Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama neden sen beni görmüyosuunnn...
iyimisinnn niye yazmıyosuunnnn...
seni görmemmi canım benim...........
dıkkat et kendıne
sağol canım bundan sonra sende çok dikkat ediceksin kendine....

çok şükür genel anlamda iyiyim... biliyosun iğneyle arayı hiç düzeltemedim... göbeği hiç kullanmıyorum.. kola yapsam üstüne yattığım için ağrı yapıyo bezeler... geriyo çilekeş bacaklarım kalıyo:))))))) oda isyanlarda şişmeyen yeri kalmadı..... elimde buz kutusu sürekli koyuyorum kaşıntı azalsın diye ama geçici çözüm... ama hep diyorum ya bunlar ufak tefek sorunlar yeterki elif nazım iyi olsun... sölene sölene yarıyı geçtim ama bu halsizlik hiç hoş değil kolumu kaldırasım yok.... su içmekte şişirip iyice hımbıllaştırıyo beni.... yani anlayacağın tembelliğime bahane bulup duruyom:)))))))))

EEEEE bızım sucu akıllıdır :)))))

akasya bugün aklıma düşüyodun zaten napıyo çok yazmıyo diye..:26:
canım rabbim çektikleirni görüyor o iğnelerin herşeyin acısı elifnaz kucağına geldiğinde bitecek bile ..
ama tabilki zordur ben kalçadan iğnelerin acısını kaç ay çekiyorumki seni düşünemiyorum rabbim sabır versin..
ama rabbimde bana zeynebimi nasip etsin tabiki bend ekatlanırım bide heterezigotlu olarak
tüpçü olunca bide pıhtılı olunca hamilleik daha zahmetli

Hayır hamıle kldıktan sonra spontan gebe kalanlardan bır farkın olmuyor. Eger aksı bır durum olmadıkca normal dogum yapabılırsın cnm.

tilker ne bişim diyplar etraftan tüb bebek tabiki ameliyat faşan ö yüzden

Canim masallah tekrar tebrik ederim Allahim saglikla aldirsin kucagina bana da dua et olur mu?

Maşallah canım degerin artmiş
Rabbim kalp atışlarını görmeyi nasip etsin inşallah

sanada maşallahhh canım. Allah tamamına erdirsin inşallahhh

kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

TEBRİKLERRRRRR...... DEĞERİNİZ KAT KAT ARTSIN TAVAN YAPSIN
:119::119::119::119::119::119::119:​

sizinde değerler artmış.Çok sevindim.Tekrar tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza aldığınız günde böyle tebrik edebilelim inşallah.Tabi bizim de göbüşlerimiz şişmiş olsun o zamana kadar

teşekkürler kızlar rabbime ne kadar şükretsem az
hepiniz dualarımdasınız .....

saol canım inşallah hayırlısı nile gelsinler de ama nbiliyorsun benim hayalim dileğim hep 2 y di kısmet bakalım... sen iyi olda canım geç yazman önemli değil tabii test günleri çakışınca böyle oluyor ama bak şimdiden söylüyorum aynı gün doğurmayalım amin canım zaten benim kiler iri eşime takılıyorum hollanda tipi inek olacam diye

saol canım darısı sana tüm evlat isteyenlere olsun ülke nüfusunu arttıralım ......

geçmiş olsun canım allah iyilik versin çifter çifter bebiş versin... avatar güzel eşimde onu beğendi benimde avatarım olacak yaşasın avatarların kardeşliği.....

canım hakkında hayırlısı olsun sayı ve kalitelere takılma verecek allah hemde bir embriyo yeterli hamile kalmana .....

biz o biçim insanlarız tabi kide hamilesin sen bak bebişe kızdık nazlı falan dedik ama ben onu anladım değerin bi anda çıksa ohss ile karşı karşıya kalacaktın böyle sağlıklı bir şekilde ilerliyor gebeliğin bebiş o yüzden geç tutunuyor yavaş hareket ediyor

Hayır hamıle kldıktan sonra spontan gebe kalanlardan bır farkın olmuyor. Eger aksı bır durum olmadıkca normal dogum yapabılırsın cnm.

