e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
slm kızlar nasılsınız neler var nelr yok egunal canım yaptırdınmı testi tekrardan bu sıralar bizim int.sorun var hiç düzenli giremiyorum
canım bodrumda yaşıyorum ya havalar enfes yani...koca göbişimizle gezentilik yapıyoruz...ev durdurana aşkolsun :) o yüzden fazla giremiiyorum...ama listeyi takip ediyorum...inşallah senide hamiş listesinde görücez....dualarım seninle canım
Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
şarjım bitti yaasabah çıktım ewden akşam 11 de geldimm msjda gelmio bana ondan görmedim yaa...üzüldüm şimdii
egunal noldu niye çıkmadı sonuç ay işe başlamam gerek ama çıkamıyom burdan senden ötürü
canım güzel bir haber bu. içim rahatladı. çok şükür hamişsin sanırsam
ayyyy çok şükür maşallah maşallahbeklenenden daha çok artmış ne güzel, evet cuma da isticekler yine test ve bizde yine burda bekliyor olucaz hep beraber
canım güzel bi deger şimdi tekrardan kanmı vericeksin . içerde kuzumuz annesine yapıştı bekliyo
Canım tabiki Buda bisey arttı sonuçta hemen doktorunla konus bakalım ne diyecek hakkında hayırlısı inşallah bebisin seninle annesi...
oh ohh maaşallahh gayet güzel canım..senin bebiş aklı havada herhalde içerde dolaşmaktan yerleşmeyi başta unutmuş olmalı :) neyse geç olsun temiz olsun...ama sen dikkat et şuara kendine...
Egunal ne olacak tatlim tabiki bebegin sana tutunmaya calisiyor aklina kotu seyler getirme pizitif dusun gec dollenme olabilir
mart nisan topigine bir bak istersrn angel de senin gibi degerleti cok yavas ilerledi ama sonunda keseyi gordu
kutlayalım ozaman64: :119::124::124::124:
KIZ nasıl sonuc bunlar bolee beeee bişey anlamadmm ama baya artmıışş bu ıyıcuma gununu mu beklıcez smdıık yaaa...:26:
bence gayet güzel canım dediğn gibi 2 katından daha da fazla :) daha daha daha kat kat katlansın inşallaaahhhhh.doktorun ne dicek bakalımm. ayy çok sevindimm....
icerıde yer kavgası var ondan boyle oldu yaaaaaaaaaaa
ayyy hamısın artık kuzum yaaaaa
canımçok sevindim değerin katlamış ne güzel
bizimkiler biraz bekletmeye alışkın nazlı bebişler olduğu için yavaştan geliyorlar
artık bebişi düşünerek dikkat et kendine
zuzu senide tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bence süper sonuç maşallah, bakalım daktır ın yorumu ne olacak...heyecanla bekliyorum...
tebrikler
artmis iste ne guzel cok sukur beben seninle insallah daha da kat kat artar canim benim sabrin sonu selametdir.
İste bu Masallah yeğenimeİcerde ne olacak bizim bebis nazlanarak tutunuyor annesine sende dışardan ona yardım et karamsarlık yok o annesi gibi siradisi bir bebek ve teyzoslari onu ve annesini Cok seviyor ....
canımmm güzell yaaa çok sevindim mücadeleciii ufaklık seni bırakmıcak inşallahhh hayırlı güzel haberin devam etsin inşallah bizler umudumuzu hiç yitirmicez bu yolda ne mucizelere tanık oluyoruz...rabbim çok büyük
Canım 2012 aralık annelerinde Angel var, onun değerleri de sana benzer ve sonucu iyi olmuş, bir bak istersen.
Demek cuma günü 60 ları görücez, dinlenmeye bol sıvı almaya devam, gerisi allaha kalmış, herşeyin hayırlısı...Bir de Dr la konuşsan...
maşallah cnm çok sevindiminşallah içerde iyi şeyler oluyo...cuma günüde bu değer yükselirse tamamdır bu iş....
Canim cok sevindim insallah sorunsuz guzel guzel artar tutunur sana kuzun..ben de butun gece ruyamda testlerle ugrastim bu ne yaa hem idrar hem kan birinde var digerinde yok cikiyordu sonra bana senin tahlilin oldugunu soyluyorlar ama hangisi bilmiyorum..bende kendi kendime Allahtan hayirlisini istedik o ne verirse sukrederiz diyorum:18::18: bilinc altim dolmus demek ki belki de senden etkilendim bilmiyorum
Nolacak... İçeride edepsizin biri var bekletiyor annesiyle teyzelerini.... :))
Vallahi "aman ilkonce yapma" demene aldırmayacağım bırak mıncırmayı ısıracağım poposunu...
Edepsiiiiiiiizzzzzzz....... :)))
maşallah 2,5 kat artmış senın kuzular baya bi nazlı çıktı canım
harika. çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. maaşallah çok güzel sonuç.cuma 100 ü geçecek
hmmm güzel bi gelişme inş. degerlerin saglıkla katlanır ve katlanır
içerdeee nolcakkk tutunmaya çalışıo malum çok kalabalıktı orasııı bi tanesi anca yer bulmuşşş kendineeayyyy çok sewindimm yaaaa..işe bölee güzel güzel artarrr beni havaii fişeklerim ya ama sanada bi kutlama yapalım bence
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
ya siz ne biçim insanlarsınız...
yok insan olamazsınız evlat hasreti çekmiş bir kısmı hala çeken yüreği güzel melekler olmalısınız...
yok böle bişi...
