Ne yapsın canımmm..Kanını verdi..
Hastaneden demişler büle az az artarak devam eden hastalarımız var diyee..
9 rakamının ikiye katlanması gerekliymiş bugünn..
Bakalımm gözümüz telefonda yüreğimiz ağzımızda beklemedeyiz canımm..
Hayırlı eylesin Rabbim gönlümüzdekini inşş..
kızlar günaydın
egunalcim seni merak etmiştim ama anlayamadım bişi test yaptırdınmı?
bizde 23 nisanı hastanede geçirdik küçük bi kanama sorunu yaşadık doktorum 2 gün hastanede yatırdı.allahtan hemen geçti bebeklerim 8+3 oldular ikisininde kalp atışları duyuldu gelişimleride birlikte ilerliyor inşallah böyle devam eder.kanama yada lekelenme yaşayan arkadaşlar eğer bebekleriniz iyise ve kanamanız geliyorsa yeşillik yani salata malzemelerini yemekten kaçının kanı iyice sulandırıp kanama riski yapıyormuş ve kivi uzak durulması gereken meyvelerden şimdilik bizden haberler böyle.....
bizde 23 nisanı hastanede geçirdik küçük bi kanama sorunu yaşadık doktorum 2 gün hastanede yatırdı.allahtan hemen geçti bebeklerim 8+3 oldular ikisininde kalp atışları duyuldu gelişimleride birlikte ilerliyor inşallah böyle devam eder.kanama yada lekelenme yaşayan arkadaşlar eğer bebekleriniz iyise ve kanamanız geliyorsa yeşillik yani salata malzemelerini yemekten kaçının kanı iyice sulandırıp kanama riski yapıyormuş ve kivi uzak durulması gereken meyvelerden şimdilik bizden haberler böyle.....
he he heee yetiştim 3500 e...
tedavinin başından beri mütmadiyen kan veriyorum bugünde verdim geldim rahat ettim fazlası zarar her gün bir miktar vücuttan atmam lazım
sonuç 13.00 dan önce çıkmaz...
zaten kesin artacak öyle hissediyorum ama ne kadar...
hadi tahmin yapın
he he heee yetiştim 3500 e...
tedavinin başından beri mütmadiyen kan veriyorum bugünde verdim geldim rahat ettim fazlası zarar her gün bir miktar vücuttan atmam lazım
sonuç 13.00 dan önce çıkmaz...
zaten kesin artacak öyle hissediyorum ama ne kadar...
hadi tahmin yapın
Sayfa 3500 olmuş halay çeken yok burada !!! herkes haber bekliyor güldenden halay icin
ayy canımm yaa...umarımm artarrrr yaa az az da olsaa gram gram da olsaa artsın lutfennn yaa..ALLAHIm sen bu kızın yuzne gull sonunu hayır eylee yarabbim..
Kızlar Güldenden haberi olan varmı testini tekrarlamıs mı? Ben geçmisi okuyamıyorum su anda ...
Ah ekinim yaa insan ağlasın mı gülsün mü şaşırmıştır Rabbim bir daha yaşatmasın insallh gecmis olsun cnm kızlar ben çıkıyorum bugün cok isim var dışarıda şimdi kahveye davetliyim arkadas bekliyor anca hazırlanırım ben cok öptüm sizi Gül'den icin arada uğrarım
o gelırde 11 gıbı sonuc 2 gıbı cıkar canımmm
hayırlı sabahlar arkadaşlar inşallah hayırlı gün olur hepimiz için özellikle egunal için zuzu senin zaten maşallahın var.güzel haberlerle gelin inşaallah.........
nasılsınız canlarım gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn varmı kızlar bugun guzel haberler.... gulden bugun yenıleyecektı testını ınsalhhhhhhhhhhhhhhhhhh katlamıstırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnntüm günümüzün güzel geçmesi dileğiylee benii özlediz mii yokluğumu farkettiniz mii
güldenimmm sende işşallah güzel haberlerr getirirsinnn aklım sendee:18:
günaydın kızlar..
bugün diyetisyen görüşmem var bakalım nasıl geçecek ben umutlu değilm ama biraz son günlerde saatlerim şaştı bşde boğazım hala
berbat daha doğrusu arttı ağzımın içi hep yara geçmiycke böyle doktora gidicem hastaneye gitmişken..
inşallah döndüğümd egüzle şeyler okurum burdun güldenciğimin hakkında hayırlısı olsun tabiki süpriz olsun bize bomba etkisi yaratcak sonuç olur inş...
zuzucum değerin çok güzke katlanıcka allahın izniyle...
herksi öpüyorumm gününüz güzel geçsin...
