Evet cnm hissetmemem güzelde bu aksam evimde kalmicak esim yok eğer izmir ciddi sallanıyorsa evim de kalayım Sabah'ta hbrler de dinledim bEn cok şaşırdık eşimle gece olmuş 3gibi dün aksam üstü ben daha yeni uyanmıştım yatakta yatıyordum 17 48 de sallamış ciddi bizim gerçi pek sallanmıyor bulunduğumuz yerde sallanirsakta bilmem artık ben pek korkmuyorum gerçi sinirim boşalıyor galiba kahkaha atıyorum oldugum yerdekıyamam yaaa ne guzel dusunuyo kızım aaaaaaa....
Allah yardımcınız olsun canımmmmmmmm
sen hıssetme zaten kızım yaaaaaaaaaaaa
o gelırde 11 gıbı sonuc 2 gıbı cıkar canımmm
aynen kuzummm dogallıktan yana olcaz napalımmmmmm
ıns canım yaaaaaaaaaaaa
Cnm cok gecmis. Hosgeldinnnn farkedilmez yokluğun cnm öğrendik Milllstone dn iyisin dimiii
gunaydın balım...
nasılsın bıttımı ev temızlıgı ne yaptın kuzummmmm
özledıkk kızım tabı gerçiim bende cok gıremıyorum yaaane yaptın evın ısınıı bakalımm?
.
Ah ekinim yaa insan ağlasın mı gülsün mü şaşırmıştır Rabbim bir daha yaşatmasın insallh gecmis olsun cnm kızlar ben çıkıyorum bugün cok isim var dışarıda şimdi kahveye davetliyim arkadas bekliyor anca hazırlanırım ben cok öptüm sizi Gül'den icin arada uğrarım
Cnm yaaa durum bu kadar ciddimi ben hiç hissetmiyorum Allah allah cok mü sallanıyoruz
makyaj sadece hafta sonu yaparım oda nadır ....
şampuan bitkisel kullanıyorummmm...
sac spreyı fln kullanmam sadece parfum sıkarım gunluk onu netcezkııııı :18::18:
walla ewin durumu idare eder..experden haber beklioz zarar tespiti için geldiler 1 hafta daha beklicez şişen kaparan başka yerler olcak mı die..ama parkeler değişcek mecburen havalandılar çünkü
ahh canım olsunn sen neden giremion bakimmm?
Kızceler benım ıslerım var bırazzzzzz
ogleden sonra gorusuruz artıkınnnnnnn
canım dün 5,0 şiddetinde oldu ya saat 17:45 gibi falandı sonrası artçıları çok oldu gece en büyüğü 4,4 tü halende devam ediyor biliyosun hatırlamısın bilmem 2005 te aynı günde arka arkaya 3-4 tane deprem olmuştu 5 ve 5 ten yukarı oldukta korkunçtu bu yüzden biz baya bii tedirgin oluyoruz ben deprem olduğu zaman balkondan atlıcak kıvama geliyorum bu yüzden bizimkiler benim adıma daha çok korkuyıor 2005 ten bu yana çok büyük bir sarsıntı olmadı izmirde aslında düzenli olsa ufak ufak enerji boşalır ama bu tip depremlerin öncü olması olabilecek olması beni çok korkuyutuyor allah beterinden korusun e uzamnlarda izmirdede beklediği için büyük bi deprem üç buçuk olayı yani ailemle olsam sorun değilde ayrı ayrı yerlerde olmak böle garip senaryolar falan yazıyorum ben bildiğin gibi değil bizim arabanın bagajı fullll çadır uyku tulumu yastık battaniye herşey mevcut evdede çantam var hazır napayım elimde değil:))) başucumuzda fener düdük su hazırız biz yani ayyy allah korusunnn allahım yardımcımız olsun sen hissetme işte ne güzel panik falan yaaprsın allah korusun hissesersende sakin olacaksın tabiki öptüm dikkat et kendine sen nerde oturuyosun biz bornovadayız orası baya hissetti..
Allah Allah ya ben hiç hissetmiyorum bu sallantilari cnm ner de oturuyorsun sen
canım merhabaa h.g...egunaldan haber varmı ne yaptıı yaaa
Ne yapsın canımmm..Kanını verdi..
Hastaneden demişler büle az az artarak devam eden hastalarımız var diyee..
9 rakamının ikiye katlanması gerekliymiş bugünn..
Bakalımm gözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda beklemedeyiz canımm..
Hayırlı eylesin Rabbim gönlümüzdekini inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?