Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim be demeli insan bilemiyorum yaşadıklarını aynen yasadım ama o zamanlar senin kadar metaneti değildim isyan ededim geldi hep.. O yüzden seni tebrik ediyorum ben seneler sonra anladım hersey veren alan Allah diyebilmeyi... Dualarımız seninle o zamanlar da cok okudum böyle olan ve devam edenler olmuş elbet ama olmayanlarda var..Olmazsa da uzulmemeye çalış hamile kalabilen bı insansın sonuçta onu anladık olmasa bile ki inşallah olacak bir gun anne olacaksın Umut hep var ama cuma cok önemli sabır sınavında cok sabrettin bastan beri Rabbim görsün meleğini bağışlandın inşallah gülüm..

Üzülmek yok.

1 tane olsun bizim olsun inşallah....

evet canım seninde bizzat yaşayıp bildiğin gibi zor bir süreç sabır istiyor...
verende vermeyende Rabbim..
olmasa bile yine ondan dileyecem bebeğim gelsin diye...
birgün hepimizin sırası gelecek..
sen negatif sonucu alsanda bi zamanlar ,şimdi anne olmaya doğru ilerliyorsun çok şükür...
sonu ne olur bilmem ama Rabbim neyler neylerse güzel eyler diyorumm....

sen neden az yazdın bugünnn...
niye katılmadın muhabbete...
konuştuğumuzda iyiydin ondan sonra bişi olmadı dimi

teşekkürler kuzumm..
şekerim senin değerlerin neydi hatırlatsana bana bii...

Canım ben de senin gibi 9 la başladım ama benimki seninki gibi artış göstermedi.
11.gün 9
13.gün 12
17.gün 18
24.gün 42
29. gün 2

Canım senin ki inşallah sağlıklı bir katlanmayla devam eder.Bence senin sonuç iyi olacak.

evet hatırladım şimdi..
bu arada o günleri hatırlattıysam özürdilerim canım..
bi anda sordum boş bulunup düşüncesizlikmi ettim acaba

sen neden az yazdın bugünnn...
niye katılmadın muhabbete...
konuştuğumuzda iyiydin ondan sonra bişi olmadı dimi

yok tatlım genel anlamda.. ufak tefek sıkıntılar işte.... pek tadım yok birazda kırgınlık var üstümde gribe doğru gidiyom...... sanırım hafta sonunu yorgunluğu ve gerginliğinden kaynaklı bünyem zayıf düştü biraz.... gecede doğru dürüst uyuyamadım zaten zor uyuyp çok uyanıyorum gece kabuslar gördüm ve herne hikmetse benim sakin meleğim gecenin 4ünde annesini tekmeleyerek kabustan uyandırdı:)))))) bacaklarım coştu zaten kaşı kaşı iyice mahvettim.... e bide polen zamanı başlıyo doğal olarak bende aksırıp tıksırmaya başlarım:)))))

ama neden sen beni görmüyosuunnn...
iyimisinnn niye yazmıyosuunnnn...

dıkkat et kendıne

belli tadın yok...
konuştuğumuzda sesinde vardı zaten grip havası...
haklısın tabii kötü bir haftasonundan sonra bir yerde patlak verecek vücudun...
valla elifnaz prenses çok iyi yapmış hem annesini kabustan uyandırmış hem ben burdayım ve iyiyim anne beni merak etme demiş yerim ben onu..
valla bu iğneyi vuralı o kadar iyi anlıyorum ki neler yaşadığını fena bişey yanii..
hiç iğnelerden şikayet etmedim ben o kadar tedavilerim oldu ama bunu söylenerek yapıyorum her defasında..
bacaklarıma vurmayı bıraktım o beze hala duruyor ve acıyor nasıl bişi anlamadım yani..
baharın olumsuz tarafımı aldım üzerime keyifsizim diyosun yanii...
bir an önce toparlarsın inşallah canım...

evet hatırladım şimdi..
bu arada o günleri hatırlattıysam özürdilerim canım..
bi anda sordum boş bulunup düşüncesizlikmi ettim acaba

Hayır canım sakın üzülme tabiki soracaksın.Ben zaten kabullendim canım bu durumu üzülmüyorum yani.Şimdi sabırsızlıkla haziranı bekliyorum.

Canım seni de tebrik ederim.9. gün değerin gayet güzel.İnşallah katlanarak artmaya devam eder.

İnşallah esınım ..insallah katlanırda benı nırakmaz kuzularım...Guldenle beraber cuma gunu cok guzel degerler yazıcazsıze ınsallahhh...İyiki varsınız bugun sızı yanımda hıssetmem cok buyuk moral oldu bana.. Hepınıze ayrı ayrı tsk ederım..Iyıkı varsınız cnlrmm..

ben deldimmmmmm :))

tebrikleri kabul etme faslı uzun sürdü anlaşılan...

senı beklıyordum temızledınmı maıl kutunu??

o taze anne temizlik yapamaz bi kere

Hayır canım sakın üzülme tabiki soracaksın.Ben zaten kabullendim canım bu durumu üzülmüyorum yani.Şimdi sabırsızlıkla haziranı bekliyorum.

heh şimdi oldu dert ettim birden...
hazirana ne kaldı canım hep beraber bekleriz yine ..
yine başlarız test günü için geri sayıma...

Burdan sucuma sesleniyorumm...
Kaç saat oldu su siparişi vereliii hala su yookkk...
Valla firmanın ismini verip karaama kampanyası yapmam an meselesi
acaba duydularmı ki beni

Ay cok guldum Allahda senı guldursun...
BAk ıstersen bızım sucuyu gondereyım sana
hedıye olarak tabakda vrıyor

Ay cok guldum Allahda senı guldursun...
BAk ıstersen bızım sucuyu gondereyım sana
hedıye olarak tabakda vrıyor

Aminnn hepimiz gülelim göbeklerimizi hoplata hoplata
Yıllardır benim sucum da tabak vereydi şimdiye 250 kere 250 parça tabak setim olurdu...
ne iyiymiş şekerim sizin sucu öyleee...
bu arada çok bilindik bi marka ve hala suyumu getirmedi bi kaşık su da boğulasıcalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…