canm şimdi gördüm...en azından bebişin seninle bu değere göre...sanırım bugün tekrarlıycaksın..inşallah baya bir katlamış olacak....güzel haberini takip edicem..
saol bitanem...
bende artacağına inanıyorum,inşallah sağlıklı bi şekilde artarda sevincimizi katlar..
6 dk kaldı....
son adet tarihim 6 nisan, ilk kontrolüm 16 mayıs
Iyi gunler hanimlar nasilsiniz?herkes iyidir insallah.YARDIM EDIN!transfer oncesi E2,P4 testi yaptiranlar normal deyer kac olmali yazarsanin cok sevinirim.:26::26:
o kadar badireler atlattım hala bilinmezlik içindeyimmm sen nerdeydiinnnn...
bebeklerin iyiler çok şükür takip ediyorum seni diğer topikten...
inşallah canım sağlıklı bir bebek büyüyordur içerde...
süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim tüp bebek için bilgilerinize ihtiyacım var
sen kan vermedinmi neden yazmıyorsun sonucuuuuu...
canim cok tesekkur ederim.p4 praqesteron hormonu.gecende 0.27 cikmisdi sanirim biraz az,sizde kacdi?E2 5000 nin altında olmalı hatta 3000 ni geçmezse süper olur..
ama P4 ne anlamadım:44:
Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
dün ben seni 2 kere farklı saatlerde aradım ama tel aradığınız izmir güzeline ulaşılamıyor dediiii
.
heşmerim canım çok tebrik diyorum ekleyin memleketimin nufusuna + 2 dimiCanım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
ekincim canım çok geçmiş olsun, okudum geçmişi zor olmuş ama temizlemişsin şimdi dinlen bol bol
KiZ delii tabi katlanmış kendine gelince unuttun demi bütün bildiklerini maşallah subanallah şimdi resmen hamissin tekrar tebrik ederim zuzum Allah kucağına almayida nasip etsin çok sevindim :)
zuzumm maşallah cnm süper bi değer yaa. inşallah güldeninkide güzel bi sonuç çıkar. sabırsızlıkla beklıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?