Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayrıca bana geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum..
doktor ağzımın yanık gibi halini göürnce nasıl durdun dedi bende sadistmiyim neyim acıyı seviyom galiba..
boğazımda iyi şişmiş maaşallah..
diyetisyen maceramda iy sayılır 2haftda anca 1kilo vermişim ama bunu n içinde 5 günlük antep gezimde var...
hastaykende dikakt edemdim bide cıs yedim oturmalrda ondna dolayı yağoranım düşümüştü geri gelmiş ama artık yemem gider yağlarda..
.................AYY AVATARIM NASIL OLDUKİİ:26:bebeleirnbiride kara zenci giib tamam ben esmerim biri bana biri eşime benziyoda

bebelerim aynı anaları giibi karışık ruhlu ağlıyolarmı gülüyolarmı esniyolarmı belli değil..
yok uslu olsunlarda ben ve eşimin bebekliği igibi
ama ikitane diye onları koydumm

ecrin_mert kullanıcısından alıntı
nasılsın canımmmm nasıl gıdıyor tedavı

iyiyim canım saol. sen nasılsın.. iğnelere devam ediyorum yarın sabah kontrolum var. yumoşlarım inşallah büyümüşlerdir.
büyümedilerde iğneye devammı ettirir acaba. maksimum kaç gün kullanılabiliyor ki

cnm seni merak ettim bi bakayım dedim sonucuna inşallah cuma günü güzel haberi verirsin bize rabbimden umut kesilmez bütün tedavide olan arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun tezgünde inşallah güzel haberi alırlar tüm kalbimle dua ediyorum sizlere

okadarmı kalmış hiç farkında değilim
hastayım yatıyorum üstüne birde aşı fena vurdu ateş yaptı

elbette kızımm artık ıkı hanelıı sayılaraa duseceksın bugunden sonraaa 99.98.97 oleeeeeee gidicek tek tekk ALLAahım kucağına almayı nasip etsinn uzun omurler versınn...kıss ne oldu neden hastasın kı?hem ne asısı oldun da ateş yaptıı????

Canım dosya seç etkin değil bende

sagol canım hepimizin iyiligi daim olsun inş..ayy evet bu kızlar cadı olursa yandımmmaman saglıkla dogsunlarda ben cadılıklarına razıyım,yapsınlar..hazır pakette olan ıhlamurdan aldırdım eşime canım,içinede biraz bal karıştırıp içiyorum sabah akşam..sagol tavsiyelerin için..benim kocişşş cook sakindir,,hiç öle kolay kolay sinirlenmez,,kızlar ona cektiyse cook raha olcam anlıycagın

Allahım bu günleride gösterdiya şükürler olsun darısı size olsun inş.
tetanoz aşısı oldum ateş yaptı bademcikler şişti burunda tıkalı nefes alamıyorum

senın yumurtaya baglı kuzu kac gun olacagı...
sters yapmaaa

ıyı gecmıs dıyetısyen canım hadı vermısın gene 1 kılo da olsa yaaaaaaaa
avatar super bu arada sekerımmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende size kısaca değerlerimden bahsetmek istiyorum. 4 hücreli ikinci gün transferi yapıldı.2 tane embriyo konuldu.
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik var ama sınırda bir değer çıkmış tekrarlayalım dedi.)
15.gün değerim 66.05 (doktorum katlamış ama hala sınırda dedi tekrarlıcaz )
17.gün değerim 99.09 (istenilen şekilde katlamamış bu değerlerle sağlıklı bir iç gebelik olamaz dendi,dış gebelikten şüphelendi teste devam.
20.gün değerim 225.25 (teste devam)
23.gün değerim 446.36 (usg ye çağrıldı)
25. gün değer 947 (usg ile bakıldı ve rahim içinde kese görüldü.doktorum kese çok ufak takip edicez dedi)
1 hafta sonra tekrar bakıldı kese geçen seferkine göre daha iyi dendi.6+4 günlüktük.normal şartlarda kalp atışınıda duymam gerekir dedi.ama bazı gebelikler geç gelişebiliomuş.15 gün sonra yani 14 mayıs pazartesi günü yeniden kontrol var.kalp atışına bakılcak.kuzucuğum inşallah benimledir arkadaşlar.dualarınızı esirgemeyin.

