Tüp Bebek Günlüğümüz !

dayanamadın dimi bu kadar testlerden bahsedince seni taciz ettik..
neyse yaptır da tescillensin hamişliğin...

saol canım..
evet var böyle hikayeler inşallah benimde öyle olmuştur diyorum...

Hadı ben kactım.. Çok heyecanlıyım arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var..optum hepınızı:18::18::18::18:

Vermez miyim canım benim, al senin olsun...

kıslar selam ,
sizleri unutmadım ama internetim yoktu giremedim bayadır çok şükür listeden silinmememişim:)
teşekkürler egunal cim...
ben iyiyim çok şükür,bebeklerimde iyi, işede başladım... öğle tatilinden sonra bi geçmişe göz atarım kimler neler yaşamış diye...
dualarım sizinle:)))

selam kızlar
sizi gizli takibim devam ediyor işte olduğum için sürekli yazamıyorum ama hepinizden haberim var ve bende şu an egunalin sonucunu bekliyorum, hiç tanımadığım halde hatta hiç doğru düzgün sohbet bile etmemiş olmamıza rağmen benimmiş gibi heyecanlıyım

egunallllllll çıkmadımı daha

walla hiç bişiyi kaçırmıon şekerim sayfa kutlamasına bile yetişdinişşallah güzel güzel artar değerinn yaa bencee 2 katından fazla olsun şöle 30 larda falan ii olur yanii
Günaydın herkese, iyi sonuçlarla dolu bir gün olmasını diliyorum... Bende sonucu mu aldım geldim, 1096 olmuş değerim ... Artık hamileyim diyebilirim galiba...
ee dee artıkkk yaa maşşallah süper değerinn
tünaydın güzeller...............
tünaydınnn canımmm
Merhabalar guzel yureklı arkadaslarım,
ben dayanamıyorum ve bırazdan cıkıyoruz test yaptırmayaa:))
eger bıseyler olmussa bellı olur dıye dusunuyorumm,
bana dua edın cnm arkdslrmmm

hadi bakalımm güzel sonuçlar alırsınn işşallahhhh

canım senden gelecek güzel haberleri bekliyorum...hasta yatıyorum evde ama laptopu cektim yanıma seni bekliyorum ...inşallah güzel haberler vericeksin bize..

kız silermiyim ben seni listeden...
ara ara girip haber vermek için elinden geleni yaptığını biliyorum kuzummm...
ohh çok şükür demek işe başladın herşey yoluna girdi artık...

canlarım benimmm valla bende bakıyorum ama daha çıkmadı zaten saat 13.00 dan önce çıkmıyokiiii...
görülmüş şey değil yanii

test yaptırdın mı sonucunu merak edıyorum

yaptırdım canım bekliyorum..

Hadi canım heyecanlı bekleyiş güzel haberle son bulsun
Çıkmadı mı sonuc

inşallah canım...

saol canım benim..
güzel yürekli arkadaşım..
beklemedeyim

dün ben seni 2 kere farklı saatlerde aradım ama tel aradığınız izmir güzeline ulaşılamıyor dediiii

canım senden gelecek güzel haberleri bekliyorum...hasta yatıyorum evde ama laptopu cektim yanıma seni bekliyorum ...inşallah güzel haberler vericeksin bize..

çok geçmiş olsun kuzum..
demek hasta hasta benim test maceramı takip ediyorsun...
içimden bi ses artacak diyooo ama yeterlimi görecez..

Merhaba kizlar nasilsiniz bayadir dize yazmasamda hep takip ettim
pozitif sonuc alanlari tebrik ederim
egunalcigim ozellikle seni hep takip ediyorum canim iyi haberini sabirsizlikla bekliyorum insallah degerin mukemmel bir srkilde katlanacak sen cok guclu bir kadinsin soguk kanlisin masallah

saol canım ara ara geldiğinin farkındayım...
hayırlı ve sağlıklı gebelikse artsın devam etsin diyorum hep..
Rabbimin takdiri verende vermeyende o...

saol bitanem...
bende artacağına inanıyorum,inşallah sağlıklı bi şekilde artarda sevincimizi katlar..
6 dk kaldı....

dün testi yaptırdım 11.günümde 9.16 çıktı yani ne negatif ne pozitif..
yarın test tekrarlanacak...

canm şimdi gördüm...en azından bebişin seninle bu değere göre...sanırım bugün tekrarlıycaksın..inşallah baya bir katlamış olacak....güzel haberini takip edicem..

süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim tüp bebek için bilgilerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…