seni görmemmi canım benim...........ama neden sen beni görmüyosuunnn...
iyimisinnn niye yazmıyosuunnnn...
sağol canım bundan sonra sende çok dikkat ediceksin kendine....dıkkat et kendıne
belli tadın yok...
konuştuğumuzda sesinde vardı zaten grip havası...
haklısın tabii kötü bir haftasonundan sonra bir yerde patlak verecek vücudun...
valla elifnaz prenses çok iyi yapmış hem annesini kabustan uyandırmış hem ben burdayım ve iyiyim anne beni merak etme demiş yerim ben onu..
valla bu iğneyi vuralı o kadar iyi anlıyorum ki neler yaşadığını fena bişey yanii..
hiç iğnelerden şikayet etmedim ben o kadar tedavilerim oldu ama bunu söylenerek yapıyorum her defasında..
bacaklarıma vurmayı bıraktım o beze hala duruyor ve acıyor nasıl bişi anlamadım yani..
baharın olumsuz tarafımı aldım üzerime keyifsizim diyosun yanii...
bir an önce toparlarsın inşallah canım...
EEEEE bızım sucu akıllıdır :)))))Aminnn hepimiz gülelim göbeklerimizi hoplata hoplata
Yıllardır benim sucum da tabak vereydi şimdiye 250 kere 250 parça tabak setim olurdu...
ne iyiymiş şekerim sizin sucu öyleee...
bu arada çok bilindik bi marka ve hala suyumu getirmedi bi kaşık su da boğulasıcalar
arkadaşlar tüp bebek yaptırınca doğumu normal olur mu illaki ameliyat mı
Canim masallahtekrar tebrik ederim Allahim saglikla aldirsin kucagina bana da dua et olur mu?
Maşallah canım degerin artmiş
Rabbim kalp atışlarını görmeyi nasip etsin inşallah
sanada maşallahhh canım. Allah tamamına erdirsin inşallahhh
kızlar 9. gun degerım18.82 nasıl acıl yorumlayın banaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
TEBRİKLERRRRRR...... DEĞERİNİZ KAT KAT ARTSIN TAVAN YAPSIN
:119::119::119::119::119::119::119:
sizinde değerler artmış.Çok sevindim.Tekrar tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza aldığınız günde böyle tebrik edebilelim inşallah.Tabi bizim de göbüşlerimiz şişmiş olsun o zamana kadar
adını unuttugum ama sonucu pozitif cıkmış bütün arkadaşlarımı kutluyorum..rabbim kucagınıza saglıkla almayı nasip etsin.inş.zuzu cum degerin cok güzel artmış maşallah diyorum..herkesi tebrik ediyorum
Maşallahhhh
Çok güzel bir değer artışı olmuş..
olması gerektiği gibi..
belliki ikiz kuzular geliyor
kızlara cevap yazmaktan bi türlü yazamadım sana...
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah birini bi kolunda birini diğer kolunda taşırsın artık...
Süt üretim tesisleride şimdiden çalışmaya başlasın anca yetişecek çok tüketim olacak çünkü
ooo maaşşallah size..hepte 5li gidiyo sonunuuz:))canım inşaallah kese yada keseleride görüceksin haftaya....
canım..hastanedeydim ordanda arkdşaıma kahvaltıya gittim ama aklım burdaydı bi nefes girdime ve gelince..
maaşallah diyorumn ve cumaya dahada artsın inaşalah mesela yine sonu 5li olsun 75 olabilir...
içeride çok gzüle şeyle roluyor inaşşalah herşey olabilir rabbim acımış ve sonanda ol dedi birisine belkide hiç bilemeyiz,mucizelerini...
evet aynenn...poztiif olmaua devam et duayla inancınla devam edeicek inaşşallah...bi ışık doğacak yeniden cuma mubarek günde..çok seviyos annesini..
benimde ya içim aydınlandı şu hasta halimle dua ediyorum ..sonu hayırla bitisnnn..
canım..ahh ahh benimde kızkardeşim 2yıllık evli ama ona daha olmadı diyemeyizde biraz daha olmasa ben bile çok zülücem 1yıldır isitiyor..
millet pat diye aklıyo..annem ç.okk üzlüyor bide baştan korunduğunu tam bilmiyo...zaten ben 7senelik bebek hasretindeyim..annelerin iş zor ya..
anne olmak istiyrouz ya olmayan evladımıza yanıyoruz ki ya annelerimiz napsın..rabbim sana bu kez yaşatsında ver güzle haberi çok süpper olur gerçektennn..
kızkardeşleirmizede yaşatsın tez zamand ahep aynı anda doğuralım inşallah.teyzede oluruz hayırlısıyla.....
ayrıca bana geçmiş olsun diyenlere teşekkür ediyorum..
doktor ağzımın yanık gibi halini göürnce nasıl durdun dedi bende sadistmiyim neyim acıyı seviyom galiba..
boğazımda iyi şişmiş maaşallah..
diyetisyen maceramda iy sayılır 2haftda anca 1kilo vermişim ama bunu n içinde 5 günlük antep gezimde var...
hastaykende dikakt edemdim bide cıs yedim oturmalrda ondna dolayı yağoranım düşümüştü geri gelmiş ama artık yemem gider yağlarda..
