sekerımm nbrr yaa 100 gun kalmışş kız doğumaaa amann tanrımm :)
okadarmı kalmış hiç farkında değilim
hastayım yatıyorum üstüne birde aşı fena vurdu ateş yaptı
Canımcım sağ üst köşede,"Çıkış" butonunun yanında "Kullanıcı Kontrol Paneli" var oraya girip,sol tarafta yer alan "Ayarlarım" bölümde "Avatarını Değiştir" tıklayıp İkinci seçenek - Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin bölümünden Gözat'a tıklayıp resmi seçikorsun ve tamam diyorsun
elbette kızımm artık ıkı hanelıı sayılaraa duseceksın bugunden sonraaa 99.98.97 oleeeeeee gidicek tek tekk ALLAahım kucağına almayı nasip etsinn uzun omurler versınn...kıss ne oldu neden hastasın kı?hem ne asısı oldun da ateş yaptıı????
iyiyim canım saol. sen nasılsın.. iğnelere devam ediyorum yarın sabah kontrolum var. yumoşlarım inşallah büyümüşlerdir.
büyümedilerde iğneye devammı ettirir acaba. maksimum kaç gün kullanılabiliyor ki
ayrıca bana geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum..
doktor ağzımın yanık gibi halini göürnce nasıl durdun dedi bende sadistmiyim neyim acıyı seviyom galiba..
boğazımda iyi şişmiş maaşallah..
diyetisyen maceramda iy sayılır 2haftda anca 1kilo vermişim ama bunu n içinde 5 günlük antep gezimde var...
hastaykende dikakt edemdim bide cıs yedim oturmalrda ondna dolayı yağoranım düşümüştü geri gelmiş ama artık yemem gider yağlarda..
.................AYY AVATARIM NASIL OLDUKİİ:26:bebeleirnbiride kara zenci giib tamam ben esmerim biri bana biri eşime benziyoda
okadarmı kalmış hiç farkında değilim
hastayım yatıyorum üstüne birde aşı fena vurdu ateş yaptı
sagol canım hepimizin iyiligi daim olsun inş..ayy evet bu kızlar cadı olursa yandımmmaman saglıkla dogsunlarda ben cadılıklarına razıyım,yapsınlar..hazır pakette olan ıhlamurdan aldırdım eşime canım,içinede biraz bal karıştırıp içiyorum sabah akşam..sagol tavsiyelerin için..benim kocişşş cook sakindir,,hiç öle kolay kolay sinirlenmez,,kızlar ona cektiyse cook raha olcam anlıycagın
arkadaşlar merhaba bende size kısaca değerlerimden bahsetmek istiyorum. 4 hücreli ikinci gün transferi yapıldı.2 tane embriyo konuldu.
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik var ama sınırda bir değer çıkmış tekrarlayalım dedi.)
15.gün değerim 66.05 (doktorum katlamış ama hala sınırda dedi tekrarlıcaz )
17.gün değerim 99.09 (istenilen şekilde katlamamış bu değerlerle sağlıklı bir iç gebelik olamaz dendi,dış gebelikten şüphelendi teste devam.
20.gün değerim 225.25 (teste devam)
23.gün değerim 446.36 (usg ye çağrıldı)
25. gün değer 947 (usg ile bakıldı ve rahim içinde kese görüldü.doktorum kese çok ufak takip edicez dedi)
1 hafta sonra tekrar bakıldı kese geçen seferkine göre daha iyi dendi.6+4 günlüktük.normal şartlarda kalp atışınıda duymam gerekir dedi.ama bazı gebelikler geç gelişebiliomuş.15 gün sonra yani 14 mayıs pazartesi günü yeniden kontrol var.kalp atışına bakılcak.kuzucuğum inşallah benimledir arkadaşlar.dualarınızı esirgemeyin.
Allahımın ıznıyle oyle bırsey olmayacak kuzum yaaaaaaaaaaaa
Bizde seni coook seviyoruz cicim..inş.bu işin sonu mutlu bitcek..evet sende riskli hamile grubuna hoşgeldinartık eskisi gibi koştur koştur olamazsın ne güzel..gel cuma gelll gelllll
hayırlısıyla hamile olursun inşallah canım.benim bi defa bu tedavilerden önce 8.5 civarındaydı değerim dr gebelik başlamış dedi.ertesi gün tekrar yapıldı 5.5 olmuştu zaten bi ertesi günde adet olmuştum. yani senin artması çok güsel bişey bence.bol bol dua edelim biraz nazlı geliyor işte bizim bebişlerimiz.
ooo maaşşallah size..hepte 5li gidiyo sonunuuz:))canım inşaallah kese yada keseleride görüceksin haftaya....
canım..hastanedeydim ordanda arkdşaıma kahvaltıya gittim ama aklım burdaydı bi nefes girdime ve gelince..
maaşallah diyorumn ve cumaya dahada artsın inaşalah mesela yine sonu 5li olsun 75 olabilir...
içeride çok gzüle şeyle roluyor inaşşalah herşey olabilir rabbim acımış ve sonanda ol dedi birisine belkide hiç bilemeyiz,mucizelerini...
evet aynenn...poztiif olmaua devam et duayla inancınla devam edeicek inaşşallah...bi ışık doğacak yeniden cuma mubarek günde..çok seviyos annesini..
benimde ya içim aydınlandı şu hasta halimle dua ediyorum ..sonu hayırla bitisnnn..
