Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizim sitenin havuz sezonu yakında açılır balkon direk havuzu görüyoo bize geldiğinde balkonda oturur yarı çıplak hatunları dikizleriz kimin selüliti vat kimin bacakları güzel vs..dedikodu yaparız

Nayn dedikodu yapmak yokk günah günah

Yaa aşkısı sen çok alemsinn ama tubiş dahada alemmm dimi ama
İkinizde benim bebeklerimsiniz

saol canım ne yapalım ben onlar sağlıklı olsun diye eşimin verdiklerini yiyorum onlarda içerde biz varız diye ağrı yapıyorlar ....

Siz ne yapıyosunuz canım minik prensesimiz nasıl
Bizimde babamiz yok yanımızda bnm ki de babami istiyorum diye tepiniyor içeride Napalim iste kocam yok yanlızim annemde
Takılıyorum ama insan evini arıyor iste can sıkıntısı yani cnmmm

Oh Ye bakalım afiyet olsun bebelerine vitamin olsun kocaman olsunlar insallh. Cok güzel bir duygu dimi bebeğinin seninle olduğunu bilmek Rabbim herkese yaşatsın insallh

piştt diziciler dışında bizmi varız...
aman çok uzn süüryor sıkıldık eşimd edeğiştirdi zaten kanalı..bakayım nevar dedim baktımkii.
yeni gebemiz ve ezgiyle engünin annesi burdaa

allah kavuştursun canım e kız çocuğu malesef babacı oluyorlar insan evinde rahat ediyor gerçi sen bu rahat günlerini ararsın bebiş gelsin senin sıkılmana fırsat bırakmaz

gel beraber olsun canım bende yarasın diye yedikçe yiyorum bal dut ve keçiboynuzu pekmezi ceviz badem fındık hurma düzenli yoğurt ...... evet ama keselerini görmediğim için eksik daha inanamıyor insan hayal gibi geliyor ama çok şükür rabbime bugünleri gösterdi ... amimn canım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın...

Son düzenleme:
Zuzu hemen Mado ya gidiyorsun kendine keci sutu sipariş veriyorsun ok mı bak cok faydalı olur bebelerine bk bn şimdi ictim kocaman bir bardak ha ha bebeğim de içeriden tepiklemeye başladı ben kaçıyorum iyi geceler hepinizde

tamam canım zaten sağım solum mado :))) hadi iyi geceler allah rahatlık versin

mado sen ve ekibin sayesinde zengin olucak..
maaşallah kzına senin..

Oh maşallah zuzucum Haha yeme bu kadar cok sısko olursun bak sonra Benim gibi olursun Sen keci sutu de iç mutlaka ama pastorize olanı hem keseyide göreceksin yakında hem de 2 tane selam anne biz buradayız diecekler sana öptük sizi kızimla

tamam canım zaten sağım solum mado :))) hadi iyi geceler allah rahatlık versin

maaşallah kzına senin..

Evet yaa bana ücretsiz vermeleri lazım ama 1kilo 10tl veriyoruz izmir Mado dA 2litre benzin parası be ne kıymetli su inatçı keçi herseyin inatcisi makbul dimek eşlerimize arada inat yapalım Kaçtım ben B'ye

maaşallah kzına senin..

canım madonun bizim alacağımız sütemi ihtiyacı var zaten zenginlerrr

valla eşim zaten onu yeme bunu ye diye başladı bende ona uyuyorum ama çok iştahsızım normalde çok iştahlı bir insanım herşeyi canım çeker ve zevkle yerdim bu bir haftadır zorla besleniyorum .....zaten 4 buçuk kilo fazla oldu tedavilerden bakalım sonuna kadar kaç kilo olacam bebişlerim sağlıkla gelsinde veririm yemişim kiloyu....

Evet yaa bana ücretsiz vermeleri lazım ama 1kilo 10tl veriyoruz izmir Mado dA 2litre benzin parası be ne kıymetli su inatçı keçi herseyin inatcisi makbul dimek eşlerimize arada inat yapalım Kaçtım ben B'ye

haha benzinle mi kıyaslıyorsun normal değil mi can mado da ucuz birşey yok zaten herşeyin fiyatı dolgun ya ben zaten inatçı biriyim keçi gibiyimdir

tabe zengindir onlarda dahada zengin olucek hamişler sayesinde
tadınıda merak ettim yaff..alsammı bende..ayy o inat bendede var yandı bebeleriniz

tabe zengindir onlarda dahada zengin olucek hamişler sayesinde
tadınıda merak ettim yaff..alsammı bende..ayy o inat bendede var yandı bebeleriniz

ay ne deyim sana ben yogurdunun tadını seviyorum canım bi ara yapıyordum ama inek sütü ile karıştırıp çünkü çok yağlı ağır bir süt al gitsin aklında kalacağına midende olsun... bide bi dondurma var şimdi markası aklımda değil ama onda da kullanılıyor marketlerde oluyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…