canım tebrık ederımmmmmmmm insallh 10000 100000000000000 1000000000000 kat artarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Guldenim tebrik ederim inan k daha cok articakk degerin inan buna cnm bn kimyasal gebelik geçirdiğimde 14.gun degerim 9adusmustu 1gun sonrasında 2ye indi baksenin yükseliyor bebelerin seninle cnmmm benimm
ooo maaşşallah size..hepte 5li gidiyo sonunuuz:))canım inşaallah kese yada keseleride görüceksin haftaya....
canım..hastanedeydim ordanda arkdşaıma kahvaltıya gittim ama aklım burdaydı bi nefes girdime ve gelince..
maaşallah diyorumn ve cumaya dahada artsın inaşalah mesela yine sonu 5li olsun 75 olabilir...
içeride çok gzüle şeyle roluyor inaşşalah herşey olabilir rabbim acımış ve sonanda ol dedi birisine belkide hiç bilemeyiz,mucizelerini...
evet aynenn...poztiif olmaua devam et duayla inancınla devam edeicek inaşşallah...bi ışık doğacak yeniden cuma mubarek günde..çok seviyos annesini..
benimde ya içim aydınlandı şu hasta halimle dua ediyorum ..sonu hayırla bitisnnn..
canım..ahh ahh benimde kızkardeşim 2yıllık evli ama ona daha olmadı diyemeyizde biraz daha olmasa ben bile çok zülücem 1yıldır isitiyor..
millet pat diye aklıyo..annem ç.okk üzlüyor bide baştan korunduğunu tam bilmiyo...zaten ben 7senelik bebek hasretindeyim..annelerin iş zor ya..
anne olmak istiyrouz ya olmayan evladımıza yanıyoruz ki ya annelerimiz napsın..rabbim sana bu kez yaşatsında ver güzle haberi çok süpper olur gerçektennn..
kızkardeşleirmizede yaşatsın tez zamand ahep aynı anda doğuralım inşallah.teyzede oluruz hayırlısıyla.....
saol canım...
inşallah sağlıklı bir gebelik habercisidir bu değer..
canııımmmmm seni aradı bir ara gözlerim sonra tam arayacaktım 2 hattımın ikiside susmadı hiç bugün arada kaynadı gitti yani...
şekerim bebelerim değil sanırsam bir bebeğim benimle gibi...
bu değerle bi de 2 bebe çıkarsa kesin şuurumu kaybederim ben
canım çok duygulandım şu an ağlıyorum... rabbim gönlüne göre versin inşallah sende canın anneciğine en güzel hediyeyi ver inşallah
e bu da bişi tabiii
11.gün değerim 9.16
13.gün değerim 25 olmuş..
meşhur iki kat tan daha fazla hatta 3 katına yakın artmış henüz hastaneyle görüşemedim...
kesin cuma yine kan vermeye gidiciimmm...
içerde noluyooooo:44:
Canım ben degerinin katlanacagina yürekten inanıyorum hatta Hissediyorum.
Ne demiştik "aksi ispatlaman kadar sen hamilesin" o yüzden aklına başka seyler getirme tatlım
Dualarımız seninle tüm topik olarak.
çok sevindim.kendine çok iyi bak.devamını bekliyoruzzzzz.........
kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
Cnm benim isler vardı yeni girdim anneme hemen actım topigi seni aramak istemedim ben sonucu göreyim dedim ve cok sevindim umduğumu buldum yaniMaşallah Rabbim dahada cok katlasın saglikla insallh bebeğin seninle olsun bosver Birtane olsun bizim olsun Rabbim insallh tamamına erdirsin cnm Dr un la görüştünüzmu bnm dediğim gibi kimyasalgeblikte 14.gunde değelim düşüşe geçmişti bak senin kuzun bırakmadı seni şükür Rabb'ime benimle gibi değil Bebegin seninle
canımm benimmm...
ben bu sözünü sen yokken hep kullandım kızlara ve seni andım hep yazarken...
haklısın aksi ispatlanana kadar hamileyim...
bende ona göre davranıyorum zaten...
Hepinizden Allahrazı olsun bu kadar sevilmek dua edildiğini görmek çok duygulandırıyor beni...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Zor zamanlarımızı paylaşıyoruz..
Her geçen gün anne olamayanlar azalsın inşallah...
canım valla hastanenin fikri iyi bir artış ama çok umutlanmamak lazım dediler...
o yüzden keseyi ve kalp atışını görene kadar tam anlamıyla huzur yok bana...
2 günde bir değer artışına bakılacak..
kan verip duracam yani...
Camlarım ben çıkıyorum namaz kılicam birde guldenim icin Yasin olucaz kızimla iyi hbr alalım demiştim şükür Rabb'ime. Guldenim sen de şükür namazı kıl 2rekat Rabbim tamamına erdirsin Cook seviniyorummm Cook
canim benim degerin katlanmis cok sevindim rabbim devamini getirip gönlündekini sana hayiri kilsin insallah dualarimdasim
Âmin canım....
Bu arada telif hakkımı isterim haberin olsun
Olsun ver kan ne olucak ki insallh kesesinde kalp atışlarınida göreceksin bebeğinin ben kaçtım cnm konus kuzunla
canım değerin artmış çok sevindim.İnşallah böyle devam eder.Cuma günü kat be kat artar değerin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?