inşallah...
Canlar, allahımın bir mucizesi bu bebekler, hepimize gösterdin inşallah mucizesini..yarın hayırlı sonuclar alın inşallahben bugün kontrole gittim cok şükür kuzum iyi 2,5 cm olmuş maşallah 9+3 olmusuz..Rabbim en hayırlı zamanda her isteyene nasip etsin cümlemizin icinde hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Kanama alanlari azalmış biraz kaldı iki hafta istirahat :)) inşallah sonra rahatlarız
bu gece rüyana misafirliğe gelecem hazırlık yap çay koy olarmı
cnm biliyorum sen şimdi kendini herşeye hazırlamışsındır ama söylemeden edemiycem..
bnm 2. testime gidişimi sen çok iyi biliyorsun..ve beni en çok yüreklendirenlerden biride sendin..
umutsuz gittiğim o testten ne kadar mutlu dönmüştüm değil mi??
umutlu ol cnm..herşey bizim için..
ne güzel dilekler ne güzel sözler bunlar bende bütün arkadaşlarımı seviyorum hepiniz özel bir insan olduğumu dün hissettirdiniz bana...çok duygulandım...hep dediğim gibi elimden geleni yaptım Rabbimin takidiridir gerisi...sende yarın için sakın endişelenme...değerin Maşallah çok güzel olması gerektiğinden daha da fazla artacağına inanıyorum..daha önce demiştim sana kesin hamilesin test günü gülden demişti dersin dedim...yarınki test içinde aynısı geçiyor içimden gayet güzel bir artışla geleceksin...Allah yanıltmasın...
kızlar iyi gecelerr...
Allaha emanet olun..
ayy tamam sen gelde..çay kahve ne istersen
morale ihtiyacim var.... bugun transferin 8.gunu.. cumartesi testim var. bana tek embriyo transfer ettiler. adet sancisina benzer agrilardan baska hicbir belirti yoooooooook
Egunalcim, bu aksam bebisinle konus bol bol, onu nasil heyecanla mutlulukla beklediginizi anlat, oksa onu, ciddi ciddi iletisim kur. Allah hayirlisiyla yarin guzel degerler gosterecek sana :)
Iyi geceler hepinize, malum yarin isbasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?