Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın kızlar herkesee, güldenciğimden güzel haberler alalım. ZUZUCUM seninde değerin katlanarak artsın canım öpüyorum hepinizi

Günaydın güzeller,
Ciddi bir başağrısı çekiyorum, umarım sizin gününüz güzel olur...

aaaaaaaaa gecmıs olsun cnm yaaaaaaaaaaa
hayırdırrrr ?
senınde gunun guzel gecsın kuzum bas agrın tez zamanda gecsın ıns balımmmm yaaaa

günaydın kızlar herkesee, güldenciğimden güzel haberler alalım. ZUZUCUM seninde değerin katlanarak artsın canım öpüyorum hepinizi

ınssss canım benımmmmmmmmmmmm
gunaydın nasılsınnnnnn

herkes için mutlu umutlu güzel bir olmasını dilerimm..ama egunal içinn daha da mutlu bir gün olsun istiyorumm iyi haberlerini bekliyoruz canım..millettt nasılsınızzz???

Gunaydın topıgımızın guzel yureklı guzel yuzlu annelerı ve anne adayları herkesı tek tek kucaklıyorum herkes guzel haberlerle donsun ınsaallah

Günaydın güzeller,
Ciddi bir başağrısı çekiyorum, umarım sizin gününüz güzel olur...

canım benimde sanırım 6. ve 7. haftalarımdaydı inanılmaz başım ağrıyodu. hatta gece uyurken başlıyor gece tekrar yatana kadar ağrıyodu. sonra birden geçti. minoset içebilirsin tatlım. hamileliğin başlarında oluyormuş sanırım :44::44::44:

günaydın canım benim , gayet iyiyiz çok şükür, sen nasılsın bebişimm

cok sukur ıyıım canım benımmmmm
ne olsun ay bası raporlarım var onla ugrasıyorum....

Bilmiyorum ki, başımın üst kısmı ve alnım ağrıyor sinüzit gibi, gözkapaklarıma vuruyor
sağolun kızlar

canım mınoset ıc gecer belkı....
bebelerınden oluyor annesı gecer ıns tez zamanda
sana bız burdayız bak anne dıyorlar yaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 404468 herkes için mutlu umutlu güzel bir olmasını dilerimm..ama egunal içinn daha da mutlu bir gün olsun istiyorumm iyi haberlerini bekliyoruz canım..millettt nasılsınızzz???

ıyıdır cok sukur sen nasılsın canımmmm

Bilmiyorum ki, başımın üst kısmı ve alnım ağrıyor sinüzit gibi, gözkapaklarıma vuruyor
sağolun kızlar

ayy canım ya cok geçmiş olsunn

iyi bende canım geldik iş yerıne iştee napalımm.çalış çalış çalışş

Son düzenleme:
olee ama canım ınsan sıkılıyorr ya bazenn...keske bir gun calışıp bir gun çalışmasakk..

oyle bırsey ımkansız kı canım olsun evde duruncada sıkıyorum ben ıse gelınce zaman gecıyor
hatta ben evde durunca esım benı bırakıp gıtmek ıstemıyor sen evdesın bende evde durcam dıye yaaa
dun ogleye kadar calsıtıda

Son düzenleme:

aaa gebelikten mi oluyormuş? ben de rüzgarda falan kaldım zannediyordum...minoset alıyim dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…