okadarmı kalmış hiç farkında değilim
hastayım yatıyorum üstüne birde aşı fena vurdu ateş yaptı

cok ama cok gecmıs olsun kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy kıyama yaaa benımkıde oyle sakın olsa ne olurdu sankııııııııııı
ıns ona cekmıslerdır kuzum hayırlısıylaaaaa
onlar gelsın saglıklı bır sekıldede sana hep cemkırsınler yeterkı aaaaaaaaaaaaa

İnşallah kuzucuğun seninledir güzelim.
Geç olsun güç olmasın....

Allahımın ıznıyle oyle bırsey olmayacak kuzum yaaaaaaaaaaaa

Bizde seni coook seviyoruz cicim..inş.bu işin sonu mutlu bitcek..evet sende riskli hamile grubuna hoşgeldinartık eskisi gibi koştur koştur olamazsın ne güzel..gel cuma gelll gelllll

evet canım daha başından riskli benimki

inşallah canım bakalım cuma mübarek gün neler yaşayacam..

saol canım keseyi görene kadar hatta kalp atışını duyana kadar hep bi acaba olacak maalesef içimde ..
2 günde bir deldirip duracam işte kendimi..

canım benim teşekkür ediyorum ilgine..
bende umudumu korumaya çalışıyorum napalım artık ben elimden gelen herşeyi yaptım büyük bir sabırlada bekliyorum halaa..

canıımm seni fena halde takipteyimm...
gelişmelerini çok merak ediyorumm..
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum şu an..
hep bi belirsizlikle devam ettin ve hala da devam ediyor..
gerçekten sabır versin..
sanırım bende aynı yola girdim seninle...
11.gün değerim 9.16
13.gün yani bugün 25 çıktı..
cuma bi daha kan verecem..
irtibatı koparma benimle mutlaka yaşadıklarını bilmek istiyorum..
Rabbim sabır versin bize..
sen benim umudumsun...

arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm(( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??

cook gecmiş olsun canım..benimde bogazlarım şişti kac gündür bugün şişlik indi ama hala ses yok..insanın her tarafı dökülüyo seni cook iyi anlıyorum..yat dinlen,vitamin al yapcak bişey yok..dikkat et kendine ve kuzucuguna:))

ben cıktım canlarım belim daha fazla dayanmıycak artık..s.o.s veriyo..hepinize iyi günler,sevgiler..öptük sizi

sanada geçmiş olsun canım
evet hertarafım dökülüyor.
güldenı merak ettim okudum rahatladım
cumaya daha iyi haberlerle gelir inş.

ayy ınsallah canımm yaaa...bı baslasakk artıkınn demıı....
evet canım ya benim çıksa hemen başlıyacam da sen neyi bekliyosun ara ara test yaprtırn bence bizimgibi olmayın

o biçim insanlarız bu duyguyu çeken bilir evetcanım hep bzim başımıza olmadık şeyler geldi banada aynı şeyler oldu rabbim hayırlı zamsanada hayırlı evlat nasip etsin

kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
canım tebrik ederim kucagına almayı nasip etsin

bizimde cuma günü için test sonucum tahminlerini alabilirmiyiz

Herkese selam..

Burada olmayı, herkese cevap yazmayı, tebrikleri, üzüntüleriii hepsini çokkk özledim.
bizde seni özledik canım ara ara giriyosun ceeeeeeeeee diyp kacıyosun

ben geldım kıslar kayınvalıdem annem esım ev anababa gunu oldu bıranda yenı gelebıldım yanınıza
ne güzel bir ortam ya çok imrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…