Eki Görüntüle 404473
Günaydın canlarım
Hepimiz için iyi bir gün olması & Egunal'dan çok güzel haberler almak dileğiyle
günaydın kızlar herkesee, güldenciğimden güzel haberler alalım. ZUZUCUM seninde değerin katlanarak artsın canım öpüyorum hepinizi
Eki Görüntüle 404468 herkes için mutlu umutlu güzel bir olmasını dilerimm..ama egunal içinn daha da mutlu bir gün olsun istiyorummiyi haberlerini bekliyoruz canım..millettt nasılsınızzz???
Bugün GULDENİMİN gunu olsun insallh hepinize günaydın biz kızimla şimdi yatmaya gidiyoruz ee 5.30dn beri ayaktayiz sizi cok öptük
Bugün cok guzel birgun olsun insallhhhh guldenim mutlu hayırlı haberle gel insallh dualarımız seninle
Herkese gunaydinlar olsun
Egunalcim inşallah hayırlı haberler ile donersin yanımıza
Karasu nun da dediği gibi bu gün senin gunün. Rabim senin benim ve bizim gibi bebis yolu gozleyen herkesin muradını tez zamanda gerçekleşmesi dileğiyle.
canım benım cok guzel haberlerle gelmenı beklıyoruz kuzummmmmmmmmmm
mınıgın senınl eve senı bırakmayacak bugunde annesıne onu ıspatlayacak gor bakkkk
günaydınnnnnnnnnn canım arkadaslarımmmmmmm
selam kızlar nasılsınız?
GÜLDEN inşallah değerin yükselmiştir bize güzel haberler verirsin
allah yardımcın olsun
ZUZU zaten kesin değerin katlanacak merak etme hayırlısı olsun
Gunaydin en guzel anne ve anne adayları ......
İnşallah hepimiz icin GUZEL bir gun olur özellikle Gülden icin dualarımız onunla .....
güldencim senin için dua ediyorum rabbim yarın senin yüzünü güldürsün inşallah çook güzel haberlerle gel bize ...sen ve tabiki test yaptıracak transfer olacak yumoşları tolanacak herkes umduğunu bulsun...bugün izmirde 5.0 şiddetinde deprem oldu oldukça ürkütücüydü kışlık deprem çantam vardı gidip onu yazlığa çevircem aklımdayken :) bunları yazarken kendime gülüyorum ama çantam olmadan huzurlu uyuyamıyorum çok korkuyorum çünkü... dua edin biz izmirlilere allah beterinden korusun izmirin arka arkaya depremleri meşhurdur bidaha yaşamak istemiyorum sizleri seviyorum .tekrar iyi geceler....
Günaydın herkese, iyi sonuçlarla dolu bir gün olmasını diliyorum... Bende sonucu mu aldım geldim, 1096 olmuş değerim... Artık hamileyim diyebilirim galiba...
inşaallah artacak kat kat katlayacak hayırlısıyla
hoşgeldin şekerim
valla içimden 21 geçti hemen
tünaydın güzeller...............
evet canım 2 gün oldu yaptıralı bugün de değer artışı için tekrar kan verdim...
değerim çok düşük çıktı 9.16 umutsuz bir durum ama düşüşe geçene kadar değer artışı takip edilecek...
belki bi mucize gelir beni bulur diye bekliyorum..
sanada çok geçmiş olsun...
korkmuşsundur kanama olunca inşallah bi daha yaşamazsın...
kuzuların maşallahı var ama...
bu arada süper bilgiler vermişsin bence kızlara çok faydalı olacak...
Merhabalar guzel yureklı arkadaslarım,
ben dayanamıyorum ve bırazdan cıkıyoruz test yaptırmayaa:))
eger bıseyler olmussa bellı olur dıye dusunuyorumm,
bana dua edın cnm arkdslrmmm
canım değerin az ama bazı test kitleri düşük sonuç verebiliyormuş testini yaptırdığın labratuvara bağlı bu rabbim inşallah ol demiştir kat kat katlar değerin ben burda sonucu 34 olup tek yumurta ikizi doğuranlara şahit oldum kendi kızkardeşimin bile adeti 1 hafta geçtikten sonra çıkan sonucu 18 idi şimdi tosun gibi oğlumuz var allaş bağışlasın
rabbim güzel gönlüne göre versin ( aminnnn)
sizede tünaydın efenimm...
Merhabalar guzel yureklı arkadaslarım,
ben dayanamıyorum ve bırazdan cıkıyoruz test yaptırmayaa:))
eger bıseyler olmussa bellı olur dıye dusunuyorumm,
bana dua edın cnm arkdslrmmm
Gulden ınsallah guzel bır sonucla kutlama yapıcaz senı de enaz kendı sonucum kadar heyecanla beklıyorum tatlımm..:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?