Hiç öyle birşey yok gokyuzucumm nerdeee spontann gebelerr nerde tüpp..Gayet çok farkı oluyorrrrrr..Zira genel tüm tüp doktorları büle diyor bizim buralarda..Sizin oralarda başka ise bilemiyorumm ama

o iğneyle aranı düzeltmen mümkün deği zaten..
göbeğin zaten gergin oraya vuramazsın bacaklarınıda düşünmek istemiyorum yanii...
görüştüğümüzdeki gibi heryeri şiştiyse fenaaa...
dediğin gibi kuzumuz iyi olsunda bunlarda geçecek elbet..
bence bahar yorgunluğu ve hamileliğin verdiği bi durumu yaşıyorsun...
gittikçede ağırlaşıyorsun tembellikten değil...

Hiç öyle birşey yok gokyuzucumm nerdeee spontann gebelerr nerde tüpp..Gayet çok farkı oluyorrrrrr..Zira genel tüm tüp doktorları büle diyor bizim buralarda..Sizin oralarda başka ise bilemiyorumm ama

Bız dr gorustugumuzde normal dogum yapabılırsınız bır farkınız yok demıstı.. Bak sımdı sasırdım kaldım

:26::26::26::26::26::26:

zuzucum daha öncede nehirle avatarımzı aynıydı..
senlede kardeş oluruz hiç sorun değil..
ya bu ikiz isteği busene bendede fena yani bu geçenseneki negatif osnrası oldu bende galiba 2tane kondu tutmayınca
daha bi ister oldum.. hiç bi hayalim tek değil ya tek bebek hiç yok gönlümde
geçen dedim ya herşeyi çift göreceğim okadar yanii
ama burda ben normalde eşimden esmerim burda oğlan bana kız eşime benziyo renkleri
rabbim sanada sağlıklı bebişler verisn bizde nüfuslar hepp patlasınnnn emiii

Bız dr gorustugumuzde normal dogum yapabılırsınız bır farkınız yok demıstı.. Bak sımdı sasırdım kaldım

:26::26::26::26::26::26:

Yok be gülümm nerdeee..Çok nadiren normal yapılıyorr..Şöyle bir topiklere göz att..Aramızdaki hamilelere bakk istatistiki açıdan bile çok düşükk..Değerli bebişler olduklarındann genelde zamanından erken dünyaya geliyorlar bilee..
Ama inşş sen üle normall doğurursunn canımmm..

arkadaşlar bişey daha sorucam tüp bebek yaptırıpta ailesinden saklayan armı ya da şöyle söylim saklasak olur muuuu

arkadaşlar tüp bebek yaptırınca doğumu normal olur mu illaki ameliyat mı

valla benim tüp bebk dr. da bana normal doğumu tavsiye ediyor hatta bugün konusu oldu ben onla devam etmek istiyorum o dediki kime gidersen git bir problem olmadığı sürece normal doğum yap dedi

kdr avatarına bayıldımmm ...resmın ıcıne gırıp alasım varrrr bebıslerı sonrada ısırasım var

ay kadercim bakma sen bana.... böyle zahmete can kurban rabbim başka dert vermesin.....

kdr avatarına bayıldımmm ...resmın ıcıne gırıp alasım varrrr bebıslerı sonrada ısırasım var
gir canım ama hemşirede bi tuhaf müsade edermiki acabaama ona noluyo leyyn benim kuzularım onlarrr...bende bayıldım yaptım

ay kadercim bakma sen bana.... böyle zahmete can kurban rabbim başka dert vermesin.....

canım yinede maaşallahın var dayanıyosun sen ben hep takdir ediyom senin gibi hamişleri...aynen rabbim beterinde korusun..

arkadaşlar bişey daha sorucam tüp bebek yaptırıpta ailesinden saklayan armı ya da şöyle söylim saklasak olur muuuu

Hhahahaha çok güldüm canım ben ailemden çevremden herkesten saklıyorum mpozitifi gördüm daha kimseye diyemedim sadece topikteki kızlar biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…