Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet cnm hissetmemem güzelde bu aksam evimde kalmicak esim yok eğer izmir ciddi sallanıyorsa evim de kalayım Sabah'ta hbrler de dinledim bEn cok şaşırdık eşimle gece olmuş 3gibi dün aksam üstü ben daha yeni uyanmıştım yatakta yatıyordum 17 48 de sallamış ciddi bizim gerçi pek sallanmıyor bulunduğumuz yerde sallanirsakta bilmem artık ben pek korkmuyorum gerçi sinirim boşalıyor galiba kahkaha atıyorum oldugum yerde

Cnm cok gecmis. Hosgeldinnnn farkedilmez yokluğun cnm öğrendik Milllstone dn iyisin dimiii

gunaydın balım...
nasılsın bıttımı ev temızlıgı ne yaptın kuzummmmm

özledıkk kızım tabı gerçiim bende cok gıremıyorum yaaa ne yaptın evın ısınıı bakalımm?
.

saolun kızlar.temizliğim bitti zor oldu tabi farketmesek boğulcakmısız wallahalıları yıkamaya werdim parkelerimin değişmesi lazım ama exper 1 hafta bekleyin dedi ona göre rapor hazırlıcaklar.sonra artık 2. yaz temizliği yapcam..napalım ALLAH beterinden korusun ama ewim tertemiz oldu bi güzel yıkandııçok kötüydü yaa bileğime kadar su içindeydi heryer

Ah ekinim yaa insan ağlasın mı gülsün mü şaşırmıştır Rabbim bir daha yaşatmasın insallh gecmis olsun cnm kızlar ben çıkıyorum bugün cok isim var dışarıda şimdi kahveye davetliyim arkadas bekliyor anca hazırlanırım ben cok öptüm sizi Gül'den icin arada uğrarım

aynen öle önce gece ağladım sonra güldük eşimlee gecenin 4 ünde şok olduk tabi...
afiet olsun sana ii gezmelerrr canımmm

Cnm yaaa durum bu kadar ciddimi ben hiç hissetmiyorum Allah allah cok mü sallanıyoruz

canım dün 5,0 şiddetinde oldu ya saat 17:45 gibi falandı sonrası artçıları çok oldu gece en büyüğü 4,4 tü halende devam ediyor biliyosun hatırlamısın bilmem 2005 te aynı günde arka arkaya 3-4 tane deprem olmuştu 5 ve 5 ten yukarı oldukta korkunçtu bu yüzden biz baya bii tedirgin oluyoruz ben deprem olduğu zaman balkondan atlıcak kıvama geliyorum bu yüzden bizimkiler benim adıma daha çok korkuyıor 2005 ten bu yana çok büyük bir sarsıntı olmadı izmirde aslında düzenli olsa ufak ufak enerji boşalır ama bu tip depremlerin öncü olması olabilecek olması beni çok korkuyutuyor allah beterinden korusun e uzamnlarda izmirdede beklediği için büyük bi deprem üç buçuk olayı yani ailemle olsam sorun değilde ayrı ayrı yerlerde olmak böle garip senaryolar falan yazıyorum ben bildiğin gibi değil bizim arabanın bagajı fullll çadır uyku tulumu yastık battaniye herşey mevcut evdede çantam var hazır napayım elimde değil:))) başucumuzda fener düdük su hazırız biz yani ayyy allah korusunnn allahım yardımcımız olsun sen hissetme işte ne güzel panik falan yaaprsın allah korusun hissesersende sakin olacaksın tabiki öptüm dikkat et kendine sen nerde oturuyosun biz bornovadayız orası baya hissetti..

makyaj sadece hafta sonu yaparım oda nadır ....
şampuan bitkisel kullanıyorummmm...
sac spreyı fln kullanmam sadece parfum sıkarım gunluk onu netcezkııııı :18::18:

HMMm. valla canım ben hergun makyaj yapıyorumm yaa...kahretsın cok sevıyom makyaj yapmayı cok yapmasamda gene allık goz kalemı ruj rımel kesın suruyorum ne guzell sen kullanmıyorsunn sık..

nesee canım bununlaa geçmişş olsunn yaa allah beterınden saklasın bı daha gostermesınn..

Kızceler benım ıslerım var bırazzzzzz
ogleden sonra gorusuruz artıkınnnnnnn

kolay gelsın canımmmm cımm cımmm

hadi yaaa...kızıımm dıkkat ett yaaa ama sende haklısın deprem herkesı korkutuyor...allah beterinden koruusunn canımm yaa tum ulkemızıııı

canım merhabaa h.g...egunaldan haber varmı ne yaptıı yaaa

Ne yapsın canımmm..Kanını verdi..
Hastaneden demişler büle az az artarak devam eden hastalarımız var diyee..
9 rakamının ikiye katlanması gerekliymiş bugünn..
Bakalımm gözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda beklemedeyiz canımm..
Hayırlı eylesin Rabbim gönlümüzdekini inşş..

kızlarrrr yınee sayfa kutlamasıı zamanı 3500. sayfayı da devirmek üzereyiz..hep beraberr bol bebişlii haberlerle dolu sayfalar kutlamak dileğiyleeee

ayy canımm yaa...umarımm artarrrr yaa az az da olsaa gram gram da olsaa artsın lutfennn yaa..ALLAHIm sen bu kızın yuzne gull sonunu hayır eylee yarabbim..

he he heee yetiştim 3500 e...
tedavinin başından beri mütmadiyen kan veriyorum bugünde verdim geldim rahat ettim fazlası zarar her gün bir miktar vücuttan atmam lazım
sonuç 13.00 dan önce çıkmaz...
zaten kesin artacak öyle hissediyorum ama ne kadar...
hadi tahmin yapın

Çok geçmiş olsun canım arkadaşlarım...
Tedbirlerinizi alın deprem çantalarınızı hazırlayın bi de panik yapıp kapıdan penceren atlamayın olarmııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…