canım moral olsun diye demiyorum ama benimde adet ağrılarım vardı halada var ve dün pozitifi gördüm yarında testi tekrarlayacam inşallah seninki de pozitiftir....
cok sagoll canim. hadi hayirlisi. allah devamini getirsin. insallah benim de pozitiftir. senin kac embriyo transfer edildi?
canım moral olsun diye demiyorum ama benimde adet ağrılarım vardı halada var ve dün pozitifi gördüm yarında testi tekrarlayacam inşallah seninki de pozitiftir....
cok sagoll canim. hadi hayirlisi. allah devamini getirsin. insallah benim de pozitiftir. senin kac embriyo transfer edildi?
amin canım inşallah senin sorunun neydi kaçıncı denemen bana 2 embriyo transfer edildi 3. gün embriyosu biri birinci kalite diğeri ikinci kalite
morale ihtiyacim var.... bugun transferin 8.gunu.. cumartesi testim var. bana tek embriyo transfer ettiler. adet sancisina benzer agrilardan baska hicbir belirti yoooooooook
Maşallah
çok güzel bi haber önce kanama alanının azalmasına sevindim sonra kuzunun iyi olmasına..
boylu olacak seninki gebelik takvimine göre boyu 23-24 mm diyo ama senin minik 25mm olmuş Maşallah önden önden gidiyooo...
canım benim ya öyle sen herkes için özelsin sen kardeşine gittiğinde yazmıştım çok farklı bir enerjisi var diye hala da öyle düşünüyorum ve herkeste katılmıştı. tevekkül üne hayranım yarın senin için ne olursa olsun sonunda güzel şeyler yaşayacaksın rabbim çok büyük ve senin duacın tahmin edemeyeceğin kadar çok...
bana da demiştin ama ben o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hiç umutlanmak istemedim ne kadar umutlanırsam son rası o kadar zor geçiyor hala hamileyim diyemiyorum en yakınım dahi kimseye demedik bi tek sizler biliyorsunuz inşallah yine dediğin gibi olur ve rabbim mutluluğumu yarım bırakmaz .....
Egunalcim, bu aksam bebisinle konus bol bol, onu nasil heyecanla mutlulukla beklediginizi anlat, oksa onu, ciddi ciddi iletisim kur. Allah hayirlisiyla yarin guzel degerler gosterecek sana :)
Iyi geceler hepinize, malum yarin isbasi :)
eveet sadece onlar mı bizde onun bebişlerini aşkla bekliyoruuz
iyi geceler allah rahatlık versin....
kıızlaar iyigeceler diliyorum hepinize. Yarın inşallah güzel haberler alırız.Güldencim Rabbim sana yardımcı olsun.Dualarım seninle canım.Allahın izniyle inşallah meleğin seninledir.çok opuyorum.
Sagol gülüm Allah senin de o güzel kalbine göre versin innnsallah bu arada benim sata göre geri aslında bebis Dr sati değiştirdi yoksa sata göre 10+1 olmalı ama transfer gec oldu diye yeni sat yaptık :)
Kızlar ben kaçar...
yarın hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin tüm işleri rast gitsin...
güzel haberlerle gelelim inşallah...
hepinize iyi geceler...
Kızlar ben kaçar...
yarın hastane yollarına düşecek tüm arkadaşlarıma Allah yardım etsin tüm işleri rast gitsin...
güzel haberlerle gelelim inşallah...
hepinize iyi geceler...
güldencim senin için dua ediyorum rabbim yarın senin yüzünü güldürsün inşallah çook güzel haberlerle gel bize ...sen ve tabiki test yaptıracak transfer olacak yumoşları tolanacak herkes umduğunu bulsun...bugün izmirde 5.0 şiddetinde deprem oldu oldukça ürkütücüydü kışlık deprem çantam vardı gidip onu yazlığa çevircem aklımdayken :) bunları yazarken kendime gülüyorum ama çantam olmadan huzurlu uyuyamıyorum çok korkuyorum çünkü... dua edin biz izmirlilere allah beterinden korusun izmirin arka arkaya depremleri meşhurdur bidaha yaşamak istemiyorum sizleri seviyorum .tekrar iyi geceler....
selam kızlar nasılsınız?
GÜLDEN inşallah değerin yükselmiştir bize güzel haberler verirsin
allah yardımcın olsun
ZUZU zaten kesin değerin katlanacak merak etme hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?