.................AYY AVATARIM NASIL OLDUKİİ:26:bebeleirnbiride kara zenci giib tamam ben esmerim biri bana biri eşime benziyoda
arkadaşlar merhaba bugün opum oldu moralim bozuk döndüm hastaneden(( 7 yumurta toplandı tek bir tanesi kaliteli çok üzüldüm (( opu önce muaynede birsürü yumurta göründü ama işlemde alınan 7 normalmi sizce??
ya siz ne biçim insanlarsınız...
yok insan olamazsınız evlat hasreti çekmiş bir kısmı hala çeken yüreği güzel melekler olmalısınız...
yok böle bişi...
hepinizi çok seviyorummm...
içerde neler oluyor bilmem ama doktorum yoktu şehir dışında bugün bende doktorlaşmış hemşiresiyle görüştüm..
iyi dedi cuma tekrarlayacaz ama sen yinede fazla umutlanma dedi bana...
zor iş yani mucize gibi bişi yani beni bekleyen...
tedaviye başlayalı başıma olmadık şeyler geldi doktorun milyonda bir olur çatlatma iğnesinin görevini yapmaması dedi o da beni buldu...
e bu kez de iyi bişi belki gelir beni bulur dimi ama...
değer düşüşe geçmediği ve sağlıklı katlandığı müddetçe hamileyim ben...
Hayır hamıle kldıktan sonra spontan gebe kalanlardan bır farkın olmuyor. Eger aksı bır durum olmadıkca normal dogum yapabılırsın cnm.
seni görmemmi canım benim...........
sağol canım bundan sonra sende çok dikkat ediceksin kendine....
çok şükür genel anlamda iyiyim... biliyosun iğneyle arayı hiç düzeltemedim... göbeği hiç kullanmıyorum.. kola yapsam üstüne yattığım için ağrı yapıyo bezeler... geriyo çilekeş bacaklarım kalıyo:))))))) oda isyanlarda şişmeyen yeri kalmadı..... elimde buz kutusu sürekli koyuyorum kaşıntı azalsın diye ama geçici çözüm... ama hep diyorum ya bunlar ufak tefek sorunlar yeterki elif nazım iyi olsun... sölene sölene yarıyı geçtim ama bu halsizlik hiç hoş değil kolumu kaldırasım yok.... su içmekte şişirip iyice hımbıllaştırıyo beni.... yani anlayacağın tembelliğime bahane bulup duruyom:)))))))))
Hiç öyle birşey yok gokyuzucumm nerdeee spontann gebelerr nerde tüpp..Gayet çok farkı oluyorrrrrr..Zira genel tüm tüp doktorları büle diyor bizim buralarda..Sizin oralarda başka ise bilemiyorumm ama
Bız dr gorustugumuzde normal dogum yapabılırsınız bır farkınız yok demıstı.. Bak sımdı sasırdım kaldım
:26::26::26::26::26::26:
arkadaşlar tüp bebek yaptırınca doğumu normal olur mu illaki ameliyat mı
Hiç öyle birşey yok gokyuzucumm nerdeee spontann gebelerr nerde tüpp..Gayet çok farkı oluyorrrrrr..Zira genel tüm tüp doktorları büle diyor bizim buralarda..Sizin oralarda başka ise bilemiyorumm ama
valla benim tüp bebk dr. da bana normal doğumu tavsiye ediyor hatta bugün konusu oldu ben onla devam etmek istiyorum o dediki kime gidersen git bir problem olmadığı sürece normal doğum yap dedi
zuzucum daha öncede nehirle avatarımzı aynıydı..
senlede kardeş oluruz hiç sorun değil..
ya bu ikiz isteği busene bendede fena yani bu geçenseneki negatif osnrası oldu bende galiba 2tane kondu tutmayınca
daha bi ister oldum.. hiç bi hayalim tek değil ya tek bebek hiç yok gönlümde
geçen dedim ya herşeyi çift göreceğim okadar yanii
ama burda ben normalde eşimden esmerim burda oğlan bana kız eşime benziyo renkleri
rabbim sanada sağlıklı bebişler verisn bizde nüfuslar hepp patlasınnnn emiii
akasya bugün aklıma düşüyodun zaten napıyo çok yazmıyo diye..:26:
canım rabbim çektikleirni görüyor o iğnelerin herşeyin acısı elifnaz kucağına geldiğinde bitecek bile ..
ama tabilki zordur ben kalçadan iğnelerin acısını kaç ay çekiyorumki seni düşünemiyorum rabbim sabır versin..
ama rabbimde bana zeynebimi nasip etsin tabiki bend ekatlanırım bide heterezigotlu olarak
tüpçü olunca bide pıhtılı olunca hamilleik daha zahmetli
gir canım ama hemşirede bi tuhaf müsade edermiki acabakdr avatarına bayıldımmm ...resmın ıcıne gırıp alasım varrrr bebıslerı sonrada ısırasım var
ay kadercim bakma sen bana.... böyle zahmete can kurban rabbim başka dert vermesin.....
arkadaşlar bişey daha sorucam tüp bebek yaptırıpta ailesinden saklayan armı ya da şöyle söylim saklasak olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?