Tüp Bebek Günlüğümüz !

olabiliyor bazen böyle durumlar bende 15 in üzerinde yumurta vardı opuda sadece 3 tane toplandı o da 2 kerede oldu birer saat arayla 2 kez opu oldum ben...7 yumoş iyi ama anlamadığım sadece bir tanesinimi işleme alacaklar..diğerleri döllenebilecek gibi değilmiymiş..

senın yumurtaya baglı kuzu kac gun olacagı...
sters yapmaaa

ıyı gecmıs dıyetısyen canım hadı vermısın gene 1 kılo da olsa yaaaaaaaa
avatar super bu arada sekerımmmmmmmmmmmmmmm

iyide böyle giderse haziran sonu düğün var ona kadar az veririm yaa..
bunadan sonra dikkatli yapıcma buhaftadan umutlu değildim 1ede razıyım ama daha çok vermem gereken var..
ayda 3-yada 4 kilo versem süpper olucak ama metobolizmam ağır sindirim sistemim çok bozuk anca düzene giryo belki..
nebilim canım sıkıldı:26:

canım üzülme ya rabbim o bir taneyi sana nasip etsin .................

ooiiyyy güzel arkadaşım benimmm duycaksın tabiki biliyosun başından beri ben çok inandım olduğuna kesinlikle her şey yoluna girecek rabbim çok büyükkkk dularım hep seninle...

ohh çok şükürr,değer artıyorr,bebiş nazlı nazlı geliyor annesine,,içimde hep bir umut var canım,inş keseyide göreceksin,,,

ben bugün saat 3 e kadar hastanedeydim,gebeliğe bağlı şeker çıktı bende,diyet verdi dr.3 hafta sonra d kontrole gidiem tekrar,kızım çok ii 1 kilo 250 gram olmuş miniğim,27 haftalığım ama bebişim 28 haftalıkmış,1 hafta önde diyor dr.yani çok dikkatli olmam lazım ,diyeti çok sıkı bir şekilde uygulayacağım,tetanozud vuruldum geldim evime yatıyorum şimdi,
aklım sendeydi hep,çok sevindim sonucuna canım,allahım hakkında hayırlısını versin

3 dölleme yapıcaklarmış ama diğer yumurtalar çok kalitesizmiş ne faydası olabilirki(eşiminde hareketlilik düşük kafam çok karıştı((

canım benimde muaynede 9 yumurtam görülmüştü.opuda 8 tane çıktı.7 si işleme girdi.3 ü döllendi.2 si transfer edildi.şuan 6+6 günlük hamileyim.inşallah o bir tane yumoşun sağlıklı bi bebiş olurda sıkı sıkı tutunur sana....

inş. canım inşallah içimde bir his var olucak diyorum üzüldüm ama hiç gözyaşı dökmedim bundada bir hayır vardır dedim....

hemen bozma moralini 7 kötü bir sayı değil zaten önemli olan kaliteli gelişmeleri bu da yarın belli olur..... inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.....

inş. canım inşallah içimde bir his var olucak diyorum üzüldüm ama hiç gözyaşı dökmedim bundada bir hayır vardır dedim....

inşallah canım inşallah.sen elinden geleni yap takdir ALLAH ımdan.umudunu kaybetmeki rabbimde yardımını esirgemesin.bol bool dua et canım.

hemen bozma moralini 7 kötü bir sayı değil zaten önemli olan kaliteli gelişmeleri bu da yarın belli olur..... inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.....

sabah 9 olurmu?? sabah öğrenicem hayırlısı demekden başka çarem yok dualarınızı bekliyorim arkadaşlar...

valla öyle sipraişle tahminde bulunamıyorum ben
bi anda hissediyorum yazıyorum.1:

maşallah kuzuya..
1 kilo 250 gr demek
napalım cicim diyet yapmak gerekirse yapacaksın anne olmak zor bize...
herşeye dikkat etmelisin..
zaten ne kaldı şurda ...

3 dölleme yapıcaklarmış ama diğer yumurtalar çok kalitesizmiş ne faydası olabilirki(eşiminde hareketlilik düşük kafam çok karıştı((

olsun kaliteye bakma sen döllensinler yeter...
inşallah yarın güzel haberler alırız canım

Guldenim tebrik ederim inan k daha cok articakk degerin inan buna cnm bn kimyasal gebelik geçirdiğimde 14.gun degerim 9adusmustu 1gun sonrasında 2ye indi baksenin yükseliyor bebelerin seninle cnmmm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…