arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm (( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??
Canim be demeli insan bilemiyorum yaşadıklarını aynen yasadım ama o zamanlar senin kadar metaneti değildim isyan ededim geldi hep.. O yüzden seni tebrik ediyorum ben seneler sonra anladım hersey veren alan Allah diyebilmeyi... Dualarımız seninle o zamanlar da cok okudum böyle olan ve devam edenler olmuş elbet ama olmayanlarda var..Olmazsa da uzulmemeye çalış hamile kalabilen bı insansın sonuçta onu anladık olmasa bile ki inşallah olacak bir gun anne olacaksın Umut hep var ama cuma cok önemli sabır sınavında cok sabrettin bastan beri Rabbim görsün meleğini bağışlandın inşallah gülüm..
teşekkürler kuzumm..
şekerim senin değerlerin neydi hatırlatsana bana bii...
Canım ben de senin gibi 9 la başladım ama benimki seninki gibi artış göstermedi.
11.gün 9
13.gün 12
17.gün 18
24.gün 42
29. gün 2
Canım senin ki inşallah sağlıklı bir katlanmayla devam eder.Bence senin sonuç iyi olacak.
sen neden az yazdın bugünnn...
niye katılmadın muhabbete...
konuştuğumuzda iyiydin ondan sonra bişi olmadı dimi
yok tatlım genel anlamda.. ufak tefek sıkıntılar işte.... pek tadım yok birazda kırgınlık var üstümde gribe doğru gidiyom...... sanırım hafta sonunu yorgunluğu ve gerginliğinden kaynaklı bünyem zayıf düştü biraz.... gecede doğru dürüst uyuyamadım zaten zor uyuyp çok uyanıyorum gece kabuslar gördüm ve herne hikmetse benim sakin meleğim gecenin 4ünde annesini tekmeleyerek kabustan uyandırdı:)))))) bacaklarım coştu zaten kaşı kaşı iyice mahvettim.... e bide polen zamanı başlıyo doğal olarak bende aksırıp tıksırmaya başlarım:)))))
yok tatlım genel anlamda.. ufak tefek sıkıntılar işte.... pek tadım yok birazda kırgınlık var üstümde gribe doğru gidiyom...... sanırım hafta sonunu yorgunluğu ve gerginliğinden kaynaklı bünyem zayıf düştü biraz.... gecede doğru dürüst uyuyamadım zaten zor uyuyp çok uyanıyorum gece kabuslar gördüm ve herne hikmetse benim sakin meleğim gecenin 4ünde annesini tekmeleyerek kabustan uyandırdı:)))))) bacaklarım coştu zaten kaşı kaşı iyice mahvettim.... e bide polen zamanı başlıyo doğal olarak bende aksırıp tıksırmaya başlarım:)))))
evet hatırladım şimdi..
bu arada o günleri hatırlattıysam özürdilerim canım..
bi anda sordum boş bulunup düşüncesizlikmi ettim acaba
Canım seni de tebrik ederim.9. gün değerin gayet güzel.İnşallah katlanarak artmaya devam eder.
ben deldimmmmmm :))
senı beklıyordum temızledınmı maıl kutunu??
Hayır canım sakın üzülme tabiki soracaksın.Ben zaten kabullendim canım bu durumu üzülmüyorum yani.Şimdi sabırsızlıkla haziranı bekliyorum.
Burdan sucuma sesleniyorumm...
Kaç saat oldu su siparişi vereliii hala su yookkk...
Valla firmanın ismini verip karaama kampanyası yapmam an meselesi
acaba duydularmı ki beni
tebrikleri kabul etme faslı uzun sürdü anlaşılan...
o taze anne temizlik yapamaz bi kere
heh şimdi oldu dert ettim birden...
hazirana ne kaldı canım hep beraber bekleriz yine ..
yine başlarız test günü için geri sayıma...
Ay cok guldum Allahda senı guldursun...
BAk ıstersen bızım sucuyu gondereyım sana
hedıye olarak tabakda vrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?