dayanamadın dimi bu kadar testlerden bahsedince seni taciz ettik..
neyse yaptır da tescillensin hamişliğin...
saol canım..
evet var böyle hikayeler inşallah benimde öyle olmuştur diyorum...
bende de hiç heyecan yok bu kez..
ilkinde güle oynaya kan vermeye gittim bugün hiç konuşmadım arabada bi sessizlik hakimdi...[/QUOTE
Oyle deme cnm bnm kıyamam ben sanaaaaaa... Allahım ınsallah guldurecek yuzunu beklıyorum..
Hadı ben kactım.. Çok heyecanlıyım arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var..optum hepınızı:18::18::18::18:
oyyyy maşallah 1000 ni senin olsun 96 sını bana verermisin miiiii
şaka bi yana süpper bi değer hamilesin canım ben söliyiiimm hala tereddütün varsa
Aminn inşallah canım..
değer o kadar düşükki katlansa bile artmış gibi görünmeyecekki gözüme
21 de iyi bi tahmin ilki 9 olunca 2 ye katla 18 den fazla olmalı dimi e senin tahmininde gayet güzel..
yokmu arttıran
Vermez miyim canım benim, al senin olsun...
walla hiç bişiyi kaçırmıon şekerim sayfa kutlamasına bile yetişdinhe he heee yetiştim 3500 e...
tedavinin başından beri mütmadiyen kan veriyorum bugünde verdim geldim rahat ettim fazlası zarar her gün bir miktar vücuttan atmam lazım
sonuç 13.00 dan önce çıkmaz...
zaten kesin artacak öyle hissediyorum ama ne kadar...
hadi tahmin yapın
ee dee artıkkk yaa maşşallah süper değerinnGünaydın herkese, iyi sonuçlarla dolu bir gün olmasını diliyorum... Bende sonucu mu aldım geldim, 1096 olmuş değerim... Artık hamileyim diyebilirim galiba...
tünaydınnn canımmmtünaydın güzeller...............
Merhabalar guzel yureklı arkadaslarım,
ben dayanamıyorum ve bırazdan cıkıyoruz test yaptırmayaa:))
eger bıseyler olmussa bellı olur dıye dusunuyorumm,
bana dua edın cnm arkdslrmmm
kıslar selam ,
sizleri unutmadım ama internetim yoktu giremedim bayadır çok şükür listeden silinmememişim:)
teşekkürler egunal cim...
ben iyiyim çok şükür,bebeklerimde iyi, işede başladım... öğle tatilinden sonra bi geçmişe göz atarım kimler neler yaşamış diye...
dualarım sizinle:)))
test yaptırdın mı sonucunu merak edıyorum
Hadi canım heyecanlı bekleyiş güzel haberle son bulsun
Çıkmadı mı sonuc
selam kızlar
sizi gizli takibim devam ediyor işte olduğum için sürekli yazamıyorum ama hepinizden haberim var ve bende şu an egunalin sonucunu bekliyorum, hiç tanımadığım halde hatta hiç doğru düzgün sohbet bile etmemiş olmamıza rağmen benimmiş gibi heyecanlıyım
egunallllllll çıkmadımı daha
walla hiç bişiyi kaçırmıon şekerim sayfa kutlamasına bile yetişdinişşallah güzel güzel artar değerinn yaa bencee 2 katından fazla olsun şöle 30 larda falan ii olur yanii
ee dee artıkkk yaa maşşallah süper değerinn
tünaydınnn canımmm
hadi bakalımm güzel sonuçlar alırsınn işşallahhhh
canım senden gelecek güzel haberleri bekliyorum...hasta yatıyorum evde ama laptopu cektim yanıma seni bekliyorum ...inşallah güzel haberler vericeksin bize..
Merhaba kizlar nasilsiniz bayadir dize yazmasamda hep takip ettim
pozitif sonuc alanlari tebrik ederim
egunalcigim ozellikle seni hep takip ediyorum canim iyi haberini sabirsizlikla bekliyorum insallah degerin mukemmel bir srkilde katlanacak sen cok guclu bir kadinsin soguk kanlisin masallah
canlarım benimmm valla bende bakıyorum ama daha çıkmadı zaten saat 13.00 dan önce çıkmıyokiiii...
görülmüş şey değil yanii
yaptırdım canım bekliyorum..
inşallah canım...
saol canım benim..
güzel yürekli arkadaşım..
beklemedeyim
dün ben seni 2 kere farklı saatlerde aradım ama tel aradığınız izmir güzeline ulaşılamıyor dediiii
çok geçmiş olsun kuzum..
demek hasta hasta benim test maceramı takip ediyorsun...
içimden bi ses artacak diyooo ama yeterlimi görecez..
tamam aldım değerimiii sonucuma gerek kalmadı
bu arada son adet tarihinizi yazarmısınız efenimmm liste için lazımdıda..
dün testi yaptırdım 11.günümde 9.16 çıktı yani ne negatif ne pozitif..
yarın test tekrarlanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?