hepinizi çok seviyorummm...
içerde neler oluyor bilmem ama doktorum yoktu şehir dışında bugün bende doktorlaşmış hemşiresiyle görüştüm..
iyi dedi cuma tekrarlayacaz ama sen yinede fazla umutlanma dedi bana...
zor iş yani mucize gibi bişi yani beni bekleyen...
tedaviye başlayalı başıma olmadık şeyler geldi doktorun milyonda bir olur çatlatma iğnesinin görevini yapmaması dedi o da beni buldu...
e bu kez de iyi bişi belki gelir beni bulur dimi ama...
değer düşüşe geçmediği ve sağlıklı katlandığı müddetçe hamileyim ben...
ya siz ne biçim insanlarsınız...
yok insan olamazsınız evlat hasreti çekmiş bir kısmı hala çeken yüreği güzel melekler olmalısınız...
yok böle bişi...
hepinizi çok seviyorummm...
içerde neler oluyor bilmem ama doktorum yoktu şehir dışında bugün bende doktorlaşmış hemşiresiyle görüştüm..
iyi dedi cuma tekrarlayacaz ama sen yinede fazla umutlanma dedi bana...
zor iş yani mucize gibi bişi yani beni bekleyen...
tedaviye başlayalı başıma olmadık şeyler geldi doktorun milyonda bir olur çatlatma iğnesinin görevini yapmaması dedi o da beni buldu...
e bu kez de iyi bişi belki gelir beni bulur dimi ama...
değer düşüşe geçmediği ve sağlıklı katlandığı müddetçe hamileyim ben...
bızlerr bebiş hasretıyle yanan ve bu yoldaaaa emek verenn annelerr ve anne adaylarıyızz...sende burda herkesın ıyı yada kotu gunundee yanında olan candostsun..o yuzdenn mıllet burda senın ıcın uzulup senın ıcın sevınıyor cnku sende oylesınn..ıcten samımımısnnn....bızden baska ne acılar cektığımızı kımse bılemezz bazen eslerın bıle anlayamayacağı duyguları yasıyoruzz bu yolda cnkuu..kaldı kı ben henuz tedavıye baslamadım ama burda sankı daha once tedavı gormus gıbı yada negatıf aldım gıbı olayları yasıyorum..o kadr ıcten yanıı bı tekk pozıtıf haberı kendım yasıyormusum gıbı hıssedemıyorum o kadrrama elbette o hamiş arkadslaa sevıncını paylaşıyor mutlu oluyorumm...
çooooook sevındım gulden allahım sesımızı duydu bak ne guzel katlanmıs degerın eve gelene kadar arabada aklım sendeydı.cok sevındım hayırlı olsun
Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
Günaydın herkese, iyi sonuçlarla dolu bir gün olmasını diliyorum... Bende sonucu mu aldım geldim, 1096 olmuş değerim... Artık hamileyim diyebilirim galiba...
tünaydın güzeller...............
süreclerini anlatırmısınız adet oluncamı başlanıyor tedaviye kaç gün neler yapılıyorbana ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim tüp bebek için bilgilerinize ihtiyacım var
canım bodrumda yaşıyorum ya havalar enfes yani...koca göbişimizle gezentilik yapıyoruz...ev durdurana aşkolsun :) o yüzden fazla giremiiyorum...ama listeyi takip ediyorum...inşallah senide hamiş listesinde görücez....dualarım seninle canım
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
canım sende haberler nasıl??? Hadi güzel bişiler söyleee bizeee
ınsallah senın sevıncın ıkı katı olur arkadasım bızde senın ıyı haberlerını alırız :))))) allahım ısteyen herkese nasıp eder hıc tasalanma:)
Canım tebrikler
Ne olacak Nazlı bebeğin büyüyor annesi
Ama neden kutlama yapmıyoruz
kocaman bir umut ışığı doğdu yüreğime..... rabbimden hayırlısını diliyorum....
Sen kalbini ferah tut Allahim insallah yuzunu guldurecek bizde seni cok seviyoruz tatlim...
EGUNAL
gözün aydın tebrıkler canım:)
bızlerr bebiş hasretıyle yanan ve bu yoldaaaa emek verenn annelerr ve anne adaylarıyızz...sende burda herkesın ıyı yada kotu gunundee yanında olan candostsun..o yuzdenn mıllet burda senın ıcın uzulup senın ıcın sevınıyor cnku sende oylesınn..ıcten samımımısnnn....bızden baska ne acılar cektığımızı kımse bılemezz bazen eslerın bıle anlayamayacağı duyguları yasıyoruzz bu yolda cnkuu..kaldı kı ben henuz tedavıye baslamadım ama burda sankı daha once tedavı gormus gıbı yada negatıf aldım gıbı olayları yasıyorum..o kadr ıcten yanıı bı tekk pozıtıf haberı kendım yasıyormusum gıbı hıssedemıyorum o kadrrama elbette o hamiş arkadslaa sevıncını paylaşıyor mutlu oluyorumm...
Maşallahh değerine katlanmışşİnşallah dahada katlanacak o zaman büyük bir kutlama bizi bekliyor
Çooooook sevındım gulden Allahım sesımızı duydu bak ne guzel katlanmıs degerın eve gelene kadar arabada aklım sendeydı.cok sevındım hayırlı olsun
"Anne nazlı minik kuşun seninle" diyor ...
Canım benim maşallah,Allah yardım edecek inşallah,bu sabrın sonu mutluluk getirecek
Kendine dikkat et,iyi beslen,bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?