Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar benim cok kotu agrilarim var acaba ilaclarin etkisi mi?rahimde inanilmaz sanci oluyo normalmi cok korkuyorum?:26::18:

canım güzel bir haber bu. içim rahatladı. çok şükür hamişsin sanırsam

canım eee ben hiç bir şey anlamdaım hiç bilmiyorum :18::18::18:

ayyyy çok şükür maşallah maşallah beklenenden daha çok artmış ne güzel, evet cuma da isticekler yine test ve bizde yine burda bekliyor olucaz hep beraber

canım güzel bi deger şimdi tekrardan kanmı vericeksin . içerde kuzumuz annesine yapıştı bekliyo

Canım tabiki Buda bisey arttı sonuçta hemen doktorunla konus bakalım ne diyecek hakkında hayırlısı inşallah bebisin seninle annesi...

oh ohh maaşallahh gayet güzel canım..senin bebiş aklı havada herhalde içerde dolaşmaktan yerleşmeyi başta unutmuş olmalı :) neyse geç olsun temiz olsun...ama sen dikkat et şuara kendine...

zuzu canım tebrik ederiiimm degerin katlanmışş artık tescilli bi hamişsiinn oleyyyyyyyyyy

zuzucum tekrar tebrikler maşallah

ekincim canım çok geçmiş olsun, okudum geçmişi zor olmuş ama temizlemişsin şimdi dinlen bol bol

heşmerim canım çok tebrik diyorum ekleyin memleketimin nufusuna + 2 dimi

canım ne güzel artmış değerinn maşşallahhh

Teşekkürler kızlar Cok şükür Rabb'ime nerelerden geldik bu ana bugün Dr diyor ki seni düşününce ne kadar cesur davrandığımı fark ettim sende Cok cesurdun dedi sonuc olumlu olduğu icin oda Cok mutlu bebeklerim icin herseye deger onlar icin herseyi göze aldım inşallah sorunsuz bir sekilde bebeklerime saglikla kvusurum Rabbim isteyen herkese sağlıklı Hayirli ömürlü evlatlar versinn....

Egunal ne olacak tatlim tabiki bebegin sana tutunmaya calisiyor aklina kotu seyler getirme pizitif dusun gec dollenme olabilir
mart nisan topigine bir bak istersrn angel de senin gibi degerleti cok yavas ilerledi ama sonunda keseyi gordu

HMMm. valla canım ben hergun makyaj yapıyorumm yaa...kahretsın cok sevıyom makyaj yapmayı cok yapmasamda gene allık goz kalemı ruj rımel kesın suruyorum ne guzell sen kullanmıyorsunn sık..

yok kuzu kullanmam yapmma oyle yanııııı
bu ıs yerınde 3 sene oldu 1 kere makyajlı gormedıler benı ben dogal guzelım yaaaaaaaaa

Günaydın herkese, iyi sonuçlarla dolu bir gün olmasını diliyorum... Bende sonucu mu aldım geldim, 1096 olmuş değerim ... Artık hamileyim diyebilirim galiba...

rabbım kucagına almayı nasıp etsın hayatımmmm darısı bıze artıkınnnnnnnn

tünaydın güzeller...............

nasılsın kuzummmmmmmmmm

Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da

rabbım kucagına alamyı nasıp etsın canımmmmmmm

yavas yavas senın yavrular yada yavsun tutunuyo kuzu gec dollenme olar belı heee
buda guzel haber amaam hadı hayırlııs olsun kuzummmmmmmmm

KIZ nasıl sonuc bunlar bolee beeee bişey anlamadmm ama baya artmıışş bu ıyı cuma gununu mu beklıcez smdıık yaaa...:26:

bence gayet güzel canım dediğn gibi 2 katından daha da fazla :) daha daha daha kat kat katlansın inşallaaahhhhh.doktorun ne dicek bakalımm. ayy çok sevindimm....

icerıde yer kavgası var ondan boyle oldu yaaaaaaaaaaa
ayyy hamısın artık kuzum yaaaaa

canımçok sevindim değerin katlamış ne güzel
bizimkiler biraz bekletmeye alışkın nazlı bebişler olduğu için yavaştan geliyorlar
artık bebişi düşünerek dikkat et kendine

zuzu senide tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Son düzenleme:

bence süper sonuç maşallah, bakalım daktır ın yorumu ne olacak...heyecanla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…