Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

hemen değerlendiriyorummm...
hamilesiinnnn...
evet gülden demişti dermisin bekliyorum hemen
9.gün için süpper bi değer 2 günde bir katlansa 12.gün değeri ne olur işte soru..
kabaca bi tahmin yapalım...
11.gün 40 civarı olur..
12.günü bir anda fırlayabilir bilemedim yanii
ama tek bebek var gibi...

Canım degerin gayet iyi bence
Hayırlı olsun

tebrıkelr canımmmmmmmmm
rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınssssssss

Bence 9. gun icin iyi bir sonuc tebrik ederim canim insallah 2 gun sonra guzel bir sonuc alirsin..

cnm arkadaslarım hepınıze cok tsk ederım. sımdı dr aradımmmm.. cok ıyı pozıtıf dedı. cuma tekrar yaptırıcamm degerın yukselmelı dedı..Rabbım yardımcımız olusun ınsallahhhhhh:)))

Kizlar biz iki kardesiz kizkardesiminde bebegi olmadi annem cok uzuluyor tabi ama elden bisey gelmiyor..Allahtan tek dilegim ona bu anneler gunun de en guzel hediyeyi vermek anneler gununden 2 gun once belli olacak hamis olup olmadigim.. eger Allah izin verirde hamile olursam ona mesaj aticam anneannesi torununla ben anneler gununu kutluyoruz diye insallah nasip eder Rabbim bunu yapmayi surekli bunu dusunuyorum sizinle de paylasmak istedim..

kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

cnm arkadaslarım hepınıze cok tsk ederım. sımdı dr aradımmmm.. cok ıyı pozıtıf dedı. cuma tekrar yaptırıcamm degerın yukselmelı dedı..Rabbım yardımcımız olusun ınsallahhhhhh:)))

oleyyy oleyy oleeyyy bi hamişimizz daha olduu tebriklerrr:118: :118: :118: :118: :118: :118: :119: :119: :119: :119: :119:

Benim icin ne hissediyorsun kuzum alabilir miyim hislerini :18:

:)))) jınekolok gıbı kadınsın wallaaa

Canım benim inşallah... Allah yardımcın olsun & hayırlı haberler vermek nasip etsin inş.

canımmm seni çok iyi anlıyorum aynıı biz yani :))) kızkardeşim tüple yakaladı çocukları işte şimdi ben bekliyorum allah yardımcınız olsun inşallah gönlünden geçeni anneler günüde yaparsın allah çok büyük...

TEBRİKLERRRRRR...... DEĞERİNİZ KAT KAT ARTSIN TAVAN YAPSIN

:119::119::119::119::119::119::119:​

Amin tatlim insallah gonlumden geceni gerceklestirebilirim allah hepimize tez zamanda boy boy kuzular versin ..amin..

Dayanamıcıgım ay gokyuzu cok alemsın test yaptırmıssın ama hamılesın masallah askısıı bu arada seno cok opuyorum bız besıktasa gezmeye gıdıyoz senın mabede el sallarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…