canım..ahh ahh benimde kızkardeşim 2yıllık evli ama ona daha olmadı diyemeyizde biraz daha olmasa ben bile çok zülücem 1yıldır isitiyor..
millet pat diye aklıyo..annem ç.okk üzlüyor bide baştan korunduğunu tam bilmiyo...zaten ben 7senelik bebek hasretindeyim..annelerin iş zor ya..
anne olmak istiyrouz ya olmayan evladımıza yanıyoruz ki ya annelerimiz napsın..rabbim sana bu kez yaşatsında ver güzle haberi çok süpper olur gerçektennn..
kızkardeşleirmizede yaşatsın tez zamand ahep aynı anda doğuralım inşallah.teyzede oluruz hayırlısıyla.....
cnm seni merak ettim bi bakayım dedim sonucuna inşallah cuma günü güzel haberi verirsin bize rabbimden umut kesilmez bütün tedavide olan arkadaşlarımızın allah yardımcısı olsun tezgünde inşallah güzel haberi alırlar tüm kalbimle dua ediyorum sizlere
arkadaşlar merhaba bende size kısaca değerlerimden bahsetmek istiyorum. 4 hücreli ikinci gün transferi yapıldı.2 tane embriyo konuldu.
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik var ama sınırda bir değer çıkmış tekrarlayalım dedi.)
15.gün değerim 66.05 (doktorum katlamış ama hala sınırda dedi tekrarlıcaz )
17.gün değerim 99.09 (istenilen şekilde katlamamış bu değerlerle sağlıklı bir iç gebelik olamaz dendi,dış gebelikten şüphelendi teste devam.
20.gün değerim 225.25 (teste devam)
23.gün değerim 446.36 (usg ye çağrıldı)
25. gün değer 947 (usg ile bakıldı ve rahim içinde kese görüldü.doktorum kese çok ufak takip edicez dedi)
1 hafta sonra tekrar bakıldı kese geçen seferkine göre daha iyi dendi.6+4 günlüktük.normal şartlarda kalp atışınıda duymam gerekir dedi.ama bazı gebelikler geç gelişebiliomuş.15 gün sonra yani 14 mayıs pazartesi günü yeniden kontrol var.kalp atışına bakılcak.kuzucuğum inşallah benimledir arkadaşlar.dualarınızı esirgemeyin.
cook gecmiş olsun canım..benimde bogazlarım şişti kac gündür bugün şişlik indi ama hala ses yok..insanın her tarafı dökülüyo seni cook iyi anlıyorum..yat dinlen,vitamin al yapcak bişey yok..dikkat et kendine ve kuzucuguna:))
evett canım yaa ne bıleyımm hanı bazıları 200 un ustunde cıkıyorr yaa onlar ıcın hamıle flaan denıyorr bu egunalın kı azdı yaa ne bılemmm işte benn daha once hamış mi kaldım sankm:26::26::26:
evet canım ya benim çıksa hemen başlıyacam da sen neyi bekliyosun ara ara test yaprtırn bence bizimgibi olmayınayy ınsallah canımm yaaa...bı baslasakk artıkınn demıı....
ya siz ne biçim insanlarsınız...
yok insan olamazsınız evlat hasreti çekmiş bir kısmı hala çeken yüreği güzel melekler olmalısınız...
yok böle bişi...
hepinizi çok seviyorummm...
içerde neler oluyor bilmem ama doktorum yoktu şehir dışında bugün bende doktorlaşmış hemşiresiyle görüştüm..
iyi dedi cuma tekrarlayacaz ama sen yinede fazla umutlanma dedi bana...
zor iş yani mucize gibi bişi yani beni bekleyen...
tedaviye başlayalı başıma olmadık şeyler geldi doktorun milyonda bir olur çatlatma iğnesinin görevini yapmaması dedi o da beni buldu...
e bu kez de iyi bişi belki gelir beni bulur dimi ama...
değer düşüşe geçmediği ve sağlıklı katlandığı müddetçe hamileyim ben...
canım tebrik ederimkızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
bizimde cuma günü için test sonucum tahminlerini alabilirmiyizah canıım benim inşallah anneler gününe anne olarak girersin...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah annene de en güzel anneler günü hediyesi olur torun müjdesi..
bundan önce transferden bik iki gün sonra pembe_hayale dedim kesin hamilesin gülden demişti dersin diye zuzuyada aynı şekilde dedim en son gökyüzü hatuna dedim kesin hamilesin diye hepsi çıktı Rabbim yanıltmadı...kendim içinde anlayamıyorum kesin bişi diyemiyorum dedim öylede kesinleşmeden devam ediyoo
ama ben durup dururken hissediyorum öyle sorunca atmasyon olur şimdi bişi dersem...ben bi ara transa geçerim o zaman derim sana...
ben hissediyorum bu ara ne hissetsem oldu kendi adıma başkalarının adına..
bişiler var bende kendimden korkuyorum
bizde seni özledik canım ara ara giriyosun ceeeeeeeeee diyp kacıyosunHerkese selam..
Burada olmayı, herkese cevap yazmayı, tebrikleri, üzüntüleriii hepsini çokkk özledim.
ne güzel bir ortam ya çok imrendimben geldım kıslar kayınvalıdem annem esım ev anababa gunu oldu bıranda yenı gelebıldım yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?