Tüp Bebek Günlüğümüz !

aminnnnnnn inş.

ah canıım benim inşallah anneler gününe anne olarak girersin...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah annene de en güzel anneler günü hediyesi olur torun müjdesi..

Benim icin ne hissediyorsun kuzum alabilir miyim hislerini :18:

bundan önce transferden bik iki gün sonra pembe_hayale dedim kesin hamilesin gülden demişti dersin diye zuzuyada aynı şekilde dedim en son gökyüzü hatuna dedim kesin hamilesin diye hepsi çıktı Rabbim yanıltmadı...kendim içinde anlayamıyorum kesin bişi diyemiyorum dedim öylede kesinleşmeden devam ediyoo
ama ben durup dururken hissediyorum öyle sorunca atmasyon olur şimdi bişi dersem...ben bi ara transa geçerim o zaman derim sana...

:)))) jınekolok gıbı kadınsın wallaaa

ben hissediyorum bu ara ne hissetsem oldu kendi adıma başkalarının adına..
bişiler var bende kendimden korkuyorum

Maşallahhhh
Çok güzel bir değer artışı olmuş..
olması gerektiği gibi..
belliki ikiz kuzular geliyor
kızlara cevap yazmaktan bi türlü yazamadım sana...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah birini bi kolunda birini diğer kolunda taşırsın artık...
Süt üretim tesisleride şimdiden çalışmaya başlasın anca yetişecek çok tüketim olacak çünkü

Canim benim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah merakla transa gecmeni bekliyorum o zaman Allah senin de guzel kalbine gore versin insallah...

nihayet elektrikler geldi,bende koşup topige geldim..güldenimden mutlu haber vardır diye

Maşallah maşallahhh :)) Benim dr her zaman sonucu yüksekliği değil katlanarak artması öenmli diyor . 7-8 olupta sağlıklı katlanması 70 olup katlanamamasında dahi iyi sonuçta İnş. bir dahaki seferede değerin güzelcene artar ve seninledir nazlı kızın :)

egunal hayırlı olsun değerin güzel katlamış, yücel doktorun dopiğinde Angel arkadaşımız var. Onun sonucuda aynı senin sonucun gibiydi şimdi hamişş.

Canim benim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah merakla transa gecmeni bekliyorum o zaman Allah senin de guzel kalbine gore versin insallah...

Amiinnnn...
tamam şekerim ilk fırsatta yoğunlaşırım sana aslında yoğunşalmaya gerek yok..
herhangi bir anda içimden o geçiyor ve yazıyorum sen hamilesin diye çıkıyor tabii bu ara böle bişi oluyoooo...
bakalım sende ne hissedecem..

napıyorsun taze annecıkkkkkkkkkkkk

Dayanamıcıgım ay gokyuzu cok alemsın test yaptırmıssın ama hamılesın masallah askısıı bu arada seno cok opuyorum bız besıktasa gezmeye gıdıyoz senın mabede el sallarım

ikramayanın içine millstone kaçmıışşşş
neeyyy gezmeyemi gidiyonuz ama konuşurken bişi demediydiniz demek son dakika kararı oldu..
ikramayaya söle kıskandım onu seni elliyebiliyoooo
evet benim mabedime el salla selam söyle...
hafta sonu feneri gömecez o sahaya deee benim yerimeee

Cnim tebrik ederim seni kutlamalara başlayalım hemen su. An is yerindeyim uzatamayacagim çıkışda görüşürüz opuldun

Herkese selam..

Burada olmayı, herkese cevap yazmayı, tebrikleri, üzüntüleriii hepsini çokkk özledim.

canımm cook merak ediyodum,sabah giremedim malum,iş güç,yemek,tam iş bitti giriyim dedim,ceryanlar gitti,şansa bak dedimcook şükür degerin artmış ama canım,evet senin bebeler nazlı cıktı,içerde hakkaten neler oluyo acabaaman gec olsunda güç olmasın bekelriz cumayı..ama içimdeki umut daha bi depreşti söyliyim..hamilesin sen inş..büyük kutlama için senin resmen hamileyim demeni bekliyorum..dua ediyorum senin için rabbim bu güzel arkadaşım herkesin iyi,kötü gününde yanında,moral,destek oluyo,bizleri güldürüyo,sende onun yüzünü güldür diye,inş.rabbim benim ve kızlarımın dualarını kabul eder...sende bizim için meleksin canım,pozitif düşünmeye devam inş..coook

buarada şükür bogazımın şişligi bugün indi,ama ses yok halaay insanın sesi olmayınca konuşurken bi tuhaf oluyo, bide şu bogazımdaki gıcıktan kurtulsam,kuzucuklarım ikide bi hopluyo içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…