arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm (( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??
senın yumurtaya baglı kuzu kac gun olacagı...
sters yapmaaa
ıyı gecmıs dıyetısyen canım hadı vermısın gene 1 kılo da olsa yaaaaaaaa
avatar super bu arada sekerımmmmmmmmmmmmmmm
canım üzülme ya rabbim o bir taneyi sana nasip etsin .................arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm (( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??
arkadaşlar merhaba bende size kısaca değerlerimden bahsetmek istiyorum. 4 hücreli ikinci gün transferi yapıldı.2 tane embriyo konuldu.
13. Gün değerim 38.06 (doktorum gebelik var ama sınırda bir değer çıkmış tekrarlayalım dedi.)
15.gün değerim 66.05 (doktorum katlamış ama hala sınırda dedi tekrarlıcaz )
17.gün değerim 99.09 (istenilen şekilde katlamamış bu değerlerle sağlıklı bir iç gebelik olamaz dendi,dış gebelikten şüphelendi teste devam.
20.gün değerim 225.25 (teste devam)
23.gün değerim 446.36 (usg ye çağrıldı)
25. Gün değer 947 (usg ile bakıldı ve rahim içinde kese görüldü.doktorum kese çok ufak takip edicez dedi)
1 hafta sonra tekrar bakıldı kese geçen seferkine göre daha iyi dendi.6+4 günlüktük.normal şartlarda kalp atışınıda duymam gerekir dedi.ama bazı gebelikler geç gelişebiliomuş.15 gün sonra yani 14 mayıs pazartesi günü yeniden kontrol var.kalp atışına bakılcak.kuzucuğum inşallah benimledir arkadaşlar.dualarınızı esirgemeyin.
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
olabiliyor bazen böyle durumlar bende 15 in üzerinde yumurta vardı opuda sadece 3 tane toplandı o da 2 kerede oldu birer saat arayla 2 kez opu oldum ben...7 yumoş iyi ama anlamadığım sadece bir tanesinimi işleme alacaklar..diğerleri döllenebilecek gibi değilmiymiş..
canım üzülme ya rabbim o bir taneyi sana nasip etsin .................
arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm (( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??
canım benimde muaynede 9 yumurtam görülmüştü.opuda 8 tane çıktı.7 si işleme girdi.3 ü döllendi.2 si transfer edildi.şuan 6+6 günlük hamileyim.inşallah o bir tane yumoşun sağlıklı bi bebiş olurda sıkı sıkı tutunur sana....
inş. canım inşallah içimde bir his var olucak diyorum üzüldüm ama hiç gözyaşı dökmedim bundada bir hayır vardır dedim....
inşallah canım inşallah.sen elinden geleni yap takdir ALLAH ımdan.umudunu kaybetmeki rabbimde yardımını esirgemesin.bol bool dua et canım.
hemen bozma moralini 7 kötü bir sayı değil zaten önemli olan kaliteli gelişmeleri bu da yarın belli olur..... inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın.....
evet canım ya benim çıksa hemen başlıyacam da sen neyi bekliyosun ara ara test yaprtırn bence bizimgibi olmayın
o biçim insanlarız bu duyguyu çeken bilir evetcanım hep bzim başımıza olmadık şeyler geldi banada aynı şeyler oldu rabbim hayırlı zamsanada hayırlı evlat nasip etsin
canım tebrik ederimkucagına almayı nasip etsin
bizimde cuma günü için test sonucum tahminlerini alabilirmiyiz
bizde seni özledik canım ara ara giriyosun ceeeeeeeeee diyp kacıyosun
ne güzel bir ortam ya çok imrendim
ohh çok şükürr,değer artıyorr,bebiş nazlı nazlı geliyor annesine,,içimde hep bir umut var canım,inş keseyide göreceksin,,,
ben bugün saat 3 e kadar hastanedeydim,gebeliğe bağlı şeker çıktı bende,diyet verdi dr.3 hafta sonra d kontrole gidiem tekrar,kızım çok ii 1 kilo 250 gram olmuş miniğim,27 haftalığım ama bebişim 28 haftalıkmış,1 hafta önde diyor dr.yani çok dikkatli olmam lazım ,diyeti çok sıkı bir şekilde uygulayacağım,tetanozud vuruldum geldim evime yatıyorum şimdi,
aklım sendeydi hep,çok sevindim sonucuna canım,allahım hakkında hayırlısını versin
3 dölleme yapıcaklarmış ama diğer yumurtalar çok kalitesizmiş ne faydası olabilirki(eşiminde hareketlilik düşük kafam çok karıştı ((
kızlarrrrrrrr gökyuzunden olumlu haberler olsunnnn cıktımı test sonucuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?