Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tebrık ederımmmmmmmm insallh 10000 100000000000000 1000000000000 kat artarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canım...
inşallah sağlıklı bir gebelik habercisidir bu değer..

Guldenim tebrik ederim inan k daha cok articakk degerin inan buna cnm bn kimyasal gebelik geçirdiğimde 14.gun degerim 9adusmustu 1gun sonrasında 2ye indi baksenin yükseliyor bebelerin seninle cnmmm benimm

canııımmmmm seni aradı bir ara gözlerim sonra tam arayacaktım 2 hattımın ikiside susmadı hiç bugün arada kaynadı gitti yani...
şekerim bebelerim değil sanırsam bir bebeğim benimle gibi...
bu değerle bi de 2 bebe çıkarsa kesin şuurumu kaybederim ben

Canım ben degerinin katlanacagina yürekten inanıyorum hatta Hissediyorum.
Ne demiştik "aksi ispatlaman kadar sen hamilesin" o yüzden aklına başka seyler getirme tatlım
Dualarımız seninle tüm topik olarak.

Amin canim insallah Rabbim bizlerede kardeslerimizede nasip etsin...

Cnm benim isler vardı yeni girdim anneme hemen actım topigi seni aramak istemedim ben sonucu göreyim dedim ve cok sevindim umduğumu buldum yani Maşallah Rabbim dahada cok katlasın saglikla insallh bebeğin seninle olsun bosver Birtane olsun bizim olsun Rabbim insallh tamamına erdirsin cnm Dr un la görüştünüzmu bnm dediğim gibi kimyasalgeblikte 14.gunde değelim düşüşe geçmişti bak senin kuzun bırakmadı seni şükür Rabb'ime benimle gibi değil Bebegin seninle

çok sevindim.kendine çok iyi bak.devamını bekliyoruzzzzz.........

Canım ben degerinin katlanacagina yürekten inanıyorum hatta Hissediyorum.
Ne demiştik "aksi ispatlaman kadar sen hamilesin" o yüzden aklına başka seyler getirme tatlım
Dualarımız seninle tüm topik olarak.

canımm benimmm...
ben bu sözünü sen yokken hep kullandım kızlara ve seni andım hep yazarken...
haklısın aksi ispatlanana kadar hamileyim...
bende ona göre davranıyorum zaten...
Hepinizden Allahrazı olsun bu kadar sevilmek dua edildiğini görmek çok duygulandırıyor beni...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Zor zamanlarımızı paylaşıyoruz..
Her geçen gün anne olamayanlar azalsın inşallah...

Camlarım ben çıkıyorum namaz kılicam birde guldenim icin Yasin olucaz kızimla iyi hbr alalım demiştim şükür Rabb'ime. Guldenim sen de şükür namazı kıl 2rekat Rabbim tamamına erdirsin Cook seviniyorummm Cook

canim benim degerin katlanmis cok sevindim rabbim devamini getirip gönlündekini sana hayiri kilsin insallah dualarimdasim

canım valla hastanenin fikri iyi bir artış ama çok umutlanmamak lazım dediler...
o yüzden keseyi ve kalp atışını görene kadar tam anlamıyla huzur yok bana...
2 günde bir değer artışına bakılacak..
kan verip duracam yani...

Âmin canım....

Bu arada telif hakkımı isterim haberin olsun

Olsun ver kan ne olucak ki insallh kesesinde kalp atışlarınida göreceksin bebeğinin ben kaçtım cnm konus kuzunla

canım benimm yüreği kendi güzel arkadaşım..
Allahrazı olsun senden..
bende seni çok seviyoruummm çooooooooooookkk bak benimki daha çok o luuuuu oldu

canim benim degerin katlanmis cok sevindim rabbim devamini getirip gönlündekini sana hayiri kilsin insallah dualarimdasim

saol canım...
İnşallah herşey yolundadır ve güzel sona doğru ağırdan da olsa ilerliyorumdur..

Âmin canım....

Bu arada telif hakkımı isterim haberin olsun

valla haklısın he
ama herkes kullandı bu cümleyiii...
herkes telif hakkı versin o zaman

Olsun ver kan ne olucak ki insallh kesesinde kalp atışlarınida göreceksin bebeğinin ben kaçtım cnm konus kuzunla

cansıınnn seeennnnn

Burdan sucuma sesleniyorumm...
Kaç saat oldu su siparişi vereliii hala su yookkk...
Valla firmanın ismini verip karalama kampanyası yapmam an meselesi
acaba duydularmı ki beni

canım değerin artmış çok sevindim.İnşallah böyle devam eder.Cuma günü kat be kat artar değerin inşallah.

sizinde değerler artmış.Çok sevindim.Tekrar tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza aldığınız günde böyle tebrik edebilelim inşallah.Tabi bizim de göbüşlerimiz şişmiş olsun o zamana kadar

Canım seni de tebrik ederim.9. gün değerin gayet güzel.İnşallah katlanarak artmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…