Tüp Bebek Günlüğümüz !

kıızlaar iyigeceler diliyorum hepinize. Yarın inşallah güzel haberler alırız.Güldencim Rabbim sana yardımcı olsun.Dualarım seninle canım.Allahın izniyle inşallah meleğin seninledir.çok opuyorum.

morale ihtiyacim var.... bugun transferin 8.gunu.. cumartesi testim var. bana tek embriyo transfer ettiler. adet sancisina benzer agrilardan baska hicbir belirti yoooooooook

cnm adet ağrıların varsa muhtemelen hamilesindir. benm hala devam ediyor.en büyük belirti bu sanırım. insanın yumurtalıkları ağrıyor...hayırlısı canım inş. güzel haberleri alırsın...

Sagol gülüm Allah senin de o güzel kalbine göre versin innnsallah bu arada benim sata göre geri aslında bebis Dr sati değiştirdi yoksa sata göre 10+1 olmalı ama transfer gec oldu diye yeni sat yaptık :)

Egunalcim, bu aksam bebisinle konus bol bol, onu nasil heyecanla mutlulukla beklediginizi anlat, oksa onu, ciddi ciddi iletisim kur. Allah hayirlisiyla yarin guzel degerler gosterecek sana :)
Iyi geceler hepinize, malum yarin isbasi :)

çok saolun kızlarr...
konuşmammı tabii konuşacam nazlı kuzumla...
içerde yer kavgası yaptılar tabii tutunma işini sonraya bıraktılar...
biri kavgadan yara bere içinde kurtulmuş sanırım o da direniyooo benimle kalmak için...
inşallah bırakmaz annesini...

kıızlaar iyigeceler diliyorum hepinize. Yarın inşallah güzel haberler alırız.Güldencim Rabbim sana yardımcı olsun.Dualarım seninle canım.Allahın izniyle inşallah meleğin seninledir.çok opuyorum.

iyi geceler canım...
saol kuzum inşallah herşey güzel olacak...

Sagol gülüm Allah senin de o güzel kalbine göre versin innnsallah bu arada benim sata göre geri aslında bebis Dr sati değiştirdi yoksa sata göre 10+1 olmalı ama transfer gec oldu diye yeni sat yaptık :)

Amiinnnn canım..
demek yeni sat yaptınız
e haırlı olsun diyim o zaman

Kızlar ben kaçar...
yarın hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin tüm işleri rast gitsin...
güzel haberlerle gelelim inşallah...
hepinize iyi geceler...

güldencim senin için dua ediyorum rabbim yarın senin yüzünü güldürsün inşallah çook güzel haberlerle gel bize ...sen ve tabiki test yaptıracak transfer olacak yumoşları tolanacak herkes umduğunu bulsun...bugün izmirde 5.0 şiddetinde deprem oldu oldukça ürkütücüydü kışlık deprem çantam vardı gidip onu yazlığa çevircem aklımdayken :) bunları yazarken kendime gülüyorum ama çantam olmadan huzurlu uyuyamıyorum çok korkuyorum çünkü... dua edin biz izmirlilere allah beterinden korusun izmirin arka arkaya depremleri meşhurdur bidaha yaşamak istemiyorum sizleri seviyorum .tekrar iyi geceler....

Kızlar ben kaçar...
yarın hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin tüm işleri rast gitsin...
güzel haberlerle gelelim inşallah...
hepinize iyi geceler...

iyi geceler canım rabbim yar ve yardımcın olsun....

amin canım.. sana da geçmiş olsun allah bi daha ülkemize deprem felaketi göstermesin aslında hiç bir yerde allaha emanet ol kendine dikkat et canım .. iyi geceler

Mevla sevilenleri sevenlerin duasıyla korurmuş
herkes sevdiğini sevdiğine emanet edermiş
bende sizi gecenin sahibine sabahın rabbine
zorlukların ardındaki kolaylıkların malikine
emanet ediyorum
rabbim yar ve yardımcımız olsun
iyi geceler allah rahatlık versinn....

Bugün GULDENİMİN gunu olsun insallh hepinize günaydın biz kızimla şimdi yatmaya gidiyoruz ee 5.30dn beri ayaktayiz sizi cok öptük

Bugün cok guzel birgun olsun insallhhhh guldenim mutlu hayırlı haberle gel insallh dualarımız seninle

Herkese gunaydinlar olsun
Egunalcim inşallah hayırlı haberler ile donersin yanımıza
Karasu nun da dediği gibi bu gün senin gunün. Rabim senin benim ve bizim gibi bebis yolu gozleyen herkesin muradını tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.

canım benım cok guzel haberlerle gelmenı beklıyoruz kuzummmmmmmmmmm
mınıgın senınl eve senı bırakmayacak bugunde annesıne onu ıspatlayacak gor bakkkk

günaydınnnnnnnnnn canım arkadaslarımmmmmmm

selam kızlar nasılsınız?

GÜLDEN inşallah değerin yükselmiştir bize güzel haberler verirsin
allah yardımcın olsun

ZUZU zaten kesin değerin katlanacak merak etme hayırlısı olsun

Gunaydin en guzel anne ve anne adayları ......
İnşallah hepimiz icin GUZEL bir gun olur özellikle Gülden icin dualarımız onunla .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…