Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben bu keçi sütünün kutu halinde olanını aldım marketten yani.öyle çok ağır kokusu yok.

çok saolun canlar.ben kaçar artık.hepinize iyigeceler.rabbime emanetsiniz...

Avatarini yesinler senin çok sevdim inşallah gercek mebuslarının resmini koyacaksın oraya :))

ye tcanım benimde çok hoşuma gitti inşallah canım bi doğsunlar artık her yere resimlerini koyarım nasılsa sonradan görme olacaz
bu arada nasılsın bebişler nasıl inşallah sana sıkı sıkı tutunmuşlardır

Hiç sorma tam sonradan görmeyiz ne yapsak ta kimse bize laf edemezzz :)) iyiyim canım basım agriyo uç gündür her aksam başlıyor belim agriyo bu günlerde bide arada kasık batmalarım var o kadar bilmiyorum inşallah bebislerim benimledir günler azalıyor korkuyorum

hayırlısı canım gerçekten zor bir süreç bol bol salavat getir inşallah bebişler seninledir ...

ah zuzum keşke gelsen..... Kapım her zaman açık biliyosun....

ya elifnazı düşündükçe içim içime sığmıyor onu böyle mıncıklayarak sevmek istiyorum bi doğsun resminide göreyim zor dururum

ay büle söleyince heycanlanıyorum.... Inşallah zuzum ya rabbim mutlu günlerde birarya getirsin bizi... Kötülüklerden korusun.....

Günaydın topik güzelleri
Herkes misil misil uyuyor sanırım
Bugün topigi ben actım :)
Yarın cuma mübarek gün Gül'den inşallah bizlere büyük müjdeyi verece
Bu arada bugün is yerinde yogun bir gün olacak topigi takip edemem büyük ihtimalle
O yüzden geldigimde özet isterim DERMİSİM :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…