Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı sabahlar arkadaşlar inşallah hayırlı gün olur hepimiz için özellikle egunal için zuzu senin zaten maşallahın var.güzel haberlerle gelin inşaallah.........

Ruj, oje, parfüm, deodorant, vücut losyonu, saç spreyi, fondöten... Bu malzemeler birçokları için günlük hayatın bir parçası olsa da sağlık açısından büyük bir riski de beraberinde getiriyor.

Deodorant üreticisi Bionsen tarafından yapılan araştırmaya göre, bu kozmetik ürünleri kullanan bir kadının vücudu her gün 515 kimyasal maddeye maruz kalıyor. Bu kimyasal maddeler alerjiden, hormon bozukluğuna, doğurganlık sorunlarından kansere kadar birçok rahatsızlığa neden olabiliyor.

ŞAMPUAN
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 15

En tehlikelileri: Sodyum lauril sülfat, tetrasodyum, propilen glikol

Yan etkileri: Tahriş, kaşıntı..

FAR
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 26

En tehlikelileri: Polietilen tereftalat

Olası yan etkileri: Kanser, kısırlık, hormonal bozukluk, organlarda tahribat.

RUJ
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 33

En tehlikelisi: Polimetilmetakrilat

Olası yan etkileri: Alerji, kanser.

OJE
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 31

En tehlikelileri: Ftalat

Olası yan etkileri: Doğuranlığı azaltabilir, hamilelikte bebek gelişimini etkileyebilir.

PARFÜM
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 250

En tehlikelileri: Benzaldehit

Olası yan etkileri: Ağız, boğaz ve gözlerde tahriş, mide bulantısı, böbrek sorunları.

BRONZLAŞTIRICI KREM

İçerdiği kimyasal madde sayısı: 22

En tehlikelileri: Etil-metil paraben, propil paraben

Olası yan etkileri: Kurdeşen, tahriş, hormonal bozukluk.

SAÇ SPREYİ
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 11

En tehlikelileri: Oktinoksat, isophthalate

Olası yan etkileri: Alerji, gözler, burunda tahriş, hücre yapısında bozulma.

ALLIK
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 16

En tehlikelileri: Etil paraben, metil paraben, propil paraben

FONDÖTEN

İçerdiği kimyasal madde sayısı: 24

En tehlikelileri: Polimetil metakrilat

Olası yan etkileri: Alerji, kanser.

DEODORANT
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 15

En tehlikelileri: İzopropil, myristat,

Olası yan etkileri: Ciltte ve akciğerlerde tahriş, baş ağrısı, solunum problemleri.

VÜCUT LOSYONU
İçerdiği kimyasal madde sayısı: 32

En tehlikelileri: Etil paraben, metil paraben, propil paraben, polietilen glikol

Kaynak:Vatan

:18:

nasılsınız canlarım gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn varmı kızlar bugun guzel haberler.... gulden bugun yenıleyecektı testını ınsalhhhhhhhhhhhhhhhhhh katlamıstırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnntüm günümüzün güzel geçmesi dileğiyleebenii özlediz mii yokluğumu farkettiniz mii
güldenimmm sende işşallah güzel haberlerr getirirsinnn aklım sendee:18:

günaydın kızlar..
bugün diyetisyen görüşmem var bakalım nasıl geçecek ben umutlu değilm ama biraz son günlerde saatlerim şaştı bşde boğazım hala
berbat daha doğrusu arttı ağzımın içi hep yara geçmiycke böyle doktora gidicem hastaneye gitmişken..
inşallah döndüğümd egüzle şeyler okurum burdun güldenciğimin hakkında hayırlısı olsun tabiki süpriz olsun bize bomba etkisi yaratcak sonuç olur inş...
zuzucum değerin çok güzke katlanıcka allahın izniyle...
herksi öpüyorumm gününüz güzel geçsin...

valla canım ne bıleymm evde de rahat hıssedıyorum kendımıı ama sureklı kalsam sıkılırım sanırım bendee...bı bebişimz olsaa onla uğrasır vakıt geçirirdik amaaa

kızlar izmir beşik gibi sallanıyor sürekli
korkmaya başladım:18::18::18:

anaaaaa nelerrr oluyorrr kız izmirdeeeee

nasılsınız canlarım gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn varmı kızlar bugun guzel haberler.... gulden bugun yenıleyecektı testını ınsalhhhhhhhhhhhhhhhhhh katlamıstırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınn dın dın dınn... inşallah canımm

Ne yapalım rujsuz, ojesiz, parfümsüz, deodorantsız, vücut losyonsuz, saç spreysiz, fondötensiz günler kızlar. :115:

Zorla doğallık böyle olur.

Bu işte parmağı olanların,süslenme hakkımıza mani olanların parmağı kırılsın

günaydınnntüm günümüzün güzel geçmesi dileğiyleebenii özlediz mii yokluğumu farkettiniz mii

Canım hoşgeldin

Geçmiş olsun tekrar,evin durumu nasıl?

anaammm bu ne yaaa kulladığımız herşeyinn bi yan etkisi zararı varr ınanmıyorumm

özledıkk kızım tabı gerçiim bende cok gıremıyorum yaaa ne yaptın evın ısınıı bakalımm?

ayy hadi bakalım canımm gorusme guzel gecer umarımm..sende bıraz gayret gosterırsenn olmucak sey yok.bende bu gunlerde detoks a takıtımm ama oda zor bee hep çiğ beslenmekk..

Gecmıs olsun canım yaaaa... halala sallanıyormu ?

gunaydın balım...
nasılsın bıttımı ev temızlıgı ne yaptın kuzummmmm

ıns canımmmmmmmmm

gecmıs olsun canım hadı hayırlısı olsun bakalım ne dıyecek sana doktor amcammmmmmmmm zayıfmısın degılmısın

valla canım yaaaa eşimde bi komik 100000 kere falan aradı iş yerimde kaçış noktamı iyi ayarlıcakmışım arkadamda kapı var o hep açık olcakmış tammm dedim merak etme.... allah korusun hepimizi...

makyaj sadece hafta sonu yaparım oda nadır ....
şampuan bitkisel kullanıyorummmm...
sac spreyı fln kullanmam sadece parfum sıkarım gunluk onu netcezkııııı :18::18:

Canım hoşgeldin

Geçmiş olsun tekrar,evin durumu nasıl?
walla ewin durumu idare eder..experden haber beklioz zarar tespiti için geldiler 1 hafta daha beklicez şişen kaparan başka yerler olcak mı die..ama parkeler değişcek mecburen havalandılar çünkü
tatlım normalde fark ederım yoklugunu ama bu ara bende giremıyom maleseffffffffffffff

ahh canım olsunn sen neden giremion bakimmm?

valla canım yaaaa eşimde bi komik 100000 kere falan aradı iş yerimde kaçış noktamı iyi ayarlıcakmışım arkadamda kapı var o hep açık olcakmış tammm dedim merak etme.... allah korusun hepimizi...

kıyamam yaaa ne guzel dusunuyo kızım aaaaaaa....
Allah yardımcınız olsun canımmmmmmmm

Allah Allah ya ben hiç hissetmiyorum bu sallantilari cnm ner de oturuyorsun sen

sen hıssetme zaten kızım yaaaaaaaaaaaa

gulden kac gıbı gelir? kızlarrr:26::26:

o gelırde 11 gıbı sonuc 2 gıbı cıkar canımmm

aynen kuzummm dogallıktan yana olcaz napalımmmmmm

ıns canım yaaaaaaaaaaaa

Cnm yaaa durum bu kadar ciddimi ben hiç hissetmiyorum Allah allah cok mü sallanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…