napıyorsun taze annecıkkkkkkkkkkkk
Cnim tebrik ederim seni kutlamalara başlayalım hemen su. An is yerindeyim uzatamayacagim çıkışda görüşürüz opuldun
canımm cook merak ediyodum,sabah giremedim malum,iş güç,yemek,tam iş bitti giriyim dedim,ceryanlar gitti,şansa bak dedimcook şükür degerin artmış ama canım,evet senin bebeler nazlı cıktı,içerde hakkaten neler oluyo acaba aman gec olsunda güç olmasın bekelriz cumayı..ama içimdeki umut daha bi depreşti söyliyim..hamilesin sen inş..büyük kutlama için senin resmen hamileyim demeni bekliyorum..dua ediyorum senin için rabbim bu güzel arkadaşım herkesin iyi,kötü gününde yanında,moral,destek oluyo,bizleri güldürüyo,sende onun yüzünü güldür diye,inş.rabbim benim ve kızlarımın dualarını kabul eder...sende bizim için meleksin canım,pozitif düşünmeye devam inş..coook
buarada şükür bogazımın şişligi bugün indi,ama ses yok halaay insanın sesi olmayınca konuşurken bi tuhaf oluyo, bide şu bogazımdaki gıcıktan kurtulsam,kuzucuklarım ikide bi hopluyo içerde
buarada şükür bogazımın şişligi bugün indi,ama ses yok halaay insanın sesi olmayınca konuşurken bi tuhaf oluyo, bide şu bogazımdaki gıcıktan kurtulsam,kuzucuklarım ikide bi hopluyo içerde
ayyy valla havaya giriyorum he
bi anda totomun üzerine düşmeyeyimm..
saol canım beklemye devam edecez şimdilik kesin bişi yok tabii.
olması gerek gibi bi artışla devam ederse keseyi görene kadar hep bi acaba olacak çünkü düşük değerle başladım..
şekerim hem geç hem güç oldu amaaaa
resmen hamileyim diyebilmem için kese gününü beklemem lazım canım çünkü düşük değerle başladım ben hep bir risk olacak o güne kadar...
sizi seviyorum canımm...
Eki Görüntüle 404832 Eki Görüntüle 404833 Eki Görüntüle 404834 Eki Görüntüle 404835 Eki Görüntüle 404836 Eki Görüntüle 404837 Eki Görüntüle 404838 Eki Görüntüle 404839 Eki Görüntüle 404840 Eki Görüntüle 404841 Eki Görüntüle 404842 Eki Görüntüle 404843 Eki Görüntüle 404844 Eki Görüntüle 404845 Eki Görüntüle 404846 Eki Görüntüle 404847 Eki Görüntüle 404848 Eki Görüntüle 404849
TEBRİKLERRRRRR...... DEĞERİNİZ KAT KAT ARTSIN TAVAN YAPSIN
:119::119::119::119::119::119::119:
Eki Görüntüle 404832 Eki Görüntüle 404833 Eki Görüntüle 404834 Eki Görüntüle 404835 Eki Görüntüle 404836 Eki Görüntüle 404837 Eki Görüntüle 404838 Eki Görüntüle 404839 Eki Görüntüle 404840 Eki Görüntüle 404841 Eki Görüntüle 404842 Eki Görüntüle 404843 Eki Görüntüle 404844 Eki Görüntüle 404845 Eki Görüntüle 404846 Eki Görüntüle 404847 Eki Görüntüle 404848 Eki Görüntüle 404849
Akasya cnm cok tsk ederım ınsallah arkadasım katlanırda bızı uzmez kuzularımın degerıtebrik ederim.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende değiştirmek istiyorum
Ama nasıl
ya siz ne biçim insanlarsınız...
yok insan olamazsınız evlat hasreti çekmiş bir kısmı hala çeken yüreği güzel melekler olmalısınız...
yok böle bişi...
hepinizi çok seviyorummm...
içerde neler oluyor bilmem ama doktorum yoktu şehir dışında bugün bende doktorlaşmış hemşiresiyle görüştüm..
iyi dedi cuma tekrarlayacaz ama sen yinede fazla umutlanma dedi bana...
zor iş yani mucize gibi bişi yani beni bekleyen...
tedaviye başlayalı başıma olmadık şeyler geldi doktorun milyonda bir olur çatlatma iğnesinin görevini yapmaması dedi o da beni buldu...
e bu kez de iyi bişi belki gelir beni bulur dimi ama...
değer düşüşe geçmediği ve sağlıklı katlandığı müddetçe hamileyim ben...
Alemsin kuzum yagüldürdün beni..adamın başının etini niye yiyim..anca beni sinirlendirirse,ya da yap dedigim bi işi yapmazsa olur..büyük bi zevkle yerim..ama hamilelikte o kadar rahatım ki,üstüme bi mazlumluk cöktü,istesemde kızıp sinirlenemiyorum yoksa kuzucuklarım benim sinirlerimimi aldı,ayy allah korusun onlar cazgır olmasın bu sefer naparız bugün daha iyiyim canım yazdıgım gibi en azından şişlik indi,seste canı ne zaman isterse gelsin artık sen nasılsın buarada
Kizlar biz iki kardesiz kizkardesiminde bebegi olmadi annem cok uzuluyor tabi ama elden bisey gelmiyor..Allahtan tek dilegim ona bu anneler gunun de en guzel hediyeyi vermek anneler gununden 2 gun once belli olacak hamis olup olmadigim.. eger Allah izin verirde hamile olursam ona mesaj aticam anneannesi torununla ben anneler gununu kutluyoruz diye insallah nasip eder Rabbim bunu yapmayi surekli bunu dusunuyorum sizinle de paylasmak istedim..
ooo maaşşallah size..hepte 5li gidiyo sonunuuz:))canım inşaallah kese yada keseleride görüceksin haftaya....Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
canım..hastanedeydim ordanda arkdşaıma kahvaltıya gittim ama aklım burdaydı bi nefes girdime ve gelince..e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
evet aynenn...poztiif olmaua devam et duayla inancınla devam edeicek inaşşallah...bi ışık doğacak yeniden cuma mubarek günde..çok seviyos annesini..İste bu Masallah yeğenimeİcerde ne olacak bizim bebis nazlanarak tutunuyor annesine sende dışardan ona yardım et karamsarlık yok o annesi gibi siradisi bir bebek ve teyzoslari onu ve annesini Cok seviyor ....
benimde ya içim aydınlandı şu hasta halimle dua ediyorum ..sonu hayırla bitisnnn..kocaman bir umut ışığı doğdu yüreğime..... rabbimden hayırlısını diliyorum....
Kizlar biz iki kardesiz kizkardesiminde bebegi olmadi annem cok uzuluyor tabi ama elden bisey gelmiyor..Allahtan tek dilegim ona bu anneler gunun de en guzel hediyeyi vermek anneler gununden 2 gun once belli olacak hamis olup olmadigim.. eger Allah izin verirde hamile olursam ona mesaj aticam anneannesi torununla ben anneler gununu kutluyoruz diye insallah nasip eder Rabbim bunu yapmayi surekli bunu dusunuyorum sizinle de paylasmak istedim..
nasılsın canımmmm nasıl gıdıyor tedavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?