Kizlar biz iki kardesiz kizkardesiminde bebegi olmadi annem cok uzuluyor tabi ama elden bisey gelmiyor..Allahtan tek dilegim ona bu anneler gunun de en guzel hediyeyi vermek anneler gununden 2 gun once belli olacak hamis olup olmadigim.. eger Allah izin verirde hamile olursam ona mesaj aticam anneannesi torununla ben anneler gununu kutluyoruz diye insallah nasip eder Rabbim bunu yapmayi surekli bunu dusunuyorum sizinle de paylasmak istedim..
Kizlar biz iki kardesiz kizkardesiminde bebegi olmadi annem cok uzuluyor tabi ama elden bisey gelmiyor..Allahtan tek dilegim ona bu anneler gunun de en guzel hediyeyi vermek anneler gununden 2 gun once belli olacak hamis olup olmadigim.. eger Allah izin verirde hamile olursam ona mesaj aticam anneannesi torununla ben anneler gununu kutluyoruz diye insallah nasip eder Rabbim bunu yapmayi surekli bunu dusunuyorum sizinle de paylasmak istedim..
Benim icin ne hissediyorsun kuzum alabilir miyim hislerini:18:
:)))) jınekolok gıbı kadınsın wallaaa
ah canıım benim inşallah anneler gününe anne olarak girersin...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah annene de en güzel anneler günü hediyesi olur torun müjdesi..
bundan önce transferden bik iki gün sonra pembe_hayale dedim kesin hamilesin gülden demişti dersin diye zuzuyada aynı şekilde dedim en son gökyüzü hatuna dedim kesin hamilesin diye hepsi çıktı Rabbim yanıltmadı...kendim içinde anlayamıyorum kesin bişi diyemiyorum dedim öylede kesinleşmeden devam ediyoo
ama ben durup dururken hissediyorum öyle sorunca atmasyon olur şimdi bişi dersem...ben bi ara transa geçerim o zaman derim sana...
ben hissediyorum bu ara ne hissetsem oldu kendi adıma başkalarının adına..
bişiler var bende kendimden korkuyorum
nihayet elektrikler geldi,bende koşup topige geldim..güldenimden mutlu haber vardır diye
Dayanamıcıgım ay gokyuzu cok alemsın test yaptırmıssın ama hamılesın masallah askısıı bu arada seno cok opuyorum bız besıktasa gezmeye gıdıyoz senın mabede el sallarım
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
TEBRİKLERRRRRR...... DEĞERİNİZ KAT KAT ARTSIN TAVAN YAPSIN
:119::119::119::119::119::119::119:
Canim benim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah merakla transa gecmeni bekliyorum o zamanAllah senin de guzel kalbine gore versin insallah...
Amiinnnn...
tamam şekerim ilk fırsatta yoğunlaşırım sana aslında yoğunşalmaya gerek yok..
herhangi bir anda içimden o geçiyor ve yazıyorum sen hamilesin diye çıkıyor tabii bu ara böle bişi oluyoooo...
bakalım sende ne hissedecem..
Dayanamıcıgım ay gokyuzu cok alemsın test yaptırmıssın ama hamılesın masallah askısıı bu arada seno cok opuyorum bız besıktasa gezmeye gıdıyoz senın mabede el sallarım
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
Herkese selam..
Burada olmayı, herkese cevap yazmayı, tebrikleri, üzüntüleriii hepsini çokkk özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?