Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrikler
artmis iste ne guzel cok sukur beben seninle insallah daha da kat kat artar canim benim sabrin sonu selametdir.

İste bu Masallah yeğenime İcerde ne olacak bizim bebis nazlanarak tutunuyor annesine sende dışardan ona yardım et karamsarlık yok o annesi gibi siradisi bir bebek ve teyzoslari onu ve annesini Cok seviyor ....

canımmm güzell yaaa çok sevindim mücadeleciii ufaklık seni bırakmıcak inşallahhh hayırlı güzel haberin devam etsin inşallah bizler umudumuzu hiç yitirmicez bu yolda ne mucizelere tanık oluyoruz...rabbim çok büyük

:119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::116::116::116::116::116::116::116::116::116:

Canım 2012 aralık annelerinde Angel var, onun değerleri de sana benzer ve sonucu iyi olmuş, bir bak istersen.
Demek cuma günü 60 ları görücez, dinlenmeye bol sıvı almaya devam, gerisi allaha kalmış, herşeyin hayırlısı...Bir de Dr la konuşsan...

maşallah cnm çok sevindim inşallah içerde iyi şeyler oluyo...cuma günüde bu değer yükselirse tamamdır bu iş....

Canim cok sevindim insallah sorunsuz guzel guzel artar tutunur sana kuzun.. ben de butun gece ruyamda testlerle ugrastim bu ne yaa hem idrar hem kan birinde var digerinde yok cikiyordu sonra bana senin tahlilin oldugunu soyluyorlar ama hangisi bilmiyorum..bende kendi kendime Allahtan hayirlisini istedik o ne verirse sukrederiz diyorum:18::18: bilinc altim dolmus demek ki belki de senden etkilendim bilmiyorum

Canim cok sevindim insallah sorunsuz guzel guzel artar tutunur sana kuzun.. ben de butun gece ruyamda testlerle ugrastim bu ne yaa hem idrar hem kan birinde var digerinde yok cikiyordu sonra bana senin tahlilin oldugunu soyluyorlar ama hangisi bilmiyorum..bende kendi kendime Allahtan hayirlisini istedik o ne verirse sukrederiz diyorum:18::18: bilinc altim dolmus demek ki belki de senden etkilendim bilmiyorum

Nolacak... İçeride edepsizin biri var bekletiyor annesiyle teyzelerini.... :))

Vallahi "aman ilkonce yapma" demene aldırmayacağım bırak mıncırmayı ısıracağım poposunu...

Edepsiiiiiiiizzzzzzz....... :)))

maşallah 2,5 kat artmış senın kuzular baya bi nazlı çıktı canım

slm canım nasılsın ay canım bende bugun hep tahlilerle uğraştım eşimde cuma test verecek alımdan çıkmıyo inşallah sperm çıkışı olurda bizde bir yerden başlarız

harika. çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. maaşallah çok güzel sonuç.cuma 100 ü geçecek

hmmm güzel bi gelişme inş. degerlerin saglıkla katlanır ve katlanır

içerdeee nolcakkk tutunmaya çalışıo malum çok kalabalıktı orasııı bi tanesi anca yer bulmuşşş kendineeayyyy çok sewindimm yaaaa..işe bölee güzel güzel artarrrbeni havaii fişeklerim ya ama sanada bi kutlama yapalım bence

slm canım nasılsın ay canım bende bugun hep tahlilerle uğraştım eşimde cuma test verecek alımdan çıkmıyo inşallah sperm çıkışı olurda bizde bir yerden başlarız

iyiyim cok sukur biraz kasik agrim var hala ilacllarin etkisi sanirim onun disinda bol bol dinleniyorum yarin is basi yapicam:18: Allaha emanet artik napim insallah hersy yolunda gider tatlim Allah yardimciniz olsun guzel sonuclar alin.. Sen de baslarsin bir an once

tuana canım ya ikimizde ne kadar kör cahilmişizi dimi değerlerden hiç birşey anlamıyoruz

evett canım yaa ne bıleyımm hanı bazıları 200 un ustunde cıkıyorr yaa onlar ıcın hamıle flaan denıyorr bu egunalın kı azdı yaa ne bılemmm işte benn daha once hamış mi kaldım sankm :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…