kızlar ben bu keçi sütünün kutu halinde olanını aldım marketten yani.öyle çok ağır kokusu yok.
yinede faydası olur değilmi canım...canım pastorize dir o zaman kötü kokusu yok ama ağır bir süt
yinede faydası olur değilmi canım...
olur tabi ki canım ama güvenilir bir marka olması önemli
sadece kay markanınki vardı canım.tavsiye edebilceğin bir marka varmı
sadece kay markanınki vardı canım.tavsiye edebilceğin bir marka varmı
atatürk orman çiftliğinin var. Mavi yazılı olanlar.....
akasyam canım nasılsın elifim nasıllll
Avatarini yesinler senin çok sevdim inşallah gercek mebuslarının resmini koyacaksın oraya :))
iyiyiz zuzum.. Gece olunca uyanıyo benimki:))))))) ben yatacamya kıpırdanmaya başladı........
ye tcanım benimde çok hoşuma gitti inşallah canım bi doğsunlar artık her yere resimlerini koyarım nasılsa sonradan görme olacaz
bu arada nasılsın bebişler nasıl inşallah sana sıkı sıkı tutunmuşlardır
:)) aman canımiyi olunda kımıldamayınca da kötü oluyor gece kuşu demek ki kızımız yesin onu teyzesi bi doğsun bu gidişle onu sevmek için oraya gelecem :))
Hiç sorma tam sonradan görmeyiz ne yapsak ta kimse bize laf edemezzz :)) iyiyim canım basım agriyo uç gündür her aksam başlıyor belim agriyo bu günlerde bide arada kasık batmalarım var o kadar bilmiyorum inşallah bebislerim benimledir günler azalıyor korkuyorum
ah zuzum keşke gelsen..... Kapım her zaman açık biliyosun....
hayırlısı canım gerçekten zor bir süreç bol bol salavat getir inşallah bebişler seninledir ...
Ya elifnazı düşündükçe içim içime sığmıyor onu böyle mıncıklayarak sevmek istiyorum bi doğsun resminide göreyim zor dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?