Tüp Bebek Günlüğümüz !

adını unuttugum ama sonucu pozitif cıkmış bütün arkadaşlarımı kutluyorum..rabbim kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin.inş.zuzu cum degerin cok güzel artmış maşallah diyorum..herkesi tebrik ediyorum

napıyorsun taze annecıkkkkkkkkkkkk

ayyy valla havaya giriyorum he
bi anda totomun üzerine düşmeyeyimm..

Cnim tebrik ederim seni kutlamalara başlayalım hemen su. An is yerindeyim uzatamayacagim çıkışda görüşürüz opuldun

saol canım beklemye devam edecez şimdilik kesin bişi yok tabii.
olması gerek gibi bi artışla devam ederse keseyi görene kadar hep bi acaba olacak çünkü düşük değerle başladım..

şekerim hem geç hem güç oldu amaaaa
resmen hamileyim diyebilmem için kese gününü beklemem lazım canım çünkü düşük değerle başladım ben hep bir risk olacak o güne kadar...
sizi seviyorum canımm...

buarada şükür bogazımın şişligi bugün indi,ama ses yok halaay insanın sesi olmayınca konuşurken bi tuhaf oluyo, bide şu bogazımdaki gıcıktan kurtulsam,kuzucuklarım ikide bi hopluyo içerde

ıyısın ıyısın kuzu bellı
sen ses cıkmasada esının basının etını yersın heeeee

Allahımın ıznıyle oyle bırsey olmayacak kuzum yaaaaaaaaaaaa

Alemsin kuzum yagüldürdün beni..adamın başının etini niye yiyim..anca beni sinirlendirirse,ya da yap dedigim bi işi yapmazsa olur..büyük bi zevkle yerim..ama hamilelikte o kadar rahatım ki,üstüme bi mazlumluk cöktü,istesemde kızıp sinirlenemiyorumyoksa kuzucuklarım benim sinirlerimimi aldı,ayy allah korusunonlar cazgır olmasın bu sefer naparızbugün daha iyiyim canım yazdıgım gibi en azından şişlik indi,seste canı ne zaman isterse gelsin artıksen nasılsın buarada

Bizde seni coook seviyoruz cicim..inş.bu işin sonu mutlu bitcek..evet sende riskli hamile grubuna hoşgeldinartık eskisi gibi koştur koştur olamazsın ne güzel..gel cuma gelll gelllll

Bende değiştirmek istiyorum
Ama nasıl

Canımcım sağ üst köşede,"Çıkış" butonunun yanında "Kullanıcı Kontrol Paneli" var oraya girip,sol tarafta yer alan "Ayarlarım" bölümde "Avatarını Değiştir" tıklayıp İkinci seçenek - Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin bölümünden Gözat'a tıklayıp resmi seçikorsun ve tamam diyorsun

hayırlısıyla hamile olursun inşallah canım.benim bi defa bu tedavilerden önce 8.5 civarındaydı değerim dr gebelik başlamış dedi.ertesi gün tekrar yapıldı 5.5 olmuştu zaten bi ertesi günde adet olmuştum. yani senin artması çok güsel bişey bence.bol bol dua edelim biraz nazlı geliyor işte bizim bebişlerimiz.

şukur ıyım kuzummmmm .....
Allah ıyılıgını daımetsın kuzummmmmmmmmm
yok yanı ne bılım enıste fırsat bılım bu ses kısıklıgından senle ugrasmasın dıye deım kuzummmmmmmmm
sakınsın bencede bebeler aldı ve senın esıne yaptıgını onlar sana yapcak yaaaaaaaaa
ıhlamur ıc lımon ye canım bal yeeee zencefıl

canım çok duygulandım şu an ağlıyorum... rabbim gönlüne göre versin inşallah sende canın anneciğine en güzel hediyeyi ver inşallah

Canım 11 de verdik çıkmış sonuc 425 mis seni beklerken unutmusum kendimi esim Dr. Görüşecek bu katlanmış oluyor dımı insan kendin de sersem gibi oluyor da
ooo maaşşallah size..hepte 5li gidiyo sonunuuz:))canım inşaallah kese yada keseleride görüceksin haftaya....
canım..hastanedeydim ordanda arkdşaıma kahvaltıya gittim ama aklım burdaydı bi nefes girdime ve gelince..
maaşallah diyorumn ve cumaya dahada artsın inaşalah mesela yine sonu 5li olsun 75 olabilir...
içeride çok gzüle şeyle roluyor inaşşalah herşey olabilir rabbim acımış ve sonanda ol dedi birisine belkide hiç bilemeyiz,mucizelerini...

İste bu Masallah yeğenime İcerde ne olacak bizim bebis nazlanarak tutunuyor annesine sende dışardan ona yardım et karamsarlık yok o annesi gibi siradisi bir bebek ve teyzoslari onu ve annesini Cok seviyor ....
evet aynenn...poztiif olmaua devam et duayla inancınla devam edeicek inaşşallah...bi ışık doğacak yeniden cuma mubarek günde..çok seviyos annesini..
kocaman bir umut ışığı doğdu yüreğime..... rabbimden hayırlısını diliyorum....
benimde ya içim aydınlandı şu hasta halimle dua ediyorum ..sonu hayırla bitisnnn..

canım..ahh ahh benimde kızkardeşim 2yıllık evli ama ona daha olmadı diyemeyizde biraz daha olmasa ben bile çok zülücem 1yıldır isitiyor..
millet pat diye aklıyo..annem ç.okk üzlüyor bide baştan korunduğunu tam bilmiyo...zaten ben 7senelik bebek hasretindeyim..annelerin iş zor ya..
anne olmak istiyrouz ya olmayan evladımıza yanıyoruz ki ya annelerimiz napsın..rabbim sana bu kez yaşatsında ver güzle haberi çok süpper olur gerçektennn..
kızkardeşleirmizede yaşatsın tez zamand ahep aynı anda doğuralım inşallah.teyzede oluruz hayırlısıyla.....

nasılsın canımmmm nasıl gıdıyor tedavı

iyiyim canım saol. sen nasılsın.. iğnelere devam ediyorum yarın sabah kontrolum var. yumoşlarım inşallah büyümüşlerdir.
büyümedilerde iğneye devammı ettirir acaba. maksimum kaç gün kullanılabiliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…