tamam kuzularr inş siz normal doğurursunuzzz..9 ay sonra görüşürüzz
valla benim tüp bebk dr. da bana normal doğumu tavsiye ediyor hatta bugün konusu oldu ben onla devam etmek istiyorum o dediki kime gidersen git bir problem olmadığı sürece normal doğum yap dedi
Bende oyle bılıyorum mılstone aklımı karıstırdı yawww
tebrıkler canımmm rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnnnnn
Hhahahaha çok güldüm canım ben ailemden çevremden herkesten saklıyorum mpozitifi gördüm daha kimseye diyemedim sadece topikteki kızlar biliyor
canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza peki söylemeyi düşünüyormusun ialene peki ne zaman söyiycen bunun bi sakıncası olmaz demi söylemesek
Tamam kuzularr inş siz normal doğurursunuzzz..9 ay sonra görüşürüzz
canımmm netin kuzum testi tekrarlayacak yazmışsın ne çıktı sonuç .
öncelikle ben senin pikaçunu yirimmm...
ben bugün semrayı çok kıskandım amaaaa...
beşiktaşa gidiyoz dedin bi de yemek yemişiniz gözgöze ben dertlenmeyeyimde içlenmeyeyimde kimler içlensin..
ne güzel semra sana elledi dokundu ben sadece sesini duyabiliyorummm amaaa...
hemen sarı kafa namıma bi sigara yaksınn
canımm cann..
tekrarladım bi tekrar daha yapiciimm cuma günüsü..
ilk değerim 9 du bugün 25 olmuş yani 2 kattan fazla artış var o nedenle cuma bi daha bakılacak..
sen kendi gün ve değerlerini bi hatırlatsana bana bi zahmet
Evet yaaa aşkısııı sağolsun semuş yalnız bırakmadı benii genee..Allah razı olsun ondann..
Ama ben çok fenalardayım son zamanlardaaa..Şöyle iki kız kardeş gibi bir tam günü beraber yiyip gülüp ağlayıp ne zaman geçireceğiz diye düşünüyorum..Hayal ediyorum hep..
Valla test zamanına nasib olmadı ama senin bu nazlı sıpanın kesesinemi kalp atışına mı adamı kandırmaya çalışıyım bilemedimm..
Nasılsa nazlı nazlı geliyor zamanım var yani diye düşünüyorumm
canım benim tüp tutmadı biliyosun
normal adet günü 11 çıktı iki gün sonra 33 iki gün sonra 56 -105 -130 gibi gitti
seninkiii çoook daha güzel artışlar oolsun inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsın sen
yerim ülennnnnnnnnnnnnnnn
evet benim sıpama kalırsak daha zamanın var aşkısı kocişini kandırmak için
birgün çok bişi istemiyoz kii oturalım akşama kadar benim ferah balkonumda akşama kadar konuşalım yiyelim içelim birbirimize sarılalımmm istiyorummm...
ahhh ahh...
Aynenn canımmmm..Helede o ferah balkonda tam süper olucakk ankara manzarası ile birlikte....Benim üle bir balkonum yokkAma sen gelirsen evin içide bana bahçe olur zatenn..Ahh ahhh benden dee..
saol canımm dediğin gibi tüp değerleri değildi bunlar aklım karıştı işte...
ye beniiiiiiiiiii:125:
evet cansı bnimki tüp değerleri değildi.
bende dün dr a gittim bugün histereskopi yaptı tekrar.yaışıklık falan varmı diye baktı kalan septumu aldı.2 hafta sonra çağırdı kontrol olcak ve başlıcam ebnde kuzuummmm.bide gebelik aşısı da yapalım sana dedi.hayırlısıla bende başlıcam inş artık.
bizim sitenin havuz sezonu yakında açılır balkon direk havuzu görüyoo bize geldiğinde balkonda oturur yarı çıplak hatunları dikizleriz kimin selüliti vat kimin bacakları güzel vs..dedikodu yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?