Tüp Bebek Günlüğümüz !

canm şimdi gördüm...en azından bebişin seninle bu değere göre...sanırım bugün tekrarlıycaksın..inşallah baya bir katlamış olacak....güzel haberini takip edicem..

o kadar badireler atlattım hala bilinmezlik içindeyimmm sen nerdeydiinnnn...
bebeklerin iyiler çok şükür takip ediyorum seni diğer topikten...
inşallah canım sağlıklı bir bebek büyüyordur içerde...

Iyi gunler hanimlar nasilsiniz?herkes iyidir insallah.YARDIM EDIN!transfer oncesi E2,P4 testi yaptiranlar normal deyer kac olmali yazarsanin cok sevinirim.:26::26:

saol bitanem...
bende artacağına inanıyorum,inşallah sağlıklı bi şekilde artarda sevincimizi katlar..
6 dk kaldı....

valla 6 dk da geçti ama hala bişi yokk

son adet tarihim 6 nisan, ilk kontrolüm 16 mayıs

tamamdır eklerim şimcikk...
bu arada bebelerin 11 ocak doğumlu olcak tabii bu muhtemel tarih 40 hafta üzerinden...

süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim tüp bebek için bilgilerinize ihtiyacım var

Iyi gunler hanimlar nasilsiniz?herkes iyidir insallah.YARDIM EDIN!transfer oncesi E2,P4 testi yaptiranlar normal deyer kac olmali yazarsanin cok sevinirim.:26::26:

E2 5000 nin altında olmalı hatta 3000 ni geçmezse süper olur..
ama P4 ne anlamadım:44:

slm kızlar nasılsınız neler var nelr yok egunal canım yaptırdınmı testi tekrardan :18::18::18::18:bu sıralar bizim int.sorun var hiç düzenli giremiyorum

o kadar badireler atlattım hala bilinmezlik içindeyimmm sen nerdeydiinnnn...
bebeklerin iyiler çok şükür takip ediyorum seni diğer topikten...
inşallah canım sağlıklı bir bebek büyüyordur içerde...

canım bodrumda yaşıyorum ya havalar enfes yani...koca göbişimizle gezentilik yapıyoruz...ev durdurana aşkolsun :) o yüzden fazla giremiiyorum...ama listeyi takip ediyorum...inşallah senide hamiş listesinde görücez....dualarım seninle canım

süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim tüp bebek için bilgilerinize ihtiyacım var

kısa protokolde adetin 2. ya da 3.günü başlanıyor...yumurtalarının büyüme hızına bağlı olarak 7-10 gün arası iğne vuruluyorsun en son iğnen çatlatma iğnesi oluyor onu vurunca 33-36 sonra yumurtalar toplanıyor ertesi gün kaçıcının döllendiğini gelişimlerine göre yumurta yoplamadan 3 ya da 5.günde transferin oluyor..
uzun protokolde de adetten bir hafta önce iğnelere başlıyorsun adet oluncada gerisi yukarıda yazdığım kısa protokol gibi devam ediyor..

Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da

KiZ delii tabi katlanmış kendine gelince unuttun demi bütün bildiklerini maşallah subanallah şimdi resmen hamissin tekrar tebrik ederim zuzum Allah kucağına almayida nasip etsin çok sevindim :)

Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da

zuzumm maşallah cnm süper bi değer yaa. inşallah güldeninkide güzel bi sonuç çıkar. sabırsızlıkla beklıyoruz :)

zuzucum tekrar tebrikler maşallah

ekincim canım çok geçmiş olsun, okudum geçmişi zor olmuş ama temizlemişsin şimdi dinlen bol bol

KiZ delii tabi katlanmış kendine gelince unuttun demi bütün bildiklerini maşallah subanallah şimdi resmen hamissin tekrar tebrik ederim zuzum Allah kucağına almayida nasip etsin çok sevindim :)

Valla öyle oldu korktum bile sanki kaç çıkacaksa esime Dr. Ara dedim aramış Cok iyi demiş Cok şükür allahıma darısı keseye kalp atışına inşallah .... Saol canım daha iyi degerler senin olsun ....

zuzumm maşallah cnm süper bi değer yaa. inşallah güldeninkide güzel bi sonuç çıkar. sabırsızlıkla beklıyoruz :)

Saol canım Cok şükür darısı guldenime hepimize olsunnn